What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αυτά θα τα βλέπει ο Ιμπράϊμοβιτς και τουλάχιστον θα χαίρεται που έφαγε πόρτα απο τον CR και ξεμπέρδεψε νωρίς.
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Επιτέλους γκόλ και νίκη για την εθνική, 2-1 απέναντι στην (όχι και τόσο ισχυρή) Βολιβία.
Ο Κονέ που άνοιξε το σκόρ έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά στο κέντρο και μάλλον ήταν ο παίχτης που κέρδισε τις εντυπώσεις. Το δεύτερο γκόλ από ασύλληπτη κεφαλιά του Κατσουράνη μετά από κόρνερ.
Πάντως και πάλι μας έλειψε το εύκολο γκόλ. Ο Γκέκας έχασε κλασικές ευκαιρίες και ο Μήτρογλου όσο έπαιξε δεν κατάφερε να φανεί.

http://www.youtube.com/watch?v=n1B1B7hTP3U

http://www.youtube.com/watch?v=Jxq7MMwxAO4

Νίκες και για τους αντιπάλους μας. 3-0 η Κολομβία την αδύναμη Ιορδανία και 4-3 η Ιαπωνία την Γκάνα σε ένα μάτς με πολλές εναλλαγές.
Ξεμπούκωσε η Γερμανία 6-1 τους Αρμένιους, ενώ η Βραζιλία νίκησε 1-0 την Σερβία αλλά και πάλι δεν έπεισε με την απόδοσή της.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ρε Σαντος βαλε τον Σαμαρα στην κορυφη της επιθεσης για να δουμε ασπρη μερα.Σαλπιγκιδη Φεφτα στα εξτερμ και Κονε μαζι με Μανιατη και Σαμαρη στο κεντρο για να δουμε προκοπη.Το συστημα ειναι το μοναδικο 4-5-1 "Ο Σαμουηλ στο Κουγκι" και φυγαμε για τελικο.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Συμφωνώ εν μέρει με το Χάνιμπαλ,αλλά όσο έχω δει,ο Καραγκούνης φαντάζει απαραίτητος,καθώς κάνει τα πάντα.Μεταμορφώνει πραγματικά το κέντρο.Για μένα ιδανική 11άδα στο 4-2-3-1 θα ήταν:

Καρνέζης,Τοροσίδης,Παπασταθόπουλος,Μόρας (πολύ καλύτερος του Μανωλά και κάνει και καύτερο δίδυμο με Παπασταθόπουλο),Χολέμπας,Μανιάτης,Κατσουράνης/Σάμαρης (ανάλογα το ματς,με την Ιαπωνία θα προτιμούσα Σάμαρη,με την Ακτή Κατσουράνη,Κολομβία δεν ξέρω),Καραγκούνης,Σαλπιγγίδης,Σαμαράς,Φετφατζίδης.

Πάντως καλή σκέψη θα ήταν κι ένα 3-5-2 με το Μόρα να δίνει βάθος στην άμυνα και τα πλάγια μπακ να βοηθούν περισσότερο επιθετικά.Σε αυτό το σύστημα η τριάδα στο κέντρο θα μπορούσε να είναι Μανιάτης,Καραγκούνης,Κονέ/Φετφατζίδης.Σε πιο δύσκολα ματς θα μπορούσε να θυσιαστεί ένας καθαρός φορ (εγώ θα χρησιμοποιούσα Σαμαρά,Μήτρογλου) και τη θέση του να πάρει ένας αμυντικός χαφ ακόμη (Κατσουράνης π.χ.) με τον Κονέ ή το Φετφατζίδη να αγωνίζονται λίγο πιο πίσω από τον καθαρό φορ.Κάτι σαν 3-6-1 ή πιο σχηματικά 3-5-1-1.

Προσωπικά πιστεύω πως το δεύτερο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στο υλικό της εθνικής,καθώς της δίνει και αμυντική σιγουριά και δημιουργία,αλλά βέβαια ο Σάντος ξέρει καλύτερα.Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην εθνική.Πρόκειται για την πιο δύσκολη κλήρωση που είχαμε στη μετά-2004 εποχή.Αν περάσουμε (κάτι που ελπίζουμε όλοι) θα είναι μεγάλη επιτυχία!!!
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Off topic, μα on topic.

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/w8q9tkx.jpg" alt="w8q9tkx.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
χαχαχαχαχα! Έχω λιώσει!
Δεν ξέρω με τι γελάω πιο πολύ στην παραπάνω φωτογραφία. Είναι ένα μικρό disturbing έπος!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ακριβώς ότι είπε ο Bathory.... Ακριβώς όμως! EPIC!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ξάνθη με το Χ ημίχρονο και τη νίκη της ως τελικό που μου χάρισε 150 ευρουλάκια :lol: :lol:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Tsok wrote:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ξάνθη με το Χ ημίχρονο και τη νίκη της ως τελικό που μου χάρισε 150 ευρουλάκια :lol: :lol:</blockquote>

¨Αντε βρε, σε καλή μεριά. Ξέρεις εσύ, μερικά επικά giveaways. :lol:

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ!!

Λοιπόν,εμένα το budget μου φάνηκε περιορισμένο,οπότε έφτιαξα την ομάδα κάπως έτσι.

4-5-1 με Casillas,Lichtsteiner,Sokratis,Vermaelen,Baines,Maxi Rodriguez,Biglia,Dzemaili,De Guzman,De Bruyne,Griezmann.

Ο τελευταίος δεν είναι σέντερ φορ,αλλά ήταν ο μόνος ποιοτικός που μπορούσα να πάρω με τα ψίχουλα που μου είχαν μείνει.

