Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

<---------btw μου πήρε λίγο να καταλάβω ότι είναι μαγισσοκάπελο και όχι φτερό καρχαρία :p

εμένα η σχωρεμένη η γιαγιά μου, μου έλεγε τι αλητείες είναι αυτές και τι θα πουν οι δάσκαλοι και ο κόσμος με τα παλιοπατίνια μου

gh.png

Δεν την παλεψα να δω τον καυγα. Αυτος ο λαιτ, μου καθισε σαν δυσκοιλιοτητα. Δεν τον ξερω αλλα πρεπει να ειναι τεραστια σπαταλη οξυγονου.

Πραγματικά, ήξερε κανείς πώς να παίζει σωστά και να σημαδεύει τους στόχους με την σειρά ή μπα;

Πραγματικά, ήξερε κανείς πώς να παίζει σωστά και να σημαδεύει τους στόχους με την σειρά ή μπα;
Ναι! Στο πινμπαλ που είχαν τα windows (και υπάρχει σήμερα και στο λίνουξ ως flatpak) ήξερα και ήξερα και άλλον που ήξερε και έκανα μεγάλα σκορ, και αυτός ακόμα μεγαλύτερα.

Είχα μια γενική ιδέα για μερικούς στόχους στα αληθινά φλιπεράκια, όλο και κάποιος θα μου σφύραγε κανά στόχο, αλλά γενικά τα κράταγαν μυστικά για να μην κερδίζεις μπάλες.
Στο φλιπεράκι στα windows και εγώ τα είχα μάθει όλα τα κόλπα.

Φαντάζομαι πως είναι χειρολαβή για να μπορούν να σηκωθούν άτομα με κινητικές δυσκολίες (ή εάν κάποιος περάσει δύσκολες στιγμές στη λεκάνη και εξουθενωθεί).

Back