Sugamoto Panagia
Lich

δεν μου προκαλει εντυπωση που ενας παππους στραβοπατησε και επεσε. εντυπωση μου προκαλει οτι στις μουρικανικες εκλογες δεν ειχαν νεοτερους υποψηφιους.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αφού θέλουν σαπίλα, σαπίλα τους έδωσαν. καπιταλισμδεν μου προκαλει εντυπωση που ενας παππους στραβοπατησε και επεσε. εντυπωση μου προκαλει οτι στις μουρικανικες εκλογες δεν ειχαν νεοτερους υποψηφιους.
το δοκιμασαν και γεμισαν λεκεδες τα ταγιερακιαδεν μου προκαλει εντυπωση που ενας παππους στραβοπατησε και επεσε. εντυπωση μου προκαλει οτι στις μουρικανικες εκλογες δεν ειχαν νεοτερους υποψηφιους.
Ο διευθυντής της Τράπεζας της Τουρκίας είχε ανεβάσει τα επιτόκια για να σώσει τη Λίρα, όμως ο Ερντογάν εξοργίστηκε με αυτό επειδή θεωρεί τα επιτόκια "Evil". Οπότε τον απέλυσε, και από το πρωί η Λίρα έχει γκρεμοτσακιστεί κατά 15%.
![]()
'People are just shocked': Turkey's lira plunges after Erdogan sacks third central bank chief in two years
Naci Agbal, who was fired by Erdogan, had served less than five months at the head of Turkey's central bank.www.cnbc.com
10.000 angry reacts πάλι.
“If you say overnight: We can’t work with you anymore, no more discussions, they open the doors and you have 3 million Syrian refugees arriving in Europe,” Macron said. “We must work with Turkey.”
Η Τουρκία είναι κράτος δικαίου....Δε θα βαρεθούμε ποτέ, αν μη τι άλλο.
![]()
Τουρκία: Πολιτικός σεισμός από παρέμβαση ναυάρχων - Βλέπει πραξικόπημα ο Ερντογάν
Πολιτικό αναβρασμό δημιούργησε στην Τουρκία η κοινή δήλωση των 103 απόστρατων Τούρκων ναυάρχων - Μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ethnos.gr από την Τουρκία Μαρία Ζαχαράκηwww.ethnos.gr
Εν τω μεταξύ το "πραξικόπημα" συνίσταται στο ότι 100+ Ναύαρχοι εν αποστρατεία είπαν στον Ερντογάν "μην ακυρώσεις τη συνθήκη του Μοντρέ". Μιλάμε για εκτροπή, όχι αστεία.