Gaming μαζί με τον ΠΕ: ΝΑΙ ή ΟΥ?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
BB, ίσως παρερμήνευσα το ύφος σου.
Διέκρινα, πάντως, στα λόγια σου τάσεις γενίκευσης κι όχι απλά προσωπικής προτίμησης, κάτι σαν: "βρε μπουμπούνες, ΠΕ και gaming δεν ταιριάζουν, πάρτε το χαμπάρι!".
Εφόσον μιλούσες μόνο για τη δική σου εμπειρία στο θέμα, τότε απολύτως σεβαστή η άποψη και συγνώμη για την παρεξήγηση.

το παρερμηνευσες οντως μαλαντρουά.
με την εννοια: ειναι δυνατον να θυμωσα μαζι σου ή να παρεξηγηθην?
απαντω εγω: οχι.
τι συγνωμες και χαζα? μη με συγχυζευς.

εννοειται οτι παντα μιλαω για την δικη μου περιπτωση, αλλά βεβαιως απορω και για των αλλονών, να το πω αυτο. αντεληφθην τελικα οτι εχετε διαχωρισμους και ντουλαπακια: κέιμς ΠΕκοόπ και κέιμς σόλο. και το βρισκω μια χαρα.

η γενικευση μου ειναι οτι ειναι πολυ λογικο να υπαρχουν και καποια πραματα που τα κανεις χώρια. αυτό.

BB, ίσως παρερμήνευσα το ύφος σου.
Διέκρινα, πάντως, στα λόγια σου τάσεις γενίκευσης

το παρερμηνευσες οντως μαλαντρουά.
με την εννοια: ειναι δυνατον να θυμωσα μαζι σου ή να παρεξηγηθην?

Πιστευω οτι πρεπει να δωθουν περισσοτερες εξηγησεις.
Απο την μια εχουμε εναν @Χειρομαλάχτης με το ατελειωτο κραξιμο και απο την αλλη, απο το πουθενα, να πρεπει να πιστεψουμε οτι δεν γινεται να θυμωσεις με τον @maladroid. Πινατε μαζι κρασια το Πασχα; τακτικη οπισθοχωρηση μου κανει παρα για παρεξηγηση.
Ο μαλαντρουα απο την αλλη, πεταχτηκε σαν ελατηριο, ενω ειναι ηπιων τονων. Πιστευω οτι εχει τρολερο σκοπο, μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο. Μαλλον περιμενε την καταλληλη στιγμη για να σε εκθεσει.
Μια ψυχραιμη αντιπαραθεση, θα δειξει τους πραγματικους λογους της περιεργης συμπεριφορας σας.
Εγω, με την λογικη λειτουργω. Πολυ γρηγορα πηγατε να τα βαλετε στην θεση τους τα πραγματα. Μου θυμιζει απροσκλητες επισκεψεις, που μας κανουν να κρυβουμε τα πεταμενα σωβρακα και τις καλτσες κατω απο το κρεβατι.
Μηπως εχετε και οι δυο κατουρημενες ποδιες; Ειναι και η ηλικια περιεργη.

1,5/10 κουνέλο μου.
μπορεις πολυ πολυ καλυτερα.
μπας και σου πέσαν βαριες οι κοτοπουλάρες με τις πατατες και τα σκορδοκρέμυδα??

Η κλασσικη κινηση. Το αποκαλεις τρολαρισμα για να αλλαξει η συζητηση και ταυτοχρονα, ριχνεις την αξια του συνομιλητη.
παλιο το κολπο, ομως να ξερεις, μπελαδες βρισκεις και στον παραδεισο πχ Αδαμ και Ευα, Εκπτωτοι Αγγελοι.

πλαθω γλυκα τρολακια
με τα δυο μου τα χερακια

Η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες μερες τρωω πιεση (ειναι πολλα τα bar) και οι γιορτες, ηρθαν και μου καθισαν στον λαιμο, σαν ψαροκοκκαλο. Σαν χαπι για να ανεβει το αγχος και το ξενερωμα.

