What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Off topic.
Αγορίνα, απλά ήταν λίγο άκομψο το σχόλιο που είχες κάνει, δάτς όλ. Και πλήγωσες την καρδούλα μου.
end off topic

Ον τόπικ.

https://www.youtube.com/watch?v=EKNtSARH-l8
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
"Τσόντα" μας λέγανε, "0-3 από το ημίχρονο", "πάρτυ θα κάνει ο οσφπ"...

Εγώ είδα τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ρισβάνη και τα άλλα 18χρονα να κάνουν πλάκα τον οσφπ και να δέχονται 1 γκολ στη 1μιση φάση που δέχθηκαν.

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο" θα μου πείτε. Δεκτόν. Αλλά αυτή η φουρνιά από τα 18χρονα θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν ξενερώνουμε ποτέ. Προχωράμε.

ΥΓ. ΒΥΝΤΡΑ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΑΡΙΕΓΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΜΟΓΙΑΝΝΟΙ, ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να αντιδρούσατε κι εσείς όπως ο Τριανταφυλλόπουλος μετά την γκέλα που έκανε στη φάση του γκολ, και τι στον κόσμο. Τριάντα ψυχάρα, μη μασάς.

ΥΓ. Χαρακτηρισμοί όπως "λαγοί", "απόγονοι", "σας γαμήσαμε" και λοιπές στοχευμένες επιθέσεις προς τους αγαπητούς συνgamers συνφορουμίτες θα επιδεχονται ημερίσιο ban, από όπου κι αν προέρχονται. Aν είστε τόσο καβλωμένοι και θέλετε να χώσετε, απευθυνθείτε στο αντίστοιχο οπαδικό σας φόρουμ, ΟΧΙ εδώ.
 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22
Καλύτερος ο οσφπ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και άξιζε την νίκη. Τα έβγαλε πάλι τα πιστόλια ο Μητρογκολ και των γάζωσε τον βάζελο.
Να δούμε τι θα βρούν πάλι να πουν οι βάζελοι, οφσαιντ γκολ; στημμένο; πληρωμένος διαιτητής; για να δούμε.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Και 'γω ολυμπιακός είμαι αλλά δεν νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,πιστεύω το ματς ήταν ισορροπιμένο,εκτός αν μιλάς για κατοχή μπάλας.Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε σε μια καυτή έδρα τον αιώνιο πήραμε 3 βαθμούς και πάμε φουλ για 41 πρωτάθλημα.
 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22
Μπήκαμε δυνατά απ την αρχή είχαμε κατοχή περισσότερες και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες. Σίγουρα δεν πιάσαμε τρομερή απόδοση αλλά παίξαμε όσο χρειάστηκε. Ο παο είχε λιγότερε ευκαιρίες και έπαιξε κυρίως ξύλο. Τους χάρησε αρκετές κάρτες ο διαιτητής.

