What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Game of the year 2014

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Ser wrote:
Δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στο απαισιο shooting, το αθλιο stealth, τα εμετικα QTEs, τα ελεεινα γραφικα, την γελοια διαρκεια των 2 ωρων στο hard και τον ξεκαρδιστικα κακο ηχο. Σορρυ που δεν εκατσα να χασω τον χρονο μου παλευοντας για ενα high score. :silly: :silly:</blockquote>

Ξεκινώντας από την τελευταία φράση σου, προφανέστατα δε σου έκανα κάποια παρατήρηση. Αν λοιπόν σε πείραξε το χιουμοριστικό ύφος του προηγούμενου post μου, ζητώ συγνώμη.

Προσωπικά το shooting το βρήκα τελείως απροβλημάτιστο (τι εννοείς εσύ χαρακτηρίζοντάς το απαίσιο; ) και το cover system επίσης μια χαρά, αν και δε χρειαζόταν, εδώ που τα λέμε. Τα QTEs θα μπορούσαν να λείπουν, αλλά ΟΚ, δεν ήταν και κάτι τραγικό. Τα γραφικά όντως δείχνανε παρωχημένα, ελεεινά όμως δε τα λες. Συμφωνώ για τη μικρή διάρκεια, αλλά όπως είχα γράψει και στο review μου, αν σε κάποιον δεν έλεγε κάτι η προσπάθεια για επίτευξη high scores, το παιχνίδι δε προτεινόταν γι' αγορά.

Τέλος ο ήχος, αν εξαιρέσουμε τις ηχογραφημένες συνομιλίες από τις ταινίες που σε κάποια σημεία είχαν χαμηλή ένταση, δε νομίζω ότι ήταν κακός. Τα όπλα ακούγονταν διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ μουσική και εφέ κάνανε καλά τη δουλειά τους.

 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Οχι ρε, καμια παρεξηγηση, σιγα το πραγμα.

Τι να σου πω. Το παιχνιδι το βρηκα σκετη απατη με τα χαλια που ειχε, την στιγμη που ζητουσε (και ακομα ζηταει) 40 ευρω.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Bασικά για να σου αρέσει το Ράμπο πρέπει να κάνεις και τις κατάλληλες προετοιμασίες πριν το αρχίσεις, ο Μάνος είχε δει και τα 4 ράμπο στην σειρά, φόρεσε κόκκινη κορδέλα στο κεφάλι, στρατιωτικό γιλέκο με χειροβομβίδες σε όλες τις τσέπες και τυλίχτηκε με 4 μέτρα ταινία με σφαίρες mg3, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του παιχνιδιού έκανε και το παρακάτω:
<span class="bbcode_spoiler">
</span>
Πως να μην σπάσει ολα τα high score μετά; :cheer:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Ξέχασες το δέσιμο των αρβύλων και την τοποθέτηση της χατζάρας στο θηκάρι!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Ρε Steel, με παρακολουθούσες ;!;!;!; :eek:hmy: :eek:hmy:
 
Top Bottom