Σαν υγρη κλανια επειδη εφαγες προχθεσινη φασολαδα, που ηρθε πανω στο πηδημα και την ηδονη. Για να μην πω σε τι στιγμη ακριβως και φαω μπαν.
Σαν το λευκο πουκαμισο την ωρα που τρως παντζαρια.
Σαν απεργια στα περιπτερα που σε βρισκει χωρις τσιγαρα.
Σαν επισκεψη σε φαρμακειο για να παρεις τεστ εγκυμοσυνης με χρηματα απο το ταμειο ανεργιας.
Σαν κλειδωμενη πορτα στην δουλεια σου.
Σαν σολο αναμονη στην σταση σε ωρα αιχμης. Σαν λεωφορειο που παει ευθεια ενω επρεπε να στριψει.
Σαν να πας να πληρωσεις στο γεματο σουπερ μαρκετ και δεν βρισκεις τα χρηματα σου.
Σαν να πινεις σολο καφε και ολοι να ζητανε, με σιγουρια οτι θα μεινεις μονος σου, να παρουν τις ελευθερες καρεκλες.
Σαν να πας τις εξετασεις στον γιατρο και αυτος να αναστεναξει, χωρις να πει κουβεντα.
Σαν να εχεις μικρο χρονο μεταξυ πτησεων και να αργοπορουν στο gate.
Σαν να περπατας μονος σου το βραδυ και να ακους καποια να φωναζει, αυτος ηταν.
Σαν να πας να παρεις καφε και η υπαλληλος εχει ασταματητο ξεροβηχα επειδη, οπως ειπε, καπνιζει πολυ.
Σαν να σε πιασει ο γκομενος με την γκομενα του και να σου δωσει αντιβιωση αντι για ξυλο.
Σαν να τρως κατι με περιεργη γευση αλλα να μην φαινεται η ημερομηνια ληξης.
Σαν να τρεχεις για να φτασεις σπιτι σου επειδη πρεπει να πας τουαλετα αλλα ξεχασες να αγορασεις κλοχαρτο.
Σαν να κανεις προταση γαμου στην αγαπη της ζωης σου και σου πει, δεχομαι Μπαμπη μου, ενω σε λενε Αριστειδη.
Σαν να δουλευεις στις κατασχεσεις και να σε στειλουν στο σπιτι της μανας σου για κατασχεση.
Σαν να βγαλεις νεα ταυτοτητα επειδη την εχασες. Σε ελεγχο της αστυνομιας βρισκουν την παλια μεσα στο αυτοκινητο.
Σαν να πας να μιλησεις σε γκομενα που εχεις για πολλα χρονια καψουρα μαζι της και να σου πεσει το μπροστινο σου δοντι μεσα στο ποτο της.
Σαν να πας σε παραλια για να παρεις ματι και κανενα "μωρο" αλλα να σκασουν πουλμαν απο 7 ΚΑΠΗ και να τρεξουν ολοι οι γεροι κατευθειαν μεσα στην θαλασσα για να κατουρησουν.
Σαν να πας γκομενα σε ωραιο μερος για να την εντυπωσιασεις και να σε αγνοει επιδεικτικα το προσωπικο.
Σαν να χακαραν τον λογαριασμο στο Steam, την πρωτη μερα της αδειας σου.
Σαν να πινεις απο στεναχωρια και στον ιδιο χωρο, καποιοι να γιορταζουν τα γενεθλια μιας γυναικας που εχει το ιδιο ονομα με της γυναικας που σε παρατησε.
Σαν να βγηκες με γκομενα η οποια αρχισε να μαλλιοτραβιεται, επειδη συναντησε τον πρωην με την νεα του γκομενα.
Σαν να πατησες σκατα, χωρις να το καταλαβεις και μετα να πατησεις στο χαλι της γυναικας που σου υποσχεθηκε οτι επιτελους, μετα απο 2 μηνες, θα μουλιασετε τα σεντονια.
Σαν να σε κερναει στην αρχη η σερβιτορα και μετα ολοι οι πελατες του μπαρ, σφηνακια, επειδη ξερουν τι εκανες μεσα στις γυναικειες τουαλετες με την γκομενα σου. να γινεται σκατα η γκομενα σου απο τα πολλα σφηνακια και στην επιστροφη, να ξερναει ασταματητα μεσα σε τοσταδικο.
Σαν μερικα απο αυτα να τα εχω ζησει.

strss.png

Η κλασσικη κινηση. Το αποκαλεις τρολαρισμα για να αλλαξει η συζητηση και ταυτοχρονα, ριχνεις την αξια του συνομιλητη.
παλιο το κολπο, ομως να ξερεις, μπελαδες βρισκεις και στον παραδεισο πχ Αδαμ και Ευα, Εκπτωτοι Αγγελοι.

