What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
καποτε μου ειχαν πει καμια 10ρια τετοια συνθηματα της αελ στη σειρα. τα μονα που νομιζω πως θυμαμαι ειναι :<br><br>αελ ουισκι και χεβι μεταλ δισκοι.<br>αελ whiplash (κρεμα που την χρησιμοποιουσαν για εκδορες απο πεσιμο με μηχανακι νομιζω) και θα μαι παντα διπλα σ&#039;.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
pegasus_LARGE_t_1041_105864601.JPG
<br><br>Ο σπουδαιότερος πρόεδρος του Παναθηναϊκού τα τελευταία 40 χρόνια.<br><br>Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία.<br><br>Θα σας εξηγήσω το γιατί, οσονούπω. Αλλά εξακολουθώ να θεωρώ το κράξιμο στον Αλαφούζο εξίσου άκυρο με το κράξιμο στον Στραματσόνι.<br><br><i>"ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ..."</i><br><br>ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΑΣ, ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, αλλά θα σου το εξηγήσω μόνο αν επιμείνεις, όποιος κι αν είσαι.<br><br><br>ΥΓ. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ονειρο ζωής. Χωρτάσαμε από "τρεχαντήρια φιλότιμους πολυθεσίτες καλά παιδιά ελληνόπουλα με προοπτική για Εθνική" κτλ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ. ΞΕΝΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ. Ζήτημα να υπάρχουν παγκοσμίως αυτή τη στιγμή 5 αξιόλογοι Έλληνες παίκτες, και ΟΛΟΙ παίζουν σε μεγάλα κλαμπ και είναι πανάκριβοι. Εκτός αυτών, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ξαναλέω.<br>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
θυμάμαι εποχή που ο αρης να είχε στην 11αδα 2 ελληνες? 3 δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους. τα ίδια έλεγα ότι ελληνες παίχτες δεν υπάρχουν. και κύριος όταν μιλάμε για αρη γιατί κακά τα ψέματα οι καλοί ελληνες δεν ήταν για τα λεφτά του αρη. τα κανάλια μας κράζανε μαζικά (άσχετα που η αλήθεια είναι ότι και οι μεγάλοι τότε δεν μπορείς να πεις ότι είχαν αμάν τους πολλούς ελληνες αλλά τεσπα.) όπως και να έχει υπάρχουν λίγοι ελληνες παίχτες  οπότε δεν πα να λένε ότι θέλουν άμα θέλεις ομάδα για ευρωπη-πρωταθλημα χτυπάς έξω.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Αν οι ομαδες εδιναν τις ευκαιριες που δινει ο ΠΑΟΚ στα παιδια των ακαδημιων θα ειχαμε πολυ καλυτερους Ελληνες ποδοσφαιριστες.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
^Τι ακριβώς ευκαιρίες δίνει ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες που δεν δίνουν οι άλλοι? Μόνο για την περίπτωση της ΑΕΚ γνωρίζω που λόγω προϋπολογισμού, αναγκάστηκε να στήσει ομάδα από τις ακαδημίες της όταν την τιμώρησαν στις χαμηλές λίγκες.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
αρης αεκ αναγκάστηκαν να δώσουν ηδη στην σουπα λιγκ ευκαιρίες λόγο χρεών. και οι δυο υποβιβαστικαν στο χαλαρό. και μιλάμε για παίχτες που στον αρη τότε στην μικρή είχαν κατακτήσει τον τίτλο αλλά ένας δυο να φάνηκαν στην μεγάλη? λίγοι παίχτες βγαίνουν δεν μπορείς να ανταπελξεθεις μόνο σε αυτούς που θα βγουν. <br><br>να αναφέρω κιόλας οτι τα μυαλά ορισμένων φουσκώνουν και η νέα γενιά της εθνικής πχ που παρατήρησα (δεν ξέρω τι γίνετε στις ομάδες αλλά από ότι κατάλαβα δεν παίζουν και πολλοί πχ ολυμπιακός άκουσα ούτε 1 να έχει βασικό) είναι μόνο ταττου και μαλλί.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
