Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μικρή σημασία είχε, άξιοι νικητές. Με την Αγγλία θα βλέπαμε πολύ πιο ωραίο ματς. Ναταλεμεαυτα

σφυριγμα σουπερλιγδας ο βιντσιτς αποψε. κριμα και τον ειχα σε εκτιμηση.
τεραστια, εντελως εσκεμμενη φουστιά να σφυριξει επειγοντως λιγα δεκατα του δευτερολεπτου πριν μπει η μπαλα στα διχτυα. ετσι δεν υπηρχε γκολ, οπότε δεν υπηρχε εξεταση βαρ.

ενω π.χ. εχουνε πει στους εποπτες να μην σηκωνουν σημαιακι ακομα και 20 μετρα οφσαιντ να ειναι, για να το εξετασει μετα ο βαρ, εδω ετρεξε να σφυριξει ο σλοβενος σιδηροπουλος.

καλα, και για το αλλο "οφσαιντ" στο κεντρο εχω αμφιβολιες, που εξεταστηκε σε 3 sec, αλλά οκ, τελος καλο, ολα καλα.

ποδοσφαιρο - αλητεία: 1 - 0.

δρεπανι παρεδες, ξυδακι.

Last edited:
Σιχαίνομαι με κάθε ίνα της ύπαρξής μου την εθνική Ισπανίας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανεξαιρέτως, αλλά σήμερα άξιζαν τη νίκη. Πρώτη τελική της η Αργεντινή την έκανε στο 117, και δεν ήταν καν προς την εστία.

Γενικά δε νομίζω να θυμόμαστε τίποτε το θετικό από αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, πλην μικρών ιστοριών όπως του Πράσινου Ακρωτηρίου, άντε και για τον μικρό τελικό. Πέραν τούτου ήταν ένα όργιο του modern football και του πώς δεν πρέπει να είναι το άθλημα.

Σιχαίνομαι με κάθε ίνα της ύπαρξής μου την εθνική Ισπανίας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανεξαιρέτως, αλλά σήμερα άξιζαν τη νίκη. Πρώτη τελική της η Αργεντινή την έκανε στο 117, και δεν ήταν καν προς την εστία.

Γενικά δε νομίζω να θυμόμαστε τίποτε το θετικό από αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, πλην μικρών ιστοριών όπως του Πράσινου Ακρωτηρίου, άντε και για τον μικρό τελικό. Πέραν τούτου ήταν ένα όργιο του modern football και του πώς δεν πρέπει να είναι το άθλημα.
Είναι σίγουρα η διοργάνωση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μετέτρεψε το ποδόσφαιρο σε προϊόν.

ειχανε πει στην αρχη για μισαωρο ημιχρονο, προχτες μετα το κραξιμο ειπανε επισημως οτι ολα ειναι μετρημενα και δεν θα παρει πανω απο 17 λεπτα, και τελικα ο λογαριασμος εγραψε 27', πολυ λογικα.

η ενωση παικτων και προπονητων πρεπει ιμχο να κανει εντονοτατα διαβηματα και να πει οτι δεν θα ξαναανεχτει τετοιο τσιρκο. θα μπορουσε πολυ ευκολα το σωου της κακιας ωρας να γινει πριν το ματς, ή μετα την ληξη του και την απονομη.
επισης, ρε ροναλντο (για τον οριτζιναλ λεω, οχι τον cr7), ρε μπρο, οσα και να σου δωσανε ρε φιλε, ΔΕΝ επρεπε. λιγος αυτοσεβασμος ρε γαμωτο....

σε άλλα νεα, δοξα και τιμη, στους ρομερο, γιαμαλ και ιγκλεσιας, (για τους πρωτους υπαρχει βιντεο, για τον τριτο δεν εχω δει, αλλά ετσι γραφεται) που αγνοησαν επιδεικτικα τον πορτοκαλομαλλιά και δεν εκαμαν χειραψια, και στην Αρχηγαρα ροδρι που περιμενε υπομονετικα να φυγει ο μαιντανος απ το πλανο (ειχε κατσικωθει μπροστα απ τους ισπανους παικτες) για να σηκωσει το κατσαρόλι.

Last edited:
Χάλια ματς, χάλια Μουντιάλ (κυρίως για εξωαγωνιστικά ζητήματα), γενικά ίσως ξεχαστεί μάλλον γρήγορα, ειδικά από τη στιγμή που δεν το σήκωσε ο Μέσι, για να αποτελέσει πχ crown jewel της καριέρας του.

Αργεντινή ανεκδιήγητη, αλλά η Ισπανία, η κορυφαία ομάδα του πλανήτη, πραγματικά δεν βλέπεται. Αυτό που παίζει, όσο αποτελεσματικό και φαινομενικά λογικό είναι σαν επιλογή, είναι παράλληλα αφόρητα κουραστικό και ντεκαβλέ. Μοιάζει σαν glitch exploit στο παιχνίδι.

FIFA αστεία, πιο κάτω δεν έχει.

Κοχόνες.

Σιχαίνομαι με κάθε ίνα της ύπαρξής μου την εθνική Ισπανίας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανεξαιρέτως, αλλά σήμερα άξιζαν τη νίκη.
Αυτό πήγα να γράψω με πρόλαβες. Ο χθεσινος αγώνας ήταν σαν να βλέπεις τον αγαπημένο σου ήρωα να πεθαίνει από τους "κακούς" ανύμπορος. Το ακόμα πιο δυσάρεστο είναι πως θα φάμε στη μάπα τους σιχαμενους για καμία δεκαετία ακόμα άνετα με τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχουν και να μην υπάρχει ουσιαστικά άλλη ομάδα να τους κοντραρει.

Back