What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

For Honor

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ακούω καλά λόγια για το παιχνίδι με εξερεση την μη ύπαρξη dedicated σέρβερ (?)<br></blockquote><br>Τι εννοείς? ότι δεν έχει dedicated servers η Ubisoft για το παιχνίδι???
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
συμφωνα με οσα διαβασα χρησιμοποιει p2p networking.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
P2P χρησιμοποιεί, οπότε ίσως υπάρχει θέμα στα μεγάλα modes ανάλογα με το ποιος είναι ο host. Τα λέει κι ένας τύπος http://www.ragequit.gr/reviews/item/for-honor-pc-review" class="bbcode_url">εδώ (last page).
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
http://kotaku.com/for-honors-anti-cheat-system-is-allegedly-banning-innoc-1792679195" class="bbcode_url">http://kotaku.com/for-honors-anti-cheat-system-is-allegedly-banning-innoc-1792679195<br><br>Προβλήματα με το EasyAntiCheat, καμία έκπληξη εδώ.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ερώτημα: Mouse&Keyboard ή Controller? Ναι, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τα δύο, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου, θα ήθελα να δω και τι προτιμήσατε εσείς για να μπω με τη μία στο ψητό.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έχοντας παίξει και με τους 2 τρόπους κατέληξα στο gamepad. Αν και με το m/k τα stances αλλάζουν αστραπιαία, μεχρι να συνηθίσω για παράδειγμα αριστερή κίνηση/ δεξιό stance θα έχανα χρόνο προπόνησης. Ολα είναι θέμα συνήθειας και muscle memory.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Discipline of steel. Κατάλαβα. Θα πέσει άγριο κάψιμο.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ερώτημα: Mouse&Keyboard ή Controller? Ναι, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τα δύο, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου, θα ήθελα να δω και τι προτιμήσατε εσείς για να μπω με τη μία στο ψητό.<br></blockquote><br>Pain εγώ στην beta έπαιξα με χειριστήριο.<br>Χθες που πήρα το παιχνίδι, έπαιξα με m/k γιατί κάποιο σκάλωμα έχει πάθει o controller μου και με πετάει στο virtual keyboard για να γράψω μήνυμα (το ίδιο παθαίνω και στο rocket league). Τεσπά.<br><br>Και το m/k είναι καλό για τα attacks κυρίως, αλλά μάλλον σήμερα θα κοιτάξω να λύσω το πρόβλημα γιατί μου φάνηκε πως με controller ήταν καλύτερα...
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
<blockquote><br>Κατά τ&#039; άλλα το παιχνίδι το κατατάσσω στην αγια τριαδα της ubisoft, μαζί με πατήρ (division) και υιό (wildlands).<br></blockquote><br><br>Βέβαια δεν έχεις παίξει το καλύτερο από όλα (Siege).  :pP
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μιας και αναφέρθηκε εδώ το EasyAntiCheat, το overlay του mumble δουλεύει σε εσάς; Το ίδιο ισχύει και για το Wildlands και το Paladins, κλπ.<br><br>Μου ήρθε απάντηση πριν λίγο στο mail:<br><blockquote>Hello,<br><br>Unfortunately Mumble overlay will not be supported due to the use of a modified dll.<br>--<br>Best regards,<br>EasyAntiCheat Team<br></blockquote>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br><blockquote><br>Κατά τ&#039; άλλα το παιχνίδι το κατατάσσω στην αγια τριαδα της ubisoft, μαζί με πατήρ (division) και υιό (wildlands).<br></blockquote><br><br>Βέβαια δεν έχεις παίξει το καλύτερο από όλα (Siege).  :pP<br></blockquote><br><br>Θα έρθει και η σειρά του, να&#039; σαι σίγουρος.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Welcome.  :drinks: κανε με add στο uplay αν θες. Ιδιο ονομα και εκεί εχω.<br></blockquote><br><br>@pain<br>Πάλι καλά που μου το θύμισε η βασσια. Στο uplay ειμαι jonirenicus13.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Παίζει κανονικά. Δεν έχει banding. Παίζει κανονικά. Δεν έχει banding. Δεν... έχει... banding. Τουλάχιστον δεν παρατήρησα κάτι με την πρώτη, είμαστε σε ΠΟΛΥ καλό δρόμο.<br><br>Έπαιξα το tutorial (και το advanced) και έκανα λίγα duels με τα bots. Περιμένω να ολοκληρωθεί το dl γιατί δεν με αφήνει να μπω σε οποιοδήποτε άλλο mode προς το παρόν. Ωραίο φαίνεται το combat system, αρκετά απλό να το "πιάσεις", υποθέτω αρκετά δύσκολο να το κάνεις master. Περισσότερα, tommorow!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://blog.ubi.com/honor-cracks-cheaters-easyanticheat/" class="bbcode_url">FOR HONOR CRACKS DOWN ON CHEATERS WITH EASYANTICHEAT<br>EasyAntiCheat has already been used to identify and ban fewer than 400 players for cheating and an additional 70 players for offensive conduct.<br>Στο καλό.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>(quiz: ποιο είναι το δικό μου emblem? έλα, εύκολο είναι).<br></blockquote><br><br>Το δικό σου είναι το μαυροκίτρινο με τα φτερά που φέρνει στο Division? Μου θολώνει στο zoom και δε το βλέπω καθαρά
