What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Game of Thrones TV series - MEGA SPOILERS ahead -

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,678
Τουλάχιστον τα έβαλες στο σωστό thread αυτήν τη φορά.<br><br> :silly:<br><br>Ο Jon Snow δεν είναι Stark. :pP Τουλάχιστον από τη μεριά που μετράει, του πατέρα.  :spiteful:
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
O Θήον δεν έχει στο ήλιο μοίρα πάντως. Έκανε κάποιες πολύ κακές επιλογές, την πλήρωσε και με το παραπάνω, και έμεινε διαλυμένος ψυχολογικά. Και πάνω που πήγε να ξανασταθεί στα πόδια του, τα έχασε πάλι όλα. Θα πρέπει να ένιωθε φρικτά που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αδερφή του (η οποία είχε έρθει να τον σώσει, άλλο που απέτυχε), αλλά μπροστά στο θείο τί να κάνει. Άσε που όλο του το πλήρωμα έχει ίδια "χόμπι" με το Ράμσει.<br><br>Αυτό με το Δρακόγυαλο όντως λίγο κακογραμμἐνο. Υποτίθεται ο Σαμ ήταν διαβαστερός από πάντα, πώς δεν το ήξερε; Όλοι οι βόρειοι έκαναν "α, ναι μωρέ, σωστά το Ντράγκονστόουν", μόλις τους είπε ο Τζον.<br><br>Το Μικροδάχτυλο θα τονε φάει η Σάνσα γιατί πρέπει να ξεπεράσει και τον ίδιο, σαν "μέντορα" στο παιχνίδι, και τη μητέρα της.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,313
τα leaks βγηκαν αληθινα  :salute:<br><br>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Μεγάλη απογοήτευση ο Θήον  :seriouslyno: <br><br>Eπίσης οι makers έπαιξαν λίγο με "ζαβολιά" με τα fireballs και τον OP στόλο του Euron...<br><br>Κορμάρα η Μισσάντευ, βέβαια το 2λεπτο λεσβιακού έρωτα με τον γκριζοσκώληκα αχρείαστο.<br><br>Δεν βλέπω σε καλό πάντως το butthurt στο οποίο υπόκεινται ο Μικροδάχτυλος στα 2 αυτά επεισόδια, πολύ φοβάμαι οτι θα επιβιώσει άνετα και αυτή τη σεζόν.<br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,678
Νομίζω δεν εστιάζουμε στο βασικό - που πολλοί το ονοματίζουν "filler". <br><br>Missandei, παιδιά. Missandei.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Τουλάχιστον σώθηκε η μόνη Sand Snake που δεν είχε εντελώς γτπ πρόσωπο. Είχε δείξει και αξιοπρεπέστατο βυζάκι στην περσινή σεζόν θυμάμαι.<br>#Κριτήρια<br><br><br>ΥΓ.<br><br>
20374513_1464912040231918_3770403062711477245_n.jpg
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,299
Σένιο επεισόδιο με φοβερά ωραίο σπρώξιμο της Ντανέρις στον Βορρά τώρα που δεν έχει τρόπο να μπει στον Νότο και ωρίαους διαλόγους όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι, κυρίως με τον Τάρλι.<br>Οι γεροι στο Σίταντελ απλά ξεκούτηδες και κακογραμμένοι. Οκ, και στα βιβλία τους παρουσιάζει σαν κάτι τέτοιο, αλλά όχι τόσο. Εδώ πέρα τρώμε τη μία τρύπα μετά την άλλη.<br>Ναι θα πω κι εγώ ότι ήταν μεγάλο φίλλερ και τελείως άχρηστο το σλουρπ του Γριζο<strike>ψώλη</strike>σκώληκα και θα προτιμούσα αν έπρεπε με το ζόρι να μας δείξει κάτι από τα ρανκς της Ξανθούλας να μας έδειχνε προετοιμασίες και πλάνα για τη μάχη. Αλλά οκ, PC και μαλακίες, οπότε και οι σκλάβοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα.<br><br>ΕΠΙΚΗ η σκηνή με την Άρρυα και τη λύκαινα, όπου είχα σηκωθεί όρθιος και δώναζα κοψτης το χέρι ΦΑΤΗΝΑΑΑΑΑΑ. Τελικά ξηγήθηκε ωραία η λύκαινα και της έδειξε το μεσαίο δάχτυλο.<br><br>Για να κλείσω αυτή την άναρχη περιγραφή, είμαι αραχτός στο κρεββάτι και ο σκηνοθέτης μου λέει  αετοιμάσου, θα παιχτεί λεσβιακό με αυτήν που φορά τα παντελόνια στα σιδηρονήσια και την ξερακιανή που βρίζεις εξ αρχής. Κι εκεί που σηκώνομαι να κλείσω την πόρτα μην μπει μεσα καμια μικρή, ΜΠΑΑΑΑΑΑΜ. Κόντεψα να πάθω συγκοπή!<br><br>ΥΓ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΨΩΛΟΣ ΡΙΚ ΜΑΛΑΚΑ ΘΙΟΝ. ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΚΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΙ ΠΝΙΞΟΥ, ΡΙΚ Ε ΡΙΚ!