shredder
Death Knight
Αυτοι ηταν ακομα βαβαροι που ζουσαν στα βουνα και ετρωγαν ο ενας τον αλλον!!Τουλάχιστον αυτοί είχαν (και έχουν ακόμα) δέντρα... :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτοι ηταν ακομα βαβαροι που ζουσαν στα βουνα και ετρωγαν ο ενας τον αλλον!!Τουλάχιστον αυτοί είχαν (και έχουν ακόμα) δέντρα... :Ρ
O Γενικός γραματέας του ΝΑΤΟ , Jens Stoltenberg, βραβεύτηκε από τον μέγιστο πρόεδρο των Η.Π.Α., Ιωσήφ Μπάιντεν, με το
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Φακ ΓΙΕΑ!!! Φρη δόουζ κάντριζ φρομ δόουζ μαντ γουόρμόνγκερζ μπροοοο
Πάντως η Νέα Υόρκη είναι σημαντική πόλη φρούριο. Το καταλαβαίνει κανείς αυτό και με μια ματιά στο liveuamap.com Η κόκκινη γραμμή που περνάει δίπλα από την Νέα Υόρκη είναι τα «σύνορα» πριν τον Φεβρουάριο τού 2022. Οπότε είναι οχυρωμένη για το μέτωπο εδώ και μια δεκαετία, όπως ήταν και η Αβντίβκα.ετοιμάζεται να καταλάβει ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σε άλλα νέα η Ρωσία έχει αρχίσει επίθεση και ετοιμάζεται να καταλάβει ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
α κάτσε κάτι διάβαζα ότι αν δεν βγει η Ουρσούλα, θα προτείνουν Μητσοτάκη στην ΕΕ, και ότι είναι πιθανό να τον αντικαταστήσει εδώ... ο Χατζηδάκης...Εντάξει ο τύπος είναι φανερά ακατάλληλος για να κατέβει , όπως και ο αντίπαλος του βέβαια. Τι να πούμε κι εμείς όμως εδώ, δεν μας παίρνει να κριτικάρουμε το πολιτικό σκηνικό άλλων χωρών.
Οι επιλογές είναι αυτός ή ο Γεωργιάδης.και ότι είναι πιθανό να τον αντικαταστήσει εδώ... ο Χατζηδάκης...
Οι επιλογές είναι αυτός ή ο Γεωργιάδης.
41%
Εγώ την γνώμη μου για κόμμα την έχω πει.Ας βάλουν στο ψηφοδέλτιο και μια τρίτη "μετεωρίτης" να τελειώνουμε.