Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όσο γερασμένη και αν είναι η ομάδα, δεν δικαιολογείται τέτοια κατάρρευση του ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχουν και εσωτερικά θέματα ή πολύ κακή ψυχολογία.

Δείτε λίγο στο τελευταίο βίντεο του άρθρου, την ευκαιρία που χάνει ο Σεφέροβιτς της Μπενφίκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φανταστείτε να καταλήξει να αποκλείεται από την επόμενη φάση η Μπενφίκα λόγω του ότι δεν νίκησε σήμερα με τέτοια χαμένη ευκαιρία.

Τελικά υπάρχει συμπαντική αρμονία, γιατί στο αποψινό Μπενφίκα - Ντιναμό, οι Ουκρανοί έχασαν αυτό:

ΥΓ. ΡΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ TV ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, WTF

το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως μιλησε με μη προσήκοντα τρόπο (με βλεπεις ποσο προσεκτικος ειμαι, ποσο ντελικατος...) για μεγαλομετοχο μεγαλης παε επινείου των αθηνων...
με αφορμη το προσφατο ματς και το γνωστο πεναλτυ του οσφπ β...

δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο βιντεο, αλλά η μαντεψια μου ειναι οτι δεν θα το προσεγγισε και τοσο ηρεμα το θεμα.

Μλκ 15.000 νεκροί εργάτες είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ νούμερο.

το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως μιλησε με μη προσήκοντα τρόπο (με βλεπεις ποσο προσεκτικος ειμαι, ποσο ντελικατος...) για μεγαλομετοχο μεγαλης παε επινείου των αθηνων...
με αφορμη το προσφατο ματς και το γνωστο πεναλτυ του οσφπ β...

δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο βιντεο, αλλά η μαντεψια μου ειναι οτι δεν θα το προσεγγισε και τοσο ηρεμα το θεμα.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ UPDATE.

Aπ'ότι φαίνεται, τα βίντεο κατέβηκαν από το κανάλι στο ΥΤ επειδή τα πήρε πρέφα ο μπαμπάς του τύπου και τον άρχισε στα χαστούκια.

Για κάποιο λόγο, αυτή η εξέλιξη μου αρέσει περισσότερο από το ενδεχόμενο να τον "συμβούλευσε" κανένας μπράβος γνωστού εφοπλιστή.

ΟΜΩΣ, ανεβάζει ακόμα εκπομπές και φωτογραφίες στο Instagram του. Και δεν απογοητεύει.

Δείτε λίγο εκεί στο 2:21 του βίντεο, πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ίσως η πιο σημαντική φάση της χρονιάς.

θα ειχα παρατησει το τερμα και θα επεινα καφε στις κερκιδες.

Στο Κόπα Άφρικα γίνονται πράγματα.

Ξεκάθαρα σύμπτωση!

Μα πραγματικά, από κανενός το μυαλό δεν πέρασε αυτό το ενδεχόμενο.

Αααχ εκεί μας έφτασε η ανέχεια. Οι καημένοι οπαδοί παίρνουν τσεκούρια για να κόψουν ξύλα στο δρόμο προς το γήπεδο.

Αααχ εκεί μας έφτασε η ανέχεια. Οι καημένοι οπαδοί παίρνουν τσεκούρια για να κόψουν ξύλα στο δρόμο προς το γήπεδο.

Τι να κάνουν και αυτοί? Έχει κρύο στο γήπεδο και πρέπει κάπως να ζεσταθούν!

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2022-02-04-9.25.19-%CE%BC%CE%BC-e1644002869513.png

Η Τσέλσι δεν του χρωστάει κάτι δις? Άρα στη πραγματικότητα τους παραχώρησε χρέη.
Μάλλον ευκαιρία βρήκε να βγει από την διοίκηση και να ζητήσει τα χρωστούμενα

Η Τσέλσι δεν του χρωστάει κάτι δις? Άρα στη πραγματικότητα τους παραχώρησε χρέη.
Μάλλον ευκαιρία βρήκε να βγει από την διοίκηση και να ζητήσει τα χρωστούμενα.

Σαν Έλληνας "επενδυτής" ξηγήθηκε ο Ρόμαν.

και μεσα στη γενικη λυσα να κοψει ολη η ανθρωποτητα καθε σχεση με οτιδηποτε ρωσικο (μα την γιουροβιζιον ρε μαλακες?? τα καλυτερα οπτικα ειχαν οι ρωσοι διαχρονικα. που θα δουλεψει τωρα ο φωκας ο ευαγγελινος??) σκαει και η μαλλον αναμενομενη ειδηση:

ενταξει, δεν εχω κανενα νταλκά μην φαλιρισει η εταιρια, αλλά το μυθικο σποτακι της που το εχω συνδεσει με ζεστες χειμωνιατικες βραδιες με ματσαρες στο τσουλου, παρεα με πιτσοσούβλακα, μπυρες και φιλους, θα μου λειψει.
γερασαμε, ρε και γινομαστε ολο και πιο ευαισθητοι. μη μας κοβετε μαχαιρι αυτα που μεγαλωσαμε μαζι τους...
οπότε επειδη παιζει και να μην το ξαναδουμε ποτές, βαζω εδω ως φορο τιμης και φέργουελ το αγαπημενο σποτακι:

Back