What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το παιχνιδι του Ολυμπιακου το εδειξε χτες κανονικα με σχολιαστη η Δημοσια Τηλεοραση (πρωην συχνοτητα ΝΕΤ). Αυτο κι αν ηταν εκπληξη την Κυριακη θα δειξει F1.

Hannibal μια ασχετη απορια πως υπολογιζεις τους βαθμους σωτηριας του Παναθηναικου; Με βαση τα περσινα;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Yπολογισα οτι στους 30 βαθμους θα παιχτει η παραπονη στην κατηγορια φετος.Περυσι ο Αρης με 33 και ο Οφη με 32 εμειναν αρα οι 30 βαθμοι ρεαλιστικα μπορουν να σημαινουν σωτηρια.Φετος πεφτουν τρεις αρα με την περσινη βαθμολογια και οι 33 βαθμοι μπορουν να σωσουν κοσμο.Απο εκει και περα kara στους 19 βαθμους που θελουμε μπορεις να προσθεσεις και αλλους 3 και παμε στους 22 βαθμους.Με τα τωρινα δεδομενα και πριν το ντερμπι με τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΟ δειχνει να μην εχει προβλημα παρανομης αλλα το πρωταθλημα ειναι μεγαλο και η ομαδα θελει ακομα χρονο για να δεσει αλλα και να μπουν ολοι οι παικτες σε ρυθμο.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
(πάμε στον ρυθμό απο το γνωστό συνθηματάκι)

Τζιόοοολη g@3w τον σαλπιγγίιιιδη
τον κάτσουρ και τον νίνηηη
και τον σπυρόπουλο
:throw: :angry:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Η βαζέλα νικάει τον γαύρο στη λεοφώρο.
Ο ΠΑΟΚ νικάει και φτάνει τον γαύρο.

Μετά Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Μετα ΠΑΟΚ - αρης 5-0

Και μετά ξύπνησα :lol: :lol: :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Την σεζόν του νταμπλ το 2010 είχαμε χάσει 2-1 στην τούμπα από έναν πολύ χειρότερο παοκ σε σχέση με σήμερα, έχοντας απείρως καλύτερο ρόστερ σε σχέση με φέτος, και παίζοντας ΠΟΛΥ χειρότερα σε σχέση με σήμερα.

Προσωπικά δεν μπορώ να έχω νεύρα μετά από βραδιές σαν την σημερινή, γιατί ακόμα κι αν η πόρνη μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι, τουλάχιστον βλέπω μια νέα και ως επί το πλείστον "μη-ψημένη" ομάδα που δουλεύεται και βελτιώνεται σταδιακά. Με τον ίδιο ρυθμό και με 2-3 μελλοντικές προσθήκες, θα κάνουμε παπάδες.

ΥΓ. Σάλπι, άξιος συνεχιστής του Στελάκη του Γιαννακόπουλου στη φάση του πέναλτι. Πάντα τέτοια.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ωραιο το ματσακι σημερα και παροτι εχασε η ομαδα μου εδειξε καλα στοιχεια(αυτο δεν ειναι αμυνα ειναι αεραμυνα ειδικα στο δευτερο γκολ,ο ατζαγκουν σε μερικους αγωνες θα κανει παπαδες,μακαρι ο ζεκα να ανεβει και αλλο).Οι περισσοτεροι παοκητσες στα ραδιοφωνα της Θεσσαλονικης περιμεναν διασυρμο του ΠΑΟ που αυτος δεν ηρθε(Καπινος κολωνα αλλα θελει δουλεια ακομα γιατι ειναι η του υψους η του βαθους).Η διαιτησια καλη δεν εχω παραπονο,αλλα αυτος ο Χακομπο ειναι πολυ καραγκιοζης,παει και κολλαει στον Μπεργκ μετα το χαμενο πεναλντι,σε περιπτωση που ηταν ο Μητρογλου στην θεση του Μπεργκ τι θα ειχε γινει:
1) Ο Μητρογλου θα τον ειχε εκτελεσει επιτοπου?
2)Θα τον ειχε κοπανησει με την μυτη?
3)Θα του ειχε δωσει κουτουλια αναμεσα στα ματια?
4)Το παληκαρι με το GLX(Μητρογλου) θα το κυνηγαγε να τον κοπανησει μεχρι την 4?

