What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

bald_killer

Death Knight
Κι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας...

let em memes begin!

EDIT: @munkinnousu σου έβαλα HU διότι μου φαίνεται για μούφα η απόπειρα δολοφόνιας. Βέβαια, υπάρχουν 2 τραυματισμένοι κ ένας νεκρός. Περισσότερο μου κάνει για φάση "φιλαράκο, μπορούμε να σου ρίξουμε τις χ,ψ κατηγορίες να περάσεις 30 χρόνια φυλακή. Κάνε τη δουλίτσα μας κ θα φας μονο 5 κ θα τρως κάθε μέρα McDonalds"

Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Το να πυροβολήσεις κάποιον με AR-15 και να τον πετύχεις στο αυτί εσκεμμένα είναι υπερβολικά δύσκολο έως αδύνατον. Είναι δεδομένο πως θα προκύψουν άπειρες θεωρίες συνομωσίας σχετικά με το γεγονός, αλλά νομίζω πως μιλάμε για λετζίτ απόπειρα δολοφονίας και ο Τραμπ είναι απλά υπερκωλόφαρδος.

Great0ldOne

Kraken
Staff member
Αυτό που είπε ο Χέλιον, είναι impossible shot να το πετύχεις αυτό επίτηδες.

Και ενώ είναι αδύνατο να μπω στο μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου, δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να πιστέψει ότι το Secret Service δεν θα τον φάει λάχανο αμέσως μετά (ειδικά αν όντως είναι μέλος συνωμοσίας και μπορεί να μιλήσει), όπως κι έγινε. Το πιο πιθανό είναι να την είδε martyr for the cause, ήξερε πως θα πέθαινε ότι κι αν γινόταν.

Το οποίο Secret Service βέβαια μεγαλούργησε. Κάποιοι από το κοινό είδαν έναν μυστήριο να σκαρφαλώνει με μια θήκη που χωράει αυτόματο και έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, και ο άλλος πρόλαβε να ακροβολιστεί και να ρίξει.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Όσον αφορά την δουλειά από μέσα μπορεί να μην το έστησε ο ίδιος, αλλά δεν αποκλείεται να το οργανώστε το κόμμα του. Και ο τρελός εκτός και σίγουρη προεδρία για την επόμενη δεκαετία. Κι αυτό γιατί άρχισε να διαφοροποιεί την θέση του για το project 2025, το master plan των δεξιών εκεί πέρα.
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου εκατέρωθεν και τον αριθμό των όπλων ανα κάτοικο, θα δούμε ωραία σκηνικά στο εγγύς μέλλον.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου εκατέρωθεν και τον αριθμό των όπλων ανα κάτοικο, θα δούμε ωραία σκηνικά στο εγγύς μέλλον.

Κάτι σε Division 3 ασούμ...

Eaglos

Mind-flayer

Ποσο τρολια τα "you are fired". Ενα upon/at ελειπε στο τελος.

Τωρα, να ηταν στημενο, μου φαινεται χλωμο. Μιλαμε για τρελα skills ο τυπος, "θα του ξυρισεις το αυτι αλλα δεν θα τον σκοτωσεις".

erevos

Blackguard
Προσωπικά είμαι on the fence για το αν ήταν στημένο ή όχι. Πάντως θα δώσω ένα επιχείρημα υπέρ του ότι όλο αυτό ήταν στημένο:
Δεν χρειαζόταν να πετύχει το αυτί. Αρκούσε να μην πετύχει αυτόν.
Αρχίζουν οι πυροβολισμοί, πιάνει το αυτί του, άμεσα πέφτει κάτω για να καλυφθεί και όταν σηκώνεται πάνω έχει ματώσει. Movie magic right there.

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Σιγά μην κερδίσει τώρα ο παππούς με το Αλτσχάιμερ...

Epitaph

Death Knight
Για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να τον έβαλε ο Τραμπ αποσκοπώντας να αναδειχθεί και να φανεί ήρωας.
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να σαι έτοιμος να πεθάνεις, ειδικά αν κινείσαι τόσο πολύ όταν βγάζεις λόγους (όπως ο Τραμπ).

