By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δείτε λίγο στο τελευταίο βίντεο του άρθρου, την ευκαιρία που χάνει ο Σεφέροβιτς της Μπενφίκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
![]()
Ο Super Βλαχοδήμος σταμάτησε την Μπάρτσα που πάει για… Europa League! (vid)
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κατέβασε ρολά στο «Καμπ Νου» κράτησε την Μπαρτσελόνα στο μηδέν (0-0 με την Μπενφίκα) και πλέον οι Καταλανοί βρίσκονται πολύ κοντά στον αποκλεισμό τους από την επόμενη φάση.www.sdna.gr
Φανταστείτε να καταλήξει να αποκλείεται από την επόμενη φάση η Μπενφίκα λόγω του ότι δεν νίκησε σήμερα με τέτοια χαμένη ευκαιρία.
το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως μιλησε με μη προσήκοντα τρόπο (με βλεπεις ποσο προσεκτικος ειμαι, ποσο ντελικατος...) για μεγαλομετοχο μεγαλης παε επινείου των αθηνων...
με αφορμη το προσφατο ματς και το γνωστο πεναλτυ του οσφπ β...
δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο βιντεο, αλλά η μαντεψια μου ειναι οτι δεν θα το προσεγγισε και τοσο ηρεμα το θεμα.
Τι να κάνουν και αυτοί? Έχει κρύο στο γήπεδο και πρέπει κάπως να ζεσταθούν!Αααχ εκεί μας έφτασε η ανέχεια. Οι καημένοι οπαδοί παίρνουν τσεκούρια για να κόψουν ξύλα στο δρόμο προς το γήπεδο.
![]()
Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Οι οπαδοί του Άρη πήγαιναν στην Ριζούπολη με 11 τσεκούρια
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τα όσα βρήκε στην κατοχή των οπαδών του Άρη έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης.www.gazzetta.gr
Η Τσέλσι δεν του χρωστάει κάτι δις? Άρα στη πραγματικότητα τους παραχώρησε χρέη.![]()
«Βόμβα» από Αμπράμοβιτς: «Αφήνω την Τσέλσι στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του κλαμπ»
Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας.www.gazzetta.gr
Η Τσέλσι δεν του χρωστάει κάτι δις? Άρα στη πραγματικότητα τους παραχώρησε χρέη.
Μάλλον ευκαιρία βρήκε να βγει από την διοίκηση και να ζητήσει τα χρωστούμενα.