Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κατεβαινει ελλαδα για αεκ. πρωτα θα τον βγαλει αυτη αποτυχημενο και μετα θα παει βαζελο.

Τελικός Europa league και ήταν λες και έβλεπα το Ακράτητος - Λεβαδειακός. Θα στείλω μνμ παραπόνων στην uefa ώστε να μου χορηγηθεί τζάμπα το κολλυριο.

Παραδοσιακά οι τελικοί είναι πιο κλειστοί, αλλά ο συγκεκριμένος δεν ήταν και τόσο κακός. Το μόνο άσχημο ήταν που κρίθηκε από ένα γκολ κλοπή.

Ε τώρα τι γκολ ήταν αυτό που από καραμπόλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού και χαζό πέρασε την γραμμή του τέρματος;
Ειχε πολύ πιο ωραίες και κλασικές φάσεις το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που το πήρε η Τότεναμ γιατί άξιζε να σηκώσει έναν τίτλο κι ο Σον. Μεγάλος παίκτης, ψυχάρα και αρχηγός παλαιάς κοπής.

Α οκ. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι δεν ήταν κανονικό και λέω μήπως έγινε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι. Thanks.

Το μόνο καλό σε αυτό τον τελικό είναι ότι πήρε ευρωπαϊκό Έλληνας προπονητής, γιατί η Τότεναμ δεν το άξιζε ακόμα και το γκολ τους η Μάντσεστερ το έβαλε.

Πάμε Kavalabama, με τα βρώμικα πετροδόλαρα θα σηκώσουμε τίτλους.

Πάμε Kavalabama, με τα βρώμικα πετροδόλαρα θα σηκώσουμε τίτλους.

Στο Ντουμπάι, τελικά, αναλήφθηκε ο Μάκαρος Ψωμιάδης μετά την "εκδημία" του;

Στο Ντουμπάι, τελικά, αναλήφθηκε ο Μάκαρος Ψωμιάδης μετά την "εκδημία" του;

Αν τα λεφτά έρχονται σε μαύρες σακούλες θα μου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.

Μάγκες οπαδοί.

1748769065106.jpeg

Και ένα πιο προσωπικό για τον Luis Enrique στο οποίο απάντησε και ο ίδιος στη συνέντευξη μετά τον αγώνα.

hwh5h70fo64f1.png

Αποφάσισε ο Καταριανός να μην ψωνίζει με βάση το κόστος, αυτό έγινε. Ή μπορεί να έδωσε τα ηνία επιτέλους σε κάποιον που ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα.
Κρίμα πάντως για την Ίντερ και την παλιά φρουρά. Ήθελα να το σηκώσει μια φορά η ομάδα που τιμάει την κερκίδα της περισσότερο από τα λεφτά και φυσικά η ατομάρα ο Acerbis.

Η Ίντερ φέτος είχε τσαγανό, είχε και προσωπικότητες στο ρόστερ, αλλά από ταλέντο λίγα πράγματα. Με αρκετή δόση τύχης και συγκυρίες έφτασε στον τελικό, θεία δίκη ο διασυρμός από τη διαστημική Παρί.

Ως οπαδός της Μπάρτσα προφανώς και με πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός με τον τρόπο που ήρθε, σε συζητήσεις με φίλους έλεγα ότι η Παρί θα τους κερδίσει εύκολα, 2-0 ή 3-1. Προφανώς τέτοιο μονότερμα δεν το περίμενα, παρά τη χαώδη διαφορά ποιότητας, ένας τελικός είναι πάντα τελικός και παίζουν ρόλο διάφορα.

Από μια άποψη αισθάνομαι καλύτερα για την ομάδα μου, γιατί δεν πιστεύω ότι με τον τρόπο παιχνιδιού μας φέτος θα μπορούσαμε να δαμάσουμε αυτή την Παρί. Το πιο λογικό αποτέλεσμα θα ήταν κάνα 4-2 ξερωγώ, αλλά σίγουρα θα βλέπαμε καλύτερη μπάλα από χθες.

Last edited:
Εξαιρουμένης της ποιότητας, πιθανόν οι Ιταλοί να άδειασαν ψυχολογικά μετά τον ημιτελικό. Για αυτούς ήταν τελικός και τα έδωσαν όλα. Χόρτασαν και φάνηκε
στην αρχή που μπήκαν κάπως χαλαροί ότι είχαν λάθος ψυχολογική αντιμετώπιση στο παιχνίδι.

Η Μπάρτσα αν δεν είχε την διαιτησία να σπρώχνει θα είχε φάει πόρτα από τον Παυλίδαρο, η οποία Μπενφίκα παίζει να είχε καθαρίσει την Ίντερ αρκετά πιο εύκολα λόγω στησίματος.

Θα γίνω κουραστικός αλλά για εμένα αυτά τα δύο πλάνα είναι ο λόγος που αγαπώ το ποδόσφαιρο και μαζί με το ίδρωμα των Σιτι και Παρί στην league phase, είναι αυτά που θα θυμάμαι από τούτη την χρονιά.
1748802570661.jpeg

1748802635433.png

Εγώ από τη μια λυπάμαι που η Άρσεναλ δεν το πήρε μετά από μια τέτοια σφαλιάρα στις αχωνευτες πριμαντονες, αλλά από την άλλη χαίρομαι που αυτή η Παρί το σήκωσε. Ήταν μια νίκη για το ποδόσφαιρο αυτό που έδειξε η Παρί φέτος. Βέβαια η Άρσεναλ πήρε ότι άξιζε με το να προσπαθεί να καταργήσει την ποδοσφαιρική λογική μην παίρνοντας επιθετικό της προκοπής. Όπως και η Μπαρτσελόνα όπου σπρωχτηκε όσο δεν πάει πολλές φορές.

Δεν θα υποκριθώ τον αντικειμενικό, αλλά ειλικρινά αυτό το σκανδαλώδες "σπρώξιμο της Μπαρτσελόνα" που λέτε εγώ δεν το είδα φέτος. Η μόνη αληθινή εύνοια που είδα είναι στις διασταυρώσεις, λόγω κυρίως του νέου φορμάτ και λιγότερο της τύχης. Ούτε έναν βαρβάτο αντίπαλο δεν αντιμετωπίσαμε φέτος στα νοκ άουτ και ναι βάζω και την Ίντερ μέσα, άσχετα που μας απέκλεισε. Αντιθέτως η Παρί τους καθάρισε όλους έναν-έναν και πανάξια το πήρε.

Back