Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λες να τσιμπήσουν τα φράγκα και να το αφήσουν στην early access μοίρα του ?

Με τόσα χρήματα που τους εκατσαν μου μοιάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Αν μπορέσουν να χτίσουν γρήγορα μια ροή παραγωγής νέου περιεχομένου και σχεδιάσουν μια σταδιακή μετάβαση σε F2P ή προσφέρουν ένα εκτενές trial mode, θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά ακόμα και στο Fortnite. Αν δεν προλάβουν να βγάλουν νέο περιεχόμενο θα χάσουν μομεντουμ και ο πολύς κόσμος θα μεταβεί στο επόμενο παιχνίδι οπότε μπορεί όντως μετά να το παρατήσουν.

View attachment 7273

Είναι διαθέσιμο στο Game Pass, σήμερα-αύριο αναμένονται slow days οπότε ξεκινάω το download για να δω τι παίζει.

Σε ευχαριστουμε για τη θυσια σου, δεν νομιζω να αντεχα πανω απο μισαωρο τα γλυκουλινικα γραφικα με τα φουσκωτα απο μποτοξ ποκεμα! Προσωπικα ειμαι περιεργος κατα ποσο καλα δουλευει το μουλτι κομματι και τι "endgame" εχει βεβαια, καθως εχει παθει πολυς κοσμος φρενιτιδα.

Έχει μπει κανείς για να πει και σ' εμάς που βαριόμαστε, τι ακριβώς παίζει και γίνεται τέτοιος χαμός;
Ειναι ξεκαθαρο, crafting+valheim, συν οτι πιανεις ποκεμονς στην wilderness.
Δεν καταλαβαινω τι επιβεβαιωση θελετε, ειναι ξεκαθαρο αν ειναι για σας το παιχνιδι η οχι.

, ειναι ξεκαθαρο αν ειναι για σας το παιχνιδι η οχι.
Πέρα από τη πάντα ευχάριστη κουβέντα γύρω από ένα παιχνίδι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο αν ένα παιχνίδι είναι για ένα παίκτη, ποτέ δεν είναι ξεκάθαρο εκτός και αν το δοκιμάσει ο ίδιος, όπου και δω δεν είναι πάντα εφικτό καθώς μπορεί να βαριέται/δεν έχει χρόνο να κατεβάζει να εγκαθιστά κλπ. Και εδώ μπαίνουν στη μέση τα διάφορα ριβιους, πριβιους βιντεα κλπ όπου μαζεύονται διάφορες ινφο και εντυπώσεις από διαφόρων ειδών συμπαίκτες, συντάκτες κοκ.

Ειδικά για ένα παιχνίδι το οποίο έσκασε κυριολεκτικά απο το πουθενά, που υπάρχουν υποψίες για ai generated υλικό, και που τα διάφορα προμος λένε για καλό endgame, σίγουρα δεν αρκεί μια ταγκια "pokemon with guns meets valheim"

Εδώ τα περισσότερα μεγάλα μέσα παρέλειψαν να αναφέρουν ότι έχει rogue lite στοιχεία...
Δεν ξέρω α είναι το ταμπλό που έχει στήσει η Glados ή κάτι άλλο, αλλά εντάξει αντικειμενικά τίποτα δε συγκρίνεται με τη hands-on εμπειρία.

Ειναι ξεκαθαρο, crafting+valheim, συν οτι πιανεις ποκεμονς στην wilderness.
Δεν καταλαβαινω τι επιβεβαιωση θελετε, ειναι ξεκαθαρο αν ειναι για σας το παιχνιδι η οχι.

Εμένα μου είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι δεν είναι για εμένα. Δεν το θεωρώ μάπα, αφού δεν έχω παίξει, απλά δεν με τραβάει. Παρόλα αυτά έχω πολλή περιέργεια ως προς το τι τραβάει κόσμο σε ένα παιχνίδι. Για αυτό ρωτάω.

Έχει καλό crafting; Προσφέρει κάτι παραπάνω από Pokemon που (εγώ θεωρούσα αλλά μάλλον λανθασμένα) ότι πάλιωσαν; κλπ

Εμένα μου είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι δεν είναι για εμένα. Δεν το θεωρώ μάπα, αφού δεν έχω παίξει, απλά δεν με τραβάει. Παρόλα αυτά έχω πολλή περιέργεια ως προς το τι τραβάει κόσμο σε ένα παιχνίδι. Για αυτό ρωτάω.

Έχει καλό crafting; Προσφέρει κάτι παραπάνω από Pokemon που (εγώ θεωρούσα αλλά μάλλον λανθασμένα) ότι πάλιωσαν; κλπ

Από τις γενικότερες συζητήσεις για το παιχνίδι έχω καταλάβει ότι προσελκύει:

1) Όσους βρίσκουν αστείο ότι μπορείς να δείς τον Πίκατσου να γαζώνει άλλα Πόκεμον με καλάσνικοφ
2) Τους φαν των survival & crafting γιατί το gameplay είναι όντως καλό και
3) Τους φανς των κανονικών Πόκεμον που έψαχναν ένα real-time open-world Pokemon game με αξιοπρεπή γραφικά, κάτι που δεν υπάρχει στο Switch.

IFaOwQn.png

Το Palworld ξεπέρασε το ρεκόρ των concurrent users του Counter-strike.

Άντε επιτέλους. Ώρα να έρθει ο Sweeney με ένα σωστό mod για το ήδη mod, Fortnite, όπου θα έχει Πακεμαν και θα μπορέσει να πιάσει τη νέο viral παιχνίδι. Μήπως και δούμε δουλίτσα στο EGS.

More info από τον Ντοριτο Pope

Από τις γενικότερες συζητήσεις για το παιχνίδι έχω καταλάβει ότι προσελκύει:

1) Όσους βρίσκουν αστείο ότι μπορείς να δείς τον Πίκατσου να γαζώνει άλλα Πόκεμον με καλάσνικοφ
2) Τους φαν των survival & crafting γιατί το gameplay είναι όντως καλό και
3) Τους φανς των κανονικών Πόκεμον που έψαχναν ένα real-time open-world Pokemon game με αξιοπρεπή γραφικά, κάτι που δεν υπάρχει στο Switch.
4) κ τους κάφρους εκείνους που εκστασιάζονταν σε μια ιδέα για "ποκεμον με όπλα, omg χαχα XD"

Νταξει ρε μλκ, 10 level μεγαλυτερο mob πηγε να σκοτωσει. Υπερβολικος ο γαδαρος εδω.

Καλο φανηκε παντως σα γκειπλει λουπ

And now the real DRAMA begins :sneaky:

“We have received many inquiries regarding another company’s game released in January 2024. We have not granted any permission for the use of Pokémon intellectual property or assets in that game. We intend to investigate and take appropriate measures to address any acts that infringe on intellectual property rights related to the Pokémon. We will continue to cherish and nurture each and every Pokémon and its world, and work to bring the world together through Pokémon in the future.”

Στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση θα τροποποιήσουν ελάχιστα τα μοντέλα από 4-5 πόκεμον Pals που είναι σχεδόν καρμπόν με τα πρωτότυπα. Πέραν τούτου δεν υπάρχει νομικό πάτημα θεωρώ, αν ήταν έτσι η FromSoftware πχ θα έπρεπε να στέλνει εξώδικα αριστερά και δεξιά σε όλα τα Souls-like παιχνίδια.

Back