What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888


Brother Bruce wrote:
σορυ, δε θελω να φανω εριστικος, αλλά τωρα που καθαρισαν τα πραγματα πρεπει να το πω.
ειμαι περηφανος που ειμαι Παναθηναικος, ακομα μια φορα αποψε, γιατι το Παναθηναικο Κινημα πηρε 1%.
εννοω οτι οι φιλαθλοι του ΠΑΟ εχουν το iq και την αντιληψη να καταλαβουν το πολυ απλο οτι ΔΕΝ μπορεις να ψηφιζεις σε εκλογες που καθοριζουν τη ζωη σου, την αγαπημενη σου ομαδα. ειναι ΓΕΛΟΙΟ και ΤΡΑΓΙΚΟ.</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Καλά κάνεις και είσαι περήφανος, όπως θα πρέπει να είμαστε όλοι για την ομάδα που υποστηρίζουμε και έχεις δίκιο,είναι όντως τραγικό να ψηφίζεις με τέτοια κριτήρια. Μερικές παρατηρήσεις μόνο αν μου επιτρέπεις:
Πρώτον, όταν οι επιλογές που έχεις μπροστά σου είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές[strike] γιαναμηπ τιποταχειροτερο[/strike], τότε καλείσαι να επιλέξεις το λιγότερο κακό. Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θεωρούν ως λιγότερο κακή ή και ωφέλιμη επιλογή για μια πόλη/λιμάνι, που δεν έχει καρπωθεί ως δήμος όλα αυτά τα χρόνια όλα όσα της αναλογούσαν , εκείνη μιας γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Άσε με να γνωρίζω πως το παραπάνω σκεπτικό ( με το οποίο δεν είναι ανάγκη να συμφωνώ btw) έχει παίξει μεγαλύτερο ρόλο στο αποτέλεσμα απ' όσο πιστεύουν όλοι όσοι σπεύδουν πάλι να προσβάλουν τη νοημοσύνη των κατοίκων μιας ολόκληρης πόλης, επειδή απεχθάνονται την μεγαλύτερη ομάδα που εδρεύει εκεί. Δέχομαι βέβαια πως η παρουσία ενός δημάρχου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανδρείκελο δεν τιμά κανένα στη πόλη.
Δεύτερον,θα ήμουν προβληματισμένος -και ίσως λιγότερο υπερήφανος- αν η αγαπημένη μου ομάδα έδρευε σε μια πόλη στην οποία το "μαύρο" άγγιξε το 17%. Και το λέω αυτό γιατί η διείσδυση και η σχέση του "μαύρου" με οργανωμένους όλων σχεδόν των ομάδων οι, οποίοι βέβαια έχουν και δικαίωμα ψήφου και οι οποίοι παρουσιάζουν ένα πρωτοφανές όσο και ανησυχητικό ενδιαφέρον για τα πολιτικά πράγματα, είναι γνωστή. Το που θα κατευθυνθούν οι ψήφοι αυτών των ανθρώπων ήταν θέμα συζήτησης στην πόλη μου. Mήπως τελικά από αλλού το περιμέναμε και από άλλη πόλη και με τη συμβολή άλλων οπαδών μας ήρθε;
Τρίτο και τελευταίο, καταλαβαίνεις και μόνος σου πως η ευθεία σύγκριση της απήχησης ενός καθόλου στην ουσία διαφημισμένου ψηφοδελτίου (την ύπαρξη του οποίου ανάμεσα στα άλλα λίγοι αντιλήφθηκαν άσχετα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν) με ένα πολυδιαφημισμένο και πολυακουσμένο που περιλαμβάνει τα ονόματα σημαντικών οικονομικών παραγόντων του τόπου, απλά και μόνο επειδή το πρώτο αναφέρει τον παναθηναϊκό, είναι ατυχής.
Να με συγχωρείτε για το σεντόνι και πιο-off-topic-πεθαίνεις σχόλιο, αλλά όταν θεωρώ πως κάποιος για να δείξει πως εμείς οι παναθηναϊκοαεκτζιδοδενξερωκαιγωτιαλλο είμαστε έξυπνοι καλλιεργημένοι και σεις οι γάβροι βόδια, προσβάλει το σύνολο της πόλης μου, παίρνω στροφές και ξυπνάει ο τοπικιστής μέσα μου. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Όλα τα παραπάνω βέβαια τα είπα εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση οπαδικής ή άλλου είδους σύγκρουσης.</span>

