What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
O Mαυρίας ήταν ίσως ο μοναδικός αξιόλογος παίκτης που χάσαμε από την περσινή φουρνιά. Αν δεν είχε τραυματιστεί στους κοιλιακούς το φθινόπωρο θα έκανε ήδη παπάδες στο νησί, αλλά γενικά όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Σε αντίθεση με τον Φουρλάνο πχ που, αν και της ίδιας χρονιάς στις ακαδημίες, παραήταν σοφτ και μέτριος σαν παίκτης. Πω ρε φίλε, με Τοτσέ, Βελάσκεζ, Καζιγιάμα και Φορναρόλι πηγαίναμε να βγούμε Ευρώπη πέρυσι. Ξυπόλυτοι στα αγγούρια.

Τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως είχαμε πιάσει πάτο και πως ο μόνος δρόμος από εδώ και πέρα είναι προς τα πάνω. Ενδεικτικό βέβαια το ότι φέτος με ομάδα 8/11 Έλληνες και με μέσο όρο ηλικίας 22 χρόνια έχουμε μαζέψει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ήδη το 75% των βαθμών που είχαμε μαζέψει συνολικά πέρυσι, παράλληλα με το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουμε.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


OxidE wrote:


JonIrenicus13 wrote:
Εμένα ούτε αυτός. :lol:</blockquote>

Γιατί ρε συ?Πολύ καλός και σε μικρή ηλικία,πιστεύω πως με πολύ δουλειά θα γινόταν καταπληκτικός παίχτης.Είναι και Παναθηναϊκός τρελαμένος!!!Τέτοιους παίχτες θέλουμε,Έλληνες με ταλέντο που να γουστάρουν την ομάδα και να τα δίνουν όλα!</blockquote>

Χαχα, όχι ρε, για πλάκα το' πα. Γι αυτό έβαλα και τη φάτσα μετά. Μακάρι να' χαμε Μαυρίες πέρυσι.



 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Εντομεταξύ Hellion θυμάσαι τι συζητήσεις έχουμε κάνει για το θέμα του Παναθηναϊκού πρίν και μετά Βαρδινογιάννη.Μέχρι τώρα πάντως με το πως δουλεύει η ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σκέφτομαι ότι μάλλον όντως κάναμε καλά κ γυρίσαμε σελίδα στην ιστορία.Βέβαια με έχει μάθει ο κόσμος που ζούμε να μη ενθουσιάζομαι τόσο και πάντα περιμένω μια λαμογιά ή μια μαλακία.Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια πάντως και να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Πέρσι δεν ήταν που χαιρόμασταν σαν χαζοί λέγοντας ότι η ομάδα πετάει και εκπνέει υγεία όταν στον πρώτο γύρο παίζαμε μπαλάρα επί Ζεσουάλδο?Μη την πατήσουμε πάλι..
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Μπα, πέρυσι ήταν που λέγαμε "ταβάνι μας είναι τα πλεη-οφφ, πάτος μας ο υποβιβασμός" και εν τέλει δεν μπήκαμε πλεη-οφφ για 2 βαθμούς τελικά. Μπαλάρα με Φερέιρα παίζαμε την σεζόν 2011-2012 (η σεζόν αμέσως μετά το "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη"), με Λέτο-Κουίνσι-Ζέκα-Κλέυτον μπροστά να κάνουν παπάδες σε κάθε ματς. Μέχρι που σακατεύτηκε ο Λέτο από την κακή διαχείριση του τραυματισμού του και χάσαμε (με αρκετά ύποπτο τρόπο) 3 ντέρμπι στη σειρά.

