Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μην τους ακούς. Θες και μάλιστα πολύ. Γενικά όλη η τότε φάση των Νορβηγών είναι σκέτη παρωδία.

Ακολουθησε την συμβουλη του σοφου κουνελου, δεν θελεις να το ψαξεις. ο @Chronomancy ειναι προβοκατορας. Στην αμερικη πηγε για να εκπαιδευτει.
Αστο γιατι μετα το κειμενο, εμφανιζονται φωτογραφιες. Οχι του χρονομαν που τρωει καρπουζι στην παραλια, ενω μαζευονται μυγες στον αφαλο του για να τραφουν με τα ζουμια απο το καρπουζι. Ουτε με φωτογραφιες που τον δειχνουν ντυμενο με γουνα, σαγιοναρα και καβαλα σε κατσικες.

Ετυχε να δω μικρο ντοκυμαντέρ για τους Mayhem πριν μια βδομάδα αλλά δε θυμάμαι να υπόθηκε κάτι για shotgun. Οι δολοφονίες ήταν μόνον με χατζάρες και μέχρι το release του De Mysteries...

Μαλλον ειδες το λαθος mayhem...

edit
Τις τελευταιες μερες μου τα εχει κανει καρπουζα το ΥΤ με την προταση να δω ενα μικρο ντοκιμαντερ για τους mayehm.

Ετυχε να δω μικρο ντοκυμαντέρ για τους Mayhem πριν μια βδομάδα αλλά δε θυμάμαι να υπόθηκε κάτι για shotgun. Οι δολοφονίες ήταν μόνον με χατζάρες και μέχρι το release του De Mysteries...
Literally εξώφυλλο σε bootleg τους.

Όπως είπε και ο @mits@kos είναι συγκεκριμένο σκηνικό.

χοχοχοοο... ο παπουλης ωστοσο το βρηκε το εξωφυλλο, σοδα!!!

μου κινησατε το ενδιαφερον, χαραμοφάηδες. εψαξα. βρηκα. μ αρεσει ωστοσο που οπου και να ψαξεις, σου γραφουν:

"...δες το εξωφυλλο του μπουτλεγκ .........τάδε...... Do not Google it." (ετσι ακριβως. με μπολντ).

ε, οκ, ειναι σα να σου λεει: γκουγκλ ιτ. ενταξει, γκουγκλαρα. εχωμε δει και χειροτερα.

επισης καπου εδω να πω οτι μολις προσεξα οτι ολ αυτα τα συζηταμε στο θρεντ για φανι σταφ.
ρεηκουί είσαι, λογικο μου φαινεται.

Μιλάμε τόσο καλόπαιδα οι Mayhem που επίσημα η νορβηγικές τους άφησαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να σκοτωθούν μεταξύ τους για να λύσουν δυο-τρία προβλήματα ταυτόχρονα. Έγραψε πολύ πρόσφατα ο Necrobutcher για αυτό.

Ειναι γνωστο οτι το RQ το διακρινει η ποιοτητα της συζητησης και οχι η θεματολογια. η θεματολογια ειναι καλο που υπαρχει αλλα ειναι σαν το προγαμιαιο σεκς.
Στο θεμα, μην το κανεις σαν να σου λενε do it. Ο κουνελος ειναι απο αυτους που ακολουθουν αυτες τις συμβουλες.
Περιμενα να μπουκαρει ο σρεντερ και να ποσταρει την επιμαχη φωτογραφια με σχολιο. Δες @bald_killer_clone, αυτη ειναι η φωτογραφια. Δεν ειναι καλη η αναλυση της γιατι με την καρτα μου επρεπε να μου βγαζει μεγαλυτερο αριθμο χρωματων.
αυτα κανω κι εγω στα χελωνονιντζακια οταν τα μακελευω.

image.jpg

EDIT
Ο νεκρομπουτσερ, θαρρω οτι ειναι ο πιο νορμαλ απο την παρεα. Πιστευω οτι εχει δικαιο.
Οταν οι θανατομεταλλαδες εβγαζαν μαχαιρια και γκανια, οι ραπερ και τα συναφη ειδη, δεν ηξεραν εαν εφτασαν σε ηλικια για να βγαλουν τις πανες τους.

Last edited:
Μου κινησατε το ενδιαφέρον, ήξερα στο περίπου τι είχε γίνει αλλά το σκηνικό με τον Dead και το εξώφυλλο με ξεπερνά. Καθησα κ διάβασα κάνα δυο πράγματα να ξεστραβωθώ, ο Vikernes ζει σήμερα στην Γαλλία κ έχει 7 παιδιά!!! Υπάρχει κ μια ταινία, το lords of chaos, Το έχει δει κανείς?

Έτσι που μιλάτε για τους Μέηχεμ νόμιζα ότι δηλώσανε δημόσια την υποστήριξή τους στον Χάρι Πότερ. Αλλά οκ, από μεταλλάδες τίποτα καλό κανείς δεν περιμένει. Πιθανότατα ήταν και γκέημερς οι συγκεκριμένοι.

Vikernes ζει σήμερα στην Γαλλία κ έχει 7 παιδιά!!!
μετα απο τοσα χρονια στην φυλακη, λογικο ειναι να ηθελε να το μουλιασει λιγο περισσοτερο.
Το wiki λεει οτι εχει 8 παιδια. Μεχρι να κανω την επαληθευση, εσπειρε αλλο ενα.

Καλο, αλλα δεν πλησιαζει καν την πραγματικοτητα να δουλευεις με ηλιθιους. Δεν θελω να μπω σε διαδικασια με τα "σκληρα περιστατικα" γιατι καποιοι εχουν πεθανει. Αμαρτια να σχολιαζεις τους μακαριτες.
Επειδη ειχαμε τον σεισμο στην Τουρκια.
Καποιος εκανε λαθος μετρηση; ειδε οτι με αυτη την μετρηση δεν γινεται αυτο που ηθελε να κανει; ηθελε να δειξει οτι τα καταφερνει με τις δυσκολιες και αξιζε την προαγωγη που πηρε;
επειδη το θεμα ειναι η ηλιθιοτητα, το τελευταιο.
εσκαψε μια κολονα (απο το κτιριο ντε) για να χωρεσει ενα μηχανημα. Μονο το τσιμεντο, δεν πειραξε τα σιδερα.

Σεφ, ο τυπος που επλενε τα πιατα και εμαθε την δουλεια παρατηρωντας.... Σαλμονελα και δηλητηριασεις.
εχω πολλα παραδειγματα....

Back