What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Τελεια, σε φαση ειμαι μεσα και στο Fireball...ουτε που θα νιωσω τιποτα! Lucky me!!!

Πιο λογικο ειναι βεβαια να το ριξουν οχι στη Σουδα αλλα στο Μαραθι που ειναι η Αμερικανικη Βαση
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Ο Βαρουφακης ειχε πει αρχικα για μη εκμεταλλευση και στην πορεια ειπε για συνεργασια. Εαν δεν κυβερνουσε ο Ερντογαν, πιστευω οτι οι δυο χωρες θα ειχαν μεγαλα ωφελη.
tem.png


Στο θεμα με τα ΚΚΕ και την φιλια των λαων. Εδω κατω παιζουν πολλοι τουρκοι. Συνηθως εχουν μικρες επιχειρησεις με υλικα οικοδομων. Δεν με εχει ενοχλησει κανενας τους. Δεν ηρθε ποτε καποιος να μου πει, εσεις οι Ελληνες. Δεν μου εχει μιλησει κανενας για πολιτικα θεματα. Λεμε καμια μαλακια, γελαμε κτλ.
Τους ενδιαφερει να βγαλουν το ψωμακι τους για να ταισουν την οικογενεια τους. Για τα γεωτρυπανα και για τις συμφωνιες του Ερντογαν, στα @@ τους. Ουτε τους εχω ακουσει να αναφερουν το ονομα του. Το ιδιο συμβαινει και με τους αλλους λαους, εξαιρεση αποτελουν οι Πορτογαλοι.
Οι πακιστανοι ειναι πυρηνικη δυναμη αλλα αυτο δεν εχει να πει κατι. Ειναι μακρυα και εχουν φαει πολλες φορες και πολυ ξυλο απο την Ινδια.

Σε γενικες γραμμες, ο Ερντογαν προσπαθει να κανει συμμαχιες αλλα τα κανει συνεχεια σκατα πχ Αιγυπτος.

Στο θεμα των κακοφημων ελληνων. Ειχε παιξει ρατσισμος απεναντι στους ελληνες και οι λογοι πολλοι. Ενας απο τους λογους ηταν και η εγκληματικοτητα, μυστικο δεν ειναι. Αυτο που εσωσε την κατασταση και αναβαθμιστηκε ο ελληνισμος του εξωτερικου, απο ζωα σε απλους ανθρωπους, ηταν το ΟΧΙ, το γνωστο ΟΧΙ της 28ης.

Αφου επιασα και την εγκληματικοτητα, την ορθοδοξη. Ας υποθεσουμε οτι ξυπνησε ο ηλιος αναποδα και μπορω να ξεκινησω μια επαγγελματικη συνεργασια. Αν την κανω με Τουρκο, μιας και τους εχουμε στην συζητηση, παιζει ενα 50-50 ισως και λιγοτερο, να μην με κλεψουν.
Εαν την κανω με ελληνα, θα με κλεψει 100% πως νομιζετε οτι οι ελληνες κανουν περιουσιες στο εξωτερικο και ειδικα εδω κατω;
με την τσαπα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Meanwhile στο Idlib της Συρίας, οι δυνάμεις του Ασσάντ φέρονται να βομβάρδισαν ένα από τα πολλά Τουρκικά παρατηρητήρια στην περιοχή, με πηγές να λένε για νεκρούς Τούρκους στρατιώτες.





Τουρκία-Ρωσία, που υποτίθεται συνεργάζονται αγαστά στην περιοχή, θα τις παίξουν αναμεταξύ τους τώρα για την επαρχία Ιντλίμπ?

