The Nameless One
Mind-flayer
To λες γιατί δεν ήσουν 4ο Γραφείο!Ευτυχώς που δεν έγινα λογιστής![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To λες γιατί δεν ήσουν 4ο Γραφείο!Ευτυχώς που δεν έγινα λογιστής![]()
Για αυτο ειχα την απορια, πως γινεται να λεμε για πρωτη γραμμη ενω ειναι μια φαση χαοτικη. Στο κουνελισιο μυαλουδακι μου το εχω ως, παιζει μια πρωτη μπουκα για να καθαρισουν οσο μπορουν μια περιοχη, μετα ερχονται οι υπολοιποι πχ Ελληνικη αποστολη, και στηνουν διαφορα και κανουν την περιφρουριση και στην πορεια, απλα προσπαθουν να θεσουν υπο ελεγχο καποιες περιοχες.Αφγανιστάν, είναι επιχειρήσεις ανταρτοπολέμου. Δεν υπάρχει πρώτη ή δευτερη γραμμή, αντίθετα τα logistics είναι πρωτεύοντας στόχος!!
Που και να πάνε, το πιθανότερο είναι να είναι σε υποστηρικτικούς ρόλους όπως περίπτωση Κόσοβο κτλ παρά στην πρώτη γραμμή.Έξυπνη η επίκληση στην ελληνική οικογένεια. Ας βγει ο τιμοκατάλογος βέβαια και να δεις πόσες νέο γιαγιάδες θα το γυρίσουν στον "τι παλικάρια είστε εσείς βε;!" "οι αληθινοί άντρες..." "τα παλικάρια στιβουν πέτρες!"
και αυτο....το άρθρο 2 της συμφωνίας, το οποίο «δεν εξασφαλίζει ότι θα υπάρξει γαλλική συνδρομή σε περίπτωση που εκδηλωθεί θερμό επεισόδιο ή οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση σε χώρο ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας»
Αφου δωσαμε γη και υδωρ, Ξεχασες την επισκεψη του κυργιακου στην Αμερικη;
![]()
Τα μυστικά της 5ετούς αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ - Σήμερα υπογράφουν Δένδιας, Μπλίνκεν
Πού προβλέπεται να γίνουν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις - Σε ποιες περιοχές θα μπορούν οι ΗΠΑ να έχουν διευκολύνσεις - Τι προβλέπει η νέα συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑwww.protothema.gr
Η συνθηκη της Λωζανης, που την αναφερουν συνεχεια οι τουρκοι, αν και δεν εχει ουσια, δηλ. να στηνεις ΚΨΜ οπου σου γουσταρει για να προστατευσεις τα συνορα σου που ειναι και δικαιωμα σου, ισχυει. Καποια νησια, οχι ολα οπως λεει η Τουρκια, ειναι αποστρατικοποιημενα. Θυμαμαι που ειχα δει μια παλια φωτογραφια του πατερα μου που ηταν ντυμενος μπατσος και τον ρωτησα, μα καλα, και μπατσος ησουν; μου ειχε πει οτι οτανεκανε την θητεια του και τον εστειλαν σε νησι, το παιζανε μπατσοι γιατι απαγορευοταν να εχουμε στρατευματα στο συγκεκριμενο νησι. Οταν απεναντι κανουν κουνια στα κυματα 1 μυριο αποβατικα δεν μπορεις να μιλας για αποστρατικοποιηση.
κατα τα αλλα, οτι ταιζουν τα ΜΜΕ τους τουρκους, ταιζουν και τα ελληνικα ΜΜΕ εμας.