Όσοι λοιπόν λέτε πως είναι τόσο εγωκεντρικός και ωραιοπαθής, λέτε να είναι τόσο πολύ ώστε να διακινδυνεύει να βάλει τέλος στη ζωή του και να τα διακόψει όλα αυτά; Εγώ νόμιζα ο εγωκεντρικός κοιτάει πως θα σώσει την ζωούλα του και θα καλοπεράσει.

Οπότε αυτό δεν βγάζει καν νόημα.

Από αυτά που ακούω όμως μάλλον μου φαίνεται πως ήταν στημένο από άλλους και μάλλον θα είχαν πληρώσει συγκεκριμένα άτομα της μυστικής υπηρεσίας να κάνουν τα στραβά μάτια στην ομιλία ώστε να ανέβει πάνω ο ξανθός και να τον καθαρίσει.
Αυτό γιατί πολλοί λένε ότι δείχνανε τον δολοφόνο όταν ανέβαινε και μάλιστα ένας αστυνομικός πήγε εκεί στην σκεπή που βρισκόταν και του μίλησε λίγο πριν αρχίσει να πυροβολά.
Επίσης :

Βλέποντας αυτό το βίντεο, φαίνεται σαν οι σφαίρες που ακούσαμε να ήταν από τον σκοπευτή της μυστικής υπηρεσίας που ήταν πίσω από τον Τραμπ. Ο δολοφόνος ήταν στα 130 μέτρα. Επομένως ένα πιθανό ενδεχόμενο είναι ;

1) Ο Κρουξ είτε να βάρεσε με το όπλο του και να μην ακούστηκε λόγω απόστασης σε κανένα από τα βίντεο είτε να μην ακούστηκε επειδή είχε σιγαστήρα και να βάρεσε με στόχο τον Τραμπ.
2) Σε δέκατα του δευτερολέπτου ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας να βάρεσε τον Κρουξ και να ακούμε τους ήχους που ακούμε.

Αυτό σύμφωνα με το βίντεο που σας έστειλα και παίρνοντας το 100% ως δεδομένο σε συγχρονισμό.

Βεβαίως λαμβάνοντας υπόψιν ότι πάντα ο ήχος διανύει αποστάσεις με μικρότερη ταχύτητα από το φως, μπορεί να σημαίνει απλά ότι όντως οι πρώτοι ήχοι που ακούμε είναι του Κρουξ και απλά είναι διαβολική σύμπωση ο συγχρονισμός που βλέπουμε στο βίντεο που σας έστειλα.

Θα περιμένω περισσότερα στοιχεία.

Ελπίζω να την βγάλουν οι 2 που τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο άλλος που πεθανε κρίμα, τι να πεις.
Για τον 2ο νεκρό (τον δολοφόνο) καλό ψόφο.

Τελικά δίνω :

65% να ήταν στημένο από μέσα (δεν ξέρω από ποιους βέβαια - σίγουρα όχι από Τραμπ)
35% να ήταν όντως τρελαμένος ο δολοφόνος και να κάνανε λάθη οι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας.

nitro912gr

Tarrasque
δεν ξέρω τι ήταν, δικό του στημένο ή των άλλων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας να πω την αλήθεια, με τους μούρκανς ποτέ δε ξέρεις, αλλά δεν ήταν κάπως ηλίθιο αυτό το πράγμα που μόλις κατάλαβε ότι δεν την έφαγε καλά, σηκώθηκε αμέσως να το παίξει μάγκας και να σηκώσει την γροθιά του, ενώ όλοι γύρω του προσπαθούσαν να τον ξαπλώσουν κάτω να μην φάει καμιά δεύτερη;

Το σκεφτόμουν λίγο και μου φαίνεται ότι είναι τυχερός ηλίθιος τελικά... ή μήπως δεν είναι...

Από την άλλη ο σκοπευτής πως και δεν πρόλαβε να ρίξει την δεύτερη που σηκώθηκε ο άλλος; Τον είχαν φάει;

Καλά βέβαια τρελή φάση, το παλικαράκι 20 χρονών, Ρεπουμπλικανός, νέρντουλας, "δεν είχε δώσει δικαιώματα" κτλ, τι στο καλό;

Περίεργη φάση, από την μια δεν με ενδιαφέρει, από την άλλη άρχισα κιόλας την ανάλυση :p

Epitaph

Death Knight
Το ότι «ήταν εγγεγραμμένο μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος» δεν σημαίνει πολλά. Εγώ αν θέλω να πάω να σκοτώσω κάποιον σε μια συγκέντρωση κόμματος τι θα κάνω για να μην κινήσω υποψίες και να είμαι πιο κοντά στο να καταφέρω τον σκοπό μου; Θα δηλώσω αμέριστη πίστη στο κόμμα ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Και πως το δηλώνεις; Πληρώνοντας κάνα δύο μήνες το φόρο...

