What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Για να ξεφύγουμε λίγο από την εντός συνόρων μιζέρια, σας παρουσιάζω την ιστορία της ζωής του http://www.sombrero.gr/2013/12/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%B5%CF%8D/" class="bbcode_url">μεγαλύτερου ψεύτη του ποδοσφαίρου.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Πολύ καρδιοχτύπι και αγωνία ο Παναθηναϊκός σήμερα με τον πλατανιά και απο μπάλα :nope:
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342


Steel_Havoc wrote:
Πολύ καρδιοχτύπι και αγωνία ο Παναθηναϊκός σήμερα με τον πλατανιά και απο μπάλα :nope:</blockquote>

Και λίγα λες..εγώ προσωπικά δε μπορώ να βλέπω τους:Τριανταφυλλόπουλος,Αμπεντ,Καρέλης! Και άλλοι πολλοί είναι για σουτ αλλά τέλος πάντων,στη κατάσταση που είμαστε...

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τώρα εγώ ή χαζός είμαι ή τα βλέπω όλα ρόδινα :Ρ

Τριανταφυλλόπουλος ΨΥΧΑΡΑ. Μακάρι να είχαμε 10 σαν αυτόν, χορτάσαμε "καλά παιδιά" και "φιλότιμος Έλληνας που έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας". Να έρχεται το κάθε τσουτσέκι (βλέπε: Βλαχοδήμος) να πουλήσει τσαμπουκά στη Λεωφόρο, και να ορμάει πρώτος να χωθεί ο Τριάντα. Τέτοιο χαρακτήρα από την εποχή του Κυριάκου, για να μην πω του Καλλιτζάκη, είχαμε να δούμε.

Αμπέιντ επίσης ήταν καθοριστικότατος σήμερα και έπαιξε καλά, αν και θα μπορούσε να βάλει 2 γκολ ακόμα. Γενικά το θέμα της αστοχίας είναι όλης της ομάδας αλλά με τον Πέτριτς μέσα θα αλλάξουν πολλά.

Στο αμιγώς αγωνιστικό, ναι η ομάδα έπαιξε μέτρια για 60 λεπτά, αλλά μόλις έγιναν οι αλλαγές Μαρινάκης - Κουτρουμπής και Μπαϊράμι - Λαγός (ο οποίος ίσως και να μας αποχαιρετάει από βδομάδα) και πήγε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί άκρο, ουσιαστικά ο Πλατανιάς μας αέριζε τα @@ μέχρι το τέλος του ματς ενώ χάσαμε και μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για 2-0 ή 3-0.

Γενικά είναι τραγικά αισθητή η απουσία του Μέντεζ στο κέντρο. Τον οποίο Μέντεζ βέβαια αρκετοί ανεβοκατέβαζαν "παλτό/μυρωδιά/άμπαλο", δε βαριέσαι, θα το ξεπεράσουν.

Πάντως επιμένω πως η ομάδα κρίνεται υπερβολικά σκληρά. Ναι, ορισμένοι παίκτες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα ακόμα, αλλά σκεφτείτε πως οι 7 από τους 11 βασικούς μας παίκτες ουσιαστικά είναι παιδιά από την ακαδημία με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ παραστάσεις στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αρκετοί άλλοι (Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μέντεζ) προέρχονται από τραυματισμούς ή από περιορισμένες συμμετοχές στην προηγούμενή τους ομάδα. Είναι πραγματικά ένα μικρό θαύμα και δείγμα της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ δουλειάς του Αναστασίου το ότι η ομάδα βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται και καταφέρνει να κερδίζει ακόμα κι όταν παίζει μέτρια.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hellion wrote:
Ρε σοβαρά τώρα?</blockquote>

Αφού <u>κανένας</u> αθλητικός δικαστής δεν έχει την ευθιξία να ασχοληθεί με το θέμα, τι να πεις....

 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Hellion συμφωνώ για το πάθος του Τριανταφυλλόπουλου,όντως το παιδί κάνει ότι μπορεί αλλά το θέμα είναι οτι ακόμα δε μπορεί.Σε κάθε μάτς εκτός απο πάθος εγώ βλέπω μια κακή εικόνα.Μπορεί να εξελιχθεί σε καλό παίχτη αλλά θέλει δουλειά πολύ πιστεύω.
Ο Αμπέντ τσούκου τσούκου τα βάζει τα γκολάκια αλλά δεν,για το όνομα Παναθηναϊκός δεν.Πολλοί όπως είπα για τον Παναθηναϊκό δεν κάνουν αλλά ας όψεται η κατάσταση του συλλόγου και επίσης τα ελαφρυντικά που τους δίνω λόγο το ότι είναι νέα παιδιά και τώρα βγήκαν απο τις ακαδημίες κτλ.Μπράβο τους για το βάρος που σηκώνουν αλλά σε σοβαρό Παναθηναϊκό δε ταιριάζουν.
Και τέλος αυτός ο Καρέλης απο τη πρώτη στιγμή δε μου έκατσε.Ναι βλέπω όρεξη,ναι χώνεται στις φάσεις όπως μπορεί αλλά στο τελείωμα(και στα πολύ εύκολα κιόλας) ο Τοτσέ που όλοι έβριζαν φαντάζει Thierry Henry!
Και κάτι τελευταίο μιας και ανέφερες τον Λαγό...Δε ξέρω τι παίχτηκε και ίσως λάθος τον κρίνω πλέον δε θέλω ούτε να τον βλέπω.Αν δε θέλει κ την είδε παίχτης κλάσης που δεν αποδέχεται προτάση ανανέωσης απο τον Παναθηναϊκό οι πόρτες είναι ανοιχτές και να μη μας γράφει!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
in other news σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο βύντρα με την λεβάντε, Χέλιον μήπως τελικά είχαμε άδικο ολα αυτα τα χρόνια; μήπως είχαμε εναν ντάνιελ άλβες και δεν το είχαμε καταλάβει;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Όχι. Απλώς μπορείς να συγκρίνεις την τωρινή Λεβάντε με τον τότε Παναθηναϊκό για να βγάλεις συμπέρασμα για τη δυναμική της κάθε ομάδας. :trollface:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