πλαθω γλυκα τρολακια
με τα δυο μου τα χερακια

Η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες μερες τρωω πιεση (ειναι πολλα τα bar) και οι γιορτες, ηρθαν και μου καθισαν στον λαιμο, σαν ψαροκοκκαλο. Σαν χαπι για να ανεβει το αγχος και το ξενερωμα.

Σαν υγρη κλανια επειδη εφαγες προχθεσινη φασολαδα, που ηρθε πανω στο πηδημα και την ηδονη. Για να μην πω σε τι στιγμη ακριβως και φαω μπαν.
Σαν το λευκο πουκαμισο την ωρα που τρως παντζαρια.
Σαν απεργια στα περιπτερα που σε βρισκει χωρις τσιγαρα.
Σαν επισκεψη σε φαρμακειο για να παρεις τεστ εγκυμοσυνης με χρηματα απο το ταμειο ανεργιας.
Σαν κλειδωμενη πορτα στην δουλεια σου.
Σαν σολο αναμονη στην σταση σε ωρα αιχμης. Σαν λεωφορειο που παει ευθεια ενω επρεπε να στριψει.
Σαν να πας να πληρωσεις στο γεματο σουπερ μαρκετ και δεν βρισκεις τα χρηματα σου.
Σαν να πινεις σολο καφε και ολοι να ζητανε, με σιγουρια οτι θα μεινεις μονος σου, να παρουν τις ελευθερες καρεκλες.
Σαν να πας τις εξετασεις στον γιατρο και αυτος να αναστεναξει, χωρις να πει κουβεντα.
Σαν να εχεις μικρο χρονο μεταξυ πτησεων και να αργοπορουν στο gate.
Σαν να περπατας μονος σου το βραδυ και να ακους καποια να φωναζει, αυτος ηταν.
Σαν να πας να παρεις καφε και η υπαλληλος εχει ασταματητο ξεροβηχα επειδη, οπως ειπε, καπνιζει πολυ.
Σαν να σε πιασει ο γκομενος με την γκομενα του και να σου δωσει αντιβιωση αντι για ξυλο.
Σαν να τρως κατι με περιεργη γευση αλλα να μην φαινεται η ημερομηνια ληξης.
Σαν να τρεχεις για να φτασεις σπιτι σου επειδη πρεπει να πας τουαλετα αλλα ξεχασες να αγορασεις κλοχαρτο.
Σαν να κανεις προταση γαμου στην αγαπη της ζωης σου και σου πει, δεχομαι Μπαμπη μου, ενω σε λενε Αριστειδη.
Σαν να δουλευεις στις κατασχεσεις και να σε στειλουν στο σπιτι της μανας σου για κατασχεση.
Σαν να βγαλεις νεα ταυτοτητα επειδη την εχασες. Σε ελεγχο της αστυνομιας βρισκουν την παλια μεσα στο αυτοκινητο.
Σαν να πας να μιλησεις σε γκομενα που εχεις για πολλα χρονια καψουρα μαζι της και να σου πεσει το μπροστινο σου δοντι μεσα στο ποτο της.
Σαν να πας σε παραλια για να παρεις ματι και κανενα "μωρο" αλλα να σκασουν πουλμαν απο 7 ΚΑΠΗ και να τρεξουν ολοι οι γεροι κατευθειαν μεσα στην θαλασσα για να κατουρησουν.
Σαν να πας γκομενα σε ωραιο μερος για να την εντυπωσιασεις και να σε αγνοει επιδεικτικα το προσωπικο.
Σαν να χακαραν τον λογαριασμο στο Steam, την πρωτη μερα της αδειας σου.
Σαν να πινεις απο στεναχωρια και στον ιδιο χωρο, καποιοι να γιορταζουν τα γενεθλια μιας γυναικας που εχει το ιδιο ονομα με της γυναικας που σε παρατησε.
Σαν να βγηκες με γκομενα η οποια αρχισε να μαλλιοτραβιεται, επειδη συναντησε τον πρωην με την νεα του γκομενα.
Σαν να πατησες σκατα, χωρις να το καταλαβεις και μετα να πατησεις στο χαλι της γυναικας που σου υποσχεθηκε οτι επιτελους, μετα απο 2 μηνες, θα μουλιασετε τα σεντονια.
Σαν να σε κερναει στην αρχη η σερβιτορα και μετα ολοι οι πελατες του μπαρ, σφηνακια, επειδη ξερουν τι εκανες μεσα στις γυναικειες τουαλετες με την γκομενα σου. να γινεται σκατα η γκομενα σου απο τα πολλα σφηνακια και στην επιστροφη, να ξερναει ασταματητα μεσα σε τοσταδικο.
Σαν μερικα απο αυτα να τα εχω ζησει.

