steel_havoc
Death Knight
Aν κρίνω από τις απαιτήσεις που έχει για την διαιτησία μάλλον super league νόμιζε ότι έπαιζαν.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όταν γυρίσω θα εχω έτοιμο badge για @Mogrey665 @Χειρομαλάχτης @steel_havoc @Hank Chinnaski
Μάρκους Χρυσέλιους στωικότητα, όχι αστεία.
Υπολόγισε και ότι συνήθως τα ποσά που ανακοινωνονται είναι για το πλυντήριο δες πχ μητρογλου αλλά λέγαν οι Άγγλοι ότι έδωσαν αλλά οι υπηρέτες του χοντρού, ψιλά γράμματα βέβαια για τους σανοφαγους αλλά λέμε τώρα.ο προεδρος της καρδιας σου εβγαλε τοσα φραγκα απο σαμαρη, ρετσο, τσιμικα τωρα κλπ κλπ
που λέει κ ο τακης
Τι να μας πει ο κάθε υπάλληλος του σαββιδη που ανεβάζει άρθρα και πινακάκια για να χαρεί το αφεντικό;; αυτα είναι για εσάς.
Για τον πίνακα του σδνα απάντησα. Πήγε μια φορά τελικό στα 100 χρόνια ο παο με την βοήθεια της χούντας (το πληρώσαμε κ θα το παρουμε!) παίζοντας συνολικά ούτε τα μισά παιχνίδια που πρέπει να παίξεις τώρα για να πας τελικό.
Το ξαναγράφω... το χουντέμπλει θέλουν να το ξεχάσουν ακόμα κ οι ίδιοι....
Σε όλα έχω απαντήσει απλά επειδή οι απαντήσεις μου λένε την αλήθεια κλασσικά δεν τις παραδέχεστε. Λέγοντας τσαμπιονς λιγκ εννοούσα γενικά τις διοργανώσεις τις ουεφα που συμμετείχαν οι ελληνικές ομάδες όλα αυτα τα χρόνια και τι αντιμετώπιση αυτές είχαν.
Βέβαια λέγοντας ελληνικές ομάδες εννοώ τον ολυμπιακό καθώς την ώρα που ο θρύλος έπαιζε με κάτι άγνωστες ομάδες όπως μπαγερν μοναχου τότεναμ μαντσεστερ γιουναιτεντ αθλέτικο μπαρτελόνα κτλ κτλ οι υπόλοιπες ομάδες είχαν αποκλειστεί προ πολλού απο κάτι καμπάλες βιντεότον έστερσουντ (έστερπουτς που λέει κ ο τακης) κτλ κτλ
Τι να μας πει ο κάθε υπάλληλος του σαββιδη που ανεβάζει άρθρα και πινακάκια για να χαρεί το αφεντικό;; αυτα είναι για εσάς.
Δεν πάω εγώ και αφήνω τον βλάκα να με πάρει στο λαιμό του. Ένα δίκιο το έχεις από την άλλη είναι πολλοί οι βλάκες. Σωτηρία 0 λέμε.
Ήταν όλα οργανωμένο σχέδιο της χούντας και της κλειστής ελίτ ευρωπαϊκων ομάδων που φέρνουν λεφτά όπως η χερενφεν και η μεταλουργκ.Εντάξει, αυτές τις ομαδάρες δεν μπορούσες να τις παίξεις. Με όλα τα ευρωπαϊκά χωριά που σε έχουν πάρει πίτα βώλο τι έγινε;
την ώρα που ο θρύλος έπαιζε με κάτι άγνωστες ομάδες όπως μπαγερν μοναχου τότεναμ μαντσεστερ γιουναιτεντ αθλέτικο μπαρτελόνα κτλ