Ό,τι ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε, ήταν λίγο. Αλλά από τη στιγμή που σκάνε οι πρώτες σφαίρες, την γλιτώνει και πέφτει για 10 δευτερόλεπτα κάτω, μετά λες «του πούστη, ότι ήταν να γίνει θα γινε». Έχεις και ασπίδα 6-7 άτομα , ε ντάξει θα πρεπε να την φάει από τον ουρανό την άλλη σφαίρα.

nitro912gr

Tarrasque
Το ότι «ήταν εγγεγραμμένο μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος» δεν σημαίνει πολλά. Εγώ αν θέλω να πάω να σκοτώσω κάποιον σε μια συγκέντρωση κόμματος τι θα κάνω για να μην κινήσω υποψίες και να είμαι πιο κοντά στο να καταφέρω τον σκοπό μου; Θα δηλώσω αμέριστη πίστη στο κόμμα ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Και πως το δηλώνεις; Πληρώνοντας κάνα δύο μήνες το φόρο...

Ό,τι ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε, ήταν λίγο. Αλλά από τη στιγμή που σκάνε οι πρώτες σφαίρες, την γλιτώνει και πέφτει για 10 δευτερόλεπτα κάτω, μετά λες «του πούστη, ότι ήταν να γίνει θα γινε». Έχεις και ασπίδα 6-7 άτομα , ε ντάξει θα πρεπε να την φάει από τον ουρανό την άλλη σφαίρα.
ναι οκ αλλά ο μικρός ήταν χρόνια μέλος. Μπορεί να είναι και φάση "εγώ ήθελα τον άλλον να κατέβει με το κόμμα" ξέρω εγώ.

Θα έλεγα ότι είναι παράξενο, αλλά ναι οκ φακ γιεχ μούρκα.

Σε μια λογική χώρα να αναρωτηθώ τι όπλισε το χέρι του μικρού, στην Αμερική που μετά από αυτό θα συνεχίσει να υποστηρίζει το αναφέρετο δικαίωμα σε τουφέκια εφόδου από απλούς πολίτες... οκ makes sense to me :p

Epitaph

Death Knight
Μία προσθήκη μόνο σε αυτό που είπα. Προφανώς και αν κάποιος κοίταζε να σωθεί, ο Τραμπ έκανε μεγάλη μαλακία. Μάλλον όμως την ώρα που όλο αυτό γινόταν θα του μίλησε μια επιχειρηματική/reality show φωνή μέσα του και θα του πε «Μεγάλε να η ευκαιρία σου για πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα».

Το πως κατάφερε μία απόπειρα δολοφονίας, όχι μόνο να την αποφύγει παρατρίχα, αλλά να την μετατρέψει και σε τόσο μεγάλο win είναι για σεμινάριο.

Περιμένω παραπάνω νέα, αλλά δεν βλέπω να βγαίνουν και πολλά.

bald_killer

Death Knight
Το τραγικό είναι που χτύπησε κ τον πράκτορα από δίπλα.

shredder

Death Knight
Και ολα αυτα γινονται τωρα ενω παιζω το HORIZON FORBIDEN WEST. Ισως καπως ετσι να ζουμε μετα τον τριτο παγκοσμιο πολεμο . Στα δαση και σε σκηνες!!

nitro912gr

Tarrasque
Και ολα αυτα γινονται τωρα ενω παιζω το HORIZON FORBIDEN WEST. Ισως καπως ετσι να ζουμε μετα τον τριτο παγκοσμιο πολεμο . Στα δαση και σε σκηνες!!
σαν τους προσκόπους δηλαδή.

nitro912gr

Tarrasque
Που πάνε ρε φίλε όλα αυτά τα παρατράγουδα και κάνουν καριέρα στην πολιτική; Είναι δυνατόν;

Top Bottom