Επιμένω πάντως πως την μπάλα που παίζει η ομάδα αυτήν την στιγμή δεν την έπαιζε ούτε την διετία Πατέρα-Τεν Κάτε 2008-2010. Με 2-3 ποιοτικές προσθήκες ξένων του χρόνου (και με δεδομένο ότι θα βγούμε Ευρώπη) πάμε για μεγάλα πράματα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ο Αγροτικος Αστερας εκανε μια κηδεια στην ΑΕΚ αλλο πραγμα.Βλεπω τον Δελλα να φευγει και να ερχεται ο Πριγκηπας ξανα πισω.
Εαν παει με αυτα τα μυαλα η ΑΕΚ στην Football League θα περασει δυσκολες ωρες.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,141
Φαντάσματα και λυσσασμένα σκυλιά:
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i43.tinypic.com/343kpis.jpg" alt="343kpis.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i40.tinypic.com/2aetnw3.png" alt="2aetnw3.png" class="bbcode_img" /></span>

Τα κομμάτια δημοσιευθηκαν απο την ίδια εφημερίδα με διαφορά μιας βδομάδας.
Πόσο ακόμα να ασχοληθείς;
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Θα μπορούσα να μιλήσω για τα αίσχη χτές στο Αιγάλεω και να μελαγχολήσουμε όλοι μαζί που στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και 8α είναι υπό του μηδενός.
Αντί για όλα αυτά ορίστε ένα http://gfycat.com/AcrobaticRepentantJerboa#" class="bbcode_url">λίνκ με την τέλεια αντεπίθεση (2 vs 5)
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


headless wrote:
Θα μπορούσα να μιλήσω για τα αίσχη χτές στο Αιγάλεω και να μελαγχολήσουμε όλοι μαζί που στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και 8α είναι υπό του μηδενός.
Αντί για όλα αυτά ορίστε ένα http://gfycat.com/AcrobaticRepentantJerboa#" class="bbcode_url">λίνκ με την τέλεια αντεπίθεση (2 vs 5)</blockquote>

Aυτο το βιντεο πρεπει να το δει ο Αναστασιου για να το διδαξει στους παικτες.Η ηττα απο τον Ψυχωμενο Παναιτωλικο ειναι εργο Αναστασιου και μονο αυτος ευθυνεται.Το εργο το εχουμε ξαναδει φετος που η ομαδα δεν κατεβηκε ποτε στο γηπεδο.Απο το πρωτο δεκαλεπτο καταλαβα ποιος θα ειναι ο νικητης.Την επομενη αγωνιστικη προσοχη μην αναστησουμε και τον πανιωνιο.

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Έτσι οπως είμαστε πολλούς μπορούμε να αναστήσουμε οχι μόνο τον νιωνιο, ο στόχος του Παναθηναϊκού φέτος είναι η 5αδα απο εκει και πέρα οσο ποιο ψηλά μπορεί
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1528663_10201105734514480_699826325_n.jpg
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Η έδρα του Παναιτωλικού παίζει να είναι η πιο δύσκολη στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή (με εξαίρεση πάντα το Καραϊσκάκη που είναι cheat και δεν σε αφήνουν να πάρεις αποτέλεσμα ακόμα κι αν το αξίζεις). Έπαιξε καλά, εμείς χάλια, χάσαμε, μες στο πρόγραμμα η ήττα, εντός αντικειμενικών στόχων παραμένουμε, προχωράμε. In Anastasiou we Trust.

In other news...


<img src="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1551725_569522289790141_1478428556_n.jpg" alt="1551725_569522289790141_1478428556_n.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://www.mopo.de/image/view/2014/0/2/25773452,24358994,highRes,maxh,480,maxw,480,Petric+1.jpg" alt="25773452,24358994,highRes,maxh,480,maxw,480,Petric+1.jpg" class="bbcode_img" />


EΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΕΤΡΙΤΣ

Μεταγραφή επιπέδου Ζιλμπέρτο. Και το γράφω με ΚΑΜΙΑ δόση υπερβολής.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Δεν θα μιλησω για τον αγωνα κυπελλου Ολυμπιακος Βολου-Αστερας Μαγουλας,θα μιλησω για την μεγαλη ειδηση της ημερας,επιτελους ο μεγαλος αυτος παικτης βρηκε ομαδα:

http://www.gazzetta.gr/football/article/576096/stin-ntanoympio-o-fornaroli

Το μονο που κραταω απο το περασμα του ειναι οι φθηνες φανελες με το ονομα του στην μπουτικ.Τωρα φυσικα εχουν εξαφανιστει.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Ανεξήγητη κατρακύλα της ομάδας στο 'Β ημίχρονο. Εκεί που παίζουμε ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο στο 'Α και λες ντάξει για 3-0 είναι το ματς, ξαφνικά αφήνεις όλους τους χώρους στον νιόνιο και κάνει πάρτι για 40 λεπτά. Από καθαρή τύχη το ματς δεν έληξε 1-3 (θά'χουμε να το λέμε, για μια φορά ήταν μαζί μας και η τύχη στη φετινή σεζόν), αν και κλασικά χάσαμε κι εμείς τα τυπικά άχαστα για να τελειώσουμε το ματς.