The plot thickens.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Πιστεύω ότι θα τους κόψουν οι Ρώσοι.
Έχει να ξημερώσει μεγάλη μέρα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Δεν γενικεύω τίποτα. Κάθε λαός έχει κάποια κοινά γνωρίσματα. Ή για να το θέσω πιο σωστά η κάθε φυλή. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια φυλή που έχει μόνον καλά ή μόνο κακά. Επίσης, άσχετα με το κομμάτι του εθνικισμού και των κακών ξένων, δεν έρχονται όλοι οι μετανάστες εδώ ή όπου αλλού θέλουν να πάνε για να ζήσουν μία συμβατική ζωή σύμφωνα με τις εκεί συνθήκες. Υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι έχουν σκοπό να κάνουν ότι γουστάρουν, χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό. Το έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόντος σε διάφορα μέρη του πλανήτη, το βλέπουμε τώρα και θα το δούμε και στο μέλλον. Ε τυγχάνει λοιπόν να γνωρίζω άτομα που συναναστρέφονται με διαφόρων ειδών μετανάστες και όταν τόσο προσωπικό και και οι άλλοι, Αφγανοί, Σύριοι και ιρακινοί σου λένε ότι αυτοί είναι λερες, κάπου θα το στηρίζουν. Επίσης όταν από τις δέκα δομές φιλοξενίας στις 8 έχω έχω γνωστούς, και στις 8 οι Πακιστανοί δημιουργούν προβλήματα, σε αντίθεση με τους άλλους οι οποίοι είναι κύριοι, ε τότε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Όπως ακριβώς βγήκανε και τα συμπεράσματα τα οποία περιγράφουν τα λινκ που παρέθεσες.

Βεβαίως το πράγμα είναι πολύ πιο σύνθετο μιας και τα πολιτισμικά τους όρια δεν σχετίζονται πάντα με τα κρατικά σύνορα ούτε και με τα θρησκευτικά. Δηλαδή μπορεί τα χωριά μας να απέχουν είκοσι χιλιόμετρα, να βρίσκονται στον ίδιο νομό, αλλά ο τρόπος ζωής μας να διαφέρει όπως η μέρα με την νύχτα.

Μην πέφτεις στην παγίδα των γενικεύσεων. Δεν υπάρχει το "οι πακιστανοί δεν μας πάνε". Ποιοί είναι οι πακιστανοί; Ούτε εμείς είμαστε "εμείς". Ποιοι είμαστε εμείς; Ο άνεργος, ο ηλικιωμένος με κομμένη τη συντάξη, η έγκυος που δεν την θέλουνε στη δουλειά, ο ΜΑΤατζής, ο σκύλος του αφεντικού, ο χρυσαυγίτης, ο Λάτσης, το αφεντικό; Δεν υπάρχει εμείς, ούτε εθνική συνοχή, παρά μόνο σε επίπεδο ιστορικό και φολκλορ. Δεν έχεις τίποτα κοινό με ματατζήδες και λάτσηδες, πέρα από τη γλώσσα και το οτι μένεις εντός τεχνητών συνόρων, στο κράτος της Ελλάδας.

Για τα υπόλοιπα, να απαντήσω με το παρακάτω


 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Chrono, ειναι οπως το ειπες, συνθετο.
Δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα για μια χωρα απο 8 δομες φιλοξενιας. Στην χωρα που ειμαι τωρα, υπαρχουν περιπου 75 φυλες.
Το διαβατηριο τους και η ταυτοτητα τους δεν αναφερει τιποτα για φυλη. Η καθε φυλη εχει τις ιδιομορφιες της και μερικες ειναι πολυ ενοχλητικες πχ οι Tonga. Οσους Tonga εχω γνωρισει θελησα να τους βιασω με το κεφαλι τους.

Αν σκασουν Tonga στις δομες φιλοξενιας, ολοι θα πουν οτι οι ανθρωποι απο αυτη την χωρα ειναι προβληματικοι.
Η γυναικα μου ειναι Chewa (phiri clan -σημαντικο) ριζες Zulu και δεν εχει καμια σχεση με την νοοτροπια που κουβαλανε οι Tonga.
Ενα αλλο παραδειγμα. Οι Ινδοι που συνανταω εδω, δεν εχουν καμια σχεση με τους Ινδους που θα δεις στα ελληνικα χωραφια και στους ελληνικους δρομους. Υπαρχουν και σαν αυτους στην Ελλαδα. πετυχα εναν σε ενα νοσοκομειο τις προαλλες, ηταν με την γυναικα του.
δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα θα πω το τελευταιο σκηνικο, επειδη τον παρακολουθουσα με τα ματια μου.
Ηταν με την γυναικα του η οποια ηταν και η ασθενης. Μπηκε πρωτος στον γιατρο και ηταν αυτος που εξηγησε τα συμπτωματα, μετα εκανε αυστηρο νοημα στην γυναικα του να μπει για να την εξετασει ο γιατρος. παλι καλα που δεν ζητησε να εξετασθει αυτος αντι η γυναικα του.

