Sugamoto Panagia
Lich

ποτε περασαν 17 χρονια?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σε νιώθω. Κάποτε γνώρισα τον πατέρα του Raphael Marquez. Επίσης μου έταξε θα στείλει φανέλα, τίποτα...800 χρονια πριν. ο χαριστεας εχει φυγει απο τον αρη εχει παει βερντερ και ειμαι στο χωριο με τον θειο και ο θειος πινει καφε με τον πατερα του. εταξε μπλουζα. δεν ηρθε ποτε η μπλουζα.
κριμας. βεβαια η διαφορα ειναι οτι ο μπαμπας χαριστεας συγχωριανος γνωριζε και τον μπαμπα μου και τον θειο μου και με τον θειο μου επιναν καφε στο χωριο.Σε νιώθω. Κάποτε γνώρισα τον πατέρα του Raphael Marquez. Επίσης μου έταξε θα στείλει φανέλα, τίποτα...
Όχι μόνο θα τον δούμε σε μία συγκεκριμένη πρώην ομάδα, αλλά ο κόσμος θα τον υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων. "Ααα ο τίμιος ο Λουκάς που έπαιζε με ψυχή και τον έβριζαν οι αλήτες της εξέδρας που έδιωξαν το Τζίγγερ και μας έφεραν Βγενοπατέρες που μας κατέστρεψαν".
Τα ίδια βέβαια θα ειπωθούν και για τον Γιάννη τον Γκούμα, ο οποίος θα αναλάβει περίπου το Νοέμβρη μόλις οι δημοσιογράφοι κάψουν και τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν θα κάνει μεταγραφές λόγω χαμηλού μπάτζετ, θα αναγκαστεί να πορευτεί με το υπάρχον σάπιο ρόστερ, και άρα ήδη τον Οκτώβρη θα είμαστε 20 βαθμούς από την κορυφή.
Σα να τα βλέπω μπροστά μου.
Σοβαρή ερώτηση: πιστεύετε ότι θα υπήρχε πιθανότητα ποτέ ο οποιοσδήποτε σύλλογος έπειτα από αυτά που έφαγε πχ ο Σισέ, πως θα μπορούσε να φτάσει σε μεγάλες διοργανώσεις με καλή πορεία χωρίς να είναι κινητή κωμωδία (βλ. ΟΣΦΠ).
Για να το προβοκαρω κάπως πιστεύετε ότι θα υπάρξει εξυγίανση σε τέτοιο βαθμό και στο επίπεδο ιδιοκτησίας (καθολικά) ώστε να γίνουν θελκτικές και έπειτα αρκετά ανταγωνιστικές οι ελληνικές ομάδες?
Θα προτιμούσες δηλαδή ένα salary cap τύπου ΝΒΑ με τα οποία προτερήματα και ελαττώματα έχει αυτό?
Για να το προβοκαρω κάπως πιστεύετε ότι θα υπάρξει εξυγίανση σε τέτοιο βαθμό και στο επίπεδο ιδιοκτησίας (καθολικά) ώστε να γίνουν θελκτικές και έπειτα αρκετά ανταγωνιστικές οι ελληνικές ομάδες?
Συμφωνούμε για salary cap, έπρεπε να εφαρμοστεί χθες. Draft θεωρώ ότι είναι αδύνατο σε επίπεδο ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των ομάδων, των roster, οι ιδιαιτερότητες του αθλήματος κ.α. που δεν το καθιστούν εφαρμόσιμο.Εννοείται, salary cap και draft είναι μονόδρομος.