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να `ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Είμαι σίγουρος οτι από περιπέτειες έχεις μπόλικες και μένει πλέον να βρεθεί η Ιθάκη, αλλά αν τη βρεις από την άλλη φοβάμαι μη γίνεις ήσυχος.

σχετικα οφτοπικ και καπως περσοναλ ποστ, αλλά χου κέαρς, ετσι?

ακου τωρα...
βλεπω ρηβιου γουιτσε 1 (ποσταρα σε αλλο θρεντ) ενω βρισκεται και ο ΠΕ στο πισι ρουμ. ξαφνου περναει στην οθονη κατσήν απο τον "προλογο", ξερεις, εκει στο καερ μορεν, και δειχνει γκρο πλαν του βεζεμιρ. κι ακουω:
"μοιαζει με τον λεμυ".

αυτο. 4 λεξουλες. δεν λεω τιποτα, απλα χαμογελω πλατια (και πιο πλατια απο μεσα μου). ειναι αυτες οι μικρες στιγμες που λες, ρε παιδι μου μπορει να τα εχω σκατωσει σε καποιες επιλογες στην ζωη, αλλά οχι σε ολες. καλα, το ξερεις αυτο, δεν ειναι κατι καινουργιο, αλλά ειναι ωραιο να το επαληθευεις τακτικα.

καλα, το θες και λιανά? οκ. ο ΠΕ ξερει τον λεμυ, ο ΠΕ ειναι σεβαστικος και δεν σχολιαζει χωρις λογο, ο ΠΕ ενδιαφερεται για γουιτσε και παρακολουθουσε το βιντεο σιωπηλα και με προσοχη. δεν τα λες και λιγα.

οπότε (καπως οντοπικ) χωρις να δειξω ασφαλως οτι ψιλοενθουσιασθην, ρωτω:
- γιατι δεν παιζεις γουιτσε? αφου γουσταρεις...
- δεν εχω χρονο. ισως στην συνταξη...

μπέιζντ. ευγε, ΠΕ μου. ντουζ πουέν.

Είμαι σίγουρος οτι από περιπέτειες έχεις μπόλικες και μένει πλέον να βρεθεί η Ιθάκη, αλλά αν τη βρεις από την άλλη φοβάμαι μη γίνεις ήσυχος

Θα απαντησω χωρις ιχνος τρολαρισματος/χαβαλε και παντος ειδους τριγκερινγκ. Συμφωνα με αυτα που πιστευω, μεσα απο προσωπικες εμπειριες. Μονο να μην μου γινει συνηθεια.