http://s100.photobucket.com/user/MEMOS1/media/Diafora/MITROGLOUGLX.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i100.photobucket.com/albums/m15/MEMOS1/Diafora/MITROGLOUGLX.jpg" alt="MITROGLOUGLX.jpg" class="bbcode_img" />

Παντως εαν ο ΠΑΟΚ εμφανιστει τοσο ανασυνδετος οπως σημερα σε μερικα χρονικα διαστηματα του αγωνα ο ΟΣΦΠ θα κανει παρτυ.Η εξαρα που εδωσε σημερα στην Βεροια ειναι αποτελεσμα του ποδοσφαιρου που παιζει ο Γαιτανος τοσο αμυνα ουτε στην ιταλια.Εχει ειπωθει και το φοβερο οτι μετα απο γκολ που δεχτηκε η βεροια και κανοντας σεντρα ειπε στους παικτες του δωστε την μπαλα στους αλλους και παιχτε αμυνα.
Ο ΟΣΦΠ εχει και ροστερ και βαθος στον παγκο του αλλα και ποιοτητα για να γινει πρωταθλητης και φετος αλλα και να παρει και την προκριση στον επομενο γυρω του τσου λου.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
αυτος ο Χακομπο ειναι πολυ καραγκιοζης,παει και κολλαει στον Μπεργκ μετα το χαμενο πεναλντι</blockquote>

Εβλεπα πριν λίγο τις φάσεις στο contra και ήταν αυτό που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση.
Για τον αγώνα δεν έχω να πω κάτι, με καλύψατε. Δεν με πείραξε που χάσαμε, βλέπω μέχρι στιγμής ότι παίζουμε καλύτερα και δημιουργούμε αρκετές φάσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ζηλεύετε που δεν έχετε Χακόμπο!!!!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Nαι αλλα έχουμε καπίνο! (για εσένα στρίβω και πίνω!) :woohoo:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ και νίκησε δίκαια. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα, σημασία όμως έχει η εικόνα της ομάδας σε αυτή τη φάση, όχι το αποτέλεσμα. Η ποιότητα στην επίθεση έχει ανέβει αισθητά με τις προσθήκες των Μπέργκ και Φιγκερόα αλλά πίσω έχουμε πρόβλημα. Συμφωνώ πάντως με τους προηγούμενους, υπάρχει βελτίωση από την εικόνα των πρώτων αγωνιστικών. Αφού δεν πάμε για τίποτα φέτος ας παρηγορηθούμε με αυτό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Εκτός από το Χακόμπο, στη φάση του πέναλντι, όταν το χάνει, πάνε άλλοι 2 παίχτες του ΠΑΟΚ πάνω στον Μπεργκ και κάνουν χειρονομίες, ενώ είναι πεσμένος, αλλά την κάνουν μόλις πλησιάζει ο διαιτητής. Ο Χακόμπο βέβαια επιμένει λίγο παραπάνω...
Τέτοια σκηνικά είναι άθλια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Κρίμα...
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μια χαρα η εμφανιση και το αποτελεσμα. ο παοκ εχασε πιο πολλες κλασικες ευκαιριες, αλλα κι εμεις ειχαμε εκτος απ το πεναλτυ κι ενα τετ α τετ με τον μπεργκ, που δε χανεται.
πραγματικα απαραδεκτη η σταση του χακομπο (καλα, ξερω οτι δεν ειναι και πολυ στα καλα του, αλλα να μην το δειχνει στο γηπεδο, αλλα στο σπιτι του) οπως και αλλων παικτων του παοκ που πανηγυρισαν εξαλλα. εχω να τους πω φιλικα το εξης: παιδακια, πανηγυριστε ετσι οταν το πιασει ο κηπερ σας. οταν βγαινει η μπαλα αουτ, ειναι καπως γελοιος ο πανηγυρισμος.

