Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τέλος εποχής. Ένας παίκτης-σύμβολο του αργόμισθου πασόκ.

Εις το επανιδείν, φίλε.
 
Εμείς φταίμε που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τον Ολυμπιακό?
 
 
να πα να μαμηθουνε.
επιμενουν στο: συνδρομητικα τα μισα παιχνιδια και πανω. θα δειχνουν ενα στο ελευθερο καναλι, το βραδυνο των 9.
ακου εκει "δωρεαν ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ απ τα νοκ αουτ παιχνιδια", δηλαδη ουτε καν ολα τα νοκ αουτ.
πηρε το μουντιαλ καναλι που θελει να δειχνει αγριες μελισες, σαζμούς, πως τα λενε αυτα, ρηαλιτυ, ταινιες και τσοντα σε μια γωνιτσα ενα ματσακι τη μερα.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ρε τσομπανηδες, το μουντιαλ κατα 70% ειναι η πρωτη φαση. τα παιχνιδια στις 6 τ απογευμα, το τζαμαικα - καταρ, το σλοβενια - σκωτια. αυτα ειναι η ψυχη και καρδια του μουντιαλ. και θα μου τα βαλεις στο αντ1+ ???

ακομα πιστευω οτι προσπαθουν να "τρομαξουν" τον κοσμο μπας και τσιμπησουν καμμια συνδρομη. και στο τελος να πουνε, αντε σας κανουμε χαρη, ολα τσαμπα. αλλά ακομα και τοτε, αναριγώ σκεφτομενος την ποιοτητα της εικονας, τα popup διαφημιστικα για την πλατφορμα τους που θα σκανε καθε λιγο και λιγακι για να μας "τιμωρησουν", τις μεταδοσεις/σπηκαζ ερπετοπουλου και σερνω φωνη:

ΡΕ ΣΤΡΗΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΡΗΜ, ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 !!!
 

Η δυσκολότερη δυνατή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, βάσει της τρέχουσας δυναμικής των ομάδων. Τα παλιά τα χρόνια το άκουσμα της Σλάβια θα προκαλούσε ελαφρύ κνησμό στο δεξί μας παπάρι, αλλά τι α κανς. How the mighty have fallen.

Ακόμα και έτσι, θεωρώ πως μπορούμε να περάσουμε αν ο άλλος ο αλήτης φέρει επιτέλους στον Ιβάν ένα 10άρι κι έναν επιθετικό. Διαφορετικά best case scenario είναι να φέρουμε δύο 0-0 και να προκριθούμε στα πέναλτι.
 
Από τη στιγμή που είμαστε αδύναμοι σε όλες τις κληρώσεις θα έπρεπε αναγκαστικά να αποκλείσουμε κάποιον καλύτερο, είτε τώρα είτε στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι το να βρούμε τώρα την Σλάβια που δεν θα είναι 100% έτοιμη και (αν την αποκλείσουμε) να έχουμε θέση ισχυρού μετά στα play-offs δεν είναι άσχημο σενάριο.
 
Είναι μεγάλο το δημιουργικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, νομίζω ότι ο Μαρτίνς δύσκολα θα τη γλιτώσει σε περίπτωση αποκλεισμού.
 
Και εκεί που έλεγα για τον Ολυμπιακό ήρθε ο ΠΑΟΚ και ήταν ακόμα χειρότερος. Πολύ καλό σκορ, θα πρέπει να γίνει μεγάλη υπέρβαση για να προκριθεί γιατί η Λέφσκι είναι τελικά μια απόλυτα αξιοπρεπής ομάδα.
 
Όλα στο γρασίδι (και αντίστοιχα στο παρκέ) φαίνονται. Δεν είδα τον ΠΑΟΚ, αλλά πέφτει πολύ κράξιμο στα σχόλια του γνωστού site.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο ίδιο χάλι της περσινής χρονιάς, που κρύφτηκε γιατί οι άλλοι ήταν ανύπαρκτοι ως τα Χριστούγεννα.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να φορμαριστεις μετά, αλλά αν χάσεις τον Ιουλιο/ Αύγουστο το ευρωπαϊκό εισητηριο, ουσιαστικά χάνεις τα μισά σου έσοδα.
 
