Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά,έπνιξε και κανα δυο πέναλτι υπέρ της Μπάγερν βέβαια,για να τα λέμε κι όλα.Καθόλου έκπληξη δεν το θεωρώ προσωπικά,λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι δυο ομάδες.Πάντως το χάρηκα όσο τίποτα το χθεσινό αποτέλεσμα.Μας έχουν πρήξει με την Μπάρτσα τόσα χρόνια.Δεν παίζει μόνη της,έλεος.Τα ίδια θα λέω και για την Μπάγερν αν αρχίσουν να γράφουν 529452 άρθρα μετά από κάθε νίκη της.

Το σημερινό θα είναι ΜΑΤΣΑΡΑ χωρίς αμφιβολία,εκτός κι αν παίξει συντηρητικά η Ρεάλ.Ελπίζω να περάσει η Μπορούσια και να το πάρει κιόλας από τους Βαυαρούς.Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ,αλλά παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και το αξίζει.Θα δείξει.
 
Το όνειρο ολοκληρώθηκε!!Αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.
 
Απίστευτο διήμερο δεν τα περίμενα με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα.
Τουλάχιστον η Real περνάει απευθείας με 4-0 :trollface:
 
Πολύ καλό το ματς!
Lol τουλάχιστον οι μαδριλένοι δεν έχουν να πουν κάτι για τη διαιτησία, πως δεν έφαγαν και 5ο να λένε...
 
Πάντως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου που η Γερμανία δυναμώνει και στο ποδόσφαιρο κι άλλο. Εϊναι σαν να κάνουν επίδειξη δύναμης και σε αυτό τον τομέα.
 
Με 3-0 περνάει η Ρεάλ παιδιά.Αν έπαιζε με την Μπάγερν δεν πέρναγε με την καμία.Αλλά τώρα λίγο η απειρία της BVB,λίγο η φανέλα,λίγο το Μπερναμπέου έχει ένα 5-10 % πιθανότητες πιστεύω.
Πάντως γούσταρα τρελά κάθε φορά που Λέβα,Γκέτσε,Ρόις,Γκιουντογάν,Κούμπα κτλ. έκρυβαν την μπάλα (και χωρίς να τη γυρνάνε πρώτα 3 ώρες γύρω γύρω).Κορόιδο έπαιζαν ώρες ώρες.
 
παντως παιζουν ωραια μπαλα οι ουνοι. ειδικα η ντορτμουντ.
και οκ, μας βγαλανε τα ματια οι γερμανοι, ολοι στα ραδιοφωνα και στα καναλια λενε για γερμανικο τελικο και μπλα μπλα μπλα, και ειναι το πιο λογικο σεναριο, αλλα αν σας περισευει κι ενα 10ευρο παιξτε το στο ρεαλ - μπαρτσα.
ειδικα η ρεαλ εχει ενα 40% να περασει. σουπερ η ντορτμουντ, αλλά νεα και απειρη ομαδα σε τετοιο επιπεδο.
και ξερω οτι ειναι πολυ νωρις, αλλά εγω ξερογλυφομαι απο τωρα για το μουντιαλ του χρονου. επιτελους βρεθηκε αντιπαλος για την ισπανια. τρελο ματσέτο το ισπανια - γερμανια. αιμα και αμμος.

εντιτ: γεια σου ρε ραζ. μαζι τα γραψαμε.
 


Raz wrote:
Με 3-0 περνάει η Ρεάλ παιδιά.</blockquote>

Ωχ σωστός μάλλον ζαλίστηκα από τα πολλά γκολ :whistle: .

 
Ματσάρα ρε το σημερινό! Έβγαλε μάτια η Ντόρτμουντ! Μακάρι να το σηκώσει κιόλας. Δύσκολο μεν, αλλά μακάρι.
 
Αν και θέλω να το πάρει η Ρεάλ, σε περίπτωση που αποκλειστεί, χίλιες φορές να το σηκώσει η Ντόρτμουντ, παρά η μπάγερν. Μια φορά ήμουν με τη μπαρτσελόνα και αυτή έφαγε τέσσερα.
 
