billakos90
Gelatinous Cube
Ο άλλος ποστάρει ιστορίες του σδνα και χαίρεται...
Πέρα απ την πλάκα αν ψάχνεις απειλές δες τον πιστολέρο σαββίδη να κυνηγάει με το κουμπούρι τον διαιτητή στο γήπεδο και δες τι αντιμετώπιση είχε ο παοκ μετά απο αυτό απο την διαιτησία. Yep σωστά χαρισμένο πρωτάθλημα. Αλλα ναι αφου δεν το γράφει το σδνα είναι προπαγάνδα κατα του αγαπημένου μας χαλίφη που τόσο προσπαθεί να καταστρέψει τον ολυμπιακό με σκευωρίες αλλα μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει. Μάλλον την ίδια του ομάδα καταστρέφει αν κρίνω απο το ξεπούλημα που έχει κάνει. Αλλα είπαμε αφου δεν τα γράφει το σδνα αυτά είναι ψέματα.
Δεν μπορείς να ξέρεις αυτό. Θα μου ποστάρεις τώρα τους κανονισμούς του βαρ που έβγαλε η κεδ αλλα νομίζω είναι προφανές οτι δεν αποτελεί απόδειξη. Δεν μου απαντήσατε όμως γιατί βλέπουμε τους κανονισμούς να ισχύουν όποτε τους βολεύουν. Γιατί ας πούμε στα γιάννενα έψαχναν με γεωμετρίες να ακυρώσουν το γκολ του ολυμπιακού ενω στο βόλο πχ δεν πήγαν καν στον κόπο να κοιτάξουν το βαρ για το πέναλτι στην αγκωνιά που έκανε παίκτης του παοκ. Ξαναλέω καλό και χρυσό το βαρ αλλα να εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι ένα τέτοιο γκολ όπως του ολυμπιακού με τον πας αν στην θέση του οσφπ ήταν ο παοκ/αεκ θα ακυρωνόταν; ή πνιγμένος απο κανα κασκόλ της αεκ θα βρισκόταν ο διαιτητής ή με καμένο αμάξι απο την ρώσικη μαφία.

Δεν είναι έτσι όμως. Οι γραμμές παράγονται αυτόματα και η μόνη παρέμβαση του διαιτητή VAR είναι η τοποθέτηση της γραμμής στο μέλος του σώματος του αμυντικού και του επιθετικού με το οποίο μπορεί να παίξει νόμιμα τη μπάλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο ώμος του αμυντικού και ο ώμος του επιθετικού. Εφόσον αυτά τοποθετήθηκαν σωστά, που είναι οφθαλμοφανές, το αποτέλεσμα είναι αυτόματο.
Δεν μπορείς να ξέρεις αυτό. Θα μου ποστάρεις τώρα τους κανονισμούς του βαρ που έβγαλε η κεδ αλλα νομίζω είναι προφανές οτι δεν αποτελεί απόδειξη. Δεν μου απαντήσατε όμως γιατί βλέπουμε τους κανονισμούς να ισχύουν όποτε τους βολεύουν. Γιατί ας πούμε στα γιάννενα έψαχναν με γεωμετρίες να ακυρώσουν το γκολ του ολυμπιακού ενω στο βόλο πχ δεν πήγαν καν στον κόπο να κοιτάξουν το βαρ για το πέναλτι στην αγκωνιά που έκανε παίκτης του παοκ. Ξαναλέω καλό και χρυσό το βαρ αλλα να εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι ένα τέτοιο γκολ όπως του ολυμπιακού με τον πας αν στην θέση του οσφπ ήταν ο παοκ/αεκ θα ακυρωνόταν; ή πνιγμένος απο κανα κασκόλ της αεκ θα βρισκόταν ο διαιτητής ή με καμένο αμάξι απο την ρώσικη μαφία.