What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
στεναχωριεμαι ΕΝΤΟΝΑ που συμφωνω με stelios, ωστοσο ηταν βουτια απο βατηρα μισου μετρου.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Δυνατός ο Εμπαπε. Το χαηλαητ του αγώνα
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
broke: >ράντομ φωτογραφίες του Μέσσι με το ημιδιάφανο ριχτάρι του Εμίρη του Κατάρ
woke:

FB_IMG_1671390240340.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ο μαρτινεζ ειναι ασεβαστος καραγκιοζης. αυτος και κατι παρεδες και αλλα δρεπανηφορα, και κυριως η συμπεριφορα ολων αυτων (δεν εξαιρειται ο μεσης) στο ματς με ολλανδια ειναι ο λογος που καταντησα να υποστηριζω γαλλια στον τελικο.

και βεβαια τωρα που θα σταματησει ο λεό οι καρπαζιες θα πεσουν συννεφο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
νταμπλ ποστ γιατι δύναμαι.
η φωτο του αγωνος, ιμχο, ειναι αυτη.
999 παικτες στους 1000 θα προσπαθουσαν με καποιο τροπο να στοπαρουν πρωτα και να δουν τι θα καμουν μετά, ενω οι αμυντικοι θα εχουν φτασει πανω τους και θα τους μαρκαρουν ηδη...

ο χιλιοστός εκαμε αυτο:

mundial_16.png

αδιανοητο τεμαχιο.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505


Hμέρα τεράστιας χαράς σήμερα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη για τον χαμένο τελικό του 2014 αλλά χαλάλι με τον τρόπο που συνέβη σήμερα!
Επιτέλους η κατάρα να μην μπορεί να το ξαναπάρει η Αργεντινή μας τελείωσε



1671393955240.png
 

Attachments

  • Messi-Maradona-wallpaper-photo-fans-Argentina-900x1125.jpeg
    Messi-Maradona-wallpaper-photo-fans-Argentina-900x1125.jpeg
    875.5 KB · Views: 3
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
με το που βγηκε ο ντι μαρια ειδαμε αλλη αργεντινη προς το χειροτερο. βλεπω να ξανακανει αλλα τοσα χρονια για να δει τροπαιο.
ο σκηνοθετης αρκετα ριπλει που εδειξε τα ειχε απο τελειως λαθος γωνια ληψης.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ισχύει, χωρίς Ντι Μαρία και με τον Μέσι σήμερα καλά κλεισμένο από αθλητικούς και έξυπνους παίκτες, η Αργεντινή δυσκολευόταν να κάνει ποιοτικές φάσεις (σπατάλησε και κάνα-δυο ο ματιασμένος Λαουτάρο). Παρόλα αυτά έπαιξε καλύτερα από τη Γαλλία για 70 λεπτά κανονικής διάρκειας και σχεδόν σε ολόκληρη την παράταση. Το πέναλτι, βέβαια, μούφα.

Όσο για τη συμπεριφορά των Αργεντίνων και του Μέσι με την Ολλανδία και σήμερα, καλώς ή κακώς κατέβηκαν για πόλεμο. Το είπαν και το εννοούσαν. Και απίστευτο πάθος έβγαλαν, και βρώμικα έπαιξαν, και με σκοπιμότητα, και χοντράδες είπαν, και το κυπελλάκι σήκωσαν. Είχαν πρόγραμμα. Ο Μέσι μου έδωσε την εντύπωση ότι πήρε την απόφαση πριν από αυτό το τουρνουά πως με το σταυρό στο χέρι κύπελλα δεν παίρνεις. Ήρθε πριζωμένος και πιο κυνικός από ποτέ. Σίγουρα επηρεάστηκε και από το κλίμα στ'αποδυτήρια με όλους αυτούς τους μαχαιροβγάλτες και κωλοπαιδαράδες που έχει η Αργεντινή (π.χ. Εμιλιάνο, άσχετα αν έκανε το τουρνουά της ζωής του). Εν τέλει του βγήκε, και πάω στοίχημα ότι αυτό είναι που τον ενδιαφέρει περισσότερο κι όχι τι λένε ο ένας κι ο άλλος στα καφενεία. Εμένα αν με ρωτάς θα ήθελα να ήταν πιο "καθαρή" η Αργεντινή. Και στο γήπεδο, και εκτός, και όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις που γενικά στο τουρνουά την ευνόησαν, και στα τακιμιάσματα με τους Άραβες που κάνανε τον καημένο τον Μέσι ρόμπα (κυριολεκτικά) την ώρα του απόλυτου θριάμβου του.

