κρατήστε και αυτό να μας βρίσκεται πάντως
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!κρατήστε και αυτό να μας βρίσκεται πάντως
Το σημαντικότερο είναι να βρίσκεσαι σε μικρότερη ακτίνα του ενός χιλιομέτρου από το σημείο της έκρηξης. Όλα τα υπόλοιπα μετά γίνονται εύκολα![]()
Παμε παρέα ΤζιμπουντήΟποιος εχει παραδακι, μπορω να του φτιαξω χαρτη με μερικες ωραιες σπηλιες οπου μπορει να μεινει με ασφαλεια.
Μεγαλοι χωροι, μικρες εισοδοι που κλεινουν ευκολα. Αφθονο νερο που αναβλυζει απο την γη σε κοντινη αποσταση. χωροι για αποθηκευτικη χρηση.
πλακα πλακα ισως πρεπει να ξεκινησω να φτιαχνω σπιτικο σε καμια αγνωστη σπηλια γιατι ποτε δεν ξερεις.
Ερασιτεχνικές λύσεις. Εγώ θα απευθυνθώ στους επαγγελματίες για να είμαι εξασφαλισμένος!Οποιος εχει παραδακι, μπορω να του φτιαξω χαρτη με μερικες ωραιες σπηλιες οπου μπορει να μεινει με ασφαλεια.
Μεγαλοι χωροι, μικρες εισοδοι που κλεινουν ευκολα. Αφθονο νερο που αναβλυζει απο την γη σε κοντινη αποσταση. χωροι για αποθηκευτικη χρηση.
πλακα πλακα ισως πρεπει να ξεκινησω να φτιαχνω σπιτικο σε καμια αγνωστη σπηλια γιατι ποτε δεν ξερεις.
δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά έχουν βγάλει και δυνατότερες οι ΡώσοιΑν ρίξουν την Tzar Bomba, ούτε στην Εύβοια δεν γλιτώνεις!!
Τι μαθημα να παρω; να μενω σε ραντζο στον διαδρομο; αυτος δεν εχει χωρο να ξυσει την πλατη του και καθε φορα που κλανει γεμιζουν τα μουτρα του με σκονη. Για να περασει απο την μια πλευρα του τραπεζιου στην αλλη, πρεπει να πατησει πανω στο φαγητο του.@lelos kounelos πάρε εδώ μαθήματα από τον άρχοντα
Δεν ειμαι σιγουρος, ισως ειναι καλυτερα να νοιωσουμε την εκρηξη να διαπερνα τα σωθικα μας με μεγαλες θερμοκρασιες και μπαζα.Παμε παρέα Τζιμπουντή
δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά έχουν βγάλει και δυνατότερες οι Ρώσοι
Αν ρίξουν την Tzar Bomba, ούτε στην Εύβοια δεν γλιτώνεις!!
Δεν φοβάμαι εγώ, έχω ψυγείο σπίτι
Δεν φοβάμαι εγώ, έχω ψυγείο σπίτι![]()
Ναι γιατί οι 2 πρώτοι ξεκίνησαν για σοβαρό λόγο.Όταν κομματιάζανε την Γιουγκοσλαβία δεν μας έλεγαν για "αυτοδιάθεση των λαών" και άλλα ωραία; Δεν ισχύουν τώρα αυτά;
Αν είναι να ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο, τουλάχιστον να έχουν ένα σοβαρό λόγο και όχι ένα dick-measuring contest μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
![]()
Ουκρανία: Διεθνής νομιμότητα α λα καρτ
Ο Γιάννης Αλμπάνης γράφει για την α λα καρτ επίκληση στη νομιμότητα αυτών που έχουν επιβάλει το "δίκαιο του ισχυρότερου" στη διεθνή σκηνή.www.news247.gr