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Εγκρίνω και γω Missandei, Μαγική &#039;Ξωτική Ομορφιά.<br>Αν και μόνο σπατουλαριστό, κρίμας...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Καταλαβαίνετε πως όλοι βλέπουμε Game of Thrones όπως ακριβώς έβλεπε η γιαγιά μας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ και ΛΑΜΨΗ, έτσι; Έχει αλλάξει το μέσο, αλλά όχι η συνήθεια. Σκεφτείτε τεράστιες στιγμές στα μελλοντικά ΚΑΠΗ που θα βριζόμαστε στα -ήντα για την 24η σαιζόν του 5ου Game of Thrones spin-off  και η αρχική σειρά θα κυκλοφορεί σε LiveCube Heritage έκδοση, με interactive σπατουλάρισμα σε ΚΑΘΕ σκηνή.<br><br>Εντάξει, GoT πλέον βλέπω μόνο ώσπου να ολοκληρωθεί, για να κλείσω τον κύκλο της ύστερης νεότητας και πρώτης γεροντίλας που δέθηκε με αυτό. Δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν πλέον εξαιρετικές επιλογές "σύγχρονες" που με πιάνουν περισσότερο. Ο Μικροδάχτυλος θα τους θάψει ΟΥΛΟΥΣ και δεν το αποκλείω να τον εκαθαρίσει και το Χιονόγαννο, για την γλώσσα που του έβγαλε.<br><br>Η σιχαμένη Καλίσι, ΑΧΩΝΕΥΤΗ, δόξα και τιμή στις Βαλλίστρες του καραφλοχεταίου γυμνοσάλιαγκα κολλαούζου της Σέρσι. Μικροδάχτυλε ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Δεν τα έχω δει ακόμη<br><br><blockquote>Κορμάρα η Μισσάντευ, βέβαια το 2λεπτο λεσβιακού έρωτα με τον γκριζοσκώληκα αχρείαστο.</blockquote><br><br>αλλά συμφωνώ.<br><br>Greyworm=No worm και <br>No worm=No Honey<br><br><blockquote>τα Licks βγηκαν αληθινα  :salute:</blockquote><br><br>Fixed.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
<blockquote><br>Δεν τα έχω δει ακόμη<br><br><blockquote>Κορμάρα η Μισσάντευ, βέβαια το 2λεπτο λεσβιακού έρωτα με τον γκριζοσκώληκα αχρείαστο.</blockquote><br><br>αλλά συμφωνώ.<br><br>Greyworm=No worm και <br>No worm=No Honey<br><br><blockquote>τα Licks βγηκαν αληθινα  :salute:</blockquote><br><br>Fixed.<br></blockquote><br><br> :rofl2: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :rofl2:
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
Γίνονται διάφορα στην πλοκή  ώστε να μοιάζει με ντέρμπυ το ματς Καλήσι-Σερσει αλλά τα παραβλέπω. Αν κάποιος του έχει ξυνίσει εδώ και καιρό το GOT μπορεί να βρει άπειρα πράγματα να θάψει αλλά εγώ δεν είμαι απο αυτούς, συνεχίζω να το απολαμβάνω.<br><br>Για μένα πάντα το GOT ήταν μια σειρά χαρακτήρων και όχι ένα νέο Lord of the Rings. Πολλοί περιμένουν τις μάχες για να γουστάρουν αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Αν και οι μαχες είναι καλές, τότε οκ, είναι το κερασάκι στην τούρτα για μένα. Δεν με πείραξε αυτό το κάτι σαν ναυμαχία που είδαμε. Εδωσα βάση στην απόφαση του Θήον/Ρηκ και τα δάκρυα της σκληροτράχηλης Γιάρα. Για μένα τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Τα δάκρυα της δεν είναι από φόβο, είναι επειδή λυπάται τον αδελφό της, ξέρει από πριν ότι θα δειλιάσει.<br><br>Η καλύτερες σκηνές του επεισοδίου είναι με Καλήσι-Βάρυς και Αρυα με λύκο. <br>Το "its not you" που λέει η Αρυα θα μπορούσε να το είχε πει και ο Λύκος αν είχε φωνή. Εξαιρετικό. (νταξ, εξαιρετικός ήταν και ο κώλος της Μισαντει όμως)
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
<blockquote><br>Καταλαβαίνετε πως όλοι βλέπουμε Game of Thrones όπως ακριβώς <strike>έβλεπε η γιαγιά μας</strike> βλέπαμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ και ΛΑΜΨΗ, έτσι;</blockquote><br><br>Άσε τα σάπια Κουτσούκο, δεν ξεγελάς κανέναν. Fix&#039;d. <br><br><br><blockquote>Μικροδάχτυλε ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.<br></blockquote><br><br>True, αλλά η καύλα για το πιπίνι που τον θέλει για ζαχαρομπαμπά χωρίς να του δίνει την ζάχαρη τον έχει θολώσει κι ανησυχώ. Ήταν πολύ out-of-character η εξομολόγηση στον Jon.<br><br>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s4.postimg.org/twh7k65tp/20258261_1681675631905152_5293219005823835916_n.jpg" alt="20258261_1681675631905152_5293219005823835916_n.jpg" class="bbcode_img" />

