What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
ΟΚ, εντάξει. Σε ενοχλεί δηλαδή που ο Μελισσανίδης τα δίνει άμεσα τα λεφτά ενώ ο Κόκκαλης έμμεσα. Δεκτό.

Δεν παίζω με τις λέξεις, απλά νόμιζα ότι η λέξη σκάνδαλο δεν ήταν από ηθικής σημασίας για το γενικότερο καλό, αλλά ότι ευννοείται η ΑΕΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Εσύ το πήγες στο γενικότερο καλό της Γ, Β, Α εθνικής. Η Ορίτζιναλ όμως, ζήτησε να μπει το ΣΔΟΕ μέσα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε μόνη της τα όσα βρήκαν οι Ορκωτοί Λογιστές. Πόσες ΠΑΕ ξέρεις να το κάνουν αυτό; Μήπως έμαθες ποτέ εσύ πότε χρωστάει ο ΠΑΟ ή πόσα χρωστούσε ο ΟΣΦΠ στα "πέτρινα" χρόνια; Μήπως ο Κόκκαλης τον πήρε τον Ολυμπιακό από παρόμοια κατάσταση με την ΑΕΚ (στο χαμό δλδ) ;
Μαγκιά του του Μελισσανίδη κατ' εμέ, να πάρει την ΑΕΚ και να της χτίσει γήπεδο και να τη βγάλει και στην Α χωρίς να χαλάσει φράγκο. Ειδικά για το γήπεδο που μέσα σε μια νύχτα άλλαξαν τα σχέδια και χτίστηκε το Γ.Κ.
Θεωρώ ότι όποια ομάδα από τις μεγάλες και να έπεφτε, σπρώξιμο θα δεχόταν. Αλλά θα σε παρακαλούσα να το πεις αυτό στους επίσημους αγώνες, όχι στα φιλικά. Γιατί και χαμένοι βγήκαμε στα φιλικά και κερδισμένοι. Αν ήταν να πάμε αέρα, δε θα χάναμε από κανέναν.

Ας δίκαζε το δημόσιο τον Ψωμιάδη και θα φτάναμε και στον Ντέμη που προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα ζωντανή. Και στην τελική, πήρε και ένα πρωτάθλημα κακήν κακώς, χωρίς βέβαια να στεφθεί πρωταθλητής. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε τότε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα ήταν πολύ αλλιώς.
Μιας και λες για τον Κατσουράνη όμως, δε μου απάντησες (προφανώς δεν το είδες, δεν υπονοώ κάτι) για το "σκάνδαλο" της μεταγραφής από την Μπενφίκα και για τον Κλωναρίδη που τους πήρατε τσάμπα... Αυτό με τη συνέντευξη, αν ξέρεις πες μου, γιατί εγώ την έβλεπα και δε μάθαμε ποτέ γιατί διακόπηκε. Ποιος τον διέκοψε; Μήπως ήταν οι ίδιοι που τους έκοψε τα εισητήρια γιατί γαμούσαν το γήπεδο και την ομάδα; Μήπως κάποιοι που δεν ήθελαν να ακουστεί; Ποιος; Θα ήθελα τα φώτα σου πάνω στο θέμα, γιατί δεν ξέρω.

Τα λεφτά από ελέγχους μπορεί να βρεθεί που πήγαν και να τα πάρουν. Όπως κρατούσαν υπόλογο τον υιό του στη φυλακή χωρίς να φαίνεται πουθενά αυτός. Όλα βρίσκονται, το θέμα είναι ότι δε θέλουν να βρεθούν. Αν πιστεύεις ότι ήθελαν να σώσουν την ΑΕΚ είσαι γελασμένος. Και αν το δούμε και από το ηθικό του θέματος, αν ο ληστής είναι ο Μάκης, γιατί πτώχευσε η ΑΕΚ και δεν κυνήγησαν το Μάκη; Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ...

Εγώ σε ρώτησα γιατί να πληρώνεις τον ΟΣΦΠ σαν ΝΕΤ, όχι ποιος έφαγε τα λεφτά...