http://s489.photobucket.com/user/maxpayne815/media/Mitrogol.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i489.photobucket.com/albums/rr255/maxpayne815/Mitrogol.jpg" alt="Mitrogol.jpg" class="bbcode_img" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
MEΓΑΛΗ μάπα το παιχνίδι, εγώ μόνο αυτό έχω να πω.
Συμφωνώ με τον Hellion πάντως ότι <u>ΙΣΩΣ</u> αυτή η φουρνιά του ΠΑΟ καταφέρει κάτι καλό στο μέλλον....
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Tελικα πηγα στο γηπεδο αλλα με πηρατε στο λαιμο σας ρε παιδια.Στην μπουτικ εμεινα κλεισμενος ο ανθρωπος,ενας κασκολ πηγα να παρω και με κλειδωσαν(μετα απο την ατακα ημουν και εγω στο ασανσερ απο παρα πεντε,τωρα θα λεω ημουν και εγω στην μπουτικ.
Κατι ντουμανια απο κατι καπνογονα και πυρσους μας πηραν αλλα μπροστα στα δακρυγονα δεν ειναι τιποτα.
Για τον αγωνα,ειδα μια ομαδα με αρχη-μεση και τελος.Ειμαι αισιοδοξος με το μελλον αλλα με αυτον το προπονητη,γιατι τολμαει και βαζει τους πιτσιρικαδες στα βαθια.Ο ΠΑΟ επαιξε με τροπο να μπλοκαρει τον ΟΣΦΠ και στην κοντρα να χτυπησει.Ο Ατζαγκουν μπορει να εκανε την διαφορα αλλα θα ειμασταν εκτεθειμενη αμυντικα.
Απο ενα γλίστρημα φαγαμε το γκολ και θελω να τονισω οτι το παλικαρι με το GLX μπορει να κανει οτι πανυγηρισμο θελει αλλα ρε μεγαλε δεν ειμαστε και στην κατοχη να μας ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ πυροβολοντας μας και ειδικα οσοι βρισκονταν πισω απο τον παγκο του ΟΣΦΠ,αυτα τα πραγματα δυναμιτίζουν καταστασεις.Δεν στο εμαθαν αυτο στην Γερμανια.
Οι καρτες που δεχτηκε ο ΠΑΟ ηταν ολες σωστες και δεν του χαριστηκε καμια,μην σας πω οτι ηταν και παραπανω.Στον ΟΣΦΠ χαριστηκαν τουλαχιστον δυο καρτες και μια ειδικα που καποιος τραβαει τον Μπεργκ απο την μπλουζα και κοντευει να του την ξεχειλωσει.
Για μην ξεχνιομαστε 16 βαθμους για την σωτηρια της ομαδας.
Αυτος ο Βουκιτσ ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.Ειχε τα κακαλα και εκτελεσε το φαουλ στο τελος του αγωνα και ξελασπωσε για μια ακομα φορα τον ΠΑΟΚ.Ο Στεφενς ηταν ακομα μια φορα απαραδεκτος απο τον παγκο.Εαν ο μπαρμπα Λινο σταματησει την καριερα του ποιος θα βγαζει τετοιες σεντρες και τετοια στημενα για τον ΠΑΟΚ.Παντως εαν εμφανιστει ετσι οπως επαιξε με τον Εργοτελη ο ΟΣΦΠ θα τον τελειωσει απο το πρωτο ημιχρονο και το πρωταθλημα θα τελειωσει την επομενη εβδομαδα και στον δευτερο γυρο θα παιζει για το αηττητο ο ΟΣΦΠ.
 

link_7

Commoner
Joined
Dec 18, 2012
Messages
22
Επίσης απ τα highlight <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> της λεοφόρου είναι πως με τόσες φωτοβολίδες που ρίξανε στον αγωνιστικό χώρο (προς παίκτες, διαιτητή, πάγκο) κατάφεραν να χτυπήσουν δικό τους παίκτη(πρανιτς)... :rofl:
Αυτά για όσους λένε ότι οι βάζελοι είναι αρνάκια και ¨για όλα φταίνε οι γαύροι¨.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ενω εσεις με τους κορνεδες και τους επιστημονες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aυτοί που ρίχνανε φωτοβολίδες είναι ηλίθιοι και έπρεπε να βγούνε με σφαλιάρες έξω.
Στα του αγωνα, αν σκεφτούμε οτι στο πρωτάθλημα πρωταγωνιστούνε τα μπάτζετ χτες έπαιζε ο Παναθηναϊκός των 3εκ. ευρω με τον οσφπ των 20 εκ. ευρω οπότε μπραβο στην ομάδα που έπαιξε στα ισια μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ενα γκολ, αλλαι ηταν αδύνατον να μην συνεχιστει η καταραμένη παράδοση να μας βαζει γκολ ο μητρογλας.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Παντως τωρα που βλεπω και διαβαζω τον σκυλο,ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στον Τριανταφυλλοπουλο.Δεν μπορει να γινονται αυτα τα πραγματα μετα το τελος ενος τετοιου παιχνιδιου.100% σφαλμα του προπονητη που εαν ηθελε να κρατησει το αποτελεσμα να περναγε και τριτο αμυντικο μεσα και οχι να ξεσπαει πανω στο παιδι.
Αυριο πρεπει ο Αλαφουζος να καλεσει σε απολογια τον προπονητη για τις πραξεις του,γιατι ο παικτης ειναι περουσιακο στοιχειο της ΠΑΕ.Ποτε κανενας προπονητης του ΠΑΟ με το τοσο εμφανη τροπο δεν επιασε παικτη και να του τα χωνει.Μεχρι και ο Μακαριαν εβριζε αλλα δεν πλακωσε το Κωνσταντινου στις φαπες.
Αυτα του εμαθαν στον Ajax και στις σχολες που πηγε.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Το ματς ήταν ξεκάθαρα για Χ. Δε πειράζει, θα σας φτάσουμε την Κυριακή :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Κανένα πέσιμο δεν έκανε ο Αναστασίου στον 30. Καθαρά συμπέρασμα των ΑΡΔ ήταν αυτό. Αντιθέτως τον παρηγορούσε επειδή έβαλε τα κλάμματα γιατί ένιωθε πως το γκολ που φάγαμε ήταν δική του ευθύνη.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Koita Hellion βλεπω το βιντεο απο την NOVA και κατι φωτογραφιες και καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν τον παρηγορει,αλλα τον κατσαδιαζει χοντρα.