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Down οι servers εδώ και καμιά ώρα. <br><br>Απολαυστικότατο το multiplayer. Easy to grasp, hard to master η κατάσταση. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι κάθε class παίζει εντελώς διαφορετικά από τις υπόλοιπες (τουλάχιστον όσες δοκίμασα μέχρι τώρα). Ο Viking Warlord μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορώ να πω, αν και φαίνεται αρκετά δύσκολος (low reach, αν ο άλλος ξέρει να σε κρατήσει σε απόσταση έχεις πρόβλημα). <br><br>Κάποια πραγματάκια πιστεύω πως θα διορθωθούν/αλλάξουν (εντάξει, ανεβαίνεις μία σκάλα, σου σκάει ο άλλος από πάνω. Πέφτεις μόνο εσύ και πεθαίνεις άδοξα... eh...) σχετικά σύντομα, αλλά ακόμα και αυτά, αν και σπαστικά, προσδίδουν μία κάποια ποικιλία. <br><br>First day impressions: Ακόμα και να χάσεις, ευχαριστιέσαι πραγματικά το παιχνίδι.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
http://forums.ubi.com/showthread.php/1590864-Degradation-Ubisoft-Services<br><br>Ο, τι κι αν ήταν αυτός ο υποβιβασμός, φαίνεται να λύθηκε μάλλον. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? Γιατί μεχρι να γυρισω σπίτι, μπορεί να εμφανιστεί άλλο πρόβλημα. Τουλάχιστον να σιγουρέψουμε ότι λύθηκε το υπάρχον. <br><br>Pain, αν και το θεωρούσα δεδομένο, χαίρομαι που σου αρέσει.<br>Δικοί μου προσωπικοί αγαπημένοι είναι ο Conqueror για τα Dominions και οι berserker και valkyrie για τα υπόλοιπα modes.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
http://forums.ubi.com/showthread.php/1592940-Patch-Notes-(v1-03)?s=db79f7272d66aac6e8a15c813f8e6508" class="bbcode_url">Patch notes (v1.03)<br><br>Καλές ολες οι αλλαγές, αλλά η καλύτερη είναι αυτή <br><blockquote>We reverted the Guardbreak mechanics to the Beta behavior in order to have it be a more usable skill. Guardbreak is no longer un-counterable if you&#039;re Guardbroken during Guardbreak startup.</blockquote><br><br>http://steamcommunity.com/games/304390/announcements/detail/514938027155845677" class="bbcode_url">How We&#039;re Responding to Last Weekend&#039;s Outage<br><br>Και επιπλέον διαβάζω πως χώρισαν το Skirmish με το Elimination. Well Done Ubi, well done  :thumbsup:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ο διαχωρισμός Skirmish-Elimination είναι ευπρόσδεκτος (αν και μπορούσες από ότι κατάλαβα να βάλεις στα filters τι προτιμάς). Το πρόβλημα είναι πως για κάποιο περίεργο λόγο, δεν είναι πάντα... "εκεί". Δηλαδή, σε ένα session χθες μπορούσα να αλλάξω χωρίς να μπω στα filters αν θέλω να παίξω Sk/El, στο επόμενο session ήταν άφαντο το δεύτερο tab <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ξεκίνησα να παίζω με Berserker και εγώ χθες, μου άρεσει πολύ το chain που βγάζεις με dodge-light-heavy-heavy-heavy (αν και τα 1-2 τελευταία heavy hits οι περισσότεροι καταφέρνουν να τα κάνουν block οπότε ίσως να πρέπει να τα κόψω, δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα) και το γενικότερο playstyle του. O warlord δυστυχώς βασίζεται υπερβολικά  στο shield block και δεδομένου πως οι περισσότεροι απλά spamaran guard break, κατέληγες να παίζεις περισσότερο με dodge...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και να τα&#039; βαζες τα filter δεν ήταν πάντα εγγυημένο το αποτέλεσμα.<br><br>Ο warlord λογικά θα φάει νερφαρισμα καποια στιγμή. Βέβαια, είναι op, αλλά στα σωστά χέρια. Στους βλαμμενους που νομίζουν ότι είναι insta-win επειδή και μόνο τον επέλεξαν, έχει πλάκα να τους παίζεις συνέχεια με τα dodges + light attack τού berserker και να τους σπας τα νεύρα.
 
Top Bottom