What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

For Honor

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Κάτι που πραγματικά απολαμβάνω στο for Honor είναι η μέχρι τώρα εμπειρία μου στο multiplayer mode. Για πρώτη φορά βλέπω πραγματικό Honor σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στους παίκτες. Τι εννοώ?<br>Αν για παράδειγμα παίζεις Elimination ή Brawl και κερδίσεις τον προσωπικό σου αντίπαλο δεν πας να την πέσεις στην μάχη που δίνουν 2 άλλοι παίκτες. Υπάρχει Τιμή. Περιμένεις να τελειώσει η μάχη τους και αν χάσει ο συμπαίκτης σου, παίρνεις την θέση του και συνεχίζεις. Υπάρχουν άγραφοι κανόνες ανάμεσα στους παίκτες και αυτό είναι πολύ ωραίο.<br><br>Υ.Σ. Τα bots δεν έχουν Honor
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έχει ήδη υπάρξει μια προσπάθεια από την κοινότητα για να παίζονται όλοι οι αγώνες με τον τρόπο που περιγράφει ο Νικόλας. <br><br>http://forums.ubi.com/showthread.php/1570116-The-Duelist-Code-of-Honor-(DCoH)?s=245dd2a26f637792b1b13d572881e193" class="bbcode_url">The Duelist Code of Honor (DCoH)<br><br>Και απ&#039; ότι φαίνεται είμαστε αρκετοί που προσπαθούμε να παίξουμε έτσι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι κατακριτέο το ganking. Κάποιος μπορεί να αρέσκεται σε αυτού τού είδους τον τρόπο παιχνιδιού.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Μάγκας. Αυτό το post ίσως το εκτυπωσω και το βάλω ως οδηγό. Ίσως και να με έπεισε να το αγοράσω σε κάποια στιγμη.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μου&#039; δωσες ιδέα.  Θα τους βάλω στην αρχικη σελίδα για γρηγορο reference.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Κάτι που πραγματικά απολαμβάνω στο for Honor είναι η μέχρι τώρα εμπειρία μου στο multiplayer mode. Για πρώτη φορά βλέπω πραγματικό Honor σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στους παίκτες. Τι εννοώ?<br>Αν για παράδειγμα παίζεις Elimination ή Brawl και κερδίσεις τον προσωπικό σου αντίπαλο δεν πας να την πέσεις στην μάχη που δίνουν 2 άλλοι παίκτες. Υπάρχει Τιμή. Περιμένεις να τελειώσει η μάχη τους και αν χάσει ο συμπαίκτης σου, παίρνεις την θέση του και συνεχίζεις. Υπάρχουν άγραφοι κανόνες ανάμεσα στους παίκτες και αυτό είναι πολύ ωραίο.<br><br>Υ.Σ. Τα bots δεν έχουν Honor<br></blockquote><br><br>1. Τι modes παίζεις; Εγώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός από 1vs1 βλέπω ΜΟΝΟ ganking.<br>2. Tα bots τουλάχιστον δεν προσπαθούν να σε ρίξουν στο εκάστοτε βάραθρο.<br>3. Τα bots δεν σπαμάρουν guard break ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, σαν καθυστερημένοι παίκτες του Mortal Kombat που έμαθαν μόνο μία κίνηση (ούτε καν combo)<br><br>Δικηγόρος του διαβόλου:<br>Το παιχνίδι κακά τα ψέματα σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να πας για ganking στα περισσότερα modes. Όταν υπάρχουν classes που με το κατάλληλο build ανοίγουν revenge με 2 blocks και δεν προλαβαίνεις καν να σηκωθείς από το knockdown του revenge γιατί σε "κόβουν" με 2 hits, θα αναγκαστείς να παίξεις... διαφορετικά. Κάποτε ήμουν και εγώ από αυτούς που ήθελαν honorable combat. Και ακόμα θέλω δηλαδή και προσπαθώ να παίζω "τίμια" απλά όταν δω ότι οι συμπαίκτες μου βγήκαν από τα pits και όχι από τη βασιλική ακαδημία, φέρομαι αναλόγως στον τομέα του gameplay και μόνον. Βρισίδια, κράξιμο και λοιπές γελοιότητες να μου λείπουν. Άντε να κατέβει κάνα καντήλι στο skype, με τον Omen απλά για να ξεσπάσω.