Δεν υπαρχει Ιθακη. Ειναι ενας αεναος στοχος που μεταβαλλεται συμφωνα με τα πιστευω της στιγμης.
Ειναι ο γαμος που φανταζει με αραγμα στο νησι. Μετα ο στοχος ειναι να βρουμε μια Ιθακη μεσα στον γαμο (gaming)
Μπορει να γινει διαζυγιο για να λιμενιστεις στο δικο σου, ησυχο νησι ή επειδη βρηκες αλλο νησι, με καλυτερες καμπυλες ή επειδη η γυναικα σου βρηκε μεγαλυτερο νησι.
Στην πορεια γινεται η συνταξη, για να αφησεις πισω τις επαγγελματικες ταλαιπωριες και το αγχος.
Ειναι ολα αυτα που θα μπορουσαν να ειναι το καροτο της ζωης. Τα ονειρα της ζωης.

Ανθρωπος - Ιθακη, δεν υπαρχει για μενα, το εχω ξαναπει. Η μοιρα με θελει μονο μου, να βολοδερνω ως αλλος περιπλανωμενος Ιουδαιος.
Αυτο που υπαρχει, οχι μονο στην κουνελισια ζωη μου, αλλα και στις δικες σας ζωες. Ειναι αυτοι που ως κουνελος, αποκαλω κομβικοι ανθρωποι. Δεν εμφανιζονται συχνα αλλα τους εχω χωρισει σε κατηγοριες. Συνηθως περνανε απαρατηρητοι γιατι δεν τους συνδιαζουμε με γεγονοτα.
Αυτοι οι ανθρωποι απλα περνανε και δεν μενουν μαζι μας. Ειναι αγγελιαφοροι. Ολα ειναι αλληλενδετα, ακομα και μια κουβεντα που σου ειπε καποιος πριν απο 15 χρονια.
Ολα γινονται για καποιον λογο και αυτο ειναι το νοημα της ζωης. Ηρθαμε να μαθουμε 3-4 πραγματακια, πριν φυγουμε απο τον ματαιο κοσμο. Επειδη σημερα φορτωσα για τα καλα, απλωνω γενναιοδωρα σεντονακια. Για να φυγει και ο ατμος.

Σεντονακια αφιερωμενα στις ημιΠΕ/ΠΕ του ντουνια. Μπορει να μαθετε και τιποτα καινουργιο.