Η Μαγουλα πηγε μεσα στην Επισκοπη και πηρε αποτελεσμα.Ακομα εχουμε πολυ δρομο για να σωθουμε.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230


JonIrenicus13 wrote:


theonirvana wrote:
εγω προβλεπω 0-2 και στο ημιχρονο να μπαινουν μεσα οι λαγοι και να διακοπτεται ο αγωνας</blockquote>

Καλά το πάμε μέχρι τώρα, δηλ γιατί θες να το γαμήσεις? Αν θες να γράψεις για λαγούς και κότες, γιατί δεν πετιέσαι κάπου αλλού (τόσα αθλητικά σάιτ υπάρχουν) που θα βρεις και άλλους να συμφωνήσετε?</blockquote>
τοσο πολυ σε πειραξε?

για τον αγωνα τωρα.ο Ολυμπιακος με το 10% της αποδοσης που θα μπορουσε να πιασει κερδισε τον Παναθηναικο(JonIrenicus13 δεν γραφω τον βαζελο :trollface: ) που επιασε ταβανι στην αποδοση του.η διαφορα δυναμικης ειναι πλεον τεραστια.
@Tsok:την αλλη κυριακη η διαφορα μας θα ειναι στο +6.

EDIT:μην ξεχναμε οτι την Τριτη εχουμε πιο σοβαρο αγωνα(CH.L.) οποτε δεν πολυζοριστηκαμε



 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Η διαφορά δυναμικής είναι όπως ήδη ειπώθηκε διαφορά μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. So simple. Αν αυτή η πραγματικότητα αρέσει στους πρώτους και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα (ό,τι είναι πρώτοι στο βούρκο), τότε απλά είμαστε για τα κλάμματα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Αυτο με το 10% της αποδοσης δεν το σχολιαζω.Παντως εγω ειδα τον ΟΣΦΠ να μην αποδωδει αυτα που περιμεναν οι οπαδοι του και να ξεφτιλιζει τον ΠΑΟ.Εδω και εναν χρονο παντως προσπαθουν να μας ξςφτιλισουν με μεγαλο σκορ αλλα δεν καθεται.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Ναι το βρήκαμε παλι, "συντήρηση δυνάμεων". Όπως πέρυσι δεν μας έριξαν την πολύκροτη 4άρα στο Καραϊσκάκη επειδή "δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον" :Ρ

Τα ντέρμπι πάντα είναι ντέρμπι, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα. Όπως πέρυσι ο Παναθηναικός (που κατά τα άλλα πάλευε να βγει play-off) έχανε τα άχαστα και παραλίγο να κάνει και κηδεία στο Καραϊσκάκη με τον Λούτσο, έτσι και το χθεσινό κρίθηκε στις λεπτομέριες, και ο (καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αντικειμενικά) Παναθηναϊκός έχασε λόγω μιας αδράνειας στην άμυνα στο τέλος.