<br><br>Το for honor πάντως, είτε μας αρέσει, είτε όχι, είναι φτιαγμένο για "βρώμικο" - θα έλεγα tactical αλλά εξαρτάται πως το εννοεί ο καθένας αυτό- παιχνίδι και όχι για duels μεταξύ "knights in their shining armor". <br><br>P.S. Πιο τραγικό παράδειγμα συμπεριφοράς που δεν μπορώ να δικαιολογήσω ΚΑΝ λέγοντας όσα είπα παραπάνω: Παίζεις elimination, ένα mode που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως σε βάζει 1vs1 αρχικά και αν ζήσεις, σου επιτρέπει να αποτελειώσεις τους αντιπάλους σου, να βοηθήσεις τους συμπαίκτες κλπ. Στο 70% των παιχνιδιών, κάποιος το βάζει στα πόδια από το αρχικό fight και πηγαίνει να "βοηθήσει" πρώτα έναν συμπαίκτη του να επικρατήσει... Καθαρό fight λοιπόν, ΜΟΝΟ σε 1vs1 με bots μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα υπάρξει. (και πέρα από το training δε νομίζω πως υπάρχει κάτι τέτοιο)<br><br>Εdited για να βγάζει νόημα<br><br>Edit 2: Εντάξει το παραπάνω Code of Honor παραείναι... Ιαπωνικό. Δεν θα κάνω και seppuku επειδή ο άλλος έπεσε από το γκρεμό μία φορά, είπαμε. Ούτε θα αποφύγω το execution του αντιπάλου δίνοντάς του τη δυνατότητα να πάρει το point στο dominion. This is war after all.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Pain, κατά την εκτίμηση μου, παίζουμε για να διασκεδάσουμε, οπότε ότι διασκεδάζει τον καθένα είναι απολύτως θεμιτό, εφόσον βέβαια γίνεται στα νόμιμα πλαίσια που έχει θέσει ο game designer του εκάστοτε παιχνιδιού.<br>Τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις σου:<br>1. Παίζω όλα τα modes αλλά τον κώδικα τιμής τον έχω δει στο brawl και στο elimination. Η αλήθεια είναι πως στα άλλα modes (dominion για παράδειγμα) εξ ορισμού επικρατεί το ganging και είναι απολύτως λογικό.<br>2. Τα bots level 3 σε ρίχνουν στο εκάστοτε βάραθρο, αν βρουν την ευκαιρία. Σε εμένα έχει συμβεί.<br>3. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι υπάρχουν "καθυστερημένοι" παίκτες που το κάνουν αυτό. Για αυτό, πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Ubi.<br><br>Γενικά το παιχνίδι, χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις (υπάρχουν overpowered χαρακτήρες, unstopable attacks χωρίς κανένα penalty κ.τ.λ.). Συμφωνώ λοιπόν με την "πιο σοβαρή" προσέγγιση σου.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είσαι μάγκας και αγκαλιάζεις το fanbase που αναδεικνύει άλλες πτυχές του πνευματικού σου τέκνου που ούτε θα μπορούσες να φανταστείς?<br><br>Φτιάχνεις νέο mode και μηχανισμούς υποστήριξης για να προωθήσεις τέτοιες απίστευτες ενέργειες που είναι προϊόν <u><b>συναισθηματικής</b></u> ωριμότητας.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Βλακείες λέει το άρθρο. Στη μάχη ισχύει μόνο το ανελέητο σκότωμα, ή νοκ αουτ, για να ζητήσεις λύτρα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι για χαζοτζαπανεζους. Ακόμη και στα μιλι των τουρνουά της αναγέννησης έπεφτε ξύλο.<br>Όποιος ενδιαφέρεται να δει βιντεάκι από Battle of Nations.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βασικα, για να μην μπερδεύεστε. <u>Δεν</u> είναι άρθρο, post ενός μέλους είναι στο οποίο περιγράφει το πως παίζει αυτός και η παρέα του. Και προσκαλεί και άλλους με παρόμοιο τρόπο σκέψης να κάνουν το ίδιο. Προφανώς και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει κάτι που δεν τον ευχαριστεί. Αλλά, υπάρχουν άλλοι τόσοι που ενστερνίζονται την ιδέα του και την ακολουθούν.<br><br>Pain παίξε με lvl 3 bots και έλα να το ξαναπείς αυτό. Ειχα πεθάνει στα γέλια οταν έβλεπα το Νικόλα να προσπαθεί να αποκρούσει για χιλιοστή φορά bot που εκανε συνέχεια ενα πραγμα. Να τον πετάει στο κενο. Επίσης, το guard break νερφαριστηκε για τα καλα. Και αν θες, μπορείς στο "how to play" να εξασκηθείς με τα bots και τα βάζεις εσύ οτι επιπεδο θες (0-3).