Μαζι με αυτους που πηραν τους δρομους για ενα καλυτερο αυριο, για να σωθουν κτλ ναι, θα ειναι και ατομα επικινδυνα. Το εχουν αυτο οι παρανομοι, τρεχουν απο χωρα σε χωρα.
Ατομα απο Αφγανισταν και λοιπες εμπολεμες περιοχες, δεν περιμενω να εχουν τροπους και ευαισθησιες, οχι οτι δεν γινεται αλλα ειναι πολυ δυσκολο. Αποκτηνωση λεγεται.

Τωρα μιλαμε για ατομα απο χωρες που η μειωση του κατωτερου μορφωτικου επιπεδου δεν ειναι στα αμεσα πλανα των κυβερνησεων τους.
δεν μιλαω μονο για γραφη και αναγνωση.
Τα βλεπω και εδω, δεν γνωριζουν βασικα πραγματα και οσο λιγοτερα ξερουν, τοσο περισσοτερο τσινανε. Πιστευουν οτι ο λογος που τους λες αραξε εχει αμεση σχεση με την κατασταση τους. Δεν νοιωθουν. Παραδειγμα που εχω ξαναπει.
ερχεται στο μαγαζι ο αμοιρος ο ιδιοκτητης και παει στην τουαλετα για ψιλο. Μολις μπαινει μεσα ειναι ενας τυπος ο οποιος μολις εχει τελειωσει το τιναγμα. μολις σηκωνει το φερμουαρ βλεπει τον ιδιοκτητη. Με τις σταγονες κατουρο στα δαχτυλα, του δινει το χερι για να τον χαιρετησει.

Ευτηχως μου εκοψε και τον χαιρετισα με την γροθια, ετσι μου ειπε τον καημο του. Εαν δεν τον χαιρετουσε, ο κατρουλης θα του την ελεγε.
Ενα αλλο ειναι οτι σε πολλες χωρες, αυτοι οι ανθρωποι εχουν δεινοπαθησει εξαιτιας των Ευρωπεων και των Αμερικανων.
Εαν πας στο Κονγκο παιζει και να σε φαει καποιος. Μετα θα πουν οτι ερχονται στην Ελλαδα και τους ταιζουμε και εμας εκει μας σφαζουν.
Δεν θα ψαξει κανενας τι εκαναν οι Βελγοι στο Κονγκο.

Αλλοι εχουν φαει σκατα με ξυραφακι και αντι για αυτο που περιμεναν ζουν ακομα εναν εφιαλτη. Να ξερεις οτι εχουν μεγαλες προσδοκιες και πιστευουν πραγματα που ειναι εκτος πραγματικοτητας. Σε μια απο τις επιστροφες μου απο Ν. Αφρικη, ενας ταριφας με ρωτησε εαν αληθευει οτι ολα τα ταξι ειναι λιμουζινες στην Ν. Αφρικη. Λιμουζινες δεν τα λες, αλλα τουλαχιστον δεν κοβεις τα μανιταρια απο το καθισμα πριν μπεις μεσα.

Ναι, υπαρχουν μη λευκοι/μη δυτικοι ρατσιστες, υπαρχουν επειδη εκτος απο ηλιθιοι ειναι και αγραμματοι, σαν τους χρυσαυγιτες.
Ευτηχως δεν ακουω συχνα τις μαλακιες τους γιατι μου γυριζουν τα μυαλα.
παραδειγμα για να δεις ποσο μπερδεμενοι ανθρωποι ειναι.
ξεκιναει ο τυπος με το, εσεις οι λευκοι...
εμεις; οι λευκοι; τι εννοεις; ειναι σαν να λεω εγω εσεις οι μαυροι. ειστε το ιδιο με τους νιγηριανους; με τους νοτιοαφρικανους;
πολιτισμικο σοκ ο μαυρουλης αλλα δεν το βαζει κατω
ερχεστε εδω και μας παιρνετε τις δουλειες
ποιες δουλειες φιλε μου; εχεις δει λευκο να βαζει βενζινη; υπαλληλο σττην τραπεζα; ταμειο στο σουπερ μαρκετ; οσοι λευκοι ερχονται εδω ανοιγουν επιχειρησεις και προσλαμβανουν ντοπιους και ποσοι ειναι οι λευκοι στην χωρα; 10.000; 50.000;
ποσοι ειναι οι ντοπιοι;
δεν ηξερε και γενικα δεν ξερουν τον πληθυσμο της χωρας.
οι πολιτικοι τους γεμιζουν τα κεφαλια με ανοησιες και επειδη δεν υπαρχει μορφωτικο επιπεδο δεν καταλαβαινουν ουτε τι λενε και ουτε μπορουν να κατανοησουν αυτο που ζουν.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Επιστροφή στο θέμα