Τεράστιος Γιώργος Παπανδρέου (όχι ο ΓΑΠ), λαϊκός ήρωας της Καβάλας στα 90ς.

 
Mega Channel, 18/7/2022:

FB_IMG_1658954112197.jpg
 
Πριν το ματς λεω του πατέρα μου. Μην ξαφνιαστείς αν φάει 4-5 ο Ολυμπιακός σήμερα...
Από το πρώτο ματς έπρεπε να το πάθει αυτό με την απαράδεκτη εικόνα που έχει. Ο Μάρτινς από τότε που πήρε τον Μανωλά έχει πάθει κοκομπλόκο. Πάντως πέρα από αυτόν φταίει η διοίκηση. Εχει τρανταχτά κενά στο ρόστερ και πετάνε χαρταετό μαζεύοντας ότι σαβούρα βρουν. Χέστηκε θα μου πεις ο χοντρός για το γαύρο πλέον, έχει κονόμα στην Αγγλία τώρα...
Αντέ να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο. Μακάρι να το γυρίσει αλλά απίθανο με τα χάλια που έχει και αυτός αυτή τη στιγμή.
Και μείς αργήσαμε υπερβολικά να βρούμε σεντερ φορ και δεν μας βλέπω καλά με τη Σλάβια....
Μπράβο στον Αρη. Η μόνη σοβαρή ομάδα φαίνεται να είναι. Εξαιρετικές μεταγραφές. Μακάρι να κάνει πορεία όπως παλιά που είχε κερδίσει την Ατλέτικο 2 φορές!
 
Ο Ολυμπιακός σε ορισμένες στιγμές έμοιαζε με συνονθύλευμα. Κάτι πολύ στραβό υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, δεν είναι μόνο θέμα προπονητή ή ποιότητας.
 

Το έγραψε προφητικά ο @soad667, ήξερε τι έρχεται. Το τζενιταλ τζαουστινγκ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας και του κλίματος που επικρατεί. Κοινώς, της τσαπούς ο χαβάς. Περαιτέρω αναλύσεις δε χρειάζονται.
 
Γι αυτό, το Mega χθες ασχολιόταν με το ομολογιακό της Capital Shipping και δεν πολυασχολήθηκε με τα αθλητικά!! :p :p :p

Δεν το έχω καθόλου με το άθλημα, αλλά η αίσθηση που έχω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ότι προσπαθούν από τα ξένα πανέρια να συναγωνιστούν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες.

Και (πολύ θεωρητικά), είμαι Ολυμπιακός!!
 
Το να δείχνεις τόσο αδούλευτος ενώ είναι όλοι μαζί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πρόκειται περί κατορθώματος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, μόνο αυτοί που είναι μέσα στα πράγματα γνωρίζουν. Ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του Μαρτίνς, ακόμα και μετά την τραγική περσινή χρονιά αλλά πλέον χρειάζεται ταρακουνημα. Αν και δεν ξέρω πια αν μπορούν να σώσουν την χρονιά. Η ομάδα ήθελε μεταγραφές και ανανέωσαν τον Αβραάμ και τον Βαλμπουενα που κάνουν πια μόνο για Βραδυποριακος Ταλαιπωριακος. Μανωλας και Παπασταθοπουλος φέρανε μαζί τους όλη την αλαζονεία τους που τους έδιωξε από την εθνική και τις προηγούμενες ομάδες τους. Κάποιοι θέλουν να φύγουν (Μαντί) και είναι προκλητικά αδιάφοροι. Ο Μοντεστο, που έφερε τόσα λαβράκια, χαιρέτησε από νωρίς και μείναμε μόνο με τον Καρεμπέ που η μόνη του συνεισφορά τόσα χρόνια είναι η ετήσια δήλωση τον Φλεβάρη ότι, ναι, μπορεί ο Ολυμπιακός να σηκώσει φέτος το Europa League. Εννοείται ότι θα αποκλειστεί και από την Σλοβαν και θα μείνει χωρίς ευρωπαϊκά ματς. Το μόνο παρήγορο είναι ότι και οι άλλοι δείχνουν χάλια (εκτός του Άρη)
 
Back
Top