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Βασικα, για να μην μπερδεύεστε. <u>Δεν</u> είναι άρθρο, post ενός μέλους είναι στο οποίο περιγράφει το πως παίζει αυτός και η παρέα του. Και προσκαλεί και άλλους με παρόμοιο τρόπο σκέψης να κάνουν το ίδιο. Προφανώς και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει κάτι που δεν τον ευχαριστεί. Αλλά, υπάρχουν άλλοι τόσοι που ενστερνίζονται την ιδέα του και την ακολουθούν.<br><br>Pain παίξε με lvl 3 bots και έλα να το ξαναπείς αυτό. Ειχα πεθάνει στα γέλια οταν έβλεπα το Νικόλα να προσπαθεί να αποκρούσει για χιλιοστή φορά bot που εκανε συνέχεια ενα πραγμα. Να τον πετάει στο κενο. Επίσης, το guard break νερφαριστηκε για τα καλα. Και αν θες, μπορείς στο "how to play" να εξασκηθείς με τα bots και τα βάζεις εσύ οτι επιπεδο θες (0-3).<br></blockquote><br><br>Ομολογώ πως ως νιούφης αποφάσισα να μην εμπιστευθώ τα bots για την εκπαίδευσή μου στα όπλα, αλλά να προτιμήσω το αμόνι της πραγματικής μάχης όπως μας δίδαξε ο Ε.Σ.<br><br><span class="bbcode_spoiler">:trollface:</span><br><br>Αν ακόμα και τα bots παίζουν βρώμικο παιχνίδι, δεν υπάρχει ελπίδα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Pain παίξε με lvl 3 bots και έλα να το ξαναπείς αυτό. Ειχα πεθάνει στα γέλια οταν έβλεπα το Νικόλα να προσπαθεί να αποκρούσει για χιλιοστή φορά bot που εκανε συνέχεια ενα πραγμα. Να τον πετάει στο κενο.<br></blockquote><br>Γι αυτό δεν ερχόσουν να βοηθήσεις? Γιατί καθόσουν και γελούσες?<br>"Αχ, άτιμη κοινωνία. Άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα!!!"<br><br><span class="bbcode_spoiler">https://youtu.be/5nQSOSQMn10</span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
@pain: Εμπιστευσου τα. Για την ώρα τα lvl 3 bots είναι καλύτερα απο την πλειονότητα των παιχτών. Στο how to play επειδή ουσιαστικά είναι duel παιζουν πιο δίκαια. Αυτό που ανέφερα εγω ειχε γινει σε elimination για την ολοκλήρωση ενος contract. Φυσικά ηττηθήκαμε.<br><br>Πάντως είναι καλό που έχουν βάλει και bots υψηλου επιπέδου μιας και καμποσος κόσμος δεν θα θέλει για τον α β λογο να παιζει pvp.<br><br>@nicholas: δεν είναι οτι δεν ήθελα,  είναι οτι δεν μπορούσα. Ειχα ηδη πεθάνει απο πτώση και μετά έβλεπα εσένα ως φαντασματακι.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ομολογώ πως ως νιούφης αποφάσισα να μην εμπιστευθώ τα bots για την εκπαίδευσή μου στα όπλα, αλλά να προτιμήσω το αμόνι της πραγματικής μάχης όπως μας δίδαξε ο Ε.Σ.<br></blockquote><br>Ελα φίλε Pain, να περπατήσουμε μαζί, το μονοπάτι της Τιμής <br><span class="bbcode_spoiler">και αν αρχίσουν οι άλλοι τίποτα "ταρζανιές", θα τους δείξουμε το "καλό" μας πρόσωπο  :spiteful:</span>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
To Uplay κατεβάζει ένα patch (?) βάρους 4μιση giga για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Εμένα για 2GB μου είπαν. Αν είναι 4,5 με μάμησαν. Δεν με βλέπω να παίζω σήμερα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εμένα θα μου το κατεβάσει μόλις τελειώσει το άλλο megapatch στο division. <br><br>Κι επειδή ξέρω ότι διαβάζετε, το βράδυ έχουμε Νέα Υόρκη. Κατατροπώνω τους εχθρούς στο For Honor αργότερα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εννοειται διαβαζουμε. Το βραδυ εχει incursion :cool:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Εννοειται διαβαζουμε. Το βραδυ εχει incursion :cool:<br></blockquote><br><br>Σε legendary difficulty, οχι φλωριες.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<span style="font-size:18pt"><b>Fighting with Honor</b></span>

<br><br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s1.postimg.org/t2nw2xra7/For_Honor2017_3_1_3_43_5.jpg" alt="For_Honor2017_3_1_3_43_5.jpg" class="bbcode_img" />

<br><br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s1.postimg.org/7ua7lictb/For_Honor2017_3_1_3_43_8.jpg" alt="For_Honor2017_3_1_3_43_8.jpg" class="bbcode_img" />

 
Top Bottom