Πριν φυγω για Ταιλανδη, βοηθησα χρηματικα καποιον που δεν επρεπε.
Στην Ταιλανδη γνωρισα αυτη την καταπληκτικη γυναικα, που με εμαθε πολλα πραγματα για την ζωη και οτι υπαρχει ζωη μετα τον θανατο. δεν βγαινουμε απο την πριζα.
Μολις το πηρα αποφαση οτι πρεπει να την παντρευτω, εγινε πραξικοπημα και καταστραφηκα. Αφου ξεκινησα να σκεφτομαι οτι παιζει και θεμα ασφαλειας, εφυγα. Ειχα και κοκκινο μελανι στο διαβατηριο που ελεγε, φυγε!!!
Τα χρηματα απο την βοηθεια, ηταν χρηματα που θα εκοβαν εισιτηριο σε εκεινη την γυναικα, για να ειμαστε μαζι ή για να επιστρεψω στην Ταιλανδη.
Ο ρολος της ηταν να με διδαξει και μολις τελειωσε το εργο της, επρεπε να φυγει απο την ζωη μου. Οπως ολες.
Την γυναικα μου, απο το πουθενα. Ενοιωσα μια αναγκη να την μετατρεψω απο γκομενα σε συζυγο.
Δεν ξερω απο που ηρθε αυτο αλλα ηταν πολυ εντονο συναισθημα, DO IT DO IT φαση. Την παντρευτηκα και εγινε η ζωη μου εφιαλτης. Εχασα δουλεια, χρηματα δεν ειχα.
Καποια περιοδο, ημουν και παρανομα στην χωρα. Για ενα διαστημα εμενα με την πεθερα μου, αφραγκος και παρανομος. Βρηκα δουλεια, βρηκα σπιτι, πηρα χαρτια για να μεινω στην χωρα. Μολις εγινε αυτο, η γυναικα μου βρηκε δουλεια στην αλλη ακρη της χωρας. Την εβλεπα υπερβολικα σπανια και σιγα σιγα, εσβησε απο την ζωη μου. Επαψε να εχει χρησιμοτητα για την ζωη μου. Η ζωη το αποφασισε, οχι εγω. Ετσι την απομακρυνε απο εμενα. Στο τελος ειδα οτι δεν αξιζε κιολας.
Ολα εγιναν με εναν τροπο που ταιριαζε στην αποφαση της ζωης να μην επιστρεψω στην Ελλαδα. Επειδη δεν εφυγα, για παντα, γνωρισα καποιους ανθρωπους που επηρεασαν την επαγγελματικη μου πορεια και το μελλον μου. Αλλαξε εντελως η πορεια μου.
Καποτε, μια γυναικα, μου ζητησε να παντρευτουμε. Στην ουσια, δεν αρνηθηκα αλλα εκοψε το αβγολεμονο. Την περιοδο που εαν ειχαμε παντρευτει, θα ειχαμε παιδια, εγινα τυχοδιωκτης. Εαν ειχα παντρευτει, θα το επαιζα μικρος εξερευνητης; θα καθομουν στα αβγα μου. Τιποτα δεν θα γινονταν απο αυτα που συνεβησαν.
Πολυ κομβικος ανθρωπος για την ζωη μου.
Καποτε συζουσα με μια γυναικα. Απο αυτη εμαθα οτι οι γυναικες κρυβουν πολυ καλα το φοβισμενο κοριτσακι που εχουν μεσα τους. Καθε μερα παλευουν με διπλωματια και κρυβουν τα δακρυα με χαμογελα. Μια παλη που περναει απαρατηρητη. Δεν παλευουν για τον εαυτο τους. Η ζωη της γυναικας ειναι πολυ δυσκολη, πολυ ομως. Δεν ξερω πως την παλευουν.
Αν και πολυ δυναμικη γυναικα, την εκαιγαν οι ανασφαλειες και εκρινε λαθος και αυτο σημαινει οτι επαιρνε και κακες αποφασεις. Αυτο εχει σημειο εκκινησης οτι την ποδοπατουσαν μια ζωη. Απο την οικογενεια της μεχρι τους αποτυχημενους που γνωρισε στην ζωη της. Να ξερετε, οι γυναικες θαυμαζουν τους αντρες που ανατρεπουν καταστασεις.
Γιαυτο ειναι και θαυμαστος ο κουνελος.
Επειδη ηθελε να μου αποδειξει οτι θα της την φερω, γιατι αυτο ειναι στα γονιδια μου, με εσπρωχνε σε μια κοινη φιλη, παντρεμενη και ευτηχισμενη.
Μου ζηταγε να την πηγαινω σπιτι, ενω δεν χρειαζοταν. οδηγουσε η γυναικα. Μας αφηνε μονους μας κτλ
Ενα βραδυ, και αφου εχουμε πιει απο ενα μπουκαλι γκεγκεμαιστερ, κινεζικο κρασι, ινδικο ουισκι κτλ και ειχαμε αφυδατωθει απο το αλκοολ, μου τα εκανε καρουλια να συνοδεψω στο σπιτι την φιλη της.
Πριν φτασουμε στο σπιτι της γυναικας, η γκομενα αρχισε να χτυπαει τηλεφωνα, γιατι δεν γυρισες ακομα; με κερατωνεις κτλ.
Φτασαμε στο σπιτι της γυναικας, κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο, πηρα τηλεφωνο να ερθει ταξι να με παρει.
Στα ενδιαμεσα απαντουσα στην γκομενα, σε λιγο. Η γυναικα, με αγκαλιασε και με φιλησε. Μου ειπε οτι δεν το ειχε ξανακανει αλλα ηταν η επιθυμια ακατανικητη. Δεν καναμε τιποτα, μειναμε στο φιλι. δεν παρεξηγησα, δεν συνεχισα.
Γυρισα στο σπιτι, τσακωθηκα αγρια με την γκομενα και με παρατησε. Επειδη με παρατησε πηγε σκατα και η δουλεια και λιγο μετα ηρθε το λουκετο.
Με την παντρεμενη. Ξαναμιλησαμε, βγηκαμε για καφεδες, πηγε σε ψυχολογο εξαιτιας μου, με εκραξε η ψυχολογος της γιατι απλα υπαρχω. Ο χαρακτηρας μου εκανε την παντρεμενη και φιλαρακι της ψυχολογου, να περασει τον γαμο της απο το μικροσκοπιο. Μου φορτωσε και κατι ψυχολογικες εννοιες που δεν καταλαβαινα. Ασυνειδητα κομβικος και ο κουνελος. Ολα αυτα απο ενα φιλι.
Εμαθα λοιπον οτι πισω απο καθε ανεξηγητη γυναικεια κινηση, υπαρχει ενας ωκεανος απο ανασφαλειες και πολυ πικρες εμπειριες. Οτδηποτε κανουν οι γυναικες, ειναι απολυτα δικαιολογημενο. Δεν ειναι τρελες και ορμονοπαθεις.
Εμαθα οτι οι ανθρωποι, οσο ευτηχισμενοι και αν ειναι, αποζητουν συνεχως συναισθηματα και εμπειριες.
Επειδη χωρισα με την γκομενα, γνωρισα την μετεπειτα γυναικα μου. εξατιας της γκομενας, αργοτερα εκλεισε το μαγαζι οπως ειπα κτλ Τυχαιο;
Μολις τα εμαθα αυτα, εξαφανιστηκαν και οι δυο γυναικες. Καλα, η παντρεμενη λιγο αργοτερα. Ειχε πραγματα τα δωσει, οχι σαρκικα αλλα σε επιπεδο κομβικο.