Χθες μάθαμε πρώτοι από το RQ, ότι η Συρία εκανε σαματα σε τουρκικά στρατεύματα.
Σήμερα ο Ερντογάν ανακοίνωσε οτι πήρε εκδίκηση και σκότωσε κοσμακη με τα πανίσχυρα F16 του.
Η Ρωσία είπε ότι αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ζουμε μεγάλες στιγμές παπατζας ή κάποιος από το επιτελείο του Ερντογάν τον τρολαρει χωρίς φρένα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
-Σκοτώσαμε πολλους!!!
-Ποσους;
-Εεεεε, πολλους!!!
-Που;
-Εεεε, σε 40 σημεια!!!
-Που ακριβως;
-Εεεε, NAVTEX Κριμαια!!!!!!
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Νομίζω ότι ο Ερντογάν θέλει να είναι φίλος και ταυτόχρονα εχθρός με όλους. Δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό το πράγμα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Εν τέλει πέθαναν ως τώρα λένε 5 Τούρκοι στρατιώτες και 3 "civilian contractors" (ιδιώτες επιχειρηματίες ή λοιποί Τούρκοι υπάλληλοι). Και ο Ερντογάν ισχυρίζεται πως "τα αντίποινά μας σκότωσαν από 30 έως 70 Σύριους" ενώ οι Σύριοι λένε "δεν πέθανε κανένας λολ". Τσίρκο μούφας και παπάτζας.

Η τακτική του Ερντογάν ειδικά στο Ιντλίμπ της Συρίας είναι πραγματικά άξια απορίας. Στέλνει στρατό και φτιάχνει παντού "παρατηρητήρια" και καλά για να ανακόψει την προέλαση των δυνάμεων του Ασσάντ, οι δυνάμεις του Ασσάντ τα παρακάμπτουν και τα περικυκλώνουν, μετά στέλνει κι άλλο στρατό να φτιάξει κι άλλα παρατηρητήρια πιο μέσα στη χώρα, τα παρακάμπτουν και τα περικυκλώνουν κι αυτά... Μοναδικό απτό αποτέλεσμα είναι το να έχει δημιουργήσει η Τουρκία "3-4 νέες περικυκλωμένες πρεσβείες στο Ιντλίμπ" όπως διάβασα εύστοχα κάπου.



Χώρια το παράλογο της υπόθεσης, ότι δηλαδή υποτίθεται πως Ρώσοι και Τούρκοι έχουν κάνει συμφωνίες για την περιοχή και μέχρι χθες περιπολούσαν και μαζί στα βόρεια σύνορα, αλλά κατά τα άλλα στον πόλεμο Ασσάντ-Τζιχαντιστών στο Ιντλίμπ οι Τούρκοι χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές και οι Ρώσοι χρηματοδοτούν και βοηθούν με αεροπορία τον Ασσάντ. Άντε βγάλε νόημα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Λοιπον παρε σοκολατακια και κατσε να δεις ποσο απλο ειναι το πραμα και θα σου πω εγω για τα λαμογια:

4d792719f836c6842d014820c9c7fe80.jpg

Ο Ερντογαν ηταν απο την αρχη υπουλος πολιτικα, αναξιοπιστος στις συμμαχιες του και μεγαλη οπορτουνα (καιροσκοπος οσο δε παει).

