Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω κανέναν που να είναι μόνο Λεβαδειακός. Επισης λίγοι είναι αυτοί που πάνε στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα με τους μικρούς. Αντίθετα ξέρω πολλούς που ενώ είναι από την περιοχή, θα πάνε στο γήπεδο όταν θα έρθει ένας εκ των μεγάλων και θα κάτσουν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, ενώ τόσο καιρό δήλωναν λεβαδειακαρα.

Η κατάσταση βέβαια έχει αρχίσει να βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια με την μόδα του να υποστηρίζεις μικρά κλαμπ, αλλά και πάλι δεν βλέπω προκοπή. Κύριος υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας οπως και η μη σύνδεσης αυτής με τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως γινόταν παλιότερα.

Δεν ξέρω τι κόσμο ακριβώς μαζεύει η Λειβαδιά και το Περιστέρι αλλά για πρώτη κατηγορία και ειδικά το Περιστέρι ως ο μεγαλύτερος δήμος της Αθήνας θα πρέπει να έχει ένα πεντοχίλιαρο κατά μέσο όρο. Ο Λεβαδειακός πάντως απο όσο θυμάμαι ούτε χίλια άτομα δεν μάζευε και περίμενε ο Κομποτης να πάει εκεί καμιά μεγάλη ομάδα για να βάλει τιμές Premier League στα εισιτήρια.
Screenshot 2025-04-08 204956.png

μ.ο απο το σαιτ της superleague.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αθηναϊκές ομάδες είναι πως είναι παράρτηματα και αυτό έχει να κάνει με αυτό που είπατε. Πως δεν έχουν κόσμο ιδιαίτερο

Έλα ρε μαζεύουν πάνω απο χίλια άτομα, ψάχνω για sl2 να βρω κάτι αντίστοιχο να κάνω σύγκριση αλλά δεν βρίσκω τίποτα.

Έλα ρε μαζεύουν πάνω απο χίλια άτομα, ψάχνω για sl2 να βρω κάτι αντίστοιχο να κάνω σύγκριση αλλά δεν βρίσκω τίποτα.
ναι sl2 δεν φαινεται να εχει κατι στο σαιτ το επισημο.
τωρα για τις επαρχειακες ομαδες (οχι ολες αλλα αρκετες) ειναι το προβλημα που λεει και ο χρονομαντης. ειναι κατα βαση κατι αλλο και μετα λεβαδειακος πχ πανσερραικος κλπ.
πανσερραικο θυμαμαι στα "καλα" χρονια (που γεμιζε αρκετα το γηπεδο καλα) οταν επαιζε με παοκ ξαφνικα εβλεπες τα ιδια προσωπα εκαναν ολη την 2 ασπρομαυρη (εκει που ειναι τα δημοσιογραφικα τωρα η οποια σαν κερκιδα κριθηκε ακαταλληλη και ειναι κλειστη)

Ανέφερες όλα τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είμαι με την πόλη μου λίγο αλλά θέλω να είμαι και με τους μεγάλους πιο πολύ για να πάρω δόξα και τα γήπεδα που είναι φάση "εντάξει την πήραμε την επιδότηση φτιάξτε τα τελείως βασικά και υπόλοιπα τσέπη"

Εννοείται, αν και δεν θα ήθελα την Παρί για να έχουμε κάποιον να κοροϊδεύουμε ως αιώνιο λουζερ :trollface:

Ισχύει, επειδή την συμπαθώ όμως ελπίζω να σπάσει την κατάρα.

Για έκπληξη μπορούμε να περιμένουμε και μέχρι του χρόνου που θα το πάρει η Νότινγχαμ Φόρεστ

με την ολη νοοτροπια που υπαρχει στον οργανισμο π.α.ε. παναθηναικος πιο πιθανο ειναι να μεινει για καποια χρονια ακομα στο "το 71 εγω πηγα τελικο wembley"

Back