captain kal
Death Knight
Για γουρουνοπούλα Ναύπακτο, εδώ έχουμε ωραία σουβλάκια (καλαμάκια για τους βάρβαρους).
Και αυτά μου κάνουν!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για γουρουνοπούλα Ναύπακτο, εδώ έχουμε ωραία σουβλάκια (καλαμάκια για τους βάρβαρους).
Ναι, στο Call of Duty.
Το προβλημα τους, ειδικα το Α4, ειναι το βαρος.
'Οντως!! Άλλη κλάση το ΗΚ11!!!!! Από 2οο μέτρα, εύρισκα τον στύλο από το σημαιάκι!!!! Αλλά είναι σχεδόν 11 κιλά!!Εγω μονο το ΗΚ-11 ειχα ευχαριστηθει. Ξαπλωτος, διποδακι, ολες στο κεντρο, χωρις διοπτρες. Ξερω, death to campers
@captain kal Για τα άυλα δεν γνωριζω. Για τα πρακτικα παντως, κρινοντας απο τα Ιμια, μαλλον στα @@ του μας εχεις το ΝΑΤΟ στο θεμα υποστηριξης. Δηλαδη, τοτε το βολευε να βαλει φρενο στη συραξη, αυριο μπορει να μην το βολευει/ενδιαφερει.
Αρχίζετε να με τρομάζετε με τις γνώσεις σας περί όπλων. Εμένα στον στρατό, αφού βαρέθηκε ο υπολοχαγός να είμαι μονίμως ο τελευταίος που έλυνε και έδενε το όπλο,
Αρα ο Glukovski προβλεψε το μελλον με τα βιβλια metro. Ειναι αφου ο Πουτιν κατεστρεψε τον κοσμο με πυρηνικα.!! Στην αρχη του πρωτου βιβλιου λεει οτι εγνε πυρηνικος πολεμος μεταξυ Ρωσσιας και Αμερικης!!Και κάτι έγραψε στο insta ότι τον σταμπάρουν γιατί έχει κοινή λογική αλλά δεν κατάλαβα τα ρώσικα από κάτω...
![]()
Metro 2033 author put on Russian government 'wanted' list for condemning invasion of Ukraine
Dmitry Glukhovsky faces up to 10 years in prison for violating a law that forbids "discrediting the Armed Forces of the Russian Federation."www.pcgamer.com