Ο τυπος φαινεται οτι κανει οτιδηποτε χρησιμοποιώντας αποφάσεις του τυπου K-means clustering ( ειναι AI αλγοριθμος και τον βαζω σα παραδειγμα για την γεωπολιτική γιατι βολευει:
βλεπουμε που ειμαστε, ομαδοποιουμε καταστασεις και απο αυτες τις ομαδες επιλεγουμε την βελτιστη συμμαχία για τη δικη μας περιπτωση).

Αυτή η τακτικη ειναι αρκετά ωφέλιμη σε ρευστές γεωπολιτικές καταστάσεις αλλά με μεγάλο περιθώριο ρίσκου αν οι ομάδες που προσωρινά επιλέγεις παίζουν το παιχνίδι όπως εσυ (βλεπε Ρωσία), Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάγκη άμεσης αναπροσαρμογής της ομαδοποίησης και επιλογή επόμενης βελτιστης συμμαχίας. Βέβαια αυτές οι αναπροσαρμογές δίνουν όλο και περισσότερο περιθώριο ελιγμών με αποτέλεσμα οι όποιοι ελιγμοί γίνονται να γίνονται και πιο βίαιοι οσο μικραίνουν τα περιθώρια.


Αν κανουμε μια αναδρομη στη καριερα του θα δουμε τα εξης:
Ξεκινα σαν ισλαμιστης

Γινεται κοσμικος και προσεγγιζει την ΕΕ για να δυναμωσει την εικονα του στους κεντρωους
Συνεργαζεται με Γκιουλεν και κανει εκκαθαρισεις στους κοσμικους στρατιωτικους (2007-2011)
Κηρύττει τρομοκρατες τους Γκιουλενιστες

Χρησιμοποιει τους Κουρδους και την καταπαυση του πυρος στο νοτο της Τουρκιας για να δυναμωσει την εικονα του
Μετα απο 2-3 χρονια τους τη φερνει απο πισω επειδη βλεπει τι γινεται στη Συρια και αρπαζει την ευκαιρια

Υποστηριζει τους Ισλαμοφασιστες και βγαζει τρελα φραγκα απο το λαθρεμποριο καυσιμων, ωστε να χτισει κρατος εν κρατει
Προωθει φιλολαικες πολιτικες με τερμα αρνητικο ισοζυγιο και τονωνει εικονικα την τουρκικη βαρια βιομηχανια
Εκβιαζει με τους προσφυγες την ΕΕ και ετσι παιρνει και αλλη ενεση η ετοιμοροπη οικονομια του

Κανει θεατρικες φασεις εναντια στο Ισραηλ μεσω Γαζας και του τοτε αποκλεισμου της, (λογω ενεργειας γιατι βλεπει τη φαση στη Κυπρο)
Συμμαχεί με το Πακισταν και του πουλαει αυτοκινουμενα και πολεμοφοδια
Πιεζει Ελλαδα με ροες
Βλεπει οτι τελειωνει η φαση με τον East Med και κανει συμφωνια με Ρωσους ωστε να σταματησει να υποστηριζει τους Ισλαμοφασιστες με ανταλλαγμα την υποστηριξη τους στην ΝΑ Μεσογειο (μετα το φιασκο της Β. Μακεδονιας την μελλοντικη δημιουργια ΝΑΤΟικης βασης εκει και την απομακρυνση της απο την Τουρκια με την Ελλαδα να εγγυαται την αεροπορικη της ασφαλεια, το χρειαζοντουσαν αυτο και οι Ρωσοι και οι Τουρκοι)
Μονιμοποιει την τακτικη των NAVTEX και των παραβιασεων ωστε να εχει πατημα για αυτο που θα κανει στη Λιβυη.

Χρησιμοποιει την αλλοπροσαλλη πολιτικη του αδιεξοδου των ΗΠΑ και χωνεται σαν "παραγοντας σταθεροτητας" στη Συρια, αποσπα την προδοσια των Αμερικανων στους Κουρδους και κανει ντου κερδιζοντας τρελα μπονους διαλυοντας το αγκαθι στο νοτο, ταυτοχρονα "συμμαχει" με Ρωσους στο buffer zone για να τους καθησυχασει.
Εκμεταλλευεται τον Σαφταρ που βλεπει οτι χανει την εξουσια και συμφωνει να του δωσει οπλα και υποστηριξη με ανταλλαγμα το μνημονιο εκμεταλλευσης.

Τρωει ακυρο απο Ρωσους, Γαλλους, Εβραιους και χανει εδαφος απο παντου οποτε το γυρνα στις απειλες και σε νεες συμμαχιες ολο και πιο αποτομες, ακυρες και νευρικες. Κατι θα δωσει κατι θα παρει παλι ελπιζει οτι θα τη βγαλει. Το θεμα ειναι οτι θα τη βγαλει εκτος και αν τον ριξουν απο μεσα.


Πηγές: Εγω δε σας φτανω; Χρονια εμπειρια στα ελληνικα καφενεια

4d792719f836c6842d014820c9c7fe80.jpg
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,648
Φίλε tinapeis, μέχρι την τελευταία πρόταση νόμιζα ότι ήσουν ταξιτζής. Μπήκε η καρδιά μου στη θέση της όμως με τη διευκρίνιση, ευχαριστώ!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Η δημαρχία της Κωνσταντινούπολης του είχε κάτσει τόσο στραβά, που ειμαι σίγουρος ότι ακόμα βάζει το σωβρακο του ανάποδα, μέχρι και το πάνω κάτω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Ανακοινωθέντα από το μέτωπο:

1) Ο Ερντογάν δηλώνει πως "δίνει προθεσμία ως τα τέλη του μήνα στους Σύριους για να απο-Σύριουν τα στρατεύματά τους μέχρι πίσω από τα Τουρκικά παρατηρητήρια, αλλιώς θα τους βομβαρδίσει".


2) Οι Σύριοι δεν φαίνονται να τον παίρνουν στα Serious, οπότε προελαύνουν σαν τρελοί και περικύκλωσαν ακόμα 2 Τουρκικά παρατηρητήρια.



Θα έχουμε γλέντια.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Δηλαδη ο Ερντογαν δινει διαταγη στους Συριους να αποσυρουν τα στρατευματα τους απο την Συρια. Να σκουπισουν πριν φυγουν;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,344
Δεν έχω κάτι ουσιώδες να αναφέρω, απλά να πω ότι παρακολουθώ το thread με μεγάλο ενδιαφέρον.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,967
Ανακοινωθέντα από το μέτωπο:

1) Ο Ερντογάν δηλώνει πως "δίνει προθεσμία ως τα τέλη του μήνα στους Σύριους για να απο-Σύριουν τα στρατεύματά τους μέχρι πίσω από τα Τουρκικά παρατηρητήρια, αλλιώς θα τους βομβαρδίσει".

2) Οι Σύριοι δεν φαίνονται να τον παίρνουν στα Serious, οπότε προελαύνουν σαν τρελοί και περικύκλωσαν ακόμα 2 Τουρκικά παρατηρητήρια.

Θα έχουμε γλέντια...με Συρτάκι, αλλά ποιος θα Σύρει ποιον τελικά;

Απαραίτητη προσθήκη... :Ρ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622

Steamroll
(Used in games, especially multiplayer)

To completely annihilate the other team without effort. Often happens when one team is more experienced and organized and the other team consists of random players.

We got steamrolled yesterday by a bunch of clansmen.

Steamrolling isn't fun for both teams. You need a challenge on equal levels.


#steamroll#pwn#own#win#smash#annihilate#hammer

Σε σχετικά με το παραπάνω νέα, ο Συριακός Στρατός κατέλαβε με blitzkrieg την προτελευταία μεγάλη πόλη στο δρόμο για την ίδια την πρωτεύουσα της επαρχίας Idlib, περικυκλώνοντας ακόμα 4 παρατηρητήρια των Τούρκων στην πορεία.



Μεγάλες στιγμές.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ο Ερντογαν εδωσε τελεσιγραφο 30 ημερων να φυγει απο το Ιντλιμπ ο Ασαντ...οποτε ο Ασαντ λεει "Challenge Accepted" και σε στυλ Μπαρνι ( στυλ δεινοσαυρος η HIMYM δικη σας επιλογη) χωνεται με blitzkrieg και μεχρι τελος του μηνα το τελεσιγραφο στερειται νοηματος, οποτε problem solved...η το ειπε ειτε οχι ο Ερντογαν δεν εχει να κανει
 
Top Bottom