Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν μου προκαλει εντυπωση που ενας παππους στραβοπατησε και επεσε. εντυπωση μου προκαλει οτι στις μουρικανικες εκλογες δεν ειχαν νεοτερους υποψηφιους.

δεν μου προκαλει εντυπωση που ενας παππους στραβοπατησε και επεσε. εντυπωση μου προκαλει οτι στις μουρικανικες εκλογες δεν ειχαν νεοτερους υποψηφιους.
αφού θέλουν σαπίλα, σαπίλα τους έδωσαν. καπιταλισμ

το δοκιμασαν και γεμισαν λεκεδες τα ταγιερακια

Ο διευθυντής της Τράπεζας της Τουρκίας είχε ανεβάσει τα επιτόκια για να σώσει τη Λίρα, όμως ο Ερντογάν εξοργίστηκε με αυτό επειδή θεωρεί τα επιτόκια "Evil". Οπότε τον απέλυσε, και από το πρωί η Λίρα έχει γκρεμοτσακιστεί κατά 15%.

Ο διευθυντής της Τράπεζας της Τουρκίας είχε ανεβάσει τα επιτόκια για να σώσει τη Λίρα, όμως ο Ερντογάν εξοργίστηκε με αυτό επειδή θεωρεί τα επιτόκια "Evil". Οπότε τον απέλυσε, και από το πρωί η Λίρα έχει γκρεμοτσακιστεί κατά 15%.

Ως λαός είμαστε καλοί στο να δημιουργούμε παραδόσεις.

Κακογραμμένο άρθρο, but you get the point.

Έδωσαν 2μύρια και δεν έβαλαν ούτε αριθμό πρωτοκόλλου, ούτε οι ιδιωτικές συμφωνίες δεν βασίζονται σε τέτοια πατσαβουρόχαρτα.

Quote που εξηγεί αρκετά την όλη κατάσταση:

“If you say overnight: We can’t work with you anymore, no more discussions, they open the doors and you have 3 million Syrian refugees arriving in Europe,” Macron said. “We must work with Turkey.”

SkitsaProtypo-84-768x480.jpg

Δε θα βαρεθούμε ποτέ, αν μη τι άλλο.

Εν τω μεταξύ το "πραξικόπημα" συνίσταται στο ότι 100+ Ναύαρχοι εν αποστρατεία είπαν στον Ερντογάν "μην ακυρώσεις τη συνθήκη του Μοντρέ". Μιλάμε για εκτροπή, όχι αστεία.

ότι ποιο επικίνδυνο έχει υπάρξει την περιοχή μας εδώ και χρόνια ο σουλτάνος. Και η Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας και της δημοκρατίας τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη... πως κατάφεραν να με κάνουν από φεντεραλιστή, αντίευρωπαίο;

Δε θα βαρεθούμε ποτέ, αν μη τι άλλο.

Εν τω μεταξύ το "πραξικόπημα" συνίσταται στο ότι 100+ Ναύαρχοι εν αποστρατεία είπαν στον Ερντογάν "μην ακυρώσεις τη συνθήκη του Μοντρέ". Μιλάμε για εκτροπή, όχι αστεία.
Η Τουρκία είναι κράτος δικαίου....
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι αλλα βρισκω την δηλωση λιγο υπερβολικη.

Back