EDIT: Ίσως έχει δίκιο ο Γάιος, τώρα που δε μιλάει σαν τρολ. Δε θα ήθελα να μονοπωλήσουμε το θρεντ, ούτε έχει νόημα να μιλάμε για παρελθόν, ειδικά της ΑΕΚ. Θα ήθελα αν είναι να μου απαντήσεις, να το κάνεις, και μετά να κλείσουμε την κουβέντα μας εδώ ή να τη συνεχίσουμε σε pms.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εγω προσωπικά δεν νοιάζομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο για την Τριφυλλάρα νοιάζομαι. Αλλα τι να κάνουμε γενικά γουστάρουμε γήπεδα, συνθήματα, καρέκλες σε μπάτσους, φωτοβολίδες σε αντιπάλους οπαδούς,να ζητάμε οφσαιντ απο πλάγιο... αλλα που να καταλάβεις εσυ Γαίο καμια λιβόρνο βλέπεις αντε και σανκτ πάουλι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ρε Γάιε να είχες τέτοια διαύγεια σε κάθε σου post, θα ήσουν το αγαπημένο μου μη-τρολ. Τώρα απλώς παραμένεις το αγαπημένο μου. :kiss:

Είναι κωμικοτραγικό να συζητάμε για το τι έκανε ποιος και τι και πότε, αντί να λέμε όλοι μας ότι το πρόβλημα είναι πώς τα κάνουν ευθύς εξαρχής και να κοπεί μαχαίρι. Αννίβα είσαι από Ελευσίνα λογικά θα ξέρεις τι μαφιοζιλίκια γίνονται και με τον πρόεδρο της ομάδας του Ασπρόπυργου εκεί.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ντοντ σπεακ το μι εχθρε της βουκολικης ποιησης!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
καρά-off-topic
<span class="bbcode_spoiler">Ποια βουκολική? Εγώ μόνο το Μπόκολη ξέρω.</span>
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Eγω με τον Alucard εχουμε μια συζητηση για το ποδοσφαιρο και γενικα για τις ομαδες μας μεσα ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΣΜΙΑ και δεν ξεκατινιαζομαστε.Εαν τωρα αρχισω και σου αραδιαζω το ποσο φαρδος εχει η Λιβερπουλ,τα 100 εκατομμυρια και φευγα του ΜΠΕΙΛ για την Ρεαλ,το ντεμαραζ της Αρσεναλ στις μεταγραφες.
Επειδη στον μικροκοσμο της Ελλαδας που ζουμε και με το ελληνικο πρωταθλημα ασχολουμαστε αλλα και τα ξενα πρωταθληματα παρακαλουθουμε.
Επειδη σε βλεπω οτι εισαι τιτανομεγιστος για πες μου κατι και εσυ απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και το ανεβασμενα του γερμανικου ποδοσφαιρου στον ευρωπαικο χαρτη.

Επειδη δεν ειμαι τρολ θα σου πω κατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ και ζω μεσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και επειδη εσυ ζεις εκτος ελληνικης κοινωνιας καπου πιο πανω απο ολους εμας ,την γνωμη σου θα την κρατησω στα καταστοιχα μου και μπορει στο μελλον να μου χρησιμευσει.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
κρατατη γερα.

προφανως και γουσταρεις παντως να ζεις μεσα στην κοπρα,εφοσον σε συνεπερνει το ελληνικο ποδοσφαιρο το οποιο δεν παυει να ειναι αντανακλαση της ιδιας της κοινωνιας.

η ανοχη νομιμοποιει τα παντα.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> και επειδη εσυ ζεις εκτος ελληνικης κοινωνιας καπου πιο πανω απο ολους εμας </blockquote>

μερικες φορες χρειαζεται να σταθεις λιγο ποιο εξω για να μυρισεις την σαπιλα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Hannibal δε νομίζω να διαφωνεί κανείς πώς και στο εξωτερικό γίνεται χαμός. Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές όπου μεγάλες ομάδες φαίνεται να lagg-αρουν και μετά παίρνουν μπρος βρωμάει από μακριά το στημένο στοίχημα.

Το ζήτημα είναι πώς στην Ελλάδα αυτή η κατάσταση πλέον βρωμάει από μακριά σαπίλα, και ο καθένας κοιτάει να πει στον άλλον ποιος βρωμάει λιγότερο και όχι πώς θα πλυθούμε όλοι μαζί. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Τα ελληνικο πρωταθλημα βρωμαει αλλα τωρα πια ΠΑΟ και ΑΕΚ ειναι στην εξεδρα και βλεπουν τους αλλους.Σαπιλα υπαρχει αλλα ο Αλαφουζος δεν μπορει να βγαινει σαν επαναστατης ποπολαρος σε βαρος του ΠΑΟ γιατι απλα οταν τους ενοχλεις θα σε χαρακωσουν.Οταν μετα την διακοπη ο ΠΑΟ δειξει αλλο προσωπο (που δεν νομιζω) δυνατο και να μπορεις να κανεις φασεις για γκολ τοτε να βγεις και να κανεις τις μαγκιες.
Τωρα που εισαι αδυναμος κατσε πισω και φτιαξε ομαδα και μετα να τους την πεσεις.Τωρα οι μικροι σε εμας θελουν προσοχη γιατι μπορει με το βαρος της ευθυνης να καλταρουν και να καουν και αντε μετα να βρουμε πιτσιρικαδες με ποιοτητα.Καλυτερα 5-3-2 παρα 4-3-2-1(4-3-3).
Για να πλυθουμε ολοι μαζι θα πρεπει να το γυρισουμε στο ερασιτεχνικο και να βγει το πρωταθλημα απο το στοιχημα.
Μονο προπονητες σαν τον Kλαφ και τον Τσιχλα που μπορουσαν να παρουν ομαδες τελειωμενες και να τις κανουν φοβητρα εντος-εκτος.(Νοτιγχαμ-Γιουναιτεντ) χωρις την διαιτησια(Αγγλια μανα του στοιχηματος απο τοτε).
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Για να πλυθουμε ολοι μαζι θα πρεπει να το γυρισουμε στο ερασιτεχνικο και να βγει το πρωταθλημα απο το στοιχημα.</blockquote>

