κι αλλη παρατηρηση απ τον statler και waldorf του φορου μαζι (2 σε 1), παντα απ την κοιλιτσα μου, χωρις να εχω καποιο λινκ.
γνωμουλα μου ειναι, μετα απο παρατηρηση των περισοτερων αγωνων, οτι τα μεγαλα αμερικανικα καναλια κι οι ινφαντίνοι του παγκοσμιου φουτμπωλ εχουν σαν τελικο στοχο την σταδιακη εξομοιωση ενος ποδοσφαιρικου αγωνα μ εναν ραντομ αγωνα του nba, οσον αφορα το τηλεοπτικο "προιον".
ολα τα δειγματα ειναι εκει. τα χαιντρεισομπρέικς που σταδιακα θα γινουν κανονικα ταιμαουτς, η σχεδον συνεχης πια κι οχι μονο στα γκολς, περιηγηση της καμερας σε ραντομ φατσάρες (γραφικοι τυποι, ωραια κομενακια, ορκς της κερκιδας κλπ) και τελος εδω και κανα δυο μερες συνειδητοποιησα το ποση ωρα κρατανε τα πλανα των σελεμπριτις και "σελεμπριτις". και ενω ξερωγω σ εναν ευρωπαικο αγωνα, ζουμαρει η καμερα 1-2 δευτερολεπτα και φευγει, εδω επιμενει, τον δειχνουν κι οι γιγαντοοθονες και περιμενουμε να ζητωκραυγασει το πληθος κι ο σελεμπριτης να ευχαριστησει με χαιρετισμους και υποκλισεις. χτες βλεπαμε συνολικα κανενα λεπτο, ισως και παραπανω, την (θεαρα, δεν λεω) πενελοπε με τον χαβιέ. ενω κατω παιζοταν το τοπι κανονικοτατα.
μην σκεφτεσαι συφορουμιτη: "παλι υπερβαλει ο μαλακας".
καταρχην μη βριζεις. κατα δευτερον, εδω ειμαι κι εδω εισαι. θα δεις. μετα σιγα σιγα θα περασουμε σε kiss cam, σε χαριτωμενα παιδακια -βρεφη καμ, σε ηλκιωμενα ζευγαρια καμ, με λιγα λογια σε ολες τις δεδομενες τηλεοπτικες "σταθερες" ενος αγωνα nba. α, μην ξεχασω και οτι στο ημιχρονο θα εχει ταχυδακτυλουργους, τραγουδιστας κλπ.
ωπα ενα λεπτο σιγη. τωρα στο χαιντρεισο μπρεικ παιζει ΜΥΘΙΚΟ Dont stop believin. οκ, μου θυμιζει ο θεος οτι εχουν και τα καλα τους τ αμερικανικα γηπεδα.....
κλεινει η παρενθεση. νομιζω οτι παρολες τις αρκετες θετικες συγχρονες αλλαγες, το ερμο το φουτμπωλ πρεπει να κρατησει εστω ενα μικρο κομματακι παραδοσης και να μην ενδωσει στο αμερικανικο μοντελο, εστω και σε επιπεδο τηλεοπτικης καλυψης. δεν ειμαι αισιοδοξος ωστοσο. οι νεες αγορες το θενε το παραπανω καραγκιοζιλικι που προσφερει η αμερικανικη "αποψη" οτι κι αν πουμε εμεις, οι προπονητες η οι παικτες... εχουν δειξει που μας εχουν γραμμενους οι ινφαντινοι.