By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Οχι μωρε ενταξει, υπαλληλακοι ειναι, το ψωμι τους προσπαθουν να βγαλουνοι δικοι μας ειναι ηλιθιοι
Ακριβώς, συμφωνώ με Kuiv , απλά θα γίνουν "μαρτυρες/ήρωες" στα μάτια των υπόλοιπων οπαδών του. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματαΑυτό που είπε ο @kuivamaa και έχει απόλυτο δίκιο για τις ανισότητες, είναι τόσο ισχυρό πρόβλημα που το να πάνε 200 οπαδοί του Τράμπ στην ανεργία δεν θα αλλάξει κάτι.
φαινόταν καιρό τώρα και λογικό με την στάση των γερμανών. Την έχουν καταβρεί με την "Κίνα της Ευρώπης" και δεν θα κλείσουν την στρόφιγγα φθηνών εργατικών... Δηλαδή ξέρω εγώ, όσο δεν έχω μισήσει τους γερμανούς επί τρόικας θα τους μισήσω τώρα.Ενδιαφέρουσα ανάλυση της γεωπολιτικής πραγματικότητας που διαμορφώνεται.
![]()
The Hellenic Countries Are Integrating Into the Middle East
A lack of EU support against Turkey, as well as continued unfair economic policies, has seen Cyprus and Greece move away from Brussels and toward the Middle East.besacenter.org