αυτο που λεει ο Mogrey, ο ελλην ποδοσφαιριστης ειναι ταττου, μαλλι, instagram, ξενυχτι, γκομενακια, τσιγαρο, κλπ κλπ. Με μια λεξη δεν ειναι επαγγελματιας, και στις σπανιες περιπτωσεις που ειναι σοβαρος ειναι κατι τυπαδες τυπου κουτρουμπης και βυντρα, που τα μονα κοσμητικα επιθετα που μπορεις να βρεις ειναι "φιλοτιμοι", "πολυεργαλεια" και αλλα τετοια.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Γω τα μόνα κοσμητικά που μπορώ να βρω για τον Βύντρα δεν με παίρνει να τα πω διότι θα πάει το μπαν σύννεφο!!!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
λολ ακόμα θυμάμαι την επική βουτιά βυντρα στο χαριλαου. πως τον χτύπησε ο αέρας έτσι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> 
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
<blockquote><br>ναι αλλα εβγαινε πρωτος στα εργομετρικα....<br></blockquote><br><br>Kαι στις προπονήσεις έβγαζε μάτια από προσωπική πηγή :lol:<br>Το θέμα είναι πως δεν έφταιγε αυτός για τη θέση την οποία τον βάλανε να παίζει όμως και βρήκαν ευκαιρία όλα τα τσιράκια/δημοσιογράφοι και η διοίκηση να βρουν το εξιλαστήριο θύμα για κάθε αποτυχία του συλλόγου
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Το παλικάρι κάθε φορά που πλησίαζε η μπάλα έβαζε μπρος το μπλέντερ που ανακάτευε τα σκατά που χε στο κεφάλι! Όσο για το ότι ήταν το εξιλαστήριο θύμα από πλευρά διοίκησης δεν το σχολιάζω καν! Τόσα χρόνια δεξί μπακ δεν πήραμε για να μπορεί να παίζει ο Βυντρίνιο κάπου!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ο Βύντρα ήταν κτήνος ως φυσική κατάσταση ( εργομετρικά  :rofl: ) αλλά ήξερες πως Α) οι σέντρες του θα έφταναν στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, και Β) όσο καλά κι αν παίζει, έστω ΔΥΟ φορές σε κάθε ματς, θα κάνει ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ και θα φάμε γκολ. ΠΑΝΤΑ όμως. Έχουν χαθεί νίκες, προκρίσεις, χρήματα και τίτλοι από τις μαλακίες του "τίμιου Λουκά". Βάλε μετά στην ίδια ομάδα αυτόν και τον Σπυρόπουλο, ε νταξ γάμησέμας. <br><br>Ακόμα αναρωτιέμαι πόσο γίγαντας ήταν ο Τεν Κάτε που κατάφερε να πάρει διπλό κόντρα στην Ίντερ με άμυνα Σπυρόπουλο-Βύντρα-Σαριέγκι.<br><br>ΥΓ. O Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης όταν ανακοίνωνε την αποχώρηση της οικογένειάς του από τον Παναθηναϊκό, στην συνέντευξη τύπου ευχαρίστησε ονομαστικά τον Λουκά τον Βύντρα. Δεν χρειάζεται να ξέρω κάτι άλλο.<br><br>ΥΓ2. Για τον "Έλληνα ποδοσφαιριστή" συμφωνώ μέχρι κεραίας με τους παραπάνω. 9 στους 10 τατού-μαλλί-γκομενίδια και λεζάντα. Μόνο ο Καρέλης, ο Καρνέζης, ο Παπασταθόπουλος, ο Μήτρογλου και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπορούν να λογίζονται ως πολύ καλοί έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή που θα μπορούσαν να παίξουν σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στη θέση κάποιου ξένου. Πέρα από αυτούς, Αργεντίνικη παροικία για να βγάζουμε γούστα.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Όταν λέμε για τον Βύντρα μιλάμε για τον παίκτη που έχει πάρει κίτρινη κάρτα επειδή ως αναπληρωματικός που έκανε ζέσταμα μπήκε μέσα στο γήπεδο για να δώσει την μπάλα στο τέρμα. Ναι όπως κάναμε στις αλάνες που δεν αφήναμε την μπάλα να βγει για να μην κυνηγάμε μετά... https://youtu.be/cuEl829ORy8?t=498<br>Και βέβαια αμέτρητες ηλιθιότητες μέσα στα παιχνίδι όπως π.