Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τις τελευταίες μέρες έγινε trending στο Twitter (όχι δεν το γράφω Χ) το hashtag #xboxtax. Δεν πρόκειται για κάποιον φόρο κατά κυριολεξία αλλά για κατηγορία μεροληψίας εκ μέρους των gaming media (και ιδίως του IGN) εναντίον του Xbox. Από όσο μπόρεσα να καταλάβω, το θέμα ξεκίνησε από τις αρκετά αρνητικές βαθμολογίες που πήρε το φετινό Call of Duty (Modern Warfare 3) με τις οποίες διαφωνεί μεγάλο μέρος της κοινότητας. Φαίνεται λοιπόν ότι αρκετοί σύνδεσαν το γεγονός ότι η Microsoft είναι πλέον η ιδιοκτήτρια του COD με τις ξαφνικά χαμηλές βαθμολογίες. Ενδεικτικό tweet:

Ένας του IGN απάντησε λέγοντας ότι δεν υπάρχει μεροληψία και διάφοροι χρήστες του ποστάρουν περιστατικά που πιστεύουν ότι αποδεικνύουν το αντίθετο:

Για το multiplayer δε ξέρω, αλλά το single έφαγε μεγάλο κράξιμο κ δικαιολογημένα. Το IGN, 4 του έβαλε.
Νομίζω το development για κάθε ΚΟΝΤ τίτλο είναι 3 χρόνια. Αυτό ετοιμάστηκε σε 1. Αμφιβάλω όμως πως η πώληση έπαιξε ρόλο μιας κ αυτή επισημοποιήθηκε πριν κάνα 2μηνο (?)

Αγορασε το κομματι των σπεσιαλ εφε της εταιρειας του τζακσον και τωρα απολυει τους εργατες αυτου του κομματιου.

Tuesday's announcement includes termination of the professional services piece of an agreement Unity struck with movie director Peter Jackson's visual effects company Weta FX in 2021 after Unity purchased the technology and engineering division of Weta FX. As a result, 265 employees whose jobs are related to the agreement will be laid off, the company said.

Η περίπτωση του Completionist φαίνεται πως έχει ψωμί. Ο δημιουργός του αρχικού βίντεο που αποκάλυψε ότι τα χρήματα των εράνων δεν πήγαν ποτέ στα σχετικά ιδρύματα, λέει τώρα ότι ετοιμάζει δεύτερο βίντεο που μπορεί να στείλει τον Completionist και τους συν αυτώ στην φυλακή.

Αποτι φαινεται εγιναν leak διαφορες ινφο για το GTA 6 απο ενα πιτσιρικι, φιλο του γιου του head developer του παιχνιδιου.

Στο ιντερνετι υπαρχει ακομη το βιντεο σε διαφορες πηγες. Απο κατω λεπτομερειες για το περισταστικο

1701547608740.png

Η Rockstar φαινεται πως παει σε σιγη ασυρματου, εσβησε ολα τα ποστ της εκτος απο την αναγγελια του trailer

μούλικο, θα μπλέξει ο άλλος τώρα...

Είμαι πολύ περίεργος να δω την απάντησή του.

Η EA θα μας φαίνεται εταιρεία πρότυπο όπως το πάνε αυτοί
καλά μην αγχώνεσαι το κατάλαβαν στην ΕΑ και πέφτουν συνεχώς κλεισίματα account χωρίς λόγο τελευταία... ναι από αυτά που χάνεις όλο το Library σου.

Μπιφ μεταξύ Christopher Judge και developers για το αστειάκι του κατά του COD επί σκηνής:

Μπιφ μεταξύ Christopher Judge και developers για το αστειάκι του κατά του COD επί σκηνής:

χμ... έχει δίκιο ο Κράτος όμως, ίσως έπρεπε να το βουλώσουν και να κάτσουν στην ακρούλα τους...

Έκανε βίντεο είκοσι λεπτών και πρακτικά δεν απάντησε σε τίποτα.

Έχω χάσει τι ακριβώς γίνεται, απλώς κράτησε λεφτά που ήταν για τη φιλανθρωπία του σε έναν λογαριασμό να αυγατίζουν ή υπεξαίρεσε?

Back