What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Game of Thrones TV series - MEGA SPOILERS ahead -

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Δεν το έπιασα με αυτό που λες.<br>Εγώ περιμένω να δω τι θα παιχτεί με την Arrya και πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιο στον Βορρά.<br>Also, η μαλαγιά της Margaery φαινόταν από την αρχή.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Δεν το έπιασα με αυτό που λες.<br>Εγώ περιμένω να δω τι θα παιχτεί με την Arrya και πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιο στον Βορρά.<br>Also, η μαλαγιά της Margaery φαινόταν από την αρχή.<br></blockquote><br><br>Εντάξει, αυτό με την Μάρτζερι και γενικά συνωμοσίες που εμπλέκουν τη θρησκεία για την ανακατανομή της εξουσίας γίνονται εδώ και χιλιετίες....Είναι αυτό που λέμε η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία (τουλάχιστον του Μάρτιν) - απλά διαβάστε για τα αρχαία Ελληνικά και τα αναγεννησιακά Ιταλικά βασίλεια, τους Βοργίες, το Βυζάντιο, τη Μεταρρύθμιση κτλ...Η Σέρσει και οι Λάννιστερς δεν πάνε πολύ καλά...<br><br>Γενικά πάντως νιώθω πως το στοιχείο της έκπληξης και του αναπάντεχου - πχ κόκκινος γάμος - το έχει χάσει πλέον η σειρά βιβλίων και κατά επέκταση η τηλεοπτική σειρά. <br><br>Προσωπικά όσον αφορά τον Βορρά, το μείζον διακύβευμα όσον αφορά τους Σταρκ, φαίνεται πλέον να πηγαίνει σε ράγες. Προς το παρόν, ανυπομονώ κυρίως για εξελίξεις σχετικά με την Άρυα και από την πλευρά των Ντενέρις, Μόρμοντ και Ιρονμπορν, όχι πως οι εξελίξεις βόρεια και τα παγοζόμπι δεν έχουν ενδιαφέρον.<br><br>Για το ειδύλλιο στον Βορρά που αναφέρεσαι Χρόνο;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,780
<blockquote><br>Δεν το έπιασα με αυτό που λες.</blockquote><br><br>Sandor Clegane=(the) hound=λαγωνικό, σκυλί<br><br>EDIT<br>Squigg, καπως τραβηγμένο ρε συ (η εικασία στην εικόνα).
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
cerc<br>https://www.facebook.com/Ragequitgr/posts/1105895422809370<br><br>Adhan, έλεγα για την εικόνα του squigg, αλλά δεν το έθεσα σωστά
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Τι δεν καταλαβαίνεις manmu;<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=psS2IMFkxKo<br><br>Πέρα από την πλάκα δες εδώ<br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=hka-lhU-EWs</span><br><br>@Adhan, Για το meme ήταν η εικόνα δεν το εννοούσα, αφού και η ίδια η θεωρία είναι τραβηγμένη (inb4 συμβαίνει πριν το τέλος της σαιζόν).
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Μάλιστα. Γενικά με τις θεωρίες δεν έχω πολυασχοληθεί και πλέον το μόνο που με απασχολεί είναι το θεολογικό κομμάτι της υπόθεσης. Πώς θα δέσουν οι παλιοί θεοί με οτυς νέους, τον Άλλο, τον Ρίλλορ, τον faceless κτλπ. Εκεί υπαρχει αρκετό ψωμία, εκτός και ο χοντρός μας κοροϊδεύει, ενώ στην ουσία δεν έχει σκεφτεί τίποτα. Επίσης, περιμένω να δω αν θα παιχτεί τίποτα ενδιαφέρον με την μυστηριώδη ανατολή ή απλώς τα πετάει για να γουστάρουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Τα έχουν κάνει σαλάτα σκηνοθετικά εκεί στο GoT! Δηλαδής, από την μία έχει μερικά απίστευτα καλογυρισμένες και ρεαλιστικές σκηνές δράσης ( π.χ. το sword fighting του πιτσιρικά ned stark πριν 3-4 επεισόδιά), και μετά έχεις κάτι φτηνο-holywood παπαρίτσες όπως το κυνηγητό της Άρυα στο τελευταίο επεισόδιο τίγκα στην υπερβολή και τον μη-ρεαλισμό! Οργανωθείτε ρε γαμώτο, κρατήστε μια συνοχή στο ύφος της σκηνοθεσίας (σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο που συμμετέχουν και μπόλικοι σκηνοθέτες, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες). Anyway, περιμένουμε τα τελευταία 2 επεισόδια που , θεωρητικά πάντα, θα γένει μακελειό!!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Αν ξαναδώ στη σειρά σκηνή όπου ο Tyrion απλά κάθεται πίνει και λέει αστειάκια με τους άλλους 2 τους ημίγλυκους για κάνα 5-10λεπτο, ίσα που κάνω μήνυση στους Benioff και Weiss για ψυχική οδύνη.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ αυτή η σκηνή μου άρεσε ιδιαίτερα για τον εξής λόγο: ενώ στην αρχή φαινόταν πολύ εκτός τόπου και χρόνου και ιδιαίτερα αμήχανη, έσπασε τη δράση και έφτασε να με κάνει να χαλαρώσω. Πάνω που νόμιζα ότι "οκ, θα έχουμε λίγη χαλαρή κουβεντούλα, ίσως και ένα θριγούεϊ με μία μοντέλα παρθένη, έναν νάνο και έναν ευνούχο" και ότι μερικές στιγμές υπάρχει και ανάπαυλα, έσκασε η επόμενη σκηνή που σε επανέφερε στην πραγματικότητα της σειράς. Όχι, καλά υλοποιημένη σκηνή, αλλά για μένα πέτυχε το σκοπό της.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Όντως το κυνηγητό ήταν μακράν ό,τι πιο σάπιο σκηνοθετικά σε όλες τις σεζόν. Γενικά τα τελευταία δύο επεισόδια μου φάνηκαν όπως τα τελευταία δύο βιβλία. Filler.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν ξέρω πως θα διαβαστεί, αλλά ηταν άνετα ενα απο τα χειροτερα επεισοδια ever
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
<blockquote><br>Δεν ξέρω πως θα διαβαστεί<br></blockquote><br><br>Προσωπικά το διάβασα με τα μάτια. :silly:
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Hype Killer έπρεπε να ήταν το όνομα του επεισοδίου... άμα δε δω κλεγκέινμπολ θα τρελαθώ!
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Tραγικο το ογδοο. Σε καθε σκηνη που πανε να γυρισουν κατι δικο τους, φευγουν απο το &#039;ρεαλισμο&#039; της σειρας και τα κανουν σκατα. Δε μπορει να χτιζεις χαρακτηρες επι σειρα σεζον και να τους μηδενιζεις σε μια σκηνη. Επισης, υποτιθεται οτι στην πολιτικη του westeros υπαρχουν κινητρα, οτι γινονται ολα η τα περισσοτερα βαση σχεδιου κτλ. Τωρα βλεπουμε τους ταλλυ να παραδινονται αμαχητι επειδη τους διεταξε ο εντμιουρ. Κατσε ρε.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<img src="http://i.imgur.com/uCedU02.png" alt="uCedU02.png" class="bbcode_img" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Περίμενα ότι ο Edumre θα έβγαζε έστω μισό όρχι και θα πολεμούσε, αλλά εις μάτην. Εν το μεταξύ τα έχουνε κάνει σκατά στο πώς περνάνε τα χρόνια.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,694
πάντως για μένα το επεισόδιο ήταν ένα είδος ανακούφισης. Ξεμπέρδεψε με ένα σωρό ηλίθιες εκκρεμότητες που το έβλεπα ολοκάθαρα ότι πάνε έτσι, και απλά ήθελα να τελειώνουν. Έχοντας ξεμπερδέψει με τις βλακείες «περισσεύουν» δύο ολόκληρα επεισόδια. Αν δεν αποδειχθούν πατάτα, ο απολογισμός για την σαιζόν θα είναι ιδιαιτέρως θετικός.<br><br>Από πλευράς σεναρίου αυτό που περισσότερο με ενόχλησε, είναι πώς αιφνιδιάστηκαν έτσι από έναν τεράστιο επιθετικό στόλο. Ένα πουλάκι δεν βρέθηκε να τούς το πει;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Αφού κάθονται, μπεκροπίνουν και λένε ανέκδοτα
 
Top Bottom