Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω ρε παιδιά.Καταλαβαίνω ότι ο ΠΑΟ έχει μικρύνει πάρα πολύ,αλλά αν πανηγυρίζουμε επειδή κλείσαμε έναν τελειωμένο...Τέλος πάντων,μακάρι να αναγεννηθεί σε μας.Πάντως από Βασέλ που έχει να παίξει μπάλα από το 2005-2006 περίπου σίγουρα καλύτερος.Ο Μπόυντ δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προσφέρει τώρα,αλλά πριν από 2-3 χρόνια ήταν πραγματικό πολυβόλο.Μια ματιά πάντως στη wikipedia με έπεισε ότι έχει πέσει πολύ.Το ίδιο ισχύει και για το Γέλεν.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς της εθνικής,μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι το χειρότερο ματς που έχω δει ποτέ μου.Χάλια και οι δυο ομάδες επιθετικά.Πάντως εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο Σάντος,ειδικά όσον αφορά τα προκριματικά.Στις τελικές φάσεις τα χαλάμε λιγάκι (γενικά,όχι επί Σάντος,με εξαίρεση φυσικά το 2004),αλλά μπορεί να διορθωθεί και αυτό στο μέλλον.
 
Στην ομάδα όπου έχουμε δει στην πρώτη γραμμή παίκτες-πολυβόλα όπως ο Σκάτσελ, ο Ροντρίγκο Σόουζα, ο Χέλγκι Σίγκουρσον, ο Φράνκ Στράντλι και ο...Τζαφάρ Ιρισμέτοφ, είναι μάλλον πολυτέλεια και άτοπο να αναφερόμαστε στον 31χρονο Φιγκερόα ως "τελειωμένο" :cheer:

Αργεντίνους αλήτες και ψυχάκηδες. Γίνεται να μου φέρετε μια 11άδα με τέτοιους? Όνειρο ζωής. Φτάνει πια με τα "καλά παιδιά, χαμηλών τόνων, ψυχάρες".
 
Εγώ βλέπω πάντως, ότι τώρα που έφυγε ο Βύντρα θα καταποντιστεί όλη η άμυνα του Βάζελου.
 
Να υποθέσω δεν προλαβαίνει ο Φιγκερόα το ματς με τη Ξάνθη ε; Να δω ποιος θα παίξει σέντερ φορ.
 
<blockquote>Αργεντίνους αλήτες και ψυχάκηδες. Γίνεται να μου φέρετε μια 11άδα με τέτοιους? Όνειρο ζωής. Φτάνει πια με τα "καλά παιδιά, χαμηλών τόνων, ψυχάρες". </blockquote>

Όταν λέμε μετά ότι όλη η Ελλάδα μας ζηλεύει για τον Παυλάρα τον Γκαρσία... :mosh:
 
Με τη διαφορά Hellion ότι όταν πήραμε αυτούς που λες δεν κάναμε σαν να ήρθε ο Μέσσι,ούτε περιμέναμε σωτήρες.Κι επίσης στον ΠΑΟ έχουν παίξει παίκτες όπως ο Σισέ,ο Σίλβα (ο οποίος στην Άρσεναλ δε μου άρεσε,αλλά για μας ήταν μια χαρά),ο Ασάνοβιτς,ο Βλάοβιτς,ο Βαζέχα,ο Λέτο,ο Ολισαντέμπε και πάρα πολλοί άλλοι.Και αναφέρομαι φυσικά μόνο σε ξένους.

Και ναι,καλώς ή κακώς ο Φιγκερόα είναι τελειωμένος,όχι επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία,αλλά επειδή είχε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς (κάτι σαν τον Ντάισλερ.Θυμάστε τι παιχταράς υπήρξε,τι τραυματισμούς είχε,σε τι ηλικία εγκατέλειψε και από τι ηλικία ήταν ουσιαστικά τελειωμένος<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />.Μια ματιά στην πορεία της καριέρας του θα πείσει τους πάντες νομίζω.
 
Aν ειναι τελειωμένος ο Φιγκερόα θα το μάθουμε, πάντως χειρότερος απο τον τοτσέ δεν νομίζω να είναι, εξάλλου και τον κοβάσεβιτς τελειωμένο τον θεωρούσα οταν πήγε στο λιμάνι αλλα γκολάκια πέταγε αβέρτα
<span class="bbcode_spoiler">τωρα κάτι προβλήματα που ειχε με την καρδιά και τον ανάγκασαν να αποσυρθεί μάλλον οφείλονταν στην ηλικία :trollface: </span>
 
Ναι,μακάρι να αναγεννηθεί κι αυτός,αλλά η αλήθεια είναι πως η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολύ καιρό.

Όσον αφορά τον Τοτσέ,για μένα έχει ακούσει πάρα πολλά άδικα.Ναι,είναι πολύ μέτριος παίκτης,αλλά πέρυσι στο πρωτάθλημα έβαλε 12 γκολ με μόνο ένα γύρο βασικός (στον 1ο έπαιζε ο Λέτο) και φέτος με το χειρότερο ΠΑΟ ever έχει βάλει ήδη 7 γκολ.Αν είχε και πιο σοβαρούς συμπαίκτες θα έβαζε 15 γκολ τη σεζόν.Σε καμία περίπτωση δεν είναι πλήρης επιθετικός,αλλά το θεωρώ αξιοπρεπή.Κάτι σαν τον Μπλάνκο που είχε η ΑΕΚ.Επίσης,σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να έβρισκε κανείς καλύτερο.Ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάποιον.Εξάλλου η επίθεση δεν είναι το μείζων πρόβλημα του ΠΑΟ αυτήν τη στιγμή.Όταν τρως γκολ σε κάθε ματς,όταν κάνεις γκάφες στην άμυνα σε κάθε αγωνιστική,όταν στην ανάπτυξη παίρνεις 0,τότε ο τελευταίος που φταίει είναι ο Τοτσέ.Ας φτιάξουμε πρώτα την άμυνα και το κέντρο μας,που ένα δημιουργικό χαφ της προκοπής δεν έχουμε και μετά παίρνουμε επιθετικούς (εξάλλου ένα-δυο γκολ σε κάθε ματς βάζουμε,το θέμα είναι ότι τρώμε πίσω).Πάλι καλά που έχουμε τερματοφύλακες.
 