tl;dr
Οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειναι καναπες για να αραζουμε αναπαυτικα. Οι ανθρωποι χρειαζονται συνεχεια νεες εμπειριες και συναισθηματα.
Οτι συμβαινει στην ζωη μας ειναι συνδεδεμενο με κατι αλλο, οπως το ιντερνετ.
Οι κομβικοι ανθρωποι οριζουν την πορεια την ζωη μας.
Οι γυναικες ειναι υπεροχα πλασματα.

λελο, ψυχολογος δεν ειμαι, και την θεωρω και "απατεωνίστικη" δουλεια σε οφτοπικ τοποθετηση, αλλά με πασα ειλικρινεια θα σου πω τι πιστευω.
οι γυναικες ναι μεν ειναι υπεροχα πλασματα, αλλά το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη σου, νομιζω οτι εισαι εσυ. σε καθε σχεση ημιΠΕ, ΠΕ ή και γαμοΠΕ, κάνεις, υποσυνειδητα μάλλον, οτι ειναι δυνατον για να τελειωσει και να ξαναμεινεις ενας μοναχικος λουκυ λουκ. δεν θα βρεις την ιθακη, γιατι εριξες την πυξιδα στην θαλασα την ωρα που κοιμοταν το πληρωμα. και τωρα αρμενιζεις μεσοπελαγα και καθε φορα που βλεπεις στεριά, ταχα μου για να μην χτυπησεις στα βραχια, ξανοιγεσαι παλι στα ανοιχτά.

αυτα τα ολιγα λυρικα, απ τον χειρομαλαΧτη του φορου, που μπορει να τρολαρει τωρα, μπορει και οχι...

ασχετο. περιεργως, (γιατι ειμαστε ΠΟΛΥ διαφορετικοι αθρώποι), καποιες ιστοριες μας μοιαζουν ανατριχιαστικα. αλλά εννοειται δεν θα τις δεις γραμμενες. ισως καποια στιγμη να τις ακουσεις, αλλά και παλι δεν θα το κυνηγησουμε κιολας. οπως τα φερει η ζωη. γκόου γουιδ δε φλόου, ντούντ.

αλλά το πιο υπεροχο πλασμα στην ζωη σου, νομιζω οτι εισαι εσυ.

Νομιζω οτι δεν με ξερεις καθολου. Δεν μπορω να με δω ως υπεροχο. Ενταξει, που και που ειμαι θεος, του σαμουραι γιος, αλλα μονο για τον χαβαλε. Ειμαστε τοσο υπεροχοι οσο μας αφηνει το περιβαλλον μας να ειμαστε. Ειμαστε υπεροχοι οταν μας κανουν τριγκερ να ειμαστε. Οπως ειπα, ολα εναι αλληλενδετα.

Back