That said, όχι απλά το πανηγύρισα το κύπελλο του Λέο, σχεδόν έχασα τη φωνή μου όταν μπήκε το νικητήριο πέναλτι.
 
Last edited:

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Επιτελους η Αργεντινη σηκωσε την κουπα! Ο τελικος ηταν πραγματι απιθανος, μακραν το καλυτερο παιχνιδι στο μουντιαλ και θα μνημονευεται για καιρο. Αν και η Γαλλια για 70 λεπτα δεν υπηρχε στο γηπεδο, ηταν καλυτερα που εξελιχθηκε ετσι και απολαυσαμε τετοια ματσαρα. Αν δεν υπηρχε και το κριντζαρισμα με τη ρομπα στο Μεσι θα απολαμβαναμε και την απονομη.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
σε χαιρομαι μαλαντρόη, γιατι το εχεις πιασει πολυ σωστα το τι συνεβη. τα ιδια σκεφτομαι και ειναι λεπτομερεια το οτι υποστηριζαμε διαφορετικες ομαδες.

δεν ειναι ομως απλως κωλοπαιδαραδες. ειναι πολυ κατωτεροι αυτου που πετυχαν κι αυτο τους εχει ηδη σημαδεψει. το να βαζει ο ενας το βραβειο σαν μαλαπερδα μπροστα του (οτι τι? ισως δεν ειναι ευχαριστημενος με το δικο του εργαλειο??) κι ο αλλος (ντε πωλ) να λεει ον καμερα: "να μου παρουν μια πιπα οσοι με αμφισβητησαν" δειχνει ποσο ορκς και ανιωθοι ειναι. το χω ξαναγραψει με αλλη αφορμη, το να ξερεις να νικας ειναι ισως πιο δυσκολο απ το να ξερεις να χανεις.

κι εγω ειμαι ποδοσφαιρικα φαν του μεσι και θεωρω οτι συγκριση π.χ. με τον κριστιανο δεν υπαρχει, αλλά ας κατσουμε μια στιγμη να σκεφτουμε πριν μιλησουμε για συγκρισεις (οχι εσυ, βλεπω αλλού κατι τερατα να λεγονται, γι αυτο το γραφω): ο πιμπε ντ ορο υπηρχε εστω και μια στο μυριο να σηκωσει το Ιερο Κατσαρόλι με την ημιδιαφανη ρομπ ντε σαμπρ του εμιρη? θα την φοραγε ενα δευτερολεπτο η και οχι, πιο πιθανο θεωρω να την πεταγε πέρα αμεσως.

αυτη φιλε ειναι η διαφορα ενος τεραστιου παικτη (λεο) και Του GOAT. περα απ τις ποδοσφαιρικες ικανοτητες, που η αποσταση ειναι πιο μικρη, υπαρχει και το θεμα της Προσωπικοτητας, οπου ειναι πολλά με λιγα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
ο μαρτινεζ ειναι ασεβαστος καραγκιοζης
Μαζί σου. Εντελώς ανώριμο αυτό που έκανε (βέβαια στη live μετάδοση που το πέτυχα, γέλασα λιγάκι). Είναι οξύμωρο όμως να είναι αυτά καραγκοζιλίκια και οι μαλακίες που κάνει ο Κύργιος που δεν είναι κύριος Κάργιος να είναι κουλ και για τους αποδέκτες τους (Τσιτσιπάς, εγώ, εσύ κοκ) να λέμε γκρόου ε πέρ ορ γκόου χομ, πόσω μάλλον δε, όταν τα κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε αντίθεση με τον μπουγελόφατσα με το εθνόσημο στο σκαλπ.

