steel_havoc
Death Knight
Αυτοί που τα έλεγαν αυτά ήταν η Ντόρα και αυτοί που το μόνο που ηξεραν από Ουκρανία ήταν η Ντιναμό Κιέβου.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!δε διαλέγουμε στρατόπεδο, ισαποστάκιδες, διαλέγουμε, γιατί διαλέγετε, ε μα τι θέτε επιτέλους;Δεν πειράζει. Ξυδάκι τώρα. Γιατί όταν τα λέγαμε ήμασταν πουτινάκια και υπερασπιστές των εγκληματιών πολέμου. Κι όταν λέγαμε για αχυρανθρώπους, νεοναζί αζοφ και πόσους άλλους λάκκους στην συγκεκριμένη φάβα, μας έλεγαν φερέφωνα του Κρεμλίνου.
Φάτε αμερικανικό επεκτατισμό τώρα για μια ακόμη φορά, γιατί πρέπει πάντα να διαλέγετε πλευρά ήτοι ερωμένο.
Ναι ξέρεις όμως αυτό είναι το πρόβλημα, τα κεντρώα κόμματα δεν είναι με όλους, τα κεντρώα κόμματα κάνουν ένα mix and match με σωστά πράγματα δεξιά και αριστερά και προσπαθούν να βρουν μια μέση οδό όπου δεν θα συμφωνούν όλοι με όλα, αλλά θα μπορούν να βρεθούν 10 πράγματα κοινά να συμφωνηθούν.Έχω αρκετό νταραβέρι με άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ. Θα αντιταχθούν στην Ρωσία ακόμη κι αν πρόκειται για το τι χρώμα πιόνι θα διαλέξουν στην Μονόπολη. Ομοίως, θα ταχθούν με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στο καθετί. Τέτοιοι υπάρχουν και στην Ελλάδα.
@nitro912gr Είναι άλλο πράγμα ο ισαποστάκιας, νιπτω τας χείρας μου και άλλο βρίσκομαι απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστή. Το ίδιο ισχύει και στα λεγόμενα κεντρώα κόμματα. Εγώ παιδιά είμαι με όλους.
First exit polls are in
The exit poll from the ZDF broadcaster has just arrived:
- CDU - CSU - 28.5%
- AFD -20%
- SPD - 16.5%
- Greens -12%
- Die Linke - 9%
- FDP - 5%
- BSW - 5%
Second exit polls released
Here is another set of exit poll results, this time from German broadcaster ARD:
- CDU - CSU - 29%
- AFD - 19.5%
- SPD - 16%
- Greens - 13.5%
- Die Linke - 8.5%
- FDP - 4.9%
- BSW - 4.7%
Ζω στην φούσκα που το f* the EU είναι πασίγνωστο. Όχι ότι μιλάω με κόσμο γύρω μου για αυτό αλλά είναι από τα πράγματα που θυμάμαι καλά όταν είχαν βγει και αρχικά την έβρισκες ακόμα και στο youtube και είχε γίνει πολύ μεγάλο θέμα ακόμα. Την συνομιλία φυσικά την έχουν κατεβάσει από το youtube. Ευτυχώς τουλάχιστον αυτήν δεν είναι πολύ δύσκολο να την βρεις. Επίσης πολλά τα έχουν εξαφανίσει ακόμα και από το internet archive πχ ρεπορταζ για την ουκρανία που κάνανε δυτικά μέσα και δείχναν το αίσχος, αλλά αφού δεν συμφέρει το αφήγημα σήμερα τα κατεβάσανε. Για ένα διάστημα χάρις το internet archive μπορούσες να δεις ότι δεν είσαι τρελλός αλλά ακόμα και αυτό έχει δεχτεί συστηματική επιθεση τα τελευταία χρόνια.Η ηχητική συνομιλία μεταξύ Victoria Nuland και Geoffrey Pyatt δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Τρομακτικό το μέγεθος της παραπληροφόρησης και της συγκάλυψης των αληθινών δημιουργών του πολέμου.