Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
uzp4fmtruqp61.jpg

χχχχχχχχχχφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ γατες και τρελες ιστοριες, τι αλλο να ζητησω ο αμοιρος;

Μία μέρα ο αλγόριθμος αποφάσισε να μου προτείνει το πρώτο Survivor, το αληθινό και είπα να το πιάσω να δω τι μου έχει μείνει. Καλά εκτός του ότι δεν συγκρίνεται σε τίποτα με την σημερινή αηδία σε ότι αφορά το κομμάτι της επιβίωσης, είχε και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο θέμα των χαρακτήρων.

Κορυφαία στιγμή ο λόγος που η θεία Αλεξάντρα ψήφισε τον κομμάντο της καρδιάς μας Ηλία. (Σας έχω έτοιμο το στιγμιότυπο)

ρε σατανάδες, μπηκε λεει ο πρωθυπουρογός της χωρας στα χοτ τρεντς του 9gag και δεν ειπατε τιποτα?
μου το σφυριξανε ομως τα διαφορα πλεμποσάιτς που συχναζω....

να και η αφορμη:

Έχει ορισμένα πολύ ωραία βίντεο ο dunkey, προτείνω και αυτά για το Mario Kart και το Nioh 2.

Έχει ορισμένα πολύ ωραία βίντεο ο dunkey, προτείνω και αυτά για το Mario Kart και το Nioh 2.
Όντως, του Mario Kart ειδικά είναι αριστούργημα editing. Στο ενδιάμεσο έπαθα πλάκα όταν διαπίστωσα πόσους συνδρομητές έχει, κατά τύχη τον ανακάλυψα!

Οι διάλογοι από την περίοδο "χαμένοι στη μετάφραση" τέλη 80-αρχές 90 των βιντεοπαιχνιδιών, με πέθαναν...

Last edited:
Στην τρίτη φωτογραφία δεξία από τον Ταγίπ ποιός είναι; Μου κάνει μία μίξη ΛεΠα με Μπουμπούκο αλλά δεν είναι κανείς από τους δύο

μαλλον ο ατζουν. τουρκος, το μεγαλο κεφαλι στο σουρβάιβο. κολλητος του ταγιπ. κανει πολλες δουλειες με αλαφουζο. αλλά εχει κι αλλα στραβά.

Back