Bruce,προσωπικά το 40% μετά από 4-1 και με τέτοια επιβλητική εμφάνιση μου φαίνεται κάπως πολύ,αλλά η αλήθεια είναι ότι όντως η Ρεάλ έχει ελπίδες.Το θέμα είναι ότι η BVB είναι πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση και με τους χώρους που θα βρει (διότι η Ρεάλ αναγκαστικά θα ανοιχθεί,3 γκολ θέλει) μπορεί να έρθει και διπλό.
Από την άλλη,δε βλέπω πως η Μπάρτσα μπορεί να προκριθεί επί της Μπάγερν.Διότι οι Βαυαροί δεν είναι Μίλαν.Είναι πολύ συμπαγής και στιβαρή ομάδα με διαστημικά χαφ (Μαρτίνεζ,Σβαϊνστάιγκερ) και πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

Για το Μουντιάλ πάντως εγώ κρατάω μικρό καλάθι.Έτσι λέγαμε και στο Euro πέρυσι,αλλά ο Balotelli είχε άλλη άποψη.
 
εγώ πάλι δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δούμε ένα τελικό el classico....διότι ουκ ολίγες φορές έχει αποδειχτεί ότι η μπάλα είναι μεγάλη π0*τ@#@!
 
Ο Balotelli μπορεί να είχε διαφορετική άποψη αλλά με την Ισπανία έσβησε, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του...
Όσον άφορα τελικό, βλέπω γερμανικό εμφύλιο και τρόπαιο μάλλον στη Μπορούσια.
Ρε παιδιά πάντως, ας είμαστε σοβαροί, "νέα" και "άπειρη" ( :blink: ) η Ντόρντουμντ, I mean, really...!?
Πάρα πολλά χρόνια παρουσία σε Europa και Τσουλου, έχει και ένα κύπελο CL, στο ντούκου μάλλον...
 
Απειρία των παικτών εννοούσα.Αλλά και σαν ομάδα (ιστορία) και φανέλα (επιτυχίες) δε συγκρίνεται με τη Ρεάλ,ας μην κοροϊδευόμαστε.Επίσης,πάρα πολλά χρόνια παρουσίας δε λες με τίποτα ότι έχει.
 
H Ρεάλ έπαιξε μπάλα για 15-20 λεπτά και νίκησε 2-0, χωρίς αντίκρισμα, τουλάχιστον το πάλεψε όσο μπορούσε, η Μπαρτσελόνα από την άλλη κυριολεκτικά παρέπαιε, οι Βαυαροί τους καναν πλάκα όποτε ήθελαν. Νομίζω μετά το χτεσινό τελειώνει και το παραμυθάκι περι ανυπέρβλητης ομάδας. Ο τελικός πιστεύω, θα είναι ωραίος!
Για να δούμε και στα σημερινά τι θα έχουμε...
 
Ο Μουρινιο στην Ρεαλ εκλεισε την καριερα αλλα μπορει και μεινει για να τους κανει κανα τρεμπελ.Εαν φυγει ο επομενος σταθμος ΤΣΕΛΣΙ.Η Μπαρτσελονα εκλεισε τον κυκλο της για τα προηγουμενα 7 χρονια τωρα αρχιζει η κατρακυλα.Ο Μεσσι ειναι ο μονος που μπορει να κανει κατι αλλα πρεπει να πλαισιωθει απο δυο αμυντικους και δυο μεσους,ο Τσαβι και ο Ινιεστα μεγαλωσαν.
 
Παιδιά ο τσίχλας σταματάει την καριέρα του! Το ζήσαμε και αυτό!

Και ο ΠΑΟΚ ψάχνει κόουτς... τυχαίο;

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 
Αυτό το είχατε δει; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

http://forzaitalianfootball.com/2013/04/ac-milans-mario-balotelli-will-allow-his-girlfriend-to-have-sex-with-real-madrid-squad/" class="bbcode_url">http://forzaitalianfootball.com/2013/04/ac-milans-mario-balotelli-will-allow-his-girlfriend-to-have-sex-with-real-madrid-squad/

Η δικιά του τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μόλις το έμαθε :lol:
 
Είμαι περίεργος να δω αν με άλλο προπονητή η UTD θα συνεχίσει να είναι ο ολυμπιακός της Αγγλίας ή αυτό θα αλλάξει.
 
O Sir Αλεξ δεν φεύγει απο την ομάδα. Θα είναι μια θέσω πάνω από τον κόουτς. Άρα πάλι κουμάντο θα κάνει.
 
Back
Top