 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Off topic σεντόνι alert
<span class="bbcode_spoiler">Για να πούμε την αλήθεια, κάπως έτσι ήχησε το σχόλιο του Brother Bruce, οι σκεπτόμενοι παναθηναϊκοί σε αντιθεση με τα πρόβατα ολυμπιακούς, αν και είμαι βέβαιος που δεν το εννοούσε έτσι.
Από την άλλη, ως ενεργούς πολίτες μόνο θλίψη πρέπει να μας προκαλεί η εκλογή του Μώραλη, όχι τόσο για το γεγονός αυτό καθεαυτό (αν και είμαι βέβαιος οτι ο έλεγχος ενός εφοπλιστικού ομίλου πάνω στο μεγαλύτερο λιμάνι των Βαλκανίων θα εξυπηρετήσει πρωτίστως τα συμφέροντα τα δικά του και του συναφιού του, και πολύ λιγότερο αυτά των δημοτών)
αλλά για τις τακτικές που είδαμε όλοι και οδήγησαν στην εκλογή του.
Τραμπουκισμοί από συνδεσμίτες και μπράβους υπό το "διακριτικό βλέμμα" της αστυνομίας, παπάδες που μοίραζαν τρόφιμα μαζί με ψηφοδέτλια και όλα τα ωραία που είδαμε προεκλογικά στον πειραιά.
Και να με συγχωρέσεις αλλά πρέπει να πώ tyrion οτι οι δεσμοί του "μαύρου" όπως το είπες, δεν είναι το ίδιο δυνατοί με όλες τις κερκίδες και ο νοών νοείτω.
Δυστυχώς για τους ψηφοφόρους του Πειραιά, απέναντί του υπήρχε ο Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν είναι και πολύ καλύτερος. Παραδοσιακός κομματάρχης και εκφραστής της πελατειακής σχέσης δημοτικής αρχής-δημότη και του Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και με τους δικούς του δεσμούς με τον εφοπλιστικό χώρο.
Και αποδεδειγμένα ανίκανος ως δήμαρχος να προσθέσω.
Παρότι λοιπόν έχουμε να κάνουμε με έναν θρίαμβο της δημαγωγίας και του πολιτικού αναλφαβητισμού, πολύ φοβάμει οτι το μέλλον του Πειραιά δεν θα ήταν πολύ καλύτερο όποιος από τους 2 και αν έβγαινε.
Περαστικά μας.</span>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/37092/" class="bbcode_url">Προτείνουμε 8 ταιριαστές μασκότ για την Εθνική Ελλάδας στο μουντιάλ

:rofl: κλαίω με την Παλαιμαχόντας
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μερικα γεγονοτα - προσωπικα δεδομενα που σας παρακαλω να πιστεψετε:

1. δεν υπαρχει κατι πιο μακρια απο μενα απ το ηθος - συμπεριφορα - πολιτικη πορεια του κ. μιχαλολιακου. κι εχω την ηλικια και την ιστορικη μνημη για να ξερω ακριβως που ηταν και τι εκανε ειδικα την δεκαετια του 80.

2. απλα βαζω χτες το βραδυ τον εαυτο μου στη θεση του ψηφοφορου του κ . μωραλη. υποθεση εργασιας. εστω οτι με εκφραζει το προγραμμα του για την πολη μου <u>ανεξαρτητα με το τι ομαδα υποστηριζω</u>. οχι, στο προχωραω πιο πολυ. εστω οτι ειμαι φιλαθλος του οσφπ. αυτο το θεαμα χτες το βραδυ με τα κοκινα βαρελοτα, τους ποδοσφαιρικους πανηγυρισμους και τον κ. τσουκαλα σε πρωτο πλανο να φιλιεται - αγκαλιαζεται σα να ηταν εκεινος ο νεος δημαρχος θα μου εφερνε αναγουλα.

3. εσας σας φανηκε η εμπλοκη του κ. μωραλη με το δημο σαν αποτελεσμα μιας εξελικτικης πορειας - ενασχολησης με τα κοινα, με τον δημο, με την κοινωνια, περα απ το εργο του στην αγαπημενη του ομαδα? εμενα μου φανηκε ενα πυροτεχνημα που εσκασε ξαφνικα 2 μηνες πριν. πιο πολυ (σαν ενστικτο το λεω) ηταν σαν να εβαλε καποιος στοιχημα με καποιον οτι μπορει να κανει ακομα κι αυτο.