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote> <br><blockquote>Μικροδάχτυλε ζούμε, στο θρόνο να σε δούμε.<br></blockquote><br><br>True, αλλά η καύλα για το πιπίνι που τον θέλει για ζαχαρομπαμπά χωρίς να του δίνει την ζάχαρη τον έχει θολώσει κι ανησυχώ. Ήταν πολύ out-of-character η εξομολόγηση στον Jon.<br></blockquote><br><br>Μπα, μια χαρά τις κάνει τις εξομολογήσεις του...σε αυτούς που θέλει να καθαρίσει.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Μόνο εγώ το φθαριστήθηκα που ο Euron έκανε σούπα τα χελωνονιντζάκια;<br></blockquote><br><br>Μαζί σου! Κατευχαριστήθηκα και εγώ όλη τη σεκάνς της ναυμαχίας! Τι πορωτική είσοδος!!! Με το που είδα πως έσκασε στο κατάστρωμα, αναφώναξα φάτους όλους τους φλώρους, που κοιτάνε να γκομενιάσουν ενώ πλέουν σε εχθρικά νερά νομίζοντας πως σαλπάρουν στο "Πλοίο της Αγάπης"! Ηθική δικαίωση η σφαγή με τσεκούρι στο βωμό του ωμού ρεαλισμού των φαντεζί πιρουετών και των αξεσουάρ που βγήκαν από τα καμαρίνια του 50 Shades of Grey. Επιτέλους δηλαδή! Πολύ τον πάω πλέον τον Euron, τον χρειαζόταν η σειρά για να ανέβει και άλλο. Ελπίζω να φτουρήσει, τόσα χτυπήματα άντεξε.<br><br><br>Πάντως, παρά την έκβαση της ναυμαχίας, πιστεύω ότι το GoT έχει πάρει μια κάπως προβλέψιμη πορεία. Δηλαδή, το τέλος και ποιοι θα μείνουν μέχρι τότε μπορεί να μην το ξέρουμε, αλλά ότι θα πάει το πράγμα για "τελική" μάχη με 3 δράκους και 3 καβαλάρηδες συγκεκριμένους εγώ το έχω τόσο δεδομένο που θα το έπαιζα και στοίχημα. Τον Μικροδάχτυλο μην τον έχετε σίγουρο τώρα που έφυγε ο Τζον, η Σάνσα του την έχει στημένη και αν όχι αυτή η αδελφή της. Ο Jorah θα επανέλθει ακμαιότατος με 1-2 καλές ενυδατικές και θα το διεκδικήσει ξανά το ξανθό το μαναράκι....!<br><br><br>Και μια ποιοτική ανάλυση για το 2ο επεισόδιο https://www.forbes.com/sites/erikkain/2017/07/24/this-is-what-worries-me-about-game-of-thrones-after-last-nights-episode/#6eb72fd73b74. Συμφωνώ με τις περισσότερες παρατηρήσεις, ότι κάποιες από τις σεναριακές επιλογές στερούνται εσωτερικής ή γενικής λογικής επειδή δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα βιβλία. Δεν νομίζω όμως ότι το έχει αφήσει ο Μάρτιν να καταντήσει Legend of the Seeker, οπότε δεν με πιάνει ανησυχία...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
<blockquote>Ο Jorah θα επανέλθει ακμαιότατος με 1-2 καλές ενυδατικές και θα το διεκδικήσει ξανά το ξανθό το μαναράκι....!<br></blockquote>  <br><br>Από το greyscale μπορεί να γλυτώσει, από το friendzone ποτέ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Ένας μανς ανέβασε βίντεο στο οποίο διαβάσει/spoilάρει σκηνές οι οποίες ισχυρίζεται πως θα είναι από το 6ο επεισόδιο της φετινής σεζόν (που θα έχει 7 επεισόδια, θυμίζω). Λίγο-πολύ επιβεβαιώνει ήδη γνωστά leaks, απλά τα εμπλουτίζει με συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπως διάλογοι και σκηνοθετικά στησίματα.<br><br>https://youtu.be/yJTmNqbQk1I<br>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Στο μεταξύ, η πούτσα που τρώει η Θυελογέννητη δεν έχει πέσει ούτε στα gangbang της Anabolic (οι νέοι μου λένε πως τώρα πρωταθλητές είναι στο Legal Porno, αλλά εγώ είμαι παιδί των 90s). Είναι και φαβορί με τις σαύρες που όμως είναι πολεμικά άχρηστες άμα δεν τις καβαλάει στο πεδίο της μάχης, αλλά είναι υπερβολικά σημαντική για να ριξοκινδυνεύσει στο πεδίο της μάχης  :whatever: :whatever: :whatever:.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,326
από review για το 2ο επεισόδιο, 7:56 έως 8:17,  :mosh:<br><br>[youtube]https://youtu.be/bszSExtkorA?t=476[/youtube]
 
Top Bottom