Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
βρε νέιμλε, χεστους αυτους, ειλικρινα το λεω.
δεν ειρωνευομαι. οτι και να πουν αυτοι, αν σε μια καλοπιστη κουβεντα βλεπουμε ολοι την ιδια εικονα και φτανουμε σε αντιθετα συμπερασματα, μάμα τα.
προσωπικα, καμμια αξια δεν δινω στη γνωμη τους, ανεξαρτητα αν συμφωνει η διαφωνει με την δικη μου. βλεπω την φαση, εχω κλωτσησει ερασιτεχνικοτατα και το τοπι, νομιζω πως μπορω να κρινω.

χαβιν σεντ δατ, υπαρχει κι ο σπαθας στο mega που ειναι πραγματικα εκτος συναγωνισμου, εκτος πραγματικοτητας κι εκτος πλανητη. :sick:

Θυμάμαι ένα βλαστάρι ονόματι Σπάθα επί εποχής Παράγκας Κουμπάρου και Περίεργου στο κραταιό Αιγάλεω, μιλάμε για τον ίδιο;

μαλλον θυμασαι τον μπαμπα.
η διαιτησια στην ελλαδα (σε μπαλα και μπασκετ επισης) ειναι οπως το βουλευτιλικι. κληρονομικο δικαιο.

ε, αφου θυμασαι τον μπαμπα, ο γιος ηταν γυρω στις 482 φορες χειροτερος διαιτητης. και γυρω στις 1800 φορες περισοτερο γαβρος (οχι ολυμπιακος, εχει σημασια.)

βρε νέιμλε, χεστους αυτους, ειλικρινα το λεω.
δεν ειρωνευομαι. οτι και να πουν αυτοι, αν σε μια καλοπιστη κουβεντα βλεπουμε ολοι την ιδια εικονα και φτανουμε σε αντιθετα συμπερασματα, μάμα τα.
προσωπικα, καμμια αξια δεν δινω στη γνωμη τους, ανεξαρτητα αν συμφωνει η διαφωνει με την δικη μου. βλεπω την φαση, εχω κλωτσησει ερασιτεχνικοτατα και το τοπι, νομιζω πως μπορω να κρινω.

χαβιν σεντ δατ, υπαρχει κι ο σπαθας στο mega που ειναι πραγματικα εκτος συναγωνισμου, εκτος πραγματικοτητας κι εκτος πλανητη. :sick:
Δεκτό, απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι 4 επαγγελματίες διαιτητές συμφώνησαν ότι πρόκειται για παράβαση. Και οι τέσσερις με την βοήθεια του βίντεο. Όσο νάνε, η δική τους άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την δική μας

Πάντως και οι δύο διαιτητοπατερες (βαρουχας, Κάκος) συμφώνησαν ότι είναι παράβαση και πέναλτυ
Μόνο Σπάθα ακούμε😜

Ελάτε μεταξύ μας τώρα. Πόσα πήρε αυτός ο Αβίλα από τον οικογένεια Μητσοτάκη για να πολεμήσει τα συμφέροντα του Μαρινάκη? (μόλις είδα τη φάση του πέναλτι: ηλίθια άμυνα αψυχολόγητου 12χρονου)

Έχει πάρει το action24 το League cup και η ανάλυση είναι δεκαετίας 80🧐

Να του στάξει κάνα κατοσταρικάκι ο ΕΟΤ και αυτουνού άμα είναι.

Επιτέλους η ομάδα του λαού επιστρέφει στον λαό και ετοιμάζεται να πνίξει την μπουρζουαζία στο αίμα της.
Εμπρός για την κόκκινη επανάσταση με προπύργιο τον Πειραιά. Κόκκινη φανέλα, κόκκινα γαρύφαλλα και κόκκινο αίμα.

Από τη μια υπάρχουν 6.500 και πλέον νεκροί εργάτες, από την άλλη 4.6 δισεκατομμύρια δολάρια, που υπολογίζεται ότι θα είναι το συνολικό κέρδος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

🚮

🚮
Δεν ειναι τυχαιο που ολο και περισσοτεροι συνδεσμοι φιλαθλων καλουν ανοιχτα σε μπουκοταζ...απο Γαλλια Γερμανια Πορτογαλια κλπ

Δεν θα πάθουμε και τίποτα αν δεν δούμε το φετινό Μουντιάλ. Σίγουρα θα ήθελα να δω την Ουαλία να τα πηγαίνει καλύτερα από την Αγγλία, αλλά μπορώ να ζήσω και βλέποντας σε επανάληψη το ρετιρέ εκείνες τις ωρες.

αλλά "Say not to racism" φυσικά!

Θα το χειροκροτούσα εάν παίκτες και προπονητές (οι ομοσπονδίες είναι της fifa/uefa) έριχναν άκυρο στην διοργάνωση. Δεν χρειάζονται πολλοί, 20-30 από τους τοπ εκατό, από αυτούς που πληρώνει ο κόσμος να δει. Θα είχαν και την υποστήριξη των πολιτών των χωρών τους πιστεύω και σίγουρα των ομάδων τους.

Είναι λόγος να δείξουμε το μεσαίο στο άθλημα τους και να κάνουμε το ρητό against modern football πράξη.

Τα λεει τέλεια ο Μακαρος εδώ και καιρό και το απογείωσε στο τελευταίο βιντεο

Τον έβλεπα πάνχλωμο και αδυνατισμένο σε ζωντανές συνδέσεις πέρσι-πρόπερσι και σφιγγόταν η καρδιά μου, αλλά εν τέλει απ'ότι φαίνεται τον νίκησε για 2η φορά τον καρκίνο ο Ψηλός.

Back