The Nameless One
Death Knight
έπνιξε το καθαρο γκολ της Ισπανιας ο διαιτητης
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Είναι σίγουρα η διοργάνωση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μετέτρεψε το ποδόσφαιρο σε προϊόν.Σιχαίνομαι με κάθε ίνα της ύπαρξής μου την εθνική Ισπανίας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανεξαιρέτως, αλλά σήμερα άξιζαν τη νίκη. Πρώτη τελική της η Αργεντινή την έκανε στο 117, και δεν ήταν καν προς την εστία.
Γενικά δε νομίζω να θυμόμαστε τίποτε το θετικό από αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, πλην μικρών ιστοριών όπως του Πράσινου Ακρωτηρίου, άντε και για τον μικρό τελικό. Πέραν τούτου ήταν ένα όργιο του modern football και του πώς δεν πρέπει να είναι το άθλημα.
Αυτό πήγα να γράψω με πρόλαβες. Ο χθεσινος αγώνας ήταν σαν να βλέπεις τον αγαπημένο σου ήρωα να πεθαίνει από τους "κακούς" ανύμπορος. Το ακόμα πιο δυσάρεστο είναι πως θα φάμε στη μάπα τους σιχαμενους για καμία δεκαετία ακόμα άνετα με τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχουν και να μην υπάρχει ουσιαστικά άλλη ομάδα να τους κοντραρει.Σιχαίνομαι με κάθε ίνα της ύπαρξής μου την εθνική Ισπανίας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανεξαιρέτως, αλλά σήμερα άξιζαν τη νίκη.