Ειδικότερα από όλο το post για το παραπάνω τσίμπησες το thank you. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Τώρα για τη μαφία και τις πράξεις του Αλαφούζου, ο άνθρωπος στις μπίζνες ξέρει πώς να το παίζει marketing, το εφαρμόζει και στον ΠΑΟ. Εγώ θα προτιμούσα ο οποιοσδήποτε ΠΑΟ ή ΑΕΚ να επένδυε στα τσικό για 2-3 χρόνια (να έκανε στην μπάντα τους γορίλλες οργανωμένους και τις μπαρουτοφυλλάδες) και να έβγαζε ομάδα.

 

andrikos_of_steel

Half-Ogre
Joined
Dec 11, 2012
Messages
593
On another note, ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς, αλλά για υποβιβασμό ποιους βλέπετε φέτος; Ρεαλιστικά τώρα, μη μου πείτε τον Παναθηναϊκό <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Αν ο Άρης συνεχίσει με αυτήν την ποιότητα, και με δεδομένο ότι δεν τον παίρνει να ενισχυθεί, νομίζω ότι η μια θέση για την Football League είναι καπαρωμένη. Αν και ΠΑΟΚτσής, πάνω από όλα είμαι Θεσσαλονικιός και με πονάει να μείνει μόνο μια ομάδα από την πόλη μου στην πρώτη κατηγορία.

That being said, μπορεί να τους πω "καλά ξεκουμπίδια" αν αρχίσουν πάλι να παίρνουν δωράκια από τον Μαρινάκη κατά άνοιξη μεριά και αρχίσουν να φωνάζουν "ο Άρης ρίχνει πεντάρες επειδή μπορεί και γουστάρει¨".

Για άλλους υποψήφιους όμως; Προσωπικά πάντως βλέπω να διατηρούνται στην κατηγορία οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος, μου έχουν αρέσει μέχρι στιγμής πολύ και οι τρεις.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
με τους δανεικους τι θα γινει ρε παιδια? πραγματικα θελω να δω τις αποψεις των φιλαθλων του οσφπ (σε πολιτισμενο διαλογο παντα) γι αυτο το θεμα. καθε χρονο και χειροτερα.
18 ειναι ολες οι ομαδες, αρα μπορει να δανεισει max σε 15 ομαδες (εξαιρουνται ο ΠΑΟ, ο παοκ κι ο οσφπ, αν και μπορει να μπερδευτουν και να δανεισουν κανενα και στον εαυτο τους, ξερω γω?). μεχρι τωρα (και αναμενονται κι αλλες αποδεσμευσεις, μεχρι να ξεκαθαρισει το ροστερ του οσφπ) ισχυουν:

1 στον πας γιαννινα
4 στον εργοτελη (γκλουπ! μιση ενδεκαδα)
1 στον λεβαδειακο
2 στον αρη
1 στον πανιωνιο
1 στην καλλονη κι
1 στον αστερα τριπολης.

μεχρι τωρα, ξαναλεω. στις μισες ομαδες. φαντασου τι εχει να γινει στον δευτερο γυρο, που θα εχουν σφιξει τα πραγματα, δυστυχως η κουπα θα εχει κριθει και θυμαστε και τα περσινα. μιλαμε για αλλοιωση του πρωταθληματος. π.χ. δινεις δανεικο τον μητρογλα και σωζεις μια ομαδα. τοσο απλα.
υπαρχει πιο λογικος και πιο σιγουρος τροπος να μην γκρινιαζουμε συνεχεια για το θεμα, απ το να απαγορευτει ο δανεισμος σε ομαδες της ιδια κατηγοριας? γιατι το θεμα εχει περασει στα βουβα και δεν ασχολειται κανεις?