το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι ενταξει, μπηκε σε ασχημη στιγμη το γκολ του κλαους, αλλα επρεπε, κι ας ειμαστε απειρη, νεανικη ομαδα, μετα το 60 να τους κλεισουμε στο μισο γηπεδο. δεν επιτρεπεται να εχει παιξει ο παοκ πεμπτη βραδυ τοσο δυσκολο, επιπονο (το ειδα, ειχε συνεχη πανω κατω και πολυ τρεξιμο) ματς και να μην τον πιεσουμε, ενω ειχαμε ολη την εβδομαδα για ξεκουραση.

μια χαρα ο ρέφερης. ας φωναζουνε μερικοι δικοι μας στα ραδιοφωνα, και τα 2 πεναλτυ δινονται. οκ, επεσε λιγο θεατρικα ο σαλπι, αλλα ας μην τον ακουμπαγε ο αλλος στον ωμο. επαφη υπηρχε.

περασαν 7 αγωνιστικες κι εχουμε δειγμα. αν δεν πουλησουν οι αλλοι τον θεουλη μήτρογλα (μου την σπαει που "ωριμασε"... τον προτιμουσα με τα εξασφαιρα και τα κατεβασμενα βρακια... :lol: ) το πρωταθλημα θα τελειωσει πριν τις γιορτες, δυστυχως. ισως φετος μαλιστα να μην χρειαστουν καν τα κορακια, τοσο πολυ....

η δευτερη θεση παιζεται, αλλα ετσι κι αλλιως, ολα θα κριθουν στα πλει οφ. νομιζω οτι ο ΠΑΟ θα παει στα προκριματικα του τσου λου τελικα, αλλα εκει ειναι αλλη ιστορια: τερμα τα θαυματα, τα σινεμά κλειστά.... χωρις λεφτα και μεταγραφες δεν πας πουθενα.

ο παοκ θα χασει βαθμους κι απο μικρες ομαδες, οπως κι ο ΠΑΟ δηλαδη, ειναι σιγουρο. επισης δεν τα αντεχει με τιποτα τα 2 παιχνιδια τη βδομαδα, κι αυτο ειναι ενα θεμα, μιας και εχει ηδη περασει στην επομενη φαση του γιουροπα και δεν εχει καθολου παγκο.
η πρωτη του ενδεκαδα μ αρεσει κι αν την στρωσει ο στεφενς, φτανει ανετα μεχρι τους 16 η 8 του γιουρόπα. για μενα, πρεπει να κυνηγησει εκει τη διακριση με ολες τις δυναμεις του, εφοσον, ετσι κι αλλιως εδω ολα κρινονται τον μαιο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Αν μπορείτε βρείτε κάπου τις δηλώσεις του Νίνη μετά το ματς, και δώστε βάση στο βλέμμα του την ώρα που μιλάει για τον Παναθηναϊκό.

Γόντικα τράβα ψόφα σε κάνα χαντάκι ρε υπάλληλε.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
αυτα ειναι
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1376500_458885297558191_88676605_n.jpg
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Hellion wrote:
Αν μπορείτε βρείτε κάπου τις δηλώσεις του Νίνη μετά το ματς, και δώστε βάση στο βλέμμα του την ώρα που μιλάει για τον Παναθηναϊκό.

