rikimaru
Umber Hulk
manos426f wrote:
Hellion wrote:
Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά τον Καρεμπέ, που υποτίθεται ότι έλαβε την ρατσιστική επίθεση. Ούτε τη Λεωφόρο βλέπω. Βλέπω μόνο έναν μαλάκα με κασκόλ του Παναθηναϊκού να κάνει χειρονομίες σε μια κάμερα. Δηλαδή αν πάω εγώ στο γήπεδο του Ηροδότου Νέας Αλικαρνασσού με κασκόλ του γαύρου και κάνω χειρονομίες στο κινητό μου, μπορώ μετά να το στείλω στην UEFA και να πω "ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ"?</blockquote>
Καταλαβαίνεις όμως πόσο επικίνδυνη είναι μία τέτοια λογική και μέχρι πού θα μπορούσε να οδηγήσει, ε;
Hellion wrote:
Και, ως προς το "εγώ κοιτάω το μαγαζί μου, δεν είναι λογική το να λεω ας τιμωρηθούν οι γαύροι πρώτα"...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.</blockquote>
Αυτό ισχύει και για το μπάσκετ;</blockquote>
Γιατί δηλαδή έχει τιμωρηθεί στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός ενώ ο Παναθηναϊκός τη γλιτώνει; Τιμωρήθηκε για τις κραυγές στον Μπατίστ; Για το πανί με τον καρκίνο για τον Διαμαντίδη; Για τις χειρονομίες του Αγγελόπουλου; Κατά τα άλλα και οι 2 συνήθως ξεκινάνε τη σεζόν με μερικά κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια κληρονομιά από τους τελικούς της προηγούμενης χρονιάς, όπως και φέτος το παιχνίδι της ένστασης έγινε χωρίς κόσμο. Όποια τιμωρία παραπάνω έχει πάρει ο Ολυμπιακός είναι για τα 2 παιχνίδια που δεν τελείωσαν ποτέ για τα οποία όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν τελείωσαν επειδή έτσι το είχαν αποφασίσει κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο.
Σε επίπεδο παραγόντων το ποιος κάνει μεγαλύτερο σόου μέσα στο γήπεδο μικρή σημασία έχει και δεν επηρεάζει την ουσία. Για τα εκτός όποιος παρακολουθεί μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνεται μονόπλευρο παιχνίδι αλλά δεν είναι κουβέντα για να την κάνουμε εδώ. Btw πάντως για την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού δεν νομίζω ότι τιμωρήθηκε κανείς.