Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου με το θέμα, αλλά μπορεί κανείς να μου πει για ποιον λόγο ξεσηκώθηκαν οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη και αν οι δικοί μας αγρότες ξεσηκώθηκαν για τους ίδιους λόγους;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου με το θέμα, αλλά μπορεί κανείς να μου πει για ποιον λόγο ξεσηκώθηκαν οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη και αν οι δικοί μας αγρότες ξεσηκώθηκαν για τους ίδιους λόγους;
Κοινή αγροτική πολιτική το ονόμασαν, και αγοράζεις πορτοκάλια από Ισπανία για να φτιάχνεις βαμβάκι στην Ελλάδα.
Στα της Ουκρανίας, apparently οι Ρώσοι κατέστρεψαν το πρώτο αμερικανικό Abrams.
yey land of the free, αρκεί να μην χάσει λεφτά κανάς χαρτογιακάςΑπο την μια το marketing για τα αμερικανικα οπλα ειναι υπαρκτο. Για μενα η ειδηση ειναι οτι επαιξε λογοκρισια για να μην θιχτει μια εταιρια.
Μπα, περισσοτερο σε Blue Lagoon 3 μου κανει.Εψαχνα κατι συγκεκριμενο για το θεμα, δεν το βρηκα αλλα ειδα ενα αρθρο οπου δυο navy SEALS, η γνωστη απο τις ταινιες υποβρυχια ομαδα, πνιγηκαν οταν πηγαν να επιβιβαστουν σε ενα καραβι για να κανουν ελεγχο.
«Η συμμετοχή της φρεγάτας, μαζί με την ανάληψη της διοίκησης του επιχειρησιακού στρατηγείου από την Ελλάδα με Έλληνα διοικητή, εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά συμφέροντα
Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο επιχειρηση που διευθυνει η ελληνικη κυβερνηση
οπότε αν ο τράμπ μας πηδήξει τελικά τα όπλα που μας πουλάει δεν δουλεύουν εναντίον του; the plot thickens...