κυριως η συμπεριφορα ολων αυτων (δεν εξαιρειται ο μεσης) στο ματς με ολλανδια
Εννοείται δε δικαιολογώ τα παιδιάστικα καμώματα μετά τα πέναλτι, αλλά μην παραβλέπουμε ότι κάποιο από τα πορτοκαλί "καλόπαιδα" νωρίτερα (δε θυμάμαι τώρα ποιος αλλά υπάρχει η φάση) κλώτσησε τη μπάλα προς τον πάγκο της Αργεντινής... Το κλίμα ήταν ήδη μπαρουτιασμένο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
I stand corrected Πρώτα σημάδια άνιας;; Μποράτσο κράτα μου θέση. 🧓
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ο μαρτινεζ τα εκανε και κατα την διαρκεια του αγωνα, και μαλιστα στα πεναλτι. κουνουσε κοροιδευτικα τους ωμους και κατι τετοια σ αυτους που χασανε τα πεναλτις.

ο κυργιος μπορει να σου φαινεται καραγκιοζης, αλλά δεν κοροιδευει. υπαρχει μια λεπτη διαφορα. οταν κανει underarm σερβις ο κυργιος ειναι σα να σου λεει ειμαι τοσο καλυτερος σου που σου δινω την μπαλα με μηδενικη ταχυτητα σα να παιζουμε ρακετες στην παραλια, εχεις ολο το γηπεδο, παρε μου τον ποντο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ειναι αναλογο με ξερωγω να γυριζε την πλατη στον επιθετικο ο μαρτινεζ στο πεναλτυ.

ο νικ εκανε πραγματα που απλα δεν μπορουσε να διαχειριστει ο ψυχικα αδυναμος τσίτσης. στο τελευταιο ματς που επαιξαν αντιπαλοι στο γουιμπλεντον π.χ. σερβιρε πολυ πολυ γρηγορα μετα τον καθε ποντο. ουτε αντικανονικο ειναι, ουτε κοροιδια ευθεια περιεχει. κι ο αλλος βγηκε και κλαιγοτανε για μπουλινγκ και βαραγε μπαλακια δυνατα μεσα στο πληθος. καμμια σχεση με το να μειωνεις και να ειρωνευεσαι τον αντιπαλο οπως κανουν τα καλοπαιδα της αργεντινης.

καλα, η σουταρα εναντιον του παγκου εντελως απροκλητα οντως ηταν το κερασακι στην τουρτα κι η αφορμη για τον τσαμπουκα, μονο που οπως ειπε κι ο βορειος το θυμασαι αντιθετα, μιας που ηταν ακομα ενα απ τα κατορθωματα του παρεδες νομιζω.


εντιτ: στον αντιποδα θελω να θυμισω το ματς γαλλια - αγγλια. νοκαουτ, τρομερα σημαντικο ιδιως για τους αγγλους που εχουν παθει ψυχωση πια με τα ιτςκαμινχοουμ που δεν ερχονται ποτέ και ομως ηταν αψογο. ποδοσφαιρικος πολιτισμος, δυνατες κοντρες αλλά σεβασμος στον αντιπαλο που σημαινει αυτοσεβασμος πρωτα και πανω απ ολα, και αποδοχη της ηττας. οσο γερναω, ολο και περισοτερο θελω τετοια να βλεπω κι οι "αλητειες" και οι μαγκιες μεσα στο γηπεδο με κανουν να πεταω καντήλες. τοσα μουντιαλ εχουμε δει, αλλά ποτε δεν εγινε αυτοσκοπος η νικη τοσο εντονα και ποτέ αλλοτε δεν ειχαμε τοσο "τοξικους" (αν και την σιχαινομαι την λεξη) πανηγυρισμους οσο χτες. ρε, γιουροπ και παλι γιουροπ, λεμε.
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Όσο ήθελα να σηκώσει η Αργεντινή το επίχρυσο βαλανοδιογκωμένο φάλλωμα, άλλο τόσο ξενέρωσα με την faux αληταμπουρία που επίδειξαν σε κρίσιμα παιχνίδια (εντάξει με Ολλανδία είχαν "προηγούμενα" από τον προημιτελικό του 98 και την κόκκινη του εξίσου αλητάμπουρα Ortega) και με την έλλειψη χαρακτήρα του Messi. Διπλωματικός κτλ., αλλά επέλεξε το κορμί του για όχημα whitewashing όταν του έβαλε αυτό το μαύρο τούλι. Ο Maradona θα ήταν αντίθετος με αυτό.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Εντάξει το κούνημα των ώμων ήταν το μόνο που θυμάμαι να έκανε εντός του αγώνα και είναι on par-λιγότερο χειρότερο από τις συνήθεις βλακείες του Κύρχιου. Για το άλλο με το τρόπαιο, δεν το συζητάω, απύθμενη βλακεία φυσικά. Ίσως νόμισε για λίγο ότι βρισκόταν στην PL.
Από εκεί και πέρα, στο αθλητικό κομμάτι εγώ είδα ένα τερματοφύλακα σταθερό και με τσαμπουκά (δεν τον ήξερα πριν το τουρνουά). Όσον αφορά τον τελικό, δεν υποστήριζα καμία ομάδα - και οι 2 έπαιξαν ωραία - αλλά λίγο περισσότερο ήθελα να πάει προς Αργεντινή, επειδή ήθελα να χαρεί ένα τρόπαιο ο Messi πριν αποχωρήσει.