χ αυτό το φοβερό πέναλτι που ίσως και να στοίχισε μία πρόκριση... https://youtu.be/3coS1QOlTFA?t=609<br><br><br><blockquote><br>θυμάμαι εποχή που ο αρης να είχε στην 11αδα 2 ελληνες? 3 δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους. τα ίδια έλεγα ότι ελληνες παίχτες δεν υπάρχουν. και κύριος όταν μιλάμε για αρη γιατί κακά τα ψέματα οι καλοί ελληνες δεν ήταν για τα λεφτά του αρη. τα κανάλια μας κράζανε μαζικά (άσχετα που η αλήθεια είναι ότι και οι μεγάλοι τότε δεν μπορείς να πεις ότι είχαν αμάν τους πολλούς ελληνες αλλά τεσπα.) όπως και να έχει υπάρχουν λίγοι ελληνες παίχτες  οπότε δεν πα να λένε ότι θέλουν άμα θέλεις ομάδα για ευρωπη-πρωταθλημα χτυπάς έξω.<br></blockquote><br><br>Έναν είχε μια εποχή, τον Πρίττα :pP. Είχαν παίξει και επικές δηλώσεις Σκόρδα επί του θέματος, κομμάτια μετά από ήττα στην Τούμπα και βρίσκεται δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για την έλλειψη ελληνικού στοιχείου και πως να καταλάβουν οι ξένοι από ντέρμπι και η απάντηση του ξεκινούσε κάπως έτσι "αν είναι να μιλήσουμε για εθνικότητες το πράγμα πηγαίνει αλλού και στον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας" :facepalm: :facepalm: <img src="/confuse.gif" width="" height="" alt=":?" title=":?" class="bbcode_smiley" />?: :smash: :throw: :mosh: :drinks:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br><blockquote><br>θυμάμαι εποχή που ο αρης να είχε στην 11αδα 2 ελληνες? 3 δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους. τα ίδια έλεγα ότι ελληνες παίχτες δεν υπάρχουν. και κύριος όταν μιλάμε για αρη γιατί κακά τα ψέματα οι καλοί ελληνες δεν ήταν για τα λεφτά του αρη. τα κανάλια μας κράζανε μαζικά (άσχετα που η αλήθεια είναι ότι και οι μεγάλοι τότε δεν μπορείς να πεις ότι είχαν αμάν τους πολλούς ελληνες αλλά τεσπα.) όπως και να έχει υπάρχουν λίγοι ελληνες παίχτες  οπότε δεν πα να λένε ότι θέλουν άμα θέλεις ομάδα για ευρωπη-πρωταθλημα χτυπάς έξω.<br></blockquote><br><br>Έναν είχε μια εποχή, τον Πρίττα :pP. Είχαν παίξει και επικές δηλώσεις Σκόρδα επί του θέματος, κομμάτια μετά από ήττα στην Τούμπα και βρίσκεται δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για την έλλειψη ελληνικού στοιχείου και πως να καταλάβουν οι ξένοι από ντέρμπι και η απάντηση του ξεκινούσε κάπως έτσι "αν είναι να μιλήσουμε για εθνικότητες το πράγμα πηγαίνει αλλού και στον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας" :facepalm: :facepalm: <img src="/confuse.gif" width="" height="" alt=":?" title=":?" class="bbcode_smiley" />?: :smash: :throw: :mosh: :drinks:<br></blockquote><br><br>κουλοχερη νεμπεγλερας πριττας. μόνο ο νεμπεγλερας μου άρεσε αρκετά φιλότιμος παίχτης. μετά βεβαία μείναμε μόνο με τον πριττα? κάπως έτσι. αν εξαιρέσεις τις χρονιές 2006-2009 και 2011 τα ευρωπαϊκά που παίξαμε καλούτσικη μπαλίτσα όλες οι άλλες χρονιές ήταν ένα λάθος. ήταν μέγα λάθος που ο σουπερ 3 κυνήγησε τον κοντομηνα ναι λαμογιο από τα λίγα κλπ αλλά ποιοι μπήκαν μετά? "δημοκρατικά" έφαγαν λεφτά από τον αρη κάτι πικραμένοι. εξου και ο λόγος που ξενέρωσα και δεν παρακολουθω το άθλημα. μπήκε στα διοικητικά σύνδεσμος και ανεβοκατεβαζε διοικήσεις μόνο στην ελλαδα αυτά.  <br><br>ο οδοντίατρος όποτε άνοιγε το στόμα του μαλακίες πετούσε σε άφηνε σε μια φάση "τι στον είπε?"