Γόντικα τράβα ψόφα σε κάνα χαντάκι ρε υπάλληλε.</blockquote>

Και δε έρχεται σε εσάς μπας και δούμε κανά δεκάρι της προκοπής επιτέλους; :thumbsup: :thumbsup:

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Τsok πρωτα να μου πεις τι συστημα παιζει ο Στεφενς στον ΠΑΟΚ και μετα μπορουμε να μιλησουμε για το που μπορει να παιξει ο Νινης.Παντως για δευτερος επιθετικος δεν κανει,ουτε και για μεσος.Το παιδι δεξιο χαφ-εξτερμ ειναι για πανω στην γραμμη.
Ο Στεφενς ακομα πειραματιζε στον ΠΑΟΚ απο ενα 4-4-2 που παει να παιξει,επειδη δεν εχει χαφ το αλλαζει σε ενα 4-2-3-1.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σε αυτές τις προκλήσεις το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μπέργκ ειναι να απαντήσει με χατ τρικ στον 2ο γύρο (καλα και με ενα γκολάκι καλά είναι <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> ) ναι μεν οι παίκτες του Παοκ και ειδικά ο τέρμας δεν στέκει να πανηγυρίζουν τοσο πολύ ενα αουτ οπου δεν απέκρουσε μόνος του αλλα και εσύ ρε μπέργκ αφου τραβάς μυταρόγκα κάντη στο κέντρο τι πας για την γωνία... σε λίγο θα μας λείπουν τα πέναλντυ του μπασινά :nope: :sick: :throw:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Παντως για δευτερος επιθετικος δεν κανει,ουτε και για μεσος.Το παιδι δεξιο χαφ-εξτερμ ειναι για πανω στην γραμμη.</blockquote>
Πάνω στον ασβέστη εξαφανίζεται, όπως έλεγε κι ένας σοφός ξεδοντιάρης...
CAM του πάει καλύτερα. :vaultboy:

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μα το θέμα είναι ότι ψάχναμε 10άρι από τον Ιούνιο ακόμα και δε χρειάζεται να θυμίσω τα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση αυτή. Τελευταίος μόνο στη λίστα ήταν ο Πιάτι τον οποίο θα πέρναμε αν περνούσαμε τη Σάλκε. Ο Νίνης ήταν πλαν μπι για τη περίπτωση του europa league και να δυναμώσει κι άλλο τα πλάγια χαφ μας και εξτρέμ. Το ότι δε παίζει δεξί εξτρέμ τι να το κάνω; Εγώ δεκάρι θέλω, ούτε εξτρέμ αφού είμαι καλυμένος με Στοχ και Λούκας ή τον Ολίσε (που πρέπει να πάρει δρόμο) και τον κοντό κατά περίπτωση, συν ότι οι Κίτσιου και Λίνο προωθούνται συνέχεια και ικανοποιητικά. Ούτε δεύτερο επιθετικό αφού αυτό μπορεί να το κάνει και ο κοντός και ο Στοχ και Αθανασιάδης άμα είναι δύδιμο με τον Τσέχο.

10άρι δεν έχεις αυτή τη στιγμή και υποτίθεται πως το είχες ως στόχο από τον Ιούνιο. Τρεις μήνες μετά μου πήρες το Νίνη αντί για δεκάρι.

Αν υπολογίσω Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Λόπεθ, χάσιμο του Σίφο, απόκτυση του Ολίσε αντί έστω του Καμαρά, Νίνη αντί δεκαριού τότε καταλήγω σε έναν μεταγραφικό σχεδιασμό τραγελαφικό.

Κάποιοι άνθρωποι βοήθησαν όσο μπορούσαν αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν πούλο από την ΠΑΕ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Και οι καημένοι οι μάνατζερς πρέπει να φάνε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

ΥΓ. Πάρτε και τον Βύντρα και κάνα Τζόρβα άμα είναι. Να δω στον παοκ ενδεκάδα με Τζόρβα-Βύντρα-Σπυρόπουλο-Τζιώλη-Κατσουράνη-Νίνη-Σαλπιγγίδη, και τι στον κόσμο.
 
Top Bottom