@Northlander το έβαλε γιατί άκουσε για bisht και νόμιζε ότι τον αποκαλούσαν beast.
Ναι θα έπρεπε να αρνηθεί ευγενικά, αλλά ίσως φοβήθηκε ότι μπορεί να γίνει σκηνικό ή κάτι τέτοιο.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ξαναλεω, αδαν: το βλεπεις λαθος. ο κυργιος ΔΕΝ ασχολειται ευθεως με τον αντιπαλο του ποτές, αντε να σου βαλω ισως σε ενα 5% ξερωγω για να μην σε ακυρωνω τελειως. ασχολειται με τον διαιτητη, με την ομαδα του που την βριζει συνεχεια και με τον εαυτο του, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι τον χρησιμοποιεις ως παραδειγμα.
εδω εχουμε ασεβειες απεναντι σε επαγγελματιες συναδελφους.

αυτο που θιγει ο βορειος και δεν εχει περασει ευτυχως στο ντουκου, ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο. αφορα στο καπελωμα και στο ξεπλυμα των διοργανωτων με οχημα τον μεσι και μ εναν πολυ απλο. σχεδον σατανικο, τροπο.

ανθρωπινα δικαιωματα θελετε? φωναζετε ολοι (εκτος της ευάρας) για εργσιακα δικαιωματα και νεκρους?? τωρα θα δειτε. σας γαμαμε μ ενα αραχνουφαντο τουλι, πανω απ την φανελα της χωρας που εκπροσωπειτε, ουσιαστικα πανω απ το γεγονός και απ το αθλημα το ιδιο...
λενε οι προθυμοι απολογητες (δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι υπαρχουν και δημοσιογραφοι στο πειρολ, οχι μονο ευρωβουλευτες...) οτι ειναι λεει το παραδοσιακο ενδυμα του καταριανού ηρωα - πολεμιστη και πέη μπλέ. ΝΑΙ, ΚΑΙ? απο που κι ως που εχει θεση η παραδοση της διοργανωτριας χωρας σε τελετη απονομης? αν κερδιζε το καταρ το κατσαρολι, ας φοραγανε και τα βρακια τους αναποδα, τωρα που κολλαγε? δηλαδη αντιστοιχα αν διοργανωσουμε ποτές εμεις το μουντιαλ να φορεσουμε στους παικτας φουστανελα στην απονομη. και τσαρουχακια ισως για τους φιναλιστ (ωραια ιδεα ειχα, να το λεμε κι αυτο.). ηλιθιος, αχρειαστος και θεωρω εκ του πονηρού νεωτερισμος.

το γραψα κι εγω για το ελειμμα προσωπικοτητας και ισως πολιτικης ωριμοτητας του λεο. ενα τοπι κλωτσαει, δεν ειναι υποχρεωμενος θα μου πεις και σε μια τετοια στιγμη μαλιστα να εχει τετοιες ευαισθησιες και σκεψεις. δεν ειναι και νικος παππάς.... αλλά ρε πουστη, τοσοι αθρωποι γυρω γυρω που χωρις κανενα φραγμο και μετρο κανανε μαλαπερδα το βραβειο και χιλιες δυο αλλες μαλακιες, δεν μπορουσανε να πεταξουν περα το νεγκλιζέ?? εκει κωλωσανε οι μαγκες του μπουενος αιρες? προτιμω την εκδοχη να μην τους εκοψε, απ την εκδοχη να μην ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝΕ, αλλά φοβαμαι το δευτερο....
 
Last edited:
Top Bottom