What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Meanwhile σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία ενδέχεται να έχουμε σήμερα οικονομικό κραχ επειδή ο Τραμπ επέβαλε εμπορικούς δασμούς σχεδόν σε όλες τις εισαγωγές εκτός Αμερικής.

λατρεύω ότι αφού τα υπέγραψε γράφει στο τρου σόσιαλ "ε ναι θα υποφέρεται λίγοι οι Αμερικάνοι, αλλά θα είμαστε γρκέιτ μουρκα" και τέτοια...

Κάνει τον Μητσοτάκη με 41% να μοιάζει με ανέκδοτο, και μόλις ξεκίνησε...

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Το να κάνει τον καουμπόη για να πουλήσει σανό στο κοινό του είναι το αισιόδοξο σενάριο. Με φοβίζει το ενδεχόμενο να δικαιωθεί στο τέλος και να του δώσουν οι υπόλοιποι αυτά που θέλει.

nitro912gr

Tarrasque
Το να κάνει τον καουμπόη για να πουλήσει σανό στο κοινό του είναι το αισιόδοξο σενάριο. Με φοβίζει το ενδεχόμενο να δικαιωθεί στο τέλος και να του δώσουν οι υπόλοιποι αυτά που θέλει.
πως θα δικαιωθεί ακριβώς; Ο Καναδάς έβαλε κιόλας 25% σε διάφορα και οι Καναδοί από μόνοι τους μπανάρουν τα Αμερικάνικά ουίσκια, και πρέπει να πίνουν και αρκετά οι άτιμοι, 1 δις εξαγωγές λέει από ΗΠΑ σε Καναδά.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
πως θα δικαιωθεί ακριβώς; Ο Καναδάς έβαλε κιόλας 25% σε διάφορα και οι Καναδοί από μόνοι τους μπανάρουν τα Αμερικάνικά ουίσκια, και πρέπει να πίνουν και αρκετά οι άτιμοι, 1 δις εξαγωγές λέει από ΗΠΑ σε Καναδά.

Κάτσε να δούμε τι θα γίνει σε βάθος χρόνου. Τώρα αντέδρασαν σωστά, θέλω να δω ποιος θα υποχωρήσει.

nitro912gr

Tarrasque
Κάτσε να δούμε τι θα γίνει σε βάθος χρόνου. Τώρα αντέδρασαν σωστά, θέλω να δω ποιος θα υποχωρήσει.
να υποχωρήσει σε τι; δεν έχει θέσει ο Τραμπαρίφας όρους, δεν είπε "δώστε μου αυτό, αλλιώς δασμοί", δεν επικοινώνησε καν με Καναδά, τον ψάχνει ο Τριντό και ο Τράμπ τον έχει αφήσει στο διαβάστηκε.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
να υποχωρήσει σε τι; δεν έχει θέσει ο Τραμπαρίφας όρους, δεν είπε "δώστε μου αυτό, αλλιώς δασμοί", δεν επικοινώνησε καν με Καναδά, τον ψάχνει ο Τριντό και ο Τράμπ τον έχει αφήσει στο διαβάστηκε.

Τακτική είναι αυτό. Αν βρεις πουθενά το βιβλίο του Τραμπ δες το, τα γράφει εκεί.

nitro912gr

Tarrasque
Τακτική είναι αυτό. Αν βρεις πουθενά το βιβλίο του Τραμπ δες το, τα γράφει εκεί.
ε οκ τότε θα το έχει διαβάσει και ο Τριντό και οι άλλοι, οπότε πως θα πιάσει μια τακτική που την ξέρουν όλοι; :p

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
ε οκ τότε θα το έχει διαβάσει και ο Τριντό και οι άλλοι, οπότε πως θα πιάσει μια τακτική που την ξέρουν όλοι; :p

Έλα ντε! Αυτό περιμένω να δω κι εγώ!

The Nameless One

Mind-flayer
Τί να θέλει? Να έχει η Αμερική δασμούς ενώ οι άλλοι όχι?

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ορίστε, τα κατάφερε ο Τραμπ:

Δεν ξέρω πώς το καταφέρνει αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τον φοβούνται.

nitro912gr

Tarrasque
Εγώ το μόνο που βλέπω ότι κατάφερε είναι να κάνει τους συμμάχους καχύποπτους και να φέρει τους στρατούς τους στην πόρτα του...

steel_havoc

Death Knight
Τι να πω ρε ξάδερφε δεν ξέρω αν φταίνε οι πόλεμοι πού παρακολουθούμε η τα παιχνίδια που παίζουμε αλλά αυτά που βλέπω είναι τα απαραίτητα για τον σύγχρονο μαχητή όχι ο σύγχρονος μαχητής, άσε που τον φαντάρο τον κόβω για δαπιτοσκυλο.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Τι να πω ρε ξάδερφε δεν ξέρω αν φταίνε οι πόλεμοι πού παρακολουθούμε η τα παιχνίδια που παίζουμε αλλά αυτά που βλέπω είναι τα απαραίτητα για τον σύγχρονο μαχητή όχι ο σύγχρονος μαχητής, άσε που τον φαντάρο τον κόβω για δαπιτοσκυλο.
Είναι αλλαγές πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει 20 χρόνια πριν ομως. Θα πεις κάλιο αργά παρά ποτέ.

nitro912gr

Tarrasque
Αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες με τον τραμπ νομίζω ξεπερνάνε την επιστημονική φαντασία.

Top Bottom