Steel_Havoc wrote:
Χέλιον μήπως τελικά είχαμε άδικο ολα αυτα τα χρόνια; μήπως είχαμε εναν ντάνιελ άλβες και δεν το είχαμε καταλάβει;</blockquote>

:rofl: :rofl: :rofl:

Σε καλό μας.

Ο Βύντρα είχε δύο (2) καλά μόνο. Ότι είχε υπεράνθρωπη φυσική κατάσταση (πραγματικά δεν θυμάμαι να τραυματίστηκε ποτέ ή να έγινε αλλαγή λόγω κόπωσης), και ότι αν είχε από πίσω του έναν σοβαρό προπονητή που δεν σηκώνει πολλά-πολλά (βλέπε Τεν Κάτε) μπορούσε να αποδώσει αξιοπρεπώς 1 φορά στις 4.

Πέραν τούτου ήταν ΑΜΠΑΛΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης, επιρρεπής στην γκάφα (ό,τι χειρότερο για αμυντικό παίκτη - κάποιοι... κακοπροαίρετοι θα τα έλεγαν και στεγνά στημένα τα τσαφ που έκανε κατά καιρούς) σε βαθμό που κλαίγαμε τα βράδια μετά τα ματς σε στάση εμβρύου από τα νεύρα, και παιδί του Βαρδινογιάννη (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Η αποχώρησή του πέρυσι ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσε να λάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έβαλε ξαφνικά 2 γκολ συνεχόμενα και ως διά μαγείας να πούμε θυμήθηκε ο τύπος τον Λουκά τον Βύντρα, και βγαίνουν οι νοσταλγοί της τζιγγερομιζέριας και ρίχνουν μαύρο δάκρυ για το πουλέν τους.

Ας κάνει ό,τι θέλει ο Βύντρα. Μου αρκεί που το κάνει μακριά από εμάς, δόξα σοι ο θεός παναΐα'μ.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Θελω να ευχαριστησω τον κυριο Κομποτη που σημερα μου εδωσε μισθους δυο μηνων.Το παιχνιδι με τον ΑΡΗ ηταν απολαυστικο.Στο Live πολλοις κοσμος σημερα φτιαχτηκε οικονομικα τουλαχιστον αυτα που εβγαλαν να τα προσεξουν που θα τα δωσουν.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<img src="http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2014/01/natkho.jpg" alt="natkho.jpg" class="bbcode_img" />

:worship: :worship: :worship:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Mονο για 6 μηνες Τsok.
Ο ΠΑΟ σημερα εριξε τεσσερα τεμαχια στο Μονακο του Βολου(ο Αχιλλεας κατεβαινει δημαρχος).Το πουλεν μου ο Ατζαγκουν σιγα σιγα κανει πραγματα και βρισκει ρυθμο.Ο Καρελης επιτελους πλασαρε και ευτυχως βρηκε το δοκαρι για να μπει η μπαλα μεσα.(Φουρνος γκρεμιστηκε στανταρ)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τέτοιο παίκτη ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε βλέπαμε.

<u>ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ</u>
1. Μπορεί να ήρθε για 6 μήνες μέχρι να βρει ομάδα το καλοκαίρι. Και εμείς να κάνουμε μια εξυπηρέτηση στο παλικάρι και στον μάνατζερ του, άρα θα έχουμε και εμείς το κέρδος μας.
2. Μπορεί η ανακοίνωση για 6 μήνες να αφορά θέματα φορολογικά κλπ. (βλ. Γκαρσία, Λούκας κ.α.).
3. Το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι μπορεί να σημαίνει πως ο Ιβάν φοβάται μην τη πατήσει όπως με Στοχ που δίνει 1.3μύρια τζάμπα και βερεσέ. Οπότε βλέπει και αποφασίζει.
4. Μπορεί να σημαίνει (το ότι έχουμε τον πρώτο λόγο) ότι αν βρει συμβόλαιο από άλλη ομάδα το καλοκαίρι και ο Ιβαν το ισοφαρίσει τότε μένει Θεσσαλονίκη. (πράγμα δύσκολο)...

