Κι εγώ στα σάντουιτς, μόνο Ουγγαρέζα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πνίγηκα ρε...Κι εγώ στα σάντουιτς, μόνο Ουγγαρέζα.
Ουτε Ευρωπαιος επιτροπος δεν θα εκανε τετοια αναφορα.Ένα χωριό που πήρε στάτους κράτους μόνο και μόνο για να ξεπλένει μαύρο χρήμα το τραπεζικό του σύστημα για την Ευρωπαϊκή ελίτ (το Λουξεμβούργο είναι για την πλέμπα και για τα μάτια του κόσμου) γυρεύει εδάφη από την πρωταθλήτρια της ευρωπαϊκής πορνοβιομηχανίας.
50-50 το κόβω.
λοου λεβελ ερωτηση, αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει και δεν αναφερεται με σαφηνεια στα αρθρα που διαβαζω.
ο αθρωπος ζει η απεβιωσε?
κι αν ζει, πως γινεται να φας 7 σφαιρες στην πλατη και να υφιστασαι ακομα σ αυτην εδω την διασταση?
ο εμφυλιος θεωρω οτι δεν ειναι μακρια.
το συστημα προσπαθει ν απορροφησει τις αντιδρασεις ελεγχοντας τις ουσιαστικα (γελοιοτητες του τυπου φανελες με μηνυματα και μπλακ λαιβς ματερ στα πλει οφ του nba που παρακολουθω καθημερινα κλπ) αλλά πολλοι σκεπτομενοι, ηρεμοι ακομα, ανθρωποι (καλλιτεχνες, αθλητες κλπ) που δεν ειχαν παρει μεχρι τωρα θεση, ξεκινησαν να μιλανε.
οπου ναναι, το καπακι θα σκασει. οι προνοητικοι μαζευουν απο τωρα καπακια κοακολα.