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Mogrey τσεκούρι και φωτιά στη μπάλα. Μη χαλιέσαι, καλά κάνεις και δεν παρακολουθείς το "άθλημα". Έχω πάει σε όλα τα σοβαρά γήπεδα της Έλλαδας σαν "φιλοξενούμενος", πραγματικά  η τριβή με το ντεμέκ άθλημα από κοντά, φτάνει για να αποδομήσει τα πάντα. Τι να κάνουμε ρε φίλε, ο γηπεδικός έχει διψήφιο IQ, και μάλιστα κάτω από 90. Φτάνεις στο σημείο πραγματικά να αισθάνεσαι εξωγήινος ανάμεσα σε νεάντερταλ. Μέχρι να βαλτώσουν όλοι και να γίνει ολική επαναφορά, η ενασχολήση με το παίγνιο έχει καθαρά εγκυκλοπεδικό χαρακτήρα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Πόπο ρε rikimaru τι θυμήθηκες. Αυτή η τριάρα είχε τούξει πολύ. Απίστευτη αδικία - κωλοφαρδία.  :throw: :lol:<br>Τους εκδικηθήκαμε με τεσσάρες τα επόμενα χρόνια όμως  :drinks: :spiteful:<br>Να πω κάτι που μου αρέσει πάντως για το φετινό πρωτάθλημα? Γουστάρω που και οι 4 μεγάλοι έχουν καλές ομάδες  :cool:
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
<blockquote><br><br>Να πω κάτι που μου αρέσει πάντως για το φετινό πρωτάθλημα? Γουστάρω που και οι 4 μεγάλοι έχουν καλές ομάδες  :cool:<br></blockquote><br><br>ο Παναθηναικος, ο Πανιωνιος, ο Αρης και η Παναιτωλικαρα; (απλα εριστικος!!!)
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αυτο που κανει ο ζεκα στη φαση που γλυτωνει το 2-2 δεν υπαρχει.  :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br>η μαλλον υπαρχει. μου θυμισε παρα πολυ το σπριντ του στογιαν και το κοψιμο που μας εδωσε την πρωτη κουπα.<br><br>κατα τ αλλα, μ αρεσει ο τροπος που παιζει η ομαδα κατα χρονικα διαστηματα. αν σταθεροποιησει τετοια αποδοση και την κρατησει στα 3/4 καθε αγωνα, ειμαστε μεσα στα φαβορι για τιτλο.<br>αυτο που δε μ αρεσει ειναι τα σημερινα πεναλτυ που σφυριχτηκαν υπερ μας και πιο πολυ οτι καποιοι παικτες μας αποκτουν συνηθειες αλλων σωματειων. <br>αντε, γερα τωρα να παρουμε και 4 ποντακια απ την σταντάρ να φτιαξουμε και το ευρωπαικο μας προφιλ λιγο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Το 2ο πέναλτι ήταν καρμπόν το πέναλτι που πήρε ο Άγιαξ στη Λεωφόρο τις προάλλες. Το πρώτο υπό νορμάλ συνθήκες θα με χαλούσε, αλλά κόντρα στον Μποροθρήλο θα ήθελα να είναι ΛΙΙΙΙΓΟ πιο πέτσινο έτσι για να αρχίσουμε να ξεχρεώνουμε κάτι τεμάχια απέναντι σε αυτά τα φυντάνια που μας τρώνε την ψυχή 20 χρόνια τώρα.<br><br>Συν τις άλλοις βέβαια τσίμπησε και ο Αστέρας το πέτσινο μπενάλτι σε φάση όπου ο επιθετικός είχε προλάβει να σουτάρει τη μπάλα μέχρι τη ΓΑΔΑ.<br><br>ΥΓ. 3-0 η Θέλτα την Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Αλλά εμείς να μην ξεχάσουμε να βρίσουμε τον Στραματσόνι λίγο.
 
Top Bottom