Πάγκο οι Karnezis,Krul,Alderweireld,Srna,Blind,Denisov,Maniatis,Gelson Fernandes,Ghilas,Abel Hernandez,Rafa,Djabou.

Αυτό το σχήμα θα τραβήξει μέχρι τους ομίλους αρκετά πιστεύω.Συμβουλή μου,να διαλέξετε παίκτες από ομάδες που έχουν βάσιμες ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση,που θα πάρουν συμμετοχές,που έχουν εύκολο όμιλο και κυρίως καλή άμυνα (κοινώς αναμένεται είτε να νικήσουν,είτε να χάσουν δύσκολα).Δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πάρουμε ένα Ronaldo ή Messi και να φτιάξουμε καλό σύνολο.

EDIT:Άλλαξα Denisov με De Guzman στη βασική 11άδα,διότι Ισπανία και Ολλανδία παίζουν μαζί στο πρώτο ματς.Προσέξτε το αυτό.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Έχει Μουντιάλ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/L9eVGDN.jpg" alt="L9eVGDN.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
https://www.youtube.com/watch?v=n3U-Vj7TTEE
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959


Raz wrote:
Εγώ!!
...</blockquote>

Εγώ είχα συνηθίσει σε μία λογική σε τέτοια παιχνίδια που δεν είχες περιορισμό σε επιλογή 23 πριν καν αρχίσει η διοργάνωση. Το μπάτζετ μου φάνηκε πολύ μικρό για να μπορείς να χωρέσεις 23 βασικούς (εννοώ να παίζουν στα παιχνίδια του μουντιάλ) οπότε επέλεξα ουσιαστικά να μην έχω πάγκο. Η εντεκάδα μου με 3-4-3: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος-Kompany-Varane, Hazard-rodriguez- Di Maria- Pogba, Suarez-Giroud-Messi. Έχω και 3 κανονικους πάγκο (πέρα από αυτούς που πηρα απλά για να κλείσω 23αδα), Μουσλέρα που το βλέπω να παίρνει τη θέση του Καρνέζη στα knock out, Garay και Τζαβέλλα.

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μακραν οτι πιο γελοιο εχω δει στα χρονια που βλεπω μπαλα (με μακρινο δευτερο το sudden death ή golden goal ή οπως διαλο το λεγανε) ειναι αυτη η χαζομαρα με το σπρει για την σωστη αποσταση του τειχους στα φαουλ.
τι καθεσαι κει περα ρε κορακα μαζι με τους 22 μαντραχαλαιους και τρεχεις κιολα πανω κατω και κουραζεσαι??... ελα στο σπιτι που εχω κατι μερεμετια να περασεις ενα χερακι τους τοιχους
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


rikimaru wrote:


Raz wrote:
Εγώ!!
...</blockquote>

Εγώ είχα συνηθίσει σε μία λογική σε τέτοια παιχνίδια που δεν είχες περιορισμό σε επιλογή 23 πριν καν αρχίσει η διοργάνωση. Το μπάτζετ μου φάνηκε πολύ μικρό για να μπορείς να χωρέσεις 23 βασικούς (εννοώ να παίζουν στα παιχνίδια του μουντιάλ) οπότε επέλεξα ουσιαστικά να μην έχω πάγκο. Η εντεκάδα μου με 3-4-3: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος-Kompany-Varane, Hazard-rodriguez- Di Maria- Pogba, Suarez-Giroud-Messi. Έχω και 3 κανονικους πάγκο (πέρα από αυτούς που πηρα απλά για να κλείσω 23αδα), Μουσλέρα που το βλέπω να παίρνει τη θέση του Καρνέζη στα knock out, Garay και Τζαβέλλα.</blockquote>

Καλό σκεπτικό.Ακριβή ομάδα.Όντως με 11άδα κι όχι 23άδα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.Εγώ προτίμησα να έχω και πάγκο,λόγω conflicts (π.χ. Ολλανδία-Ισπανία),τραυματισμών,καρτών κτλ.Αν και πάλι,δύσκολα τα πράγματα.Στην επίθεση π.χ.,πέραν του Ghilas (που θα είναι όλη η Αλγερία και μπορεί να πετάξει 1-2 γκολάκια),όλοι οι άλλοι είναι αστείο.

EDIT:Για το ματς,πιστεύω πως αν ο Κόβατς έβαζε Βουκόγιεβιτς αντί για Κόβασιτς θα το έπαιρνε το παιχνίδι.Επίσης,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Γέλαβιτς κι όχι Μάντζουκιτς.Καλή η Βραζιλία μετά το 20λεπτο,εκπληκτικός ο Νεϋμάρ,αλλά δε νομίζω πως θα έπρεπε οι παίκτες της να παίζουν τόσο ελεύθερα (π.χ. το καταλαβαίνω να αλλάζουν θέσεις οι 3 πίσω από τον επιθετικό,αλλά να γυρνάει ο Όσκαρ αμυντικό χαφ κι ο Παουλίνιο να βγαίνει φορ,εμένα μου δείχνει πως Παουλίνιο,Γκουστάβο,Φρεντ δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους).Μ'αρέσει το ρευστό παιχνίδι,αλλά οι ρόλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι.Δεν είναι Ατλέτικο π.χ. που έπαιζε χωρίς ακραία χαφ κι όλοι κάλυπταν χώρους παντού.



 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Double post,αλλά γελάει ο κόσμος με το πέναλτυ.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
να παραήταν μούφα και παραλίγο να το αποκρούσει ο τέρμας αλλα...
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
ολα υπερ της Βραζιλιας τα δινει.ειδιακ το πεναλτι ηταν για γελια
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Hurray ... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom