What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

steel_havoc

Death Knight
Αυτοί που τα έλεγαν αυτά ήταν η Ντόρα και αυτοί που το μόνο που ηξεραν από Ουκρανία ήταν η Ντιναμό Κιέβου.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Δεν πειράζει. Ξυδάκι τώρα. Γιατί όταν τα λέγαμε ήμασταν πουτινάκια και υπερασπιστές των εγκληματιών πολέμου. Κι όταν λέγαμε για αχυρανθρώπους, νεοναζί αζοφ και πόσους άλλους λάκκους στην συγκεκριμένη φάβα, μας έλεγαν φερέφωνα του Κρεμλίνου.

Φάτε αμερικανικό επεκτατισμό τώρα για μια ακόμη φορά, γιατί πρέπει πάντα να διαλέγετε πλευρά ήτοι ερωμένο.
δε διαλέγουμε στρατόπεδο, ισαποστάκιδες, διαλέγουμε, γιατί διαλέγετε, ε μα τι θέτε επιτέλους; :p

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Έχω αρκετό νταραβέρι με άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ. Θα αντιταχθούν στην Ρωσία ακόμη κι αν πρόκειται για το τι χρώμα πιόνι θα διαλέξουν στην Μονόπολη. Ομοίως, θα ταχθούν με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στο καθετί. Τέτοιοι υπάρχουν και στην Ελλάδα.

@nitro912gr Είναι άλλο πράγμα ο ισαποστάκιας, νιπτω τας χείρας μου και άλλο βρίσκομαι απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστή. Το ίδιο ισχύει και στα λεγόμενα κεντρώα κόμματα. Εγώ παιδιά είμαι με όλους.

nitro912gr

Tarrasque
Έχω αρκετό νταραβέρι με άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ. Θα αντιταχθούν στην Ρωσία ακόμη κι αν πρόκειται για το τι χρώμα πιόνι θα διαλέξουν στην Μονόπολη. Ομοίως, θα ταχθούν με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στο καθετί. Τέτοιοι υπάρχουν και στην Ελλάδα.

@nitro912gr Είναι άλλο πράγμα ο ισαποστάκιας, νιπτω τας χείρας μου και άλλο βρίσκομαι απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστή. Το ίδιο ισχύει και στα λεγόμενα κεντρώα κόμματα. Εγώ παιδιά είμαι με όλους.
Ναι ξέρεις όμως αυτό είναι το πρόβλημα, τα κεντρώα κόμματα δεν είναι με όλους, τα κεντρώα κόμματα κάνουν ένα mix and match με σωστά πράγματα δεξιά και αριστερά και προσπαθούν να βρουν μια μέση οδό όπου δεν θα συμφωνούν όλοι με όλα, αλλά θα μπορούν να βρεθούν 10 πράγματα κοινά να συμφωνηθούν.

Βέβαια όλα αυτά στην θεωρία. Στην πράξη, για την Ελλάδα, θεωρούν κεντρώο τον μητσοτάκη...

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Εγώ αναφέρομαι στα ελληνικά δηλωμένα ως κεντρώα κόμματα, τόσο από τα ίδια όσο και από τους ψηφοφόρους τους, τα οποία κοίτα να δεις πως τα έφερε η ζωή, πάντα έγερναν προς τα δεξιά. Και πως γίνεται σε ενα παιχνίδι με τις πλευρές μοιρασμένες, εμείς κι αυτοί, οι κεντρώοι να ψάχνουν την μέση οδό χωρίς να θέλουν να θίξουν τους "αυτοί".

Κάτι παρόμοιο έγινε και στην Ουκρανία με το να βρούμε μια μέση οδό για όλους ρε παιδιά και χεστηκαμε για τις μελλοντικές συνέπειες αυτής μας της απόφασης.
Το ίδιο και στο Ισραήλ-Παλαιστίνη που η μέση οδός πάντα πλημμύριζε στο αίμα το μέρος και κυρίως τους Παλαιστίνιους.
Το ίδιο και στην ξεχασμένη Αρμενία και όπου αλλού θέτε.

Αν βρεθεί όντως κεντρώος που θα πρεσβεύει την Χρυσή τομή σε όλα μας τα προβλήματα να μου πείτε κι εμενα να κατεβώ υποψήφιος μαζί του. Ίσως αυτός να ήταν ο Στεφ Κασέλ, αλλά ουδείς προφήτης στον τόπο του! Σας χαλαγε να ήταν τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Αμερικανούς και να ασκούσε βέτο. Ή μας δίνετε αυτά που θέλουμε ή σας κόβουμε τους αστακούς.

steel_havoc

Death Knight
Ένας εθνομπολσεβικος σαν τον Κιμ τι θεωρείται; Αυτόν θέλουμε.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Σύμφωνα με τα τελευταία πολλς στις εκλογές της Γερμανίας, 29% οι χριστιανοδημοκράτες και 20% το AfD.

First exit polls are in​

The exit poll from the ZDF broadcaster has just arrived:

• CDU - CSU - 28.5%
  • AFD -20%
  • SPD - 16.5%
  • Greens -12%
  • Die Linke - 9%
  • FDP - 5%
  • BSW - 5%

Second exit polls released

Here is another set of exit poll results, this time from German broadcaster ARD:

• CDU - CSU - 29%
  • AFD - 19.5%
  • SPD - 16%
  • Greens - 13.5%
  • Die Linke - 8.5%
  • FDP - 4.9%
  • BSW - 4.7%

bald_killer

Death Knight
^είπαν να μη το πάνε πολύ δεξιά μονομιάς. Οι θέσεις του CDU είναι παρόμoιες με του AfD. Ρίχνοντας στα πολύ πρόχειρα μια ματιά στο πρόγραμμά τους, μεταξύ άλλων, θέλουν να επανα-ποινικοποιήσουν τη χρήση/πώληση κάνναβης.

“Βόμβα” Ζελένσκι: "Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ για την ειρήνη ή την ένταξη στο ΝΑΤΟ"

Εκανε τη δουλίτσα του το πιόνι. Ωρα να πάει διακοπές και αυτός κ να εξαφανιστεί από προσωπου Γης.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Άρα υπάρχει ενδεχόμενο να συμπράξουν οι δύο πρώτοι σε μια δεξιά συμμαχία ;
Να περιμένουμε εμπρησμό του κοινοβουλίου στο εγγύς μέλλον;

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Επισήμως έχουν πει όλα τα κόμματα πως "αρνούνται εκ των προτέρων να συνεργαστούν με το ακροδεξιό AfD". Αλλά ίδωμεν,

Epitaph

Death Knight
Ωραίο το 2ο βιντεάκι και ο Sachs είναι ίσως ο μοναδικός από τους independents που εκτιμώ τόσο πολύ. Γιατί σε αντίθεση με τον σκουπιδιαραίο βιτρινόπουλο τον Sanders, ο Jeffrey Sachs είναι όντως ανεξάρτητος. Απλά με εκνεύρισε που αυτός που έκανε έντιτ το βίντεο κόλλησε ίδιες ομιλίες 2 φορές.
Για παράδειγμα στα
15:48 και 17:32
ξεκινάει το ίδιο πράγμα. Επομένως θα δω το πρώτο βιντεάκι, αλλά είναι 99 λεπτά διάολε!

Η ηχητική συνομιλία μεταξύ Victoria Nuland και Geoffrey Pyatt δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Τρομακτικό το μέγεθος της παραπληροφόρησης και της συγκάλυψης των αληθινών δημιουργών του πολέμου.

lucinos

Death Knight
Η ηχητική συνομιλία μεταξύ Victoria Nuland και Geoffrey Pyatt δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Τρομακτικό το μέγεθος της παραπληροφόρησης και της συγκάλυψης των αληθινών δημιουργών του πολέμου.
Ζω στην φούσκα που το f* the EU είναι πασίγνωστο. Όχι ότι μιλάω με κόσμο γύρω μου για αυτό αλλά είναι από τα πράγματα που θυμάμαι καλά όταν είχαν βγει και αρχικά την έβρισκες ακόμα και στο youtube και είχε γίνει πολύ μεγάλο θέμα ακόμα. Την συνομιλία φυσικά την έχουν κατεβάσει από το youtube. Ευτυχώς τουλάχιστον αυτήν δεν είναι πολύ δύσκολο να την βρεις. Επίσης πολλά τα έχουν εξαφανίσει ακόμα και από το internet archive πχ ρεπορταζ για την ουκρανία που κάνανε δυτικά μέσα και δείχναν το αίσχος, αλλά αφού δεν συμφέρει το αφήγημα σήμερα τα κατεβάσανε. Για ένα διάστημα χάρις το internet archive μπορούσες να δεις ότι δεν είσαι τρελλός αλλά ακόμα και αυτό έχει δεχτεί συστηματική επιθεση τα τελευταία χρόνια.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Αναμενόμενο dick move από το Ισραήλ το να στείλει F-35 να κάνουν πτήσεις πάνω από την κηδεία.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Συναντιέται ο Τραμπ με τον Ζελένκσι στο Λευκό Οίκο και το Forbes έχει ανοίξει λινκ όπου κυριολεκτικά βλέπουμε εδώ και 2 ώρες έναν φαντάρο να ανοιγοκλείνει τις πόρτες για τον κόσμο.

C I N E M A

The Nameless One

Mind-flayer
Καλά πήγε αυτό! Σίγουρα του ζήτησε γη και ύδωρ ο Τραμπ αλλά αφού έμπλεξε για χάρη τους, ας τα λουστεί τώρα.
Γιατί αν πραγματικά πιστεύει ο Ζαλένσκι ότι μόνο με την υποστήριξη της ΕΕ μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο (που χάνει 3 χρόνια τώρα με την υποστήριξη όλης της Δυσης), κάποιος να τον σκουντήξει να συνέλθει γρήγορα.
Η Ευρώπη μπαίνει σε τέτοια επικίνδυνα μονοπάτια (Οικονομια ,ανοδος ακροδεξιας) που η Ουκρανία θα ειναι afterthought

nitro912gr

Tarrasque
όχι ρε φίλε για ένα λεπτό, η συμφωνία τραμπ άφηνε την ΕΕ απέξω, η ΕΕ έχει τσοντάρει περισσότερο από τις ΗΠΑ και ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί στο θέμα και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Top Bottom