Κώστα δε θυμάμαι όμως να είχες το Leto σε εκτίμηση (σόρι αν θυμάμαι λάθος και δε το είχες γράψει εσύ) και μάλιστα από τη στιγμή που είχε αποδωσει πολύ περισσότερο σε εμάς απ΄οτι στο γαύρο( ήταν και γκαντέμης με τόσους τραυματισμούς).
Άντε να δούμε και ο Φιγκερόα τι θα κάνει...:cheer:
 


Adhan wrote:
Κώστα δε θυμάμαι όμως να είχες το Leto σε εκτίμηση (σόρι αν θυμάμαι λάθος και δε το είχες γράψει εσύ) και μάλιστα από τη στιγμή που είχε αποδωσει πολύ περισσότερο σε εμάς απ΄οτι στο γαύρο( ήταν και γκαντέμης με τόσους τραυματισμούς).
Άντε να δούμε και ο Φιγκερόα τι θα κάνει...:cheer:</blockquote>

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ίσως και να θυμάσαι λάθος. Ήμουν σίγουρα επιφυλακτικός όταν πρωτοπήραμε τον Λέτο, κυρίως γιατί στον οσφπ δεν είχε παίξει και καθόλου (5-6 παιχνίδια μόνο, και αυτά ως αλλαγή στο 60-φεύγα στη θέση του...Τζόρτζεβιτς), αλλά οι αμφιβολίες μου γρήγορα εξανεμίστηκαν.

Τι οργασμικό καλοκαίρι κι εκείνο. Να έχεις το σύνολο του εγχώριου τύπου να σου λέει πως "ο Σισέ είναι κουτσός/τελειωμένος/ανάπηρος/με βίδες στα πόδια και έτοιμος να καταρρεύσει" και πως "ο Λέτο είναι φανταζί/φλύαρος/δεν πατάει περιοχή/δεν σκοράρει", και ήδη από το πρώτο ματς στο Παγκρήτιο ο Σισέ είχε παστελώσει ένα τεμάχειο και ο Λέτο είχε βάλει 2 γκολ και 1 ασίστ. "Τα είχα όλα μια φορά..." που λέει και το άσμα.

Συμφωνώ και με τον Raz στα του Τοτσέ. Το παλικάρι είναι ένας μέτριος παίκτης ως επιθετικός αλλά πραγματικά δίνει και την ψυχή του σε κάθε ματς, σε αντίθεση με άλλους κι άλλους.

 
Οκ ίσως το "γαμιά" που τον αποκάλεσες (στο άλλο το θρεντ για το Βύντρα) να το εξέλαβα ως ειρωνικό ή άσχετο με την αποδοσή του μέσα στο γήπεδο. :cheer:
 
Πήρε Καγιεχόν ο Λεβαδειακός.

<img src="http://i46.tinypic.com/34iittu.jpg" alt="34iittu.jpg" class="bbcode_img" />

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάν Μιγκέλ Καγιεχόν ο οποίος είναι δίδυμος αδερφός του γνωστού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης!

--

Μόλις είδα τη φωτογραφία έπαθα τη πλάκα μου :rofl: :rofl:
 
LOL!Είπα κι εγώ. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
andrikos_of_steel :worship: :worship:

Kidiaba ε; :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wx6f_dqPZ3Y
 


Tsok wrote:
andrikos_of_steel :worship: :worship:

Kidiaba ε; :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wx6f_dqPZ3Y</blockquote>

6:55 :rofl:
http://vbox7.com/play:9a54cc10

 
<img src="http://i49.tinypic.com/ajw3rl.gif" alt="ajw3rl.gif" class="bbcode_img" />

Μ'αρέσει...
 
Χαχαχαχαχα επεισοδιακή η σούπερ λίγκα φέτος!! Μεγάλη μάχη για την τελευταία θέση...
 
Μακάρι να πάει έτσι ως το τέλος...
 
Πάντως οι διαρροές από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού δεν σταματούν και εξακολουθούν να είναι διασκεδαστικές...

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231234903&ref=newsletter" class="bbcode_url">http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231234903&ref=newsletter
 


andrikos_of_steel wrote:
Πάντως οι διαρροές από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού δεν σταματούν και εξακολουθούν να είναι διασκεδαστικές...

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231234903&ref=newsletter" class="bbcode_url">http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231234903&ref=newsletter</blockquote>


Παμμέγιστη μούφα που επινοήθηκε από τον και καλά δημοσιογράφο του Παναθηναϊκού στο pamesports, Σταμάτη Γαρρή.

Ο ίδιος που μέχρι πριν 1 μήνα έγγραφε ως μεγάλα inside info αποκλειστικά στο blog του πως "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος", πως "Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΊΓΚΗΠΑ ΦΕΙΖΑΛ ΕΙΝΑΙ 100% ΥΠΑΡΚΤΗ" και πως "είναι ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ η επαναδραστηριοποίηση Πατέρα". 0 στα 3 and counting.

 
Back
Top