Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Η "έμπνευση" είναι προφανής αλλά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι νομικά. Η Nintendo θα μπορούσε εδώ και χρόνια να βγάλει τα Πόκεμον σε PC και να μαζέψει αυτή το χρήμα, τώρα την πρόλαβε άλλος.

Το νομικό πλαίσιο σε μια σχετικά νέα τεχνολογία/μόδα είναι θολό και σίγουρα θα αλλάξει αργά ή γρήγορα ώστε να μπορούν να αποφευχθούν έστω κραυγαλέες περιπτώσεις κλόπyright μέσω ΑΙ, αλλά μέχρι να γίνει αυτό όποιος προλάβει θα θησαυρίσει.

Προφανώς βέβαια αυτό αφορά καθαρά τις εταιρείες και τα νομικά επιτελεία τους, το κοινό δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα. Δε πα να είναι στυγνή αντιγραφή, αν διασκεδάζει με κάτι θα σκάσει λεφτά.

Πω πω χαμός online, οι οπαδοί της Nintendo έχουν λυσσάξει. Κάθομαι σε μια γωνιά και παίρνω ποπ κορν.

Μιλάμε για το κοινό κοινό, όχι τους φάνμποηζ :Ρ Οι φάνμποηζ θα σκίζουν τα ρούχα τους ό,τι και να γίνει.

Μιλάμε για το κοινό κοινό, όχι τους φάνμποηζ :Ρ Οι φάνμποηζ θα σκίζουν τα ρούχα τους ό,τι και να γίνει.

Δεν ξέρω για φάνμποηζ, αλλά για φάνγκερλσ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκίσουν τα ρούχα τους!!!

Ταιριάζει εδώ το "οκ boomer";
Ταιριαζει αλλα να βαλουμε τα πραγματα σε μια λογικη σειρα. Boomer και Gen X. Δεν εχουν καμια σχεση.
Για να ξερουμε και τι λεμε.

gen.png

Μιλάμε το παιχνίδι ξεσκίζει σε πωλήσεις. Είμαι περίεργος να δω αν ο Σουίνι θα το αντιγράψει για να το βάλει στο Fortnite.

Έχει μπει κανείς για να πει και σ' εμάς που βαριόμαστε, τι ακριβώς παίζει και γίνεται τέτοιος χαμός;

Έχει μπει κανείς για να πει και σ' εμάς που βαριόμαστε, τι ακριβώς παίζει και γίνεται τέτοιος χαμός;
Έχει Pokemon pals, αυτό παίζει

Μιλάμε το παιχνίδι ξεσκίζει σε πωλήσεις. Είμαι περίεργος να δω αν ο Σουίνι θα το αντιγράψει για να το βάλει στο Fortnite.

Λες να τσιμπήσουν τα φράγκα και να το αφήσουν στην early access μοίρα του ?

EG8KJoKX0AAJD26.jpg

Είναι διαθέσιμο στο Game Pass, σήμερα-αύριο αναμένονται slow days οπότε ξεκινάω το download για να δω τι παίζει.

Υποτίθεται είναι το ark με πόκεμον και όχι πόκεμον game. Διαβάζω γκρίνια σχετικά με τι είναι και πως το παρουσιάζουν τα ιντερνετζ.

Back