Καπίνο-Νάνο-Μέντες (ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση) και Μπεργκ οι διακρυθέντες, όλοι οι άλλοι κάτω του μετρίου. Θεωρώ πως τώρα που θα ξαναμπούν οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες, συν τον Πέτριτς, η εικόνα δεν μπορεί να ξαναείναι η ίδια.

ΥΓ. Κάποιος επιτέλους να πει στον Κουτρουμπή πως αυτό που κάνει κάθε φορά με τα χέρια του μέσα στην περιοχή είναι φάουλ και πέναλτι (και κόκκινη κάρτα ενίοτε στην Ελλάδα ειδικά).
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,141


Hellion wrote:
Από καθαρή τύχη το ματς δεν έληξε 1-3 (θά'χουμε να το λέμε, για μια φορά ήταν μαζί μας και η τύχη στη φετινή σεζόν)</blockquote>

Πιο άτυχη ομάδα απο τον πανιώνιο δεν έχει, σου φεξε σήμερα <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δεν ξερω αν ηταν ατυχος σημερα, αλλα γενικα δεν αφηνει πραγματα στην τυχη ο πανιωνιος. τα χει κανει τα κουμαντα του. εννοω, οτ σ αυτο το επιπεδο δυναμικοτητας, σε απελευθερωνει σαν ομαδα να ξεκιναει η χρονια και να ξερεις οτι δεν προκειται να πεσεις οτι κι αν γινει...
εχει και καλο φυτωριο, αυτο ειναι γνωστο, παιρνει και οτι λεφτα του δινουν για τις μεταγραφες (ε, κυριως εναν πελατη εχει, αλλα βαζω πληθυντικο για να προχωραει η κουβεντα), καλα πορευεται.

χαλια στο β, οντως. μαυρα χαλια. η πλακα ειναι οτι δε χαρηκα και την αποδοση του πρωτου, γιατι εγειρα να ξαποστασω ο καψερός. τελος παντων, δε μας χαλασανε οι 3 βαθμοι, μπας και μπουμε στα πλει οφ. ο αναστασιου τελικα, νομιζω οτι κανει περισοτερο για κοουτς γιατι το τακτικο κομματι δεν το χει. σ αυτα τα ματς, ξεκινα ρε αθρωπε, τον ατζαγκουν και τον κλωναριδη, ετσι για να τους ανεβασεις... κοντευει να τους καψει και θα ναι κριμα, γιατι ειδικα ο δευτερος ειναι παιχτούρα σπανια.

χαιλαιτ του αγωνα, η αντιδραση του πως-τονε-λενε που εκανε ολοκληρη μανουρα με τον αραβιδη για να χτυπησει το πεναλτι και τελικα το στειλε στην δοκό. μιλαμε, ο αγγλος σπηκερ βρηκε να λεει για ενα τεταρτο. :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Καλά όλοι αυτοί οι μικροί που έχουμε στην ομάδα είναι μυστήρια υπόθεση το πώς θα τους διαχειριστείς. Έχουν ταλέντο προφανώς αλλά ακόμα "ψήνονται" όλοι τους σαν παίκτες, δεν έχουν παίξει ούτε κατά διάνοια σε τέτοιο επίπεδο ξανά, και στο ένα ματς μπορεί να σου βγουν και στο άλλο να σέρνονται. Ο Καρέλης πχ που ξεκίνησε βασικός, αν είχε την εμπειρία θα την ωριμότητα θα μπορούσε να είχε παστελώσει 2 τεμάχια από μόνος του στο 'Α και τώρα να λέγαμε για "την μαεστρική έμπνευση του Αναστασίου να τον ξεκινήσει βασικό". Αντ'αυτού το κούρασε πολύ το πράμα, αλλά τι να κάνεις τώρα να τον βγάλεις από το ημίχρονο και να ρισκάρεις να του ρημάξεις την ψυχολογία?