για να απαντησω και στον αντρικο, βλεπω βεροια, λεβαδειακο και ισως πανθρακικο.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
O δανεισμός όμως σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας δεν επιτρέπεται σε κάθε πρωτάθλημα;

Θα μου πεις, άλλο Ελλάδα άλλο εξωτερικό, δε βλέπω όμως τον τρόπο -και το πάτημα- για να απαγορευτεί εδώ.

Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι παίκτες;
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Για να μπώ κι εγώ σφήνα στην κουβέντα...

Μάνο ναι ισχύει κανονικότατα, απλά επειδή δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να το περιορίζει ή αν θές να το οριοθετεί κάπως, ο Ολυμπιακός τα τελευταία, ας πούμε 2 χρόνια, έχει εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση σε σημείο που κάποιος "κακοπροαίρετος" να το θεωρήσει ανήθικο...
Δεν είναι και λίγο να έχεις δανείσει σχεδόν σε όλες τις ομάδες-αντιπάλους.
Το θέμα έιχε συζητηθεί και πέρσυ σε κάποιο ραδιοσταθμό και νομίζω οτι σε άλλες χώρες υπάρχει κάποιος περιορισμός δε θυμάμαι όμως θα το τσεκάρω.
Πάντως δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη που να έχει τη δυνατότητα να μαζεύει ΟΛΑ τα νεά και άξια ονόματα και μετά να τα τροφοδοτεί σε "αντιπάλους" τη στιγμή που θα πάρουν κιόλας παιχνίδια στα πόδια τους και η αξία τους θα ανέβει.
Αποψη μου είναι πως αυτό εκμεταλλέυται ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή (άνοδο της αξίας των δανεικών) και όχι βαθμούς απο τις ομάδες που βοηθάει. (Τουλάχιστον στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος :whistle: )
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ντε βιντσεντι στον πας γιαννινα
ρουγκάλας, τζανακακης, μπουχαλακης, διαμαντακος στον εργοτελη (γκλουπ! μιση ενδεκαδα)
λυκογιάννης στον λεβαδειακο
καραγκουνης, τατος στον αρη
κολοβός στον πανιωνιο
πιντο στην καλλονη κι
ζαραδουκας στον αστερα τριπολης.

δεν τα πηρα απο καμμια πρασινοφυλλαδα, δεν ειμαι τετοιος τυπος.. προτιμω να ψαχνω μονος μου... να το λινκ (πολλα πραγματα ωραια και μαζεμενα): http://www.betarades.gr/bet.php/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-|-Superleague-2013-2014_c_207.html
βεβαια αναφερει ως ελευθερο το ζαραδουκα, αλλα μαλλον εχει κανει λαθος, δανεικο ειχα διαβασει στο sport-fm οτι τον στελνει. κι ακολουθουν οι σερβοι που δεν ειναι ακομα επισημα πουθενα: καταιτς, γκρμπιτς που προφανως δεν εχουν θεση στο ροστερ, αρα καπου θα βολευτουν κι αυτοι....

εντιτ: φακ! το νουμερο 666 ποστ μου και βεβαια αναφερεται στον ακατανομαστο... :evil:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πες και για την πώληση του Φέισα στη Μπενφίκα που σαν άλλος Δούρειος Ίππος θα ανοίξει το κέντρο για να μπούμε :whistle: .
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
:lol: . καλό.
λες? δε νομιζω.. κι εκει τον παγκο θα γυαλιζει.. την πορτα των αποδυτηριων θα σας ανοιξει να πατε για ντουζακι μετα τον αγωνα..

επισης καταλαβαινω που το παει ο μανος. οκ, οι περισοτεροι δεν ειναι πρωτοκλασατοι, απλα ολο το συστημα διαιτητων, παρατηρητων, παρατρεχαμενων, δημοσιογραφων κλπ, αλλιως σε αντιμετωπιζει οταν φαινεται οτι εχεις καποια "ευνοια" και καποια κολλητιλικια με τον ισχυρο. αυτη ειναι μια δικη μου αποψη. οχι, δεν μπορω να την αποδειξω. ναι, το πιστευω ακραδαντα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Με παρεξήγησες Bruce, η ερώτηση ήταν καθαρά για να πληροφορηθώ, μια και είχα χάσει όλες αυτές τις μετακινήσεις, που όντως δημιουργούν ζήτημα....
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Δεν είναι η πρώτη χρονιά που γίνετε αυτό με τους δανεικούς. Πολύ σωστή τακτική από τον χοντρό που έτσι καπαρώνει βαθμούς.
 
Top Bottom