4. τυριον, εχεις αδικο για το ΠΑΝ.ΚΙ. σε πληροφορω οτι στα ελαχιστα media που ειναι "παναθηναικα", πηρε πολυ μεγαλη προβολη κι οτι δεν ειναι απλως ενα ονομα: η υπαρξη και το προγραμμα του περιστρεφεται γυρω απ τον ΠΑΟ. γιατι δεν ψηφιστηκε απο μας, απο μενα? εκτος αν πιστευεις οτι οι ψηφοι του ισουνται με τον αριθμο των φιλαθλων του ΠΑΟ πανελλαδικα.
αυτο που ειπα ειναι οτι θα μ ενοχλουσε πολυ να ψηφιζε ετσι καποιος επειδη υποστηριζει μια ομαδα. εσυ θεωρεις οτι αν ο κ. μωραλης δεν ειχε αναμιξη με το σοκερ και τον κυριο που ανεβηκε μαζι του χτες στην εξεδρα, θα επαιρνε πανω απο 10%? δε νομιζω. ελιτσα και ποταμακι. 6-7 θα επαιρνε και θα λεγε και ευχαριστω. μονος σου λες οτι ουσιαστικα ειναι δημαρχος - ανδρεικελο.

5. το μεγεθος και η διασπορα στον δημο αθηναιων δε μου "επιτρεπει" να νιωθω ευθυνη για το μαυρο 17%. δεν ειναι το ιδιο. στον πειραια με συγκεκριμενες δημογραφικες - κοινωνικες - ποδοσφαιρικες συνθηκες το "φαινομενο μωραλη" δεν μπορει να συγκριθει με κατι σαν αυτο που αναφερεις στο παραδειγμα σου.

6 και τελειωνω το σεντονι. δεν ειμαι ο τυπος ανθρωπου που βλεπω μωραλη η μαρινακη και αφριζω ουρλιαζοντας θανατοοος, ουγκ, κλπ. δεν αφηνω την ποδοσφαιρικη μου προτιμηση να μου θολωσει το μυαλο (οσο εχω τελος παντων). το σκεφτηκα πολλη ωρα το τι θα εκανα αν ημουνα δημοτης πειραια και δυστυχως καταληγω στο οτι την δευτερη κυριακη κι αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα, δε θα καθομουνα καν σπιτι μου, (αφου μ εκφραζει κατι αλλο απ τους 2 μονομαχους), αλλα θα πηγαινα να ψηφισω μιχαλολιακο.
αφου κι εσεις το βλεπετε, οτι ειναι ενα λομπι επιχειρηματικων συμφεροντων και βαζει ποδι με εμφαση στην πολιτικη ζωη της χωρας. καμμια διαφορα με τον μπερλουσκονι.

ΥΓ: ακομα μια φορα χαιρομαι που ειμαι ρεηκουίτης. για το υφος και το στυλ του διαλογου. χωρια που οι συγκεκριμενοι φιλοι που απαντησαν ειναι απο κεινους που εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση εδω μεσα. και δεν θεωρω κανεναν ΟΜΑΔΙΚΑ και βαζοντας τον σ ενα τεραστιο τσουβαλι βοδι, ηλιθιο η οτι αλλο. την ατομικη ευθυνη ομως, το τι κανει ο καθενας και κυριως γιατι, πισω απ το μπλε παραβαν εχω δικαιωμα και υποχρεωση να το επεξεργαστω - κριτικαρω - κρινω, μεσα απ το προσωπικο μου φιλτρο βεβαια.


εντιτ: κλαρινογαμπρίνιο φουτουγού.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Έχουμε πρόδηλη συμμετοχή μεγαλοεπιχειρηματία ως δημοτικού συμβούλου στα "κοινά". Τι λέμε ρε παιδιά τώρα? Είναι σαν να κατεβαίνει ο ΣΕΒ <u>(επίσημα)</u> σε ψηφοδέλτιο για να καβατζώσει Υπουργείο (Εργασίας).

Και όταν μερικοί άφηναν υπόνοιες οι βαθιά χωμένοι σύνδεσμοι καταλήγουν να είναι προσωπικοί στρατοί τους έλεγαν τρελούς.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Brother Bruce σκέψου απλά ότι έτσι όπως το θέτεις εξισώνεις 2 τελείως ανόμοια πράγματα. Είναι άλλοι οι λόγοι και άλλοι οι σκοποί που κρύβονται από πίσω
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625


Brother Bruce wrote:
σορυ, δε θελω να φανω εριστικος, αλλά τωρα που καθαρισαν τα πραγματα πρεπει να το πω.
ειμαι περηφανος που ειμαι Παναθηναικος, ακομα μια φορα αποψε, γιατι το Παναθηναικο Κινημα πηρε 1%.
εννοω οτι οι φιλαθλοι του ΠΑΟ εχουν το iq και την αντιληψη να καταλαβουν το πολυ απλο οτι ΔΕΝ μπορεις να ψηφιζεις σε εκλογες που καθοριζουν τη ζωη σου, την αγαπημενη σου ομαδα. ειναι ΓΕΛΟΙΟ και ΤΡΑΓΙΚΟ.</blockquote>