Η δουλειά που καλείται να κάνει ο Αναστασίου στα πλαίσια της διαχείρησης του ρόστερ είναι εξαιρετικά δύσκολη και είναι πραγματικά ένα μικρό θαύμα από μόνο του το ότι η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε υπό αυτές τις συνθήκες. Θαύμα παράλληλα με την δουλειά όλου του τημ προφανώς.

ΥΓ. Αν ήταν κάνας οσφπ στην θέση μας, το σύμπαν θα βάπτιζε το σημερινό "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ". Ε, έτσι θα λέμε κι εμείς, κάναμε επαγγελματική νίκη, πήραμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε :Ρ
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,141


Brother Bruce wrote:
δεν ξερω αν ηταν ατυχος σημερα, αλλα γενικα δεν αφηνει πραγματα στην τυχη ο πανιωνιος. τα χει κανει τα κουμαντα του. εννοω, οτ σ αυτο το επιπεδο δυναμικοτητας, σε απελευθερωνει σαν ομαδα να ξεκιναει η χρονια και να ξερεις οτι δεν προκειται να πεσεις οτι κι αν γινει...</blockquote>
Δεν έχει υπογραφεί και κανένα συμβόλαιο οτι η ομάδα θα σωθεί και οι λίγοι που νοιάζονται βλέπουν οτι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μπλέξει στο τέλος σε περιπέτειες. Υπάρχει και γκρίνια. Δεν υπάρχουν λ7 βασικά. Τα κουμάντα κλπ που λες δεν υπάρχουν, κανένας δε θα κλάψει αν πέσω, οσο μπορέσανε με αρμέξανε
<blockquote>εχει και καλο φυτωριο, αυτο ειναι γνωστο, παιρνει και οτι λεφτα του δινουν για τις μεταγραφες (ε, κυριως εναν πελατη εχει, αλλα βαζω πληθυντικο για να προχωραει η κουβεντα), καλα πορευεται.</blockquote>
Προπονητικό κέντρο σου πούλησα ρε μεγάλε τι άλλο θες;
Πέσε για να πέσω που έλεγε και η διαφήμιση.
Και Σπυρόπουλο πήρες πέρσι. Αν βέβαια τα χώνει ο χοντρός αυτός θα παίρνει και τους παίχτες.
Και αμα λάχει μου πετάει και κάνα ξεροκόμματο (Μήτρογλας, Σάμαρης, Κόλοβος).
Με το αζημίωτο φυσικά.
Ανάγκα και θεοί πείθονται

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Πονανε τα ματια μου ακομα.Καρελη μαθε να κανεις πλασε.Αυτο το παιδι προσπαθει να σκοτωσει τον τερματοφυλακα και οχι να βαλει γκολ.Πανω κατω συμφωνω με τα παραπανω.

Ρε Κουτρουμπη εριξες την ΑΕΚ θελεις να αφησεις χωρις μαλλια.......
Τι εκανε παλι ο ανθρωπος.Για να τα λεμε ολα ο Πανιωνιος αδικηθηκε γιατι επρεπε να του δωσει και αλλο πεναλντι στην ανατροπη του Ρισβανη,εκει στο 85.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
Fun Fact: Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ εναντίον του στη λίγκα (365 στον αριθμό), και τα λιγότερα υπέρ του (241).

Χθες και μόνο, τα φάουλ ήταν 24-6. Δηλαδή, ήρθε ο Πανιώνιος στην έδρα μας, και μας έκανε 6 φάουλ στο σύνολο του αγώνα, ενώ εμείς του κάναμε 24.

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό πριν 7 μέρες, ο Παναιτωλικός μας είχε κάνει 2 φάουλ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ εμείς είχαμε κάνει 15.

Ή η άμυνα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τον Βαν Νταμ, τον Τζετ Λι και τον Τζάκι Τσαν, ή κάτι πάει λίγο στραβά ρε παιδί μου με αυτά τα σφυρίγματα τελικά. Εκτός κι αν είμαι κακοπροαίρετος προφανώς.
 
Top Bottom