Μην ξεχνάμε πως πιάνει θέση ξένου και για αυτό το λόγο δε πήγε τελικά Ρόμα και Γαλατά. Αν βρεθεί μια Γαλάτα το καλοκαίρι και του δίνει 3 μύρια συμβόλαιο τότε ο Ιβαν μπορεί να τα σκάσει και να τον κρατήσει, ή να κάνει κανά ντιλ με κανά χορηγό να τα βάλουν από μισά.

Τώρα ας πάμε στα θετικά:
1. Τέτοιο παίκτη δε περιμέναμε να δούμε ποτέ στη Τούμπα.
2. Το όνομα του ΠΑΟΚ ακούγεται στις αγορές, πράγμα που θα προσελκίσει και άλλους παίκτες ονόματα, ειδικά στη περίπτωση που μείνει Τούμπα μετά το καλοκαίρι.
3. Έστω ότι η διοίκηση τον πείθει για το πλάνο της και ο κόσμος με τα δικά του όπλα τον κρατάει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Για μένα (+τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι και θα είναι και αυτές σίγουρα ποιοτικές) σχεδόν εξασφαλίζεις θέση στους ομίλους του Τσου Λου. Άρα και άλλα φράγκα + πρεστίζ.
4. Επιτέλους φαίνεται πως γίνετε καλός μεταγραφικός σχεδιασμός. Με Μαντούρο, Μάρτενς, Γκσουμπρνινκ και Νάτχο, δε θυμάμαι πιο γαμάτη μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ.
5. Εξασφαλίζεις τη πρώτη θέση στα πλει οφ και χτυπάς πλέον πολύ εύκολα τον γαύρο στους ημιτελικούς του κυπέλου (ειδικά χωρίς τον γύφτο και τον βαις).

Για να κλείσω. Όταν σου δίνουν γαίδαρο δε τον κοιτάς στα δόντια. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στον ΠΑΟΚ μας και στη σούπερ λίγδα μας έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή με ποδοσφαιρική αξία που ξεπερνά από μόνη της την συνολική αξία κάποιων ομάδων (ολόκληρων) του πρωταθλήματος (βλ. transfermarkt.de). To αν θα μείνει ή όχι θα το δούμε το καλοκαίρι αλλά μέχρι τότε πρέπει απλά να το απολαύσουμε και να είμαστε σίγουροι πως πάει να γίνει κάτι καλό.... Αργά αλλά σταθερά η ομάδα αλλάζει επίπεδο.

Στα θετικά πρόσθεσε ότι έχει και μουν@ρο γυναίκα...

<img src="https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/q80/s720x720/1009977_10152174249474687_664384438_n.jpg" alt="1009977_10152174249474687_664384438_n.jpg" class="bbcode_img" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ωραία όλα αυτά. Αυτός ποιος είναι?

Edit: Ok, είδα τη φωτογραφία που πόσταρε ο Τσοκ.

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://cdn.firstwefeast.com/assets/2012/10/nachos.jpg" alt="nachos.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Απ'τα καλύτερα όμως.... αυτά των village :worship:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
6 μήνες... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Κάπου διάβασα ότι Ο Παοκ κλείνει και Σουάρες για 1,5 μήνα, Μπέιλ για 3,5 εβδομάδες, και Μέσι για δύο ωρίτσες. :cheers:

Επίσης ο Μήτρογλου θα κλείσει στην Φούλαμ και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
για δεύτερη φορά τους κάρφωσε η παικτούρα! πάρτα μαρί πουτα μπαρτσα! αφου έκανε ρόμπα τον πουγιόλ που τον έχασε και έπεσε κάτω με υπολογισμένη κεφαλιά (ήξερε τι έκανε να μην νομίζουν τίποτα αλλο κατι άμπαλοι) το σφήνωσε
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Εφήρμοσε όλες του τις γνώσεις που κατέκτησε στην άμυνα του Παναθηναϊκού για την επίθεση. Αυτό είναι βελτίωση. :trollface:
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Φετφατζίδης, Φέϊσα, Βάις, Μήτρογλου. Πόσα εκατομμύρια είπαμε ότι μας βγάζουν αυτές οι τέσσερις μεταγραφές;
Το έχει πιάσει το νόημα ο Μαρινάκης.....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Καλά αν ισχύει πως ως αντικαταστάτη του Μήτρογλου ο βαγγελας πάει να φέρει τον...τριαντάχρονο ΝΕΛΣΟΝ ΒΑΛΝΤΕΖ που αγωνίζεται δανεικός από την Βαλένθια στην ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ, και παρ'όλα αυτά ΔΕΝ φάει κράξιμο και γιούχα για τα λεφτά που καταφανέστατα παντελονιάζει, θα γελάσω πάρα πολύ.

ΥΓ. Αν στην κεφαλιά του Βύντρα η μπάλα δεν κόντραρε, θα έφευγε πλάγιο άουτ. Και, αν ήταν η αντίστοιχη φάση στον Παναθηναϊκό όσο έπαιζε ο Βύντρα, η μπάλα θα έμπαινε αυτογκόλ.
 
Top Bottom