αναθεμα την μετακομιση... να θελω να γραψω απο χτες και να μην μπορω....
ρε αγορινες που λεει και ο φραπες, απ το ματς με την ιαπωνια φανηκε οτι εχουν πεισμωσει και οτι αν και δεν παιξανε ομορφα, τουλαχιστον σκιστηκαν στο γηπεδο.
χτες ηταν αλλη φαση. ηταν η καλυτερη μπαλα που εχω δει απ την εθνικη. αιρένικε, κατσε σημερα να δεις το β ημιχρονο. δε θα πιστευεις στα ματια σου.... ωραιες αντεπιθεσεις, αλληλολαλυψη, αμυνα με καμικαζι, συνδυασμοι ενα - δυο, πραγματα που εγω τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει.
τον σάμαρη παντα τον συμπαθουσα, φαινεται παιδι χαμηλων τονων, δουλευταρας, δε γλυφει κερκιδα και προεδρους και ηρθε απο μια μεσαια ομαδα και σχεδον επαιζε βασικος για μεγαλο μερος της χρονιας. χτες με εστειλε κανονικα. κυριως για το κλεψιμο και το πλασέ στο πρωτο γκολ. εκτος αν το εκανε κατα τυχη, μιλαμε για ενεργεια παιχταρά. πλασέ ΠΑΝΩ απ το σωμα του τέρμα που πεφτει? τρελη στιγμη...
συγκινητικη εμφανιση μανιατη και καραγκουνη (αντιπαθω τρελλα το στυλ τους και την εικονα που βγαζουν στο γηπεδο, άλλη κουβεντα αυτο, αλλά χτες τους εβγαλα το καπελο). ελαχιστα πιο κατω μανωλας, λαζαρος και (ω, μον ντιέ, πως θα το γραψω αυτο???) χολέμπας. και οι υπολοιποι εδωσαν οτι ειχαν, αυτο με καλυπτει.
ειμαστε μια χωρα 10 εκατομμυριων με 10 εκατομμυρια προβληματα. ετσι ειμαστε σαν χαρακτηρες, σαν ψυχοσυνθεση, ετσι παιζουμε. βαριομαστε στα προκριματικα, ισα να βγει το 1-0, αγχωνομαστε και σαστιζουμε στα πρωτα ματς των μεγαλων διοργανωσεων, τ ακουμε απο τυπο, φιλαθλους, ραδιοφωνα και αργοσχολους και μετα μας πιανει το φιλοτιμο και κανουμε την υπερβαση. συνηθως κραταει 1 με 2 αγωνες. το 2004 που ειχαμε καλο υλικο στην αμυνα και στο κεντρο, καλο κοουτς και δε μας περιμενε και κανεις, κρατησε για 5-6 αγωνες. τωρα, δεν ξερω. η κοστα ρικα δεν ειναι ομαδαρα κι ειναι τεραστια τυχη, αν το σκεφτει κανείς, που απο εναν ομιλο με ιταλια, ουρουγουαη, αγγλια, μας ετυχε αυτη. ΑΛΛΑ, τρεχει πολυ, ειναι οργανωμενη πισω και στο κεντρο, και δεν προκειται να βρουμε τα κενα που βρηκαμε χτες, ειδικα μετα το 1-0. μην εχετε αυταπατες οτι ο σαντος θ αλλαξει μυαλα, επειδη παιξαμε τοσο καλα χτες. θα γυρισει στο τσουκου τσουκου του 1ου ημιχρονου, που εστειλε για νανι τον αιρενικο :lol: και τοσο αλλο κοσμο. ετσι νομιζω, τουλαχιστον. μακαρι να ρισκαρει, αλλα δεν το βλεπω.
ρε σεις, μονο εγω ειδα το πεναλτι 100% καθαρο? χωρις ριπλει, φαινεται οτι παει να πλασαρει κι ο αλλος απο πισω με καποιον τροπο (θες τρικλοποδια, θες βαζοντας το ποδι του μπροστα) δεν τον αφηνει. ο σαμ δεν ειναι το στυλ του βουτηχτη και ειδικα τετοια στιγμη, νομιζω οτι προτιμας να σουταρεις παρά να βουτηξεις ψευτικα, μπας και το σφυριξει ο κόραξ. ασε που δεν ξερει τι γινεται πισω του και φαντασου να επεφτε μονος του χωρις την παραμικρη επαφη. θα γινονταν ρομπ ντε σαμπρ ανα την υφηλιο... ακομα, οι ιβοριανοι ουτε καν πλησιασαν τον διαιτητη, αυτο κατι λεει. νομιζω ο θορυβος ξεκινησε απ τον βλακα τον σπυροπουλο (που οπως ειπε σε καποια φαση απ τις πολλες που εκανε λαθος: "κανουν τα ματια μου πουλακια" :malakas:

:S ) που ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ. ουτε σε ξενα σαιτς ειδα πουθενα αναφορα για πετσινο. μην εχετε αμφιβολια οτι για πολλους λογους δε μας συμπαθουν καθολου και θα το εκαναν σημαια αν υπηρχε κατι.
ουτε ελληναράς ειμαι, ουτε παραλογος. δεν γιναμε ξαφνικα σουπερ ομαδα, αλλά χαιρομαι τρελλα που ειμαστε ακομα εκει, στα νοκ αουτ, στο καλυτερο μουντιαλ των τελευταιων 30 χρονων τουλαχιστον. οταν τελειωσει, να κατσουμε να το συζητησουμε. ειναι σχεδον μεταφυσικο αυτο που συμβαινει φετος, με 8 στα 10 ματς καταπληκτικο. νομιζω αυτο το μουντιαλ θα γινει σημειο αναφορας για πολλα πολλα χρονια και καπου στη γωνιτσα του θα αναφερουν και μας, κι αυτο ειναι ηδη σπουδαιο.
ρε σεις, χωρις να δειξω υπεραισιοδοξος κι επειδη βαριεμαι τωρα να ψαχνω, δε γραφει κανεις τα πιθανα σταυρωματα μεχρι τον τελικο? ετσι, για το γουρι....