Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κρατήστε και αυτό να μας βρίσκεται πάντως

κρατήστε και αυτό να μας βρίσκεται πάντως

Το σημαντικότερο είναι να βρίσκεσαι σε μικρότερη ακτίνα του ενός χιλιομέτρου από το σημείο της έκρηξης. Όλα τα υπόλοιπα μετά γίνονται εύκολα ;)

Το σημαντικότερο είναι να βρίσκεσαι σε μικρότερη ακτίνα του ενός χιλιομέτρου από το σημείο της έκρηξης. Όλα τα υπόλοιπα μετά γίνονται εύκολα ;)

Αν ρίξουν την Tzar Bomba, ούτε στην Εύβοια δεν γλιτώνεις!!

Οποιος εχει παραδακι, μπορω να του φτιαξω χαρτη με μερικες ωραιες σπηλιες οπου μπορει να μεινει με ασφαλεια.
Μεγαλοι χωροι, μικρες εισοδοι που κλεινουν ευκολα. Αφθονο νερο που αναβλυζει απο την γη σε κοντινη αποσταση. χωροι για αποθηκευτικη χρηση.
πλακα πλακα ισως πρεπει να ξεκινησω να φτιαχνω σπιτικο σε καμια αγνωστη σπηλια γιατι ποτε δεν ξερεις.

Οποιος εχει παραδακι, μπορω να του φτιαξω χαρτη με μερικες ωραιες σπηλιες οπου μπορει να μεινει με ασφαλεια.
Μεγαλοι χωροι, μικρες εισοδοι που κλεινουν ευκολα. Αφθονο νερο που αναβλυζει απο την γη σε κοντινη αποσταση. χωροι για αποθηκευτικη χρηση.
πλακα πλακα ισως πρεπει να ξεκινησω να φτιαχνω σπιτικο σε καμια αγνωστη σπηλια γιατι ποτε δεν ξερεις.
Παμε παρέα Τζιμπουντή

Ερασιτεχνικές λύσεις. Εγώ θα απευθυνθώ στους επαγγελματίες για να είμαι εξασφαλισμένος!
1645552767139.png
Θα κλέισω θέση στο 106, το τυχερό μου νούμερο. What can go wrong? 😁

Αν ρίξουν την Tzar Bomba, ούτε στην Εύβοια δεν γλιτώνεις!!
δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά έχουν βγάλει και δυνατότερες οι Ρώσοι

@lelos kounelos πάρε εδώ μαθήματα από τον άρχοντα

@lelos kounelos πάρε εδώ μαθήματα από τον άρχοντα
Τι μαθημα να παρω; να μενω σε ραντζο στον διαδρομο; αυτος δεν εχει χωρο να ξυσει την πλατη του και καθε φορα που κλανει γεμιζουν τα μουτρα του με σκονη. Για να περασει απο την μια πλευρα του τραπεζιου στην αλλη, πρεπει να πατησει πανω στο φαγητο του.
Εχει γινει σαν ανθρακωρυχος και το τσαρδι του δειχνει ετοιμο να κατρακυλησει επανω του
Εγω μιλαω για καταστασεις 5 αστερων.
Δωσε βαση στην πενιά
Παιζει ενα στενο ανοιγμα το οποιο καποιοι φροντιζουν να το σκεπαζουν με χωμα συστηματικα. Καθε φορα που επεστρεφα η εισοδος ηταν παλι καλυμενη με χωμα. Αυτο το ανοιγμα οδηγει σε εναν διαδρομο. Ο διαδρομος οδηγει σε μια μεγαλη αιθουσα που ειναι ενας μεγαλος κυκλικος χωρος με θολο απο πανω. Κατι σαν μογγολικη σκηνη ή ιγκλου. Ειναι απο Βραχο, οχι απο χωματα κολημενα με υγρασια. πανω απο τον θολο εχει ξαπλωσει ολοκληρο βουνο. Ουτε σαπια ξυλα να στηριζουν καποια στοα, ουτε σκονη μεχρι τον αστραγαλο.
Αυτη η αιθουσα ειναι αρκετα μεγαλη και δεν σε πιανει κλειστοφοβια ή κανενα ψυχοπλακωμα. Για να ακουμπησεις τον θολο θελεις σκαλα.
Αυτος πρεπει να παρει μαθημα απο μενα.

Παμε παρέα Τζιμπουντή
Δεν ειμαι σιγουρος, ισως ειναι καλυτερα να νοιωσουμε την εκρηξη να διαπερνα τα σωθικα μας με μεγαλες θερμοκρασιες και μπαζα.
Αυτη η χωρα ειναι σαν τις χωρες που θα χτυπηθουν ασχημα και οι ανθρωποι εκει ζουν ηδη την περιοδο μετα την καταστροφη.

Μίλα καθαρά Βίρνα, θες να σκουπίζεις κανένα γκουλάγκ;

Εγω θα αποκαλεσω θλιβερο το υφος του αρθρου. Δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε το υφος του Πουτιν και σιγουρα ειναι διαφορετικο απο τις συζητησεις που εχουμε συνηθισει και στην Ελλαδα. Θα φερω ως παραδειγμα την συγνωμη του Κυριακου για την χιονοαποτυχια.
Μπορω πολυ ευκολα να βαλω στην θεση του κυργιακου τον Πουτιν και το κραξιμο που θα ριχνει στην απευθειας μεταδοση.
Πως να ξεχασουμε και τον Τραμπ, εν μεσω καταιγιδας να δηλωνει, ειναι ενας καταπληκτικος ανθρωπος και σπουδαιος στην δουλεια του μονο και μονο για να τον αδειασει λιγο μετα.
Δεν ξερω εαν θα ηθελα τον Πουτιν να με κυβερναει αλλα σιγουρα εχουμε πνιγει στην κατευθηνομενη δημοσιογραφια.

Όταν κομματιάζανε την Γιουγκοσλαβία δεν μας έλεγαν για "αυτοδιάθεση των λαών" και άλλα ωραία; Δεν ισχύουν τώρα αυτά;
Αν είναι να ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο, τουλάχιστον να έχουν ένα σοβαρό λόγο και όχι ένα dick-measuring contest μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Όταν κομματιάζανε την Γιουγκοσλαβία δεν μας έλεγαν για "αυτοδιάθεση των λαών" και άλλα ωραία; Δεν ισχύουν τώρα αυτά;
Αν είναι να ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο, τουλάχιστον να έχουν ένα σοβαρό λόγο και όχι ένα dick-measuring contest μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Ναι γιατί οι 2 πρώτοι ξεκίνησαν για σοβαρό λόγο.

Back