Η απλή αλήθεια αυτή είναι, τώρα αν θέλετε να βάζουμε και τα μπάτζετ και τις συντηρήσεις δυνάμεων στη μέση για να νιώσει καλύτερα η ψυχοσύνθεση του καθενός, ΟΚ πάσο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οι αριθμοι και τα γεγονοτα λενε οτι το ματς ηταν για 0-0. και η κατοχη και οι ευκαιριες και η "γενικη εικονα".
απο κει και μετα αρχιζουν οι εκτιμησεις του καθενος. εκει φαινεται ποιος ξερει τι βλεπει, ποιος φοραει χρωματιστα γυαλια και ποιος θελει μασημενη τροφη απ το περιπτερο. η προσωπικη αποψη, φαινεται απο χιλιομετρα. αυτα και δεν χρρειαζονται quotes ουτε κοντρες του πληκτρολογιου.

εφοσον η ομαδα μου δε χτυπαει πρωταθλημα, λιγη διαφορα εχει αν θα επαιρνε στο ματς αυτο 0 η 1 βαθμο. βεβαια εννοειται οτι με χαλαει να χανω απ τον αιωνιο αντιπαλο, αλλα ετσι οπως εγινε στο τελευταιο λεπτο, ηταν θεμα μιας στιγμιαιας αδρανειας.

εμενα μ αρεσει η ομαδα τελευταια. και βλεπω οτι το να φορμαριστει και ν αρχισει να πεταει στο γηπεδο ειναι θεμα ενος τικ. δεν ξερω τι θα ναι αυτο, η μονιμοποιηση του ατζαγκουν, η ενταξη του πρανιτς στην ομαδα που δεν εχει γινει ακομα ουσιαστικα λογω καθυστερημενης αφιξης, το ξεψαρωμα ξερω γω του λαγου η του ντινα η του μπαιραμι, οταν επιστρεψει, αληθεια δεν ξερω... παντως νιωθω οτι η στιγμη ειναι κοντα.

αυτο που θελω ειναι να μη χαθει με τιποτα η φουρνια αυτη στην αμυνα. ειναι ευτυχης συγκυρια και σπανια για τα ελληνικα δεδομενα. ειδικα ο ρισβανης μ εχει αφησει αφωνο. αν ο τουιτης καταλαβει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με τιποτα να πουλησει αυτα τα παιδια με την πρωτη ευκαιρια, θα εχουμε ελληνικη κιολας, αμυνα για μια δεκαετια που λεει ο λογος κι ολα ξεκινανε απο κει.
επισης θα θελα να βλεπω περισοτερη ωρα μεσα τον κλωναριδη. δεν ξερω τι θα κανει ο αναστασιου αλλα πρεπει να βρει τροπο να ξεκινανε μαζι οι τρεις.
ο οποιος αναστασιου μ εχει προβληματισει. μ αρεσει η νοοτροπια της ομαδας, η υπομονη μπροστα, η φυσικη κατασταση, η τακτικη, αλλα αυτα που διαβαζω για το πεσιμο στρους παικτες και το κρυψιμο πισω απο εικοσαχρονα και 19χρονα παιδακια που επεσαν στη φωτια με τη μια, δε μου αρεσουν.

συνεχιζουμε. εφικτος στοχος για φετος να παμε γιουροπα (ακομα και δευτεροι να βγουμε, δε χτυπιεται ο αντιπαλος που θα φερει η κληρωση στο τσουλου, μη λεμε μαλακιες) σε ομιλο και να μαζεψουμε εμπειριες, κανενα ευρω και να προχωρησουμε οσο μας παιρνει.
 
Top Bottom