Βασικά θεωρώ οτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ξενέρωμα των φίλων του ΠΑΟ μετά την είδηση απόκτησης του Μπούρμπου, γνωστό σε εμάς τους Αεκτσήδες και σαν Vitor Μπούρμπο Ferreira... :trollface:

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. σου φαινεται να μην καταλαβα τι κρυβεται πισω απ τα 2 ψηφοδελτια? αυτο ακριβως λεω, οτι το ενα ειναι γνησια "αθλητοκεντρικο" και ξεκαθαρο. το αλλο μαλλον κρυβει επιχειρηματικα συμφεροντα.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ χαρηκα που δεν ψηφιστηκε το πρωτο. αυτο ακριβως ειναι το αρχικο μου ποιντ.
αλλο πραγμα η ζωη μου οι αναγκες μου οι δυσκολιες μου τα ονειρα μου, και αλλο η ομαδα που στηριζω, η ψυχαγωγια μου, η γκ...α μου.
ειναι κωμικο να τα μπλεκουμε. και λιγο αρωστημενο, αν θες την αποψη μου.

εντιτ: γουσταρω μπουρμπο. εδω κοντευει να γινει νορμαλ παικτης ο κουτρουμπης, στον μπουρμπο θα κολλησουμε? εξαλλου η αμυνα θελει γερακλήδες, τριαντακατι. μια χαρα. μονο μη δωσουνε τον ρισβανη. τοτε, ναι, θα ξενερωσω.
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Μια ωραία interactive σελιδούλα της Guardian με τις εμφανίσεις που έχουν χρησιμοποιήσει οι 32 φιναλίστ στα Mundial που έχουν συμμετάσχει.
http://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2014/may/30/-sp-world-cup-kits" class="bbcode_url">Click me

In other news, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τα φιλικά τους, καθώς έχουμε μπεί πλέον στην τελική ευθεία.
Χτές η Αγγλία κέρδισε 3-0 το Περού, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, σε ένα μάτς που το μόνο που θα μας μείνει είναι το ωραίο γκόλ του Sturridge.

http://a.pomf.se/wsrxbk.webm

Οι αντίπαλοί μας τηε Ακτής Ελεφαντοστού έχασαν 2-1 από την Βοσνία.
Σε άλλα μάτς Ισπανία - Βολιβία 2-0, Ουρουγουάη -Β.Ιρλανδία 1-0 και Χιλή - Αίγυπτος 3-2.
Απόψε έχουμε το φιλικό της εθνικής μας με την Πορτογαλία, στις 21:30 από το Mega.
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Double post ftw.
Φιλικό για πολλά χασμουρητά. Σε πολύ ρηχά νερά η εθνική, το ίδιο και οι Πορτογάλοι.
Σε άλλα χτεσινά φιλικά Ολλανδία - Γκάνα 1-0, Ιταλία - Ιρλανδία 0-0, Κροατία - Μάλι 2-1, Ρωσία - Νορβηγία 1-1.

Το μενού για σήμερα έχει Γερμανία - Καμερούν, Σουηδία - Βέλγιο και Γαλλία - Παραγουάη μεταξύ άλλων.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
headless
δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα καλυτερο απο μια ομαδα που παιζει με 3-4 αμυντικα χαφ

http://www.sport-fm.gr/article/anakoinwthike-o-bigia/768978
χαχαχαχαχα μαλακες αμερικανοι ρε.
εχουν φτιαξει ομαδα, γηπεδο προπονητη, εχουν "κλεισει" απο τωρα να παιξουν mls και στο τελος θα ψαξουν να βρουν παιχτες.
αφηστε την μπαλα ρε και παντε παιξτε αμερικαν φουτμπολ (που ειναι μια γκει βερζιον του ραγκμπι)
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Και ένα ποστάκι για το χτεσινό (σημερινό?) φιλικό της εθνικής, επειδή ξέρω οτι καίγεστε να μάθετε.
Με πολλές αλλαγές κατέβασε την ομάδα ο Σάντος, ωστόσο η εθνική δεν ήταν άσχημη, αν κρίνω από τις φάσεις που είδα (όχι δεν ξενύχτησα για να δω το μάτς, εχουμε και δουλειές)
Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά πάλι δεν σκοράραμε, και το ότι οι επιθετικοί μας μοιάζουν να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση πρέπει να αρχίσει να μας προβληματίζει λίγο.
Επίσης αναρωτιέμαι (κι εγώ και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι) μήπως πρέπει να έχει θέση στην εντεκάδα κάποιος πιό δημιουργικός χάφ (Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης) γιατί το κέντρο μας με τα 3 αμυντικά χάφ (Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης) είναι αργό και δεν βοηθάει στη δημιουργία φάσεων.

http://www.youtube.com/watch?v=8k1x_o_OSA4

Πάντως οι ομογενείς μας μιά χαρά το γλέντησαν αν κρίνω από τα στιγμιότυπα που θύμισαν μέρες '94.
Τσάμικα και σούβλισμα αρνιών με την γνωστή χαριτωμένη βλαχομπαρόκ αισθητική των ελληνοαμερικανών.
Bonus clip, στιγμές ανατριχίλας όταν η Καλομοίρα τραγούδησε τον εθνικό μας ύμνο.

http://www.youtube.com/watch?v=L4y1JZ7KKMc
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Καλά το Φετφατζίδη τον έχει ακόμη πάγκο? Περιμένει να φτάσει και αυτός 32 χρονών να είναι πιο αργός και από τον επιτάφιο για να πάρει λετπά στα πόδια του?
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εκλαψα με καλομοιρα σημερα στη δουλεια. ειδικα εκει που ξεχνιεται και ξεφευγει απ το "σοβαρο, δωρικο" στυλ που καποιος σιγουρα θα της ειπε οτι πρεπει να εχει για να τραγουδησει τον υμνο και τραβαει τη φωνη με πινελιες σοουλ και καλα. οι πραγματικα μαγικες στιγμες ομως ειναι οταν φαινεται απο πισω της στην καμερα η φατσόνα του καραγκουνη. Πράισλες.

χεντλες, πλησιαζουν οι μερες. επειδη σε βλεπω οτι τα ψαχνεις αυτα, εσυ η οποιος αλλος (γιατι βαριεμαι να ψαξω ειναι η αληθεια) μπορει να ποσταρει κανενα λινκ απο κεινα τα ωραια εξελάκια που εχουν τους ομιλους ετοιμους και γραφεις σαν μερακλης καθε μερα τ αποτελεσματα και ενημερωνεται αυτοματα η βαθμολογια και βγαινουν τα επομενα ζευγαρια και... οκ, γιου γκετ δε πίκτσερ.
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Kαλη λειτουργια φαινεται να εχει η εθνικη κρινοντας απο τα highlights. :thumbsup:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,236


InfamousJohn wrote:
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/28921/</blockquote> Σκοραρε ο πουτσι :woohoo:

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καναγιες! αχαριστοι! ποταποί!
τι σας ζητησα μωρε? κανενα στημ κή του γκριμ ντωουν? την κουβερτα με τις gpu του devilride? μια τουφα απο τη χαιτη του μπορατσου? (πραγματι δυσευρετο collectible...)
ενα εξελακι ζητησα. αλλά που? κανείς! :angry: <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

ΕΣΤΩ. αποφασισα να κανω την παληκαρια κι εγω αντιθετα απο σας, κνώδαλα, θα μοιραστω τους καρπους της ερευνας μαζι σας. υπαρχει ενας σκασμος στο νετ τελικα, απλα αποφευγοντας τις πολλες διαφημισεις και μ ενα προχειρο ψαξιμο ιδου:

http://smartcoder247.wordpress.com/tag/fifa-world-cup-2014-excel-chart/#ChartOptionD
το καλο εδω ειναι πως εχει για διαφορες και διαφορετικες εκδοσεις του εξέλ.

http://officetemplate.net/fifa-world-cup-2014-schedule-templates.html
εδω εχει αρχειακι που να τρεχει καλα ειδικα και σε μας τα παιδια του open και του libre office.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,236
Το πρωτο ματς ειναι οβερακι :spiteful:
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Σήμερα (αύριο?) έχουμε πάλι φιλικό, το τελευταίο αν δεν κάνω λάθος πρίν τα επίσημα.
Στην τηλεοπτικά αφιλόξενη ώρα των 3 τα ξημερώματα αντιμετωπίζουμε την Βολιβία.
Σε άλλα σημερινά φιλικά, Ρωσία - Μαρόκο (σε εξέλιξη, είναι 1-0 αυτή τη στιγμή) Βραζιλία- Σερβία, Κροατία- Αυστραλία, Μεξικό -Πορτογαλία.

In other news, στους μεγάλους απόντες αυτού του Mundial http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/mundial2014/o-rimperi-xanei-to-pagkosmio-kupello.2829312.html" class="bbcode_url">προστίθεται το όνομα του Frank Ribery
 
Top Bottom