Game of Thrones TV series - MEGA SPOILERS ahead -

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μπαινει ανετα και στο φεισπαλμ σταφ, αλλα αφου εχει να κανει με got, ας το βαλω εδω..<br>θα μου πεις τωρα, τι γυρευεις κει μεσα ρε μπροδερ? τι να πω? απο λινκ σε λινκ πηδωντας, μπορεις να φτασεις ΑΛΛΟΥ. γενικα. και με ιντριγκαρισε να μαθω την αμοιβη του καστ.<br>οκ, αν λεγεται το σαιτ www.womenonly.gr, δεν περιμενεις και πολλα... κι οταν βλεπεις και την ορθογραφια, πονανε τα ματια. αλλά κατι τετοιο δεν το περιμενα. <br>τραγικό. και λιγα λεω...<br><br>http://www.womenonly.gr/gallery.asp?catid=37522&subid=2&pubid=130389715&imgid=106935018#selectedimg<br><br> :whatever:<br><br>ποσα περρνεις ρε γκουεντολίνο? μολόγα ρε.

ενταξει, το λινκ του αδερφου μπρους τα εσπασε.  :rofl: :rofl: :rofl: οχι για τα μισθα. οι τιτλοι των αρθρων που παιζουν τριγυρω. ειδικα το σοκι ο μαγος τσαρλατανος.<br>

Τυριον + Καλήσι = LFE<br><br>Κάτι ήξερε ο κοντός και άφησε τον Νταχάρις πίσω. Ποιος θα "τακτοποιεί" τη δρακοβασίλισσα τώρα;<br><br>Ο Βάρυς, ο Θήον ή ο γκριζοσκώληκας;

Πλάκα-πλάκα, κοντός-κοντός αλλά ο μόνος με πλήρη εξοπλισμό εκεί γύρω...

Υποτιθέμενα έχει διαρρεύσει το σενάριο για την έβδομη σεζόν. Προσωπικά το διάβασα και φαίνεται αρκετά λογικό/αναμενόμενο, αν είστε έτοιμοι για άγρια σπόιλερ, προβείτε.<br><br>http://luben.tv/nihilpop/popstream/94763" class="bbcode_url">Διαρροή σεναρίου (LUBEN)

Ακόμα ένα τεστ δύναμης χαρακτήρα, λοιπόν.<br><br>Στα αντίστοιχα τεστ της προηγούμενης και της προ-προηγούμενης σεζόν απέτυχα μέσα σε 3μιση δευτερόλεπτα και σποιλεριάστηκα δίχως έγνοια. Αυτή τη φορά το σκέφτομαι σοβαρά να κρατηθώ.

Δεν έχω άλλες δυνάμεις να αναλωθώ στα τερτίπια του Μάρτιν, απλά θέλω να μάθω τι περίπου θα γίνει και αν ταιριάζει με όσα φαντάστηκα όταν ήμουν έφηβος και δεν είχα αντικρίσει ακόμη το παραλυτικό βλέμμα της φθοράς, όπως καλπάζει, ατάραχη.

Καταραμένε γοδεφρείγο, το παραπάνω με έπεισε να ανοίξω το link. Θα το κάνω, αφού πλέον έχω άλλα έπη που διαβάζω αυτόν τον καιρό, από το κοσμοπόλιταν της μυθοπλασίας του φανταστικού.

Δηλαδή αν βγει αύριο το Winds of Winter δεν θα κυληστείς στον βούρκο μαζί μας;

Θα περιμένω να βγει σε paperback ούτως ή άλλως. Αλλά αν κρίνω από τους τελευταίους τόμους παίζει να μου πάρει 1-2 χρόνια να το τελειώσω.

Η αλήθεια είναι ότι διαβάζονται με τον ρυθμό που γράφονται

To Dance πάντως το παράτησα στη μέση όταν μου κατάκατσε το filler στο στομάχι. Η αλήθεια είναι πως, όχι, δε με νοιάζει πια να τα διαβάσω, από περιέργεια απλά θέλω να μάθω που θα καταλήξει η ιστορία, ας είναι και από τη σειρά έστω.

Ερώτηση: ο Baby Sam εδώ και πόσα χρόνια έχει μείνει Baby ως προς την σειρά? Δηλαδή, από το επεισόδιο οπότε και γεννήθηκε, πόσος καιρός υποτίθεται πως έχει περάσει μέχρι την αρχή της 7ης σεζόν?

Σύμφωνα με τον χοντρό πορνογερο, παίζουμε σε δυο τρεις χρόνους, ανάλογα με το γεωγραφικό σημείο που λαμβάνει χώρα η ιστορία. Οπότε τρέχα γύρευε.<br><br>Γοδεφρειγε, η σειρά με τα βιβλία έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που δεν ξέρω αν θα έχουν και το ίδιο τέλος

<blockquote>από περιέργεια απλά θέλω να μάθω που θα καταλήξει η ιστορία,</blockquote><br><br>...and then everyone dies.<br><br>The End.<br><br>

<blockquote><br>Ερώτηση: ο Baby Sam εδώ και πόσα χρόνια έχει μείνει Baby ως προς την σειρά? Δηλαδή, από το επεισόδιο οπότε και γεννήθηκε, πόσος καιρός υποτίθεται πως έχει περάσει μέχρι την αρχή της 7ης σεζόν?<br></blockquote><br><br>νομίζω 37 ημέρες...<br><br>μπορει κα να πεφτω εξω για μια δυο -το πολυ- ομως

<blockquote><br>To Dance πάντως το παράτησα στη μέση όταν μου κατάκατσε το filler στο στομάχι. Η αλήθεια είναι πως, όχι, δε με νοιάζει πια να τα διαβάσω, από περιέργεια απλά θέλω να μάθω που θα καταλήξει η ιστορία, ας είναι και από τη σειρά έστω.<br></blockquote><br><br>Το παράτησες στη μέση, δηλαδή στο σημείο που σταματάει το filler  :rofl2:

16/7/2017.<br><br>http://www.denofgeek.com/us/tv/game-of-thrones/254763/game-of-thrones-season